Gina napisał(a):no tylko ze po wlosku
hm... przeprowadzilam risercz z wloskiego i no w hiszpanskim jest estoy moriendo a we wloskim to chyba sto morendo, nie? podobnie bo podobnie, ale mnie sie wydaje, ze bylo jednak moriendo
Gina napisał(a):w sensie czeka czeka zeby powiedziec 'they die' takim samym samym tonem jakby mowila ze na obiad jest pomidorowa...
hehehe no i takim samym tonem "i hate you"
normalnie boska jest kobita.Gina napisał(a):Swoja droga po co Benowi probki wszystkich ?
nie wszystkich tylko chyba wszystkich kobit. i swoja droga ciekawe, jak z Kejt wyciagnie ta probke... umpf.. nie wiem czego. wlasciwie czego probki ona wyciaga?
Gina napisał(a):i jaaa ciekawe skad ta pseudo wloszka to raz, skad zna desa to dwa,
no przeca ona jest od tych, co to na koniec 2go sezonu dzwonili z Arktyki do Penny ze costam uslyszeli. tyle ze na moj gust to oni byli Portugalczycy. aczkolwiek pewnie nie zadne Portugalczyki, tylko cosie z Ameryki Poludniowej i ona pewnie tez stamtad - jakies Paragwaje, Urugwaje, Chile, albo Peru.

a swoja droga co do tego hate you, jestem ciekawa co jej Ben obiecal ze jednak caly czas z nim wspolpracuje - mozna sie inaczejz wyspy wydostac ? no bo watpie zeby za cos innego sie zgodzila tak krecic...

dla mnie jesli tak) w sensie to pierwsze to hiszpanski na pewno

30%??? omg to nieciekawie...