Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Gina on 06 Maj 2007 04:47

no niby tak, ale z drugiej strony jak pomyslec ze tworcy mieli konspekt, ktory musieli troche rozciagnac dla kasy i telewizji to w sumie najgorszym sezonem powinien byc ten 3 - no i w sumie przez 3/4 tego seoznu naprawde malo sie dzialo... - wiec teraz teoretycznie powinno byc wszystko juz lepiej, 4 sezon mniej wiecej na poziomie 2 no i wszystko sie powinno skonczyc takim powalaczem na kolana jak sezon pierwszy... W sumie to wszystko zalezy co oni tam powymyslali na pocztaku ;)

a i slyszalam ze ma sie troche sklad aktorow zmienic - co akurat mam nadzieje ze jest plota - niech nad starymi pracuja (nie zamieniajac ich po kolei w coraz wieksze cipy) bo do nowych juz sie raczej nikt nie przekona (co bylo widac po tym sezonie i naszej wielkiej dwojce) i to by chyba tylko pogorszylo sprawe z ogladalnoscia :confuse:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Captain Kidd on 08 Maj 2007 02:29

Link

Oni chyba sobie jaja robią XD Chcą z tego Modę na sukces zrobić? Kiedyś się z tego śmialiśmy, a teraz okazuje się, że to prawda...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 11 Maj 2007 04:38

Captain Kidd napisał(a):Kiedyś się z tego śmialiśmy, a teraz okazuje się, że to prawda...

skojarzyles mi sie z opisem Adriana...

Okej no.. moja teoria sie wlasnie posypala - bo jakmowie jakby bylo 5 to to by mogl byc najslabszy, a tak to beda rozciagali strasznie pewnie... No ale nic i tak bede patrzec ... qrde :>

No ale 6 to nie 9 jak tam kieeedys mowili :lmao:

[ Dodano: 10 Maj 2007 22:38 ]
i co, i znowu mam pierwsza pisac ? :lmao:
Jacob to porazka jakas XD i co, wyspa rzadzi male zalosne widmo mieszkajace w chatce ? no plizz i jestem ciekawa czy John sie znowu jakos uleczy czy juz go na dobre pozegnay (ojjj cos czuje ze dzika radosc u elfa i wampira wtedy by nastapila)
nudny odcinek w sumie, w sensie no nie powalil mnie na kolana, chociaz przyznam, watek Benrego wciagal - i chociaz na poczatku strasznie mi go zal bylo to na koncu wyszlo ze on jest po prostu malym skurwielem :P
Kate mnie wkurza z odcinka na odcinek coraz bardziej, zreszta w ogole glupio wyszlo bo narobili smaku na jakis wiekszy spisek a tu Sayid i Sawyer wyszli na dwie mega wielkie cipy, i Jack znowu wyszedl na tego co wie wszystko najlepiej eh eh
i wlasnie nie czaje, rozbitkowie z pierwszego sezonu na jakakolwiek wzianke o ratunku rzuciliby sie wplaw w ocean, a teraz sie wola zastanawiac nad tym gdzie polazl John, po co Juls probki lasek... no bleee
chyba mialam za duze wymagania co do tego odcinka...

hope ze kolejny bedzie lepszy
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 11 Maj 2007 07:04

eh no normalnie niech John umrze w tym dole, niech, niech, niech!!!! bosz tak mnei on wkurzal w tym odcinku ze lo matko. pomijajac fakt, ze watek jackoba rzeczywiscie glupi, ale no Lock byl strasznie wkurwiajacy - najpierw uciekl z tego domku przerazony jak nie wiem, a potem co to nie on ze on sie nie da nabrac... no prosze no...
a ze Ben to maly skurwysyn to w sumie mozna sie bylo domyslec... skrzywdzony przez zycie na dodatek.. hm... ciekawe co sie stalo z jego "dziewczyna" - czy tez ja zabili wtedy czy jak... a w ogole ciekawa rzecz - pan Przystojny Inny - Richard. jak to mozliwe ze tyle lat minelo, a on WCIAZ wyglada tak samo? i kim sa ci autochtoni i w ogole WTF. znowu wiecej pytan niz odpowiedzi. jak juz ustalili 6 sezonow to znowu sie opuszczaja... eh. plusa dostana jak zabija Locka, ale pewnie on przezyje tak samo jak Rusek.

z kolei watek Jacka i tego ze znowu wyszedl na Mena mnei wkurza no XD Sayid i Sawyer zcipowali, Kejt to juz w ogole wyglada jak rozmemlana lajza (az szkoda ze jej Sayid nie nagadal albo nie strzelil). i w ogole racja - co oni nie chca byc uratowani tylko sie w ta swoja telenowele wola bawic.. zalosne.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 11 Maj 2007 21:01

EE tam. Swietnie sie ten odcinek ogladalo. Wlasnie ze wzgledu na Locka i jego niecipowanie, plus flashe benrego - bezcenne ;)
Kejt serio do odstrzlu, Jack i Juls też w sumie xD Chociaz oni teraz ujawnia wielka tajemnice i oh ah wiec sprawdzimy w next episodzie..

A Benry jest malym skurwielem tylko dzeki swojemu tatusiowi, no jak mozna dziecku wymawiac ze przez niego matka umarla :/
Na szczescie dzieki tatusiowi Hugo sobie pojezdzil bryka, sawyer napil piwa a Jin nauczyl obslugi kobiety po angielsku XD

I gdzie bejb widzialas male zalosne widmo? xD

no Lock byl strasznie wkurwiajacy - najpierw uciekl z tego domku przerazony jak nie wiem, a potem co to nie on ze on sie nie da nabrac... no prosze no...

no bo benry gadal do pustego krzesla. A ze na tej wyspie lataja chmrki zabijajace wielkich czarnych ludzi ktorzy zostawiaja wystrugane laski z informacjami jak dostac sie do innego vaulta to, no, mogl pomyslec ze to znowu chmurka przyszla czy cos...
Chociaz nie mam co tlumaczyc, bo widze tu totalne "wszystko co robi locke jest glupie, a on sam jest debilem.. bo, bo, bo, jest lockiem" XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 12 Maj 2007 01:59

cRaSh napisał(a):to, no, mogl pomyslec ze to znowu chmurka przyszla czy cos...

aha jasne :P Pomyslal ze to Jackob jednak - ale wraz ze switem mu strach przeszedl i wiara tez XD

I okej Benry jest malym skurwielem przez ojca, bez dwoch zdan, natomiast takich ludzi sie leczy a nie robi z nich cos w rodzaju swoich przywodcow - swoim zdaniem zdumiewajaca historia kariery, ja bym sie bala byc blisko kogos kto bez mrugniecia okiem powybijal wszystkich swoich ludzi :/

I wlasnie why Richard - z genialnymi rzesami sie nic a nic nie zmienil ? strangeeeee

cRaSh napisał(a):I gdzie bejb widzialas male zalosne widmo? xD

no bylo male i zalosne bo go nie bylo XD

I w suuuuumie to slyszalam ze maja wymienic jednak troche obsady, wiec moze jednka Locke serio usmiercony bedzie... I nie wiem no.. ja bym chyba nie chciala, zreszta wtedy to gadanie o jego polaczeniach z wyspa byloby tylko strzepieniem jezyka i nie tlumaczylo why John sie wtedy sam wyleczyl a taki Benry zachorowal...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 12 Maj 2007 17:02

Odcinek był bardzo dobry, ale bardziej od Johna (który niech pozostanie w tym dole na wieki...) wkurzał mnie Mały-Głupi-Latający-Po-Dżungli-Ben ;P A Jacob? Śmieszny się robi ten serial już od jakiegoś czasu XD Dawno czarnego dymku nie było :P

I zabieram się za Heroesów dzisiaj ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 12 Maj 2007 18:35

cRaSh napisał(a):Wlasnie ze wzgledu na Locka i jego niecipowanie

prosze cie... jakie NIEcipowanie, jak cipowanie wlasnie...

cRaSh napisał(a):Kejt serio do odstrzlu, Jack i Juls też w sumie

od Juls to ty mi spadaj! :P reszta moze leciec :P uwielbiam jak ona robi z Sawyera idiote XD

cRaSh napisał(a):Chociaz nie mam co tlumaczyc, bo widze tu totalne "wszystko co robi locke jest glupie, a on sam jest debilem.. bo, bo, bo, jest lockiem" XD

ej zebym ci brzydko nie odpowiedziala na to :> jest debilem bo jest Lockiem, ale nie tylko :P no sorry ale to ze zwiewal z tego domku w podskokach a potem nagle taki odwazny i co to nie on i sie tak dal benowi zalatwic bo juz myslal ze jak wpierdolil ruskowi i udal ze zabil ojca to jest niewiadomo kim. a wczesniej jeszcze lodz wysadzil debil. wkurza mnie no XD

Gina napisał(a):I wlasnie why Richard - z genialnymi rzesami sie nic a nic nie zmienil ? strangeeeee

oj no wlasnie on ma te rzesy i ta cala oprawe oczu ZAJEBISTA XD bossski jest XD

i w sumei pewnie nie zabija Locka, masz racje Ginus. bo on musi zmartwychwstac i pewnie ejszcze wpierdolic benowi i w ogole bo to przeciez lock jest... :/ szlag.

a maly ben byl strasznie wkurzajacy. i mial strasznie duze zeby XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 12 Maj 2007 19:38

Captain Kidd napisał(a):I zabieram się za Heroesów dzisiaj ;]

i good Kidd :grin:

Days napisał(a):a maly ben byl strasznie wkurzajacy. i mial strasznie duze zeby XD

a mi sie caly czas z Potterem kojarzyl XD

i w ogole mi kolega wczoraj ciekawa teorie walnal ze jacob moze byc alter ego bena (tak jak biblijny jakub i benjamin), który jest obdarzony mocami telekinetycznymi

i w ogole wycziliscie jak mignal ? w sensie tam 31 minuta i 50ktoras sekunda
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 12 Maj 2007 19:54

nie widzialam tego migniecia, ale to alter ego mogloby byc ciekawa teoria... hm.. ja w ogole tak myslalam o tym, ze to moze byc cos wydumane przez bena i tak jakby jego druga osobowosc, ale to by mialo sens teraz z tymi imionami. ale ta telekineza to juz za bardzo heroesowe...

za to zwiastun nastepnego odcinka jest faaaajny :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 25 Maj 2007 15:46

no i nastepny byl dosc fajny, ale nie tak fajny jak odcinki finalowe.
Pawla nie ma, a nie wiem czy juz reszta widziala wiec nie bede spojlerowac, ale qrde te dwa odcinki zdecydowanie zmyly niesmak jaki czasem pozostawal po tej trzeciej serii. wszystko bylo dobre - chociaz mam watpliwosci co do sceny z Charliem - w sensie uwazam ze zamiast tam zostac powinien chociaz sprobowac wyjsc przez okno czy cos... Hugo swietny. Jack mi sie nawet podobal. A sceny z Juls i Sawyerem - boskie :D I biedny Des no XD
No i koncowka - QRDE i jak my mamy spokojnie czekac teraz tyle czasu ?
niech zyje lost ;D (i jak zwykle na koniec sezonu moze nie wiemy mniej, natomiast mamy o wiele wiecej znakow zapytania niz odpowiedzi... ;) )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 26 Maj 2007 23:30

Czyli, że teraz wyszły dwa odcinki - 22 i 23? Bo ja nie w temacie jestem, nadrabiam zaległości powoli XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 26 Maj 2007 23:44

tak :) 22 i 23 puscili jednego dnia - w sumie losta zawsze konca podwojnym odcinkiem (znaczy nie pamietam czy w 2 sezonie tez skonczyli ale w pierwszym na pewno XD)

i nadrabiac nadrabiac bo chce pogadac nooo :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 28 Maj 2007 22:41

Dobre było, ale jak na zakończenie zbyt odważne XD W sensie chodzi o apetyt przed następną serią, który teraz będzie ogromny :P
Spoilery z przyszłości? Tego jeszcze nie było XD Ale przynajniej wiemy, że nie stało się tak, jak mówił Ben - nie pozabijali ich wszystkich, bo gdyby tak było, to do/po kogo mieliby wracać?
I czy tylko ja mam takie wrażenie, że Jack z tą brodą wygląda jak lump? XD

I nie mówcie mi, że Charlie rzeczywiście tam zginie. Głupi jest, mógł stamtąd przecież po prostu wyjść, wziąć sprzęt i odpłynąć...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 28 Maj 2007 22:51

Captain Kidd napisał(a):W sensie chodzi o apetyt przed następną serią, który teraz będzie ogromny :P

ojj wiem, a najgrosze ze teraz sobie czekamy 9 meisiecy :/

Captain Kidd napisał(a):I czy tylko ja mam takie wrażenie, że Jack z tą brodą wygląda jak lump? XD

nie tylko. lumpiarsko wyglada, lumpiarsko sie zachowuje :lmao:
Captain Kidd napisał(a):Spoilery z przyszłości? Tego jeszcze nie było XD

+ jeszcze wiekszy, starszy Walt - interpretowany na roznych forach jako Walt z przyszlosci. Takie przeplecenie flaszow z przyszlosci z przyszloscia na wyspie. Poza tym bedziemy musieli przywyknac chyba bo podobno w 4 sezonie beda sie poajwiac flashbacki i flashforwardy :D

a i generalnie odczytali ten kawalek z tej gazety Jacka i najprawdopodobniej chodzi o postac ktorej jeszcze nie znamy ;)

Captain Kidd napisał(a):I nie mówcie mi, że Charlie rzeczywiście tam zginie. Głupi jest, mógł stamtąd przecież po prostu wyjść, wziąć sprzęt i odpłynąć...

no tez tak uwazam, chociaz sie niektorzy spieraja ze on tam wlazl z przekonaniem zeby sie dla Claire poswiecic bla bla bla, a dla mnie nie dosc ze mogl wyskoczyc i zamknac drzwi z drugiej strony to ewentualnie potem gdyby tego nie zrobil mogl ostatecznie wyjsc przez okno :> znaczy sprobowac chociaz a nie :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 28 Maj 2007 23:03

Gina napisał(a):ojj wiem, a najgrosze ze teraz sobie czekamy 9 meisiecy :/

Ale w sierpniu już Prison, więc się przeżyje XD I Heroesi chyba wcześniej wychodzą? :>

Gina napisał(a):starszy Walt

Jak pierwszy raz go zobaczyłem, to nie poznałem XD Ma inny głos, inaczej wygląda, ale wkurza mnie jeszcze bardziej niż poprzedni :P

Gina napisał(a):no tez tak uwazam, chociaz sie niektorzy spieraja ze on tam wlazl z przekonaniem zeby sie dla Claire poswiecic bla bla bla

W sumie to mógł mieć rację. Bo przecież Des widział jak on się topi, a po tym Claire z dzieckiem odlatuje z wyspy. Na pewno bał się, że to sie nie spełni, gdy nie zrobi wszystkiego o czym sie dowiedział...
Ja na jego miejscu siedziałbym na tej wyspie i czekał, aż sami po mnie wrócą XD Źle tam nie mają :D Jest plaża, ciepło, woda, każdy ma dach nad głową, no i mają samochód i piwo XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Arha on 30 Maj 2007 23:48

Captain Kidd napisał(a):Ja na jego miejscu siedziałbym na tej wyspie i czekał, aż sami po mnie wrócą XD Źle tam nie mają #zeby Jest plaża, ciepło, woda, każdy ma dach nad głową, no i mają samochód i piwo XD
... i egzaminów nie mają....

Wczoraj w ramach óczenia się oglądnęłam z Elfem ostatnie odcinki i kurde, też uważam, że Charlie mógł sobie spokojnie wypłynąć... no chyba że okienko tylko wyglądało na wystarczająco duże.
A Jack w wersji brodato lumpowatej... no cóż, na mój skromny gust powinien jeszcze wrzeszczeć "SPARTAAAAAAAAA" bo mniej więcej z Leonidasem mi się kojarzył.
I co z Sojerem, zespół napięcia przedmiesiączkowego mu się włączył? Bo się dupnie zaczął zachowywać...
No i ten, w sumie fajne odcinki, chociaż nie będę z jakąś szczególną niecierpliwością oczekiwać kolejnej serii ;)

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 01 Cze 2007 05:06

no i dobra i obejrzalysmy ta reszte i kurde wiedzialam, ze mi rozwala koncowke sezonu tym, ze Lock wstanie i pojdzie cos rozpierdzielic, ale zeby az tak.. w sensie no znowu Walt Walt... sie zacznie od nowa XD

Charlie rozumiem, ze sie chcial poswiecic i sie bal, ze jak sprobuje nie umrzec, to cos sie zrabie i dupa z ratunku, no ale kurcze poddal sie tak bez walki i to troche smutne i beznadziejne bylo.

Jack w brodzie rzeczywiscei od razu do Sparty i nigdzie indziej, bo sie z niego nie tylko lump, ale i jakas taka lajza zrobila i ciagle lazil i biadolil. i jeszcze o tym, ze powinni wrocic. zamiast kutfa pokazac, czyj to pogrzeb byl no XD w sensie bo nei wiemy, prawda... to nie to ze ja jestem tak malo spostrzegawcza XD a jeszcze na wyspie mu sie zebralo na wyznania ze on love Kejt.. no bosz... lepszego momentu sobie znalezc nie mog lXD

no i Sawyer po prostu jakis taki.... no ja rozumiem zazdrosny i w ogole, ale no cholera... a do tego text na koniec "i didn't believe him" XD

i tak troche zakonczyli, ze niby cliffhanger niby nie... jakos tak tak... no kurde trzymaja sie pozostalych seriali - wszystkie 3 serie koncza sie o dupe rozbic...

ale no Juls fajna. i mam nowa ulubiona bohaterke - przynajmniej jedna ktora nie cipuje XD no i Sawyer - bo jemu moge wybaczyc wszystko za ten look :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 17 Gru 2007 06:26

http://pl.youtube.com/watch?v=kcdfL7tejkc
:woot2: :woot2: :woot2:

(bosz jak dawno ten temat nie byl ruszany... XD)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Lost

Postprzez Gina on 01 Lut 2008 19:38

jakby ktos chcial sobie przypomniec co sie dzialo do ostatniego odcinka (komentarz mnie non stop rozwalal, i nadawalby sie chyba bardziej do relaxu rotfl)

no wiec tak, ja juz po pierwszym odcinku 4 serii, i w sumie zaluje ze Hugo byl jako pierwszy, bo tak no, z tego co pamietam nigdy nie przepadalam za jego flashbackami, z tym flasehm z przyszlosci bylo podobnie. Aczkolwiek bylo kilka fajnych momentow.
Oczywiscie nic tu nie moze byc ladne i proste, i sobie nie mozna zalozyc ze osoby ktore poszly z Jackiem wroca a te ktore z Johnem nie :P I teraz sie bedziemy pewnie przez pol roku dowiadywac dlaczego sie wymieszali i o co cho wlasciwie :lmao: Ale luz, juz sie do tego chyba przyzwyczailismy. Jedyne co mi sie wydalo dziwne i naciagane w tym odcinku to koncowka, jak Jack przylazl i zaczal bic Johna, i ani Des ani Sawyer ani nikt nic nie powiedzial, tylko wszyscy ladnie zrobili miejsce na 'wielka mowe' Hugo, przewidywalne i troche nudne imho :P

No ale mimo wszystko mi sie podobalo, oprocz zakonczenia, bo nie lubie strasznie tego ze po kazdym napisie LOST na koncu czlowiek ma ochote wlaczyc nowy odcinek a tu dupa i trzeba czekac tydzien ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film