Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 02 Maj 2007 22:14

Gina napisał(a):no tylko ze po wlosku XD

hm... przeprowadzilam risercz z wloskiego i no w hiszpanskim jest estoy moriendo a we wloskim to chyba sto morendo, nie? podobnie bo podobnie, ale mnie sie wydaje, ze bylo jednak moriendo ;)

Gina napisał(a):w sensie czeka czeka zeby powiedziec 'they die' takim samym samym tonem jakby mowila ze na obiad jest pomidorowa...

hehehe no i takim samym tonem "i hate you" XD normalnie boska jest kobita.

Gina napisał(a):Swoja droga po co Benowi probki wszystkich ?

nie wszystkich tylko chyba wszystkich kobit. i swoja droga ciekawe, jak z Kejt wyciagnie ta probke... umpf.. nie wiem czego. wlasciwie czego probki ona wyciaga?

Gina napisał(a):i jaaa ciekawe skad ta pseudo wloszka to raz, skad zna desa to dwa,

no przeca ona jest od tych, co to na koniec 2go sezonu dzwonili z Arktyki do Penny ze costam uslyszeli. tyle ze na moj gust to oni byli Portugalczycy. aczkolwiek pewnie nie zadne Portugalczyki, tylko cosie z Ameryki Poludniowej i ona pewnie tez stamtad - jakies Paragwaje, Urugwaje, Chile, albo Peru.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 02 Maj 2007 23:11

Days napisał(a):hm... przeprowadzilam risercz z wloskiego i no w hiszpanskim jest estoy moriendo a we wloskim to chyba sto morendo, nie? podobnie bo podobnie, ale mnie sie wydaje, ze bylo jednak moriendo

sobie az podglosilam, na 100% mowi morendo (przed pierwszym sto tez myslalam ze tam 'e' mowi - w sensie jakies takie estoy ale 'j' na koncu nie slychac, poza tym chwile potem znowu mowi sto - i tym razem to jest juz czyste sto morendo), to raz, a dwa wczensiej nie mowi zadne ayuda me - w sensie chyba ze to 'd' w tym wyrazie jest jakies miekkie - ale chyba nie - w sensie to sie czyta po prostu ajuda, right ? a ona tam mowi wyraznie aiuta mi - w sensie czysty wloski ;)

Days napisał(a):hehehe no i takim samym tonem "i hate you" XD normalnie boska jest kobita.

ano :D a swoja droga co do tego hate you, jestem ciekawa co jej Ben obiecal ze jednak caly czas z nim wspolpracuje - mozna sie inaczejz wyspy wydostac ? no bo watpie zeby za cos innego sie zgodzila tak krecic...

Days napisał(a):wlasciwie czego probki ona wyciaga?

wlasnie tez zaczelam o tym myslec, przeciez ona Sun nic innego nie musiala robic poza smarowaniem brzucha... A gdyby chciala cos wiecej to tamta jest zbyt podejrzliwa zeby sie tak dac... dziwne troche
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 03 Maj 2007 00:10

se nie moge podglosic bo nie mam bo w domu jestem XD a lost we wrocu...
ale no za moim przemawia, ze Hugo powiedzial, ze "dude that's spanish" a on w koncu latynos z pochodzenia to wie XD i mi sie wydaje ze raz mowi tak drugi raz inaczej.
a ayuda czyta sie niby ajuda tyle ze prawdziwi hispanoablanci wymawiaja d w taki sposob jak nie d... w sensie prawie jakby tam d nie bylo.. tzn to jest takie d nie jak normalnie ze jezyk dotyak zebow, tylko ze sie zbliza do zebow, ale nie dochodzi XD no nie ma to jak tlumaczenie fonetyki :lmao:

i ja obstawiam, ze jest jakis inny sposob wydostania sie. i na pewno to jej obiecal i ona to robi bo chce do siotry i go nienawidzi za to ze musi to robic czyli typowe XD ale no ciekawe co od Sun brala.. hm :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 03 Maj 2007 00:40

Days napisał(a):ale no za moim przemawia, ze Hugo powiedzial, ze "dude that's spanish" a on w koncu latynos z pochodzenia to wie XD

yyy dzizas to my mowimy o tym pierwszym razie co hugo powiedzial ze to spanish ? :> ( :ohmygod: dla mnie jesli tak) w sensie to pierwsze to hiszpanski na pewno

ja mowie tylko ze to drugie to wloski, no i oprocz tego co napisalam wyzej to jeszcze dochodzi fakt ze tym razem sie wszyscy na ruska spojrzeli zeby przetlumaczyl. W sensie skoro Hugo zrozumial wczesniejszy hiszpanski to teraz tez by powiedzial ze mowi to samo a nie patrzyl sie na jednookiego ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 03 Maj 2007 01:04

no to lOL sie znowu dogadalismy - ja od poczatku mowie, ze PIERWSZe to hiszpanskie, a drugie ze chyba wloskie XD i nie bylam pewna, czy drugie to wloskie czy hiszpanskie, bo mi podobnie brzmialy... ale no pierwsze to od razu mowilam XD dlatego sie burzylam ze jak Wloszka, skoro od Hiszpanskiego zaczela XD ale potem mowila po chinsku i po wlosku najwyrazniej XD

a swoja droga Hugo to cipa - skoro wczesniej zrozumial a to potem brzmialo prawie tak samo XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 03 Maj 2007 01:17

eh :lmao: - sorry zagubiona jeszcze troche jestem XD
no to oficjalnie : pierwsze hiszpanski, drugie wloski, a faceci sie nie znaja i kreca tutaj XD
Days napisał(a):a swoja droga Hugo to cipa - skoro wczesniej zrozumial a to potem brzmialo prawie tak samo XD

wlasnie o tym samym pomyslalam... no ale no.. facet XD XD XD

i a propos.. Sojerka nie bylo - szkoda ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 04 Maj 2007 00:31

Gina napisał(a):wlasnie o tym samym pomyslalam... no ale no.. facet

hehehe fakt XD

i no faktycznie nie bylo no... za to w nastepnym go bedzie duzo XD juz widzialam sneak peaki XD

[ Dodano: 03 Maj 2007 18:31 ]
JAKI DZISIAJ LOST BYL!!! no normalnie :wow:
aczkolwiek 2 sprawy:
1. BIEEEEDNY SAWYEREK... i sliczny, ale glownie biedny... cholera no, tak go...
2. pieprzony Lock. bosz jak jak ja go nie lubie no. jak on mnie wkurza. tak Sawyera zalatwic. a teraz jeszcze Juls zalatwi psi syn.

i nie no w sumie 3 sprawa - czego Kejt jest taka glupia no... no mowi jej Sayid zeby nie gadala a ona leci i gada bzdury. Jack tez glupi z tymi tajemnicami, ale Kejt to juz przechodzi szczyty!

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 04 Maj 2007 00:34

Days napisał(a):2. pieprzony Lock. bosz jak jak ja go nie lubie no. jak on mnie wkurza. tak Sawyera zalatwic. a teraz jeszcze Juls zalatwi psi syn.

że what? zalatwil sawyera? przeciez to go meczylo cale zycie, pomogl mu w tym przypadku i to bardzo..
I no, dobrze ze Juls zalatwi, w koncu konspiruje, czy hate benrego czy nie hate :P

A odcinek swietny xD i Sayidek byl <3 XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 04 Maj 2007 00:38

cRaSh napisał(a):że what? zalatwil sawyera? przeciez to go meczylo cale zycie, pomogl mu w tym przypadku i to bardzo..

ta bo Sawyer tak mu potem podziekowal za to. meczylo moze i ale no zmusil go badz co badz do zabicia czlowieka... kolejny raz. nie wspominajac juz o problemach zoladkowych potem.
to dosc w sumie subiektywna ocena - pomogl czy nie.

a Juls wszystko jedno ze konspiruje - Jack tez konspiruje bo cos wie no XD
i kurde nadal nie wiemy co za probki :P

i Sayid byl i glupia Kejt byla..

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 04 Maj 2007 00:52

cRaSh napisał(a):że what? zalatwil sawyera? przeciez to go meczylo cale zycie, pomogl mu w tym przypadku i to bardzo..

Pomógł mu, ale podstępem. Wykorzystał go po prostu dla swojego celu, bo wiedział, że Sawyer prawdopodobnie to zrobi...

I w tym odcinku nie Dżon mnie wkurzał, a Jack, pod koniec... On aż tak głupi jest, czy "tamci" weszli z nim w jakiś układ? XD

I lol, jak Sawyer w ogóle przez tą dżunglę na bos przeszedł? XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez cRaSh on 04 Maj 2007 00:54

Nie tyle zmusil co umozliwil i nikt nie mowi ze to mialo byc przyjemne. Jakby go do czeos zmuszal to by mu powiedzial ze go nie wypusci dopoki go nie zabije czy cos..
I moja ocena jest subiektywna bo jest moja xD to raz, a dwa jest subiektywna bo z punktu widzenia mojego gatunku ;)
Days napisał(a):glupia Kejt byla..

ale jakie boskie miesnie naramienne ma no :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Captain Kidd on 04 Maj 2007 01:37

Ok, no to w takim razie mam lepsze określenie - wysłużył się nim :P Sam nie miał odwagi, a wiedział, że Sawyer będzie skłonny to zrobić i wiedział też, że musi to zrobić...
I jasne, że nie mówił, że nie wypuści go dopóki nie zabije jego ojca, ale tak myślał. Własnie po to go zamknął w końcu i na pewno wcześniej by nie otworzył mu tych drzwi :P A że mu pomógł, to inna sprawa, drugoplanowa. Przeciez John nie martwił się o to, co czuje Sawyer, tylko martwił się o swój pieprzony tyłek XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 04 Maj 2007 02:52

moze nie tyle martwil sie o swoj tylek - w koncu benry by mu nic nie zrobil - tylko zabronil mu isc za nimi, tylko po prostu John chce od wyspy wiecej ;)

I tam biedny James od razu - w sensie Locke mu umozliwil tylko to co chcial zrobic wczesniej. Obopolna korzysc :lmao:

i dzizas Kejt z obojetnie jakimi miesniami jest taaaaka glupia gesia ze tylko ja strzelic trzeba. w sensie myslalam ze pocaluje Jacka jak nie chcial jej pod koniec nic powiedziec po tym jak ona mu big newsa strzelila. Mistrzostwo. glupia kretynka :lmao:

i jestem ciekawa czy Juls i Jack cos knuja razem przeciwko Benremu czy to jest jeszcze bardziej pokomplikowane...

No w kazdym razie - swietny Lost!!!

Days napisał(a):a teraz jeszcze Juls zalatwi psi syn.

:> jasne, przeciez on nie zna Juls od tej strony co my - dla niego jest jedna z tamtych ktora szieguje jego oboz... fajnie ze slyszac to co on uslyszal i majac okazje zabrac ten dyktafon (swoja droga ciekawe czy benry wie..) nie zrobilabys tego samego ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 04 Maj 2007 03:55

Captain Kidd napisał(a):On aż tak głupi jest, czy "tamci" weszli z nim w jakiś układ? XD

hehehe sie tez zastanawiam XD no ale jakby byl taki glupi, to Juls by sie z nim nie trzymala.. no chyba, zeby XD

Gina napisał(a):I tam biedny James od razu - w sensie Locke mu umozliwil tylko to co chcial zrobic wczesniej. Obopolna korzysc

ii tam obopolna. nadal uwazam, ze umozliwianie komus zabicia kogos, mimo wszelkich okolicznosci, w taki sposob w jaki to Lock zrobil, jets obrzydliwe i tak wiem - elfi poglada na zycie XD a z tym subiektywizmem mi o co innego chodzilo... chodzilo mi o biased... tyle ze ostatnio mam cholerne problemy ze znajdywaniem dobrych polskich odpowiednikow slow XD

i no wlasnie GLUPIA GES Kejt wszystko jedno jakie ma miesnie. ja nie wiem jak mogli z takiej fajnej postaci w trymiga zrobic taka beznadziejna babe...

i hm.. Jack i Juls na pewno cos knuja. albo cos wiedza. Juls pewnie wie wiecej, jak to zwykle bywa, bo Jack jest glupi, a ona fajna XD

i w sumie hm... z tym calym dyktafonem, to Benry pewnie o tym doskonale wie - w sensie przeciez wolal Locka do siebie, wiec wiedzial ze przylezie, wiec akurat wtedy sobie pomyslal ze poslucha co Juls mowi.. I don't think so :P dodatkowo powiedzial Lockowi o tym wszystkim i potem go zostawil samego za nimi. i by nie wiedzial co pan "ladne oczka" mu powie o Jamesie. nieeee na pewno o wszystkim wie :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 04 Maj 2007 19:31

Days napisał(a):no chyba, zeby XD

zeby sie zakochala ? XD i w ogole Juls na plazy zajebiscie wygladala - w sensie jeeez jakie niebieskei oczy :lmao: I tego troche jej szkoda zeby sie z Shepardem zmarnowala... :>

Days napisał(a):ii tam obopolna. nadal uwazam, ze umozliwianie komus zabicia kogos, mimo wszelkich okolicznosci, w taki sposob w jaki to Lock zrobil, jets obrzydliwe i tak wiem - elfi poglada na zycie XD

nieno, w sumie nie tylko elfi, tak o tym nie myslalam, bo w sumie nie mam ochoty nikogo zabijac XD I okej sie Johny wtykorzystaj Sojerkiem, to fakt, ten tez w sumie dostal to co chcial... (swoja droga dobrze sie stalo bo to mega szuja byla.. nie wiem czy bym miala opory jak Locke zeby go wykonczyc tam tam XD chociaz.. pewnie bym miala...)

Days napisał(a):ja nie wiem jak mogli z takiej fajnej postaci w trymiga zrobic taka beznadziejna babe...

ktos napisal ze teraz to ja musza juz tylko killnac - w sensie robia z niej mega idiotke zeby przygotowac widownie do jej zabicia.. no bo innego sensu to chyba nie ma XD ja tam nie wiem, ale mysle ze nawet gęs by sie za takie porownanie obrazila... i ja jestem w stanie nawet z Jackiem trzymac teraz zeby tylko zobaczyc jej twarzyczke zdezorientowana XD

I hmm okej tez mysle ze Benry wie, tylko po co to robi ? czuje ze Juls sie mogla do Sheparda zblizyc za bardzo i cos knuc porzeciw niemu ? czy to jest jeszcze bardziej zagmatwane ? :>:>:>:>:>

i tego wiemy ile bedzie serii juz tak oficjalnie ? 5 ? czy to wszystko to tylko pogloski ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 04 Maj 2007 21:13

Gina napisał(a):zeby sie zakochala ?

mialam na mysli bardziej, ze do czegos jej potrzebny taki glupi Jack XD czasami glupi ludzie sie przydaja XD i bosz mam nadzieje, ze nam love odpuszcza - jakos scenarzysci tego serialu pisza beznadziejne watki milosne - albo kogos zabija, albo kogos spieprza :lmao:

co do takiej gnidy jaka byl ojciec Locka to ja bym pewnie miala opory (eh na szczescie przyboczna gwardia nigdy ich nie ma :P). a czy Sojer dostal co chcial... widac bylo ze nie chcial go zabijac na poczatku, ale ze to taka gnida byla jaka byla... eh... nie wiem, szkoda mi Sojera mimo wszystko.

Gina napisał(a):ktos napisal ze teraz to ja musza juz tylko killnac - w sensie robia z niej mega idiotke zeby przygotowac widownie do jej zabicia..

eh no to troche glupi sposob. w sensie to naprawde fajna postac byla na poczatku... jeszcze na poczatku tej serii nie byla taka glupia, procz tego ze plakala troche ponad przecietnie XD ale jak ja skilluja to nie beda mieli zadnego hot chicka na pokladzie XD dlugo zatem nie pociagna XD

i czy benry wie... benry nie wie.. ja bym sie nie zdziwila, jakby Jack wiedzial, ze Juls jest na smyczy benry'ego, ale on za glupi jest, wiec pewnie nie wie. na pewno to jest zagmatwane na 10 razy.

i tego ja slyszalam ze sie producenci zbierali czy w ogole LOSTa nie skonczyc, bo im ogladalnosc o 30% spadla. ale 4 sezon chyba bedzie... bosz zeby byl ostatni :/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 05 Maj 2007 20:26

Days napisał(a):bo im ogladalnosc o 30% spadla.

:omg: 30%??? omg to nieciekawie...

ale mam nadzieje ze nie poleci jakos mega mega na leb na szyje, w sensie ze skoncza ten serial a nie ze zdejma z anteny nagle lol :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 05 Maj 2007 22:20

Gina napisał(a):w sensie ze skoncza ten serial a nie ze zdejma z anteny nagle lol :>

no to by chyba bylo najglupsze wyjscie z mozliwych. w sensie przerwanie w polowie i powiedzenie, ze koniec. juz mi 2 seriale tak skonczyli psie macie... fatalna polityka.

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 06 Maj 2007 00:27

no mnie tak jeden skonczyli.. chociaz w sumie to byl taki serial jak desperatki - w sensie nic mega mega nie bylo do rozwiazywania, ale mimo wszystko to bylo brutalne zdjecie.. ;)

podobno abc ma na dniach oglosic ze bedzie 5 sezonow jednak.. zobaczymy
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 06 Maj 2007 02:42

no wlasnie mnie skonczyli Largo w SRODKU 2 serii i nie wiem WTF... czy to polsat czy co, bo strony to to tylko po francusku mialo XD i mi skonczyli FX2 wtedy, gdy to sie wlasnie zaczelo rozkrecac... generalnie lipa XD

i hm.. 5 sezonow.. makabra :/ dla mnie 4 to by bylo na ta chwile juz optymalne...

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film