Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

W sensie niczego wiecej po loscie sie nie oczekuje i to ze nic nie rozumiem jest pewnym wyznacznikiem ze dobry odcinek 
. Zawsze byly fajne, te przyszlosciowe tez ujda
I tego, tez 13 odcinkow tylko gdzies?cRaSh napisał(a):W sensie niczego wiecej po loscie sie nie oczekuje

Gina napisał(a):jej nie mow ze sciagasz to duze duze 12 czesciowe ?
http://tv-rapidsharelinks.blogspot.com/ ... d-xor.html

Zwłaszcza w ciemnych włosach xD

) a drugi zbytnio sie od 3 sezonu w ktorym byl glupim tepym imbecylem nie zmienil
I jak widze jak biega po skalkach i robi z siebie ofiare losu robic to mnie az na robienie ikonek chec nachodzi 

Gina napisał(a):uwielbiam Faradaya... tako uroczo zagubiony naukowiec, ze omg.

skosny taki o... troche za bardzo sie podnieca.
i no wlasnie ja bym poszla za Sojerem 

Days napisał(a):skosny taki o... troche za bardzo sie podnieca.
to fakt, ale jak sie odwrocil, zeby udac przestraszonego ze omg rozbitkowie z 815 to swietna mine zrobil 
Days napisał(a):mi sie podobalo jak Sojer wkopal Benowi za to, co ten gadal o Kate
I w ogole ja chyba na ich miejscu juz bym dawno nie wytrzymala i przestala trzymac go na smyczy tylko z nim cos zrobila (i ze on zwiazany pistolet dorwal i strzelil.. genialna obstawa xD) Days napisał(a):i no wlasnie ja bym poszla za Sojerem

Gina napisał(a):ale jak sie odwrocil, zeby udac przestraszonego ze omg rozbitkowie z 815 to swietna mine zrobil
Gina napisał(a):Ben - Yoda
i no w sumie ja nie wiem, co oni go tak prowadzaja. aczkolwiek wkopali mu juz calkiem niezle - co odcinek chyba obrywa
i to tak ze no nie powinien byc w stanie mowic 
i tych odstajacych uszu i wielkiego nosa 

Days napisał(a):i tych odstajacych uszu i wielkiego nosa
ale no racja racja, moze w jakis fleshach sie jeszcze pojawi.. Ostanio wygladal calkiem calkiem w tych krotkich wlosach
Gina napisał(a):to mi sie jeszcze kojarzy ten naukowiec Phoebe nie pamietam jak mu bylo
David mu bylo chyba 

i bylo troche Sawyera i w ogole bylo to calkiem niezle.
ale podoba mi sie i fajnie sie oglada.
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości