Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 14 Kwi 2007 01:00

no faaajny odcinek. aczkolwiek o ile wiadomo bylo o Jules od samego poczatku, o tyle myslalam ze ujawnia to jakos fajniej... chociaz z drugiej strony biorac pod uwage jej chec powrotu do domu, to moze ona jednak cos kombinuje na wlasna reke...

ale mowa o straznikach moralnosci do Sawyera i Sayida byla faaaaajna XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Captain Kidd on 14 Kwi 2007 01:10

cRaSh napisał(a):Chociaz znowu nic nowego sie nie dowiedzielismy

Jak to nie? :> Dowiedzielismy się jak i po co Jules trafiła na wyspę, co tam robiła... Wiemy już też co zrobili Claire, kiedy ją porwali (to był pierwszy sezon czy już drugi?).

I fajnie by było wiedzieć co Ben z nią wykombinował :D

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Gina on 14 Kwi 2007 06:50

co wy z tym fajny fajny ?
zajebisty byl ten odcinek :lmao:

W sensie Juls rzadzi rzadzi rzadzi, a Kejt to przy niej sztywna tyka XD
Ben powiedzial ze sie za tydzien spotkaja, jak ten tydzien minie w ostatnim odcinku to kogos szczele :lmao:
Captain Kidd napisał(a):co zrobili Claire, kiedy ją porwali (to był pierwszy sezon czy już drugi?).

pierwszy :)
Days napisał(a):ale mowa o straznikach moralnosci do Sawyera i Sayida byla faaaaajna XD

bardzo fajna, panom m,owe odjelo, ale miala racje w sumie - straznicy moralnosc a co jeden to z wiekszym wyrokiem w swiecie pozawyspowym :lmao:

i oja no - LOST wymiata :D
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 14 Kwi 2007 17:08

no ja od razu mowilam ze Juls fajna jest ;) w ogole ona z ta cala swoja mina ciagle :)

i kurde szkoooooda mi jej bylo nawet troche w tym odcinku - w sensie na pol roku pojechala i 3 lata ja tam trzymaja. ale tego - ciekawe, jak Ben wyleczyl jej siostre i sie sam nie wyleczyl - moze przejal na siebie jej raka XD (lol s-f)

i tego swoja droga ja sie zastanawiam, czy skoro to wszystko czesc planu, to czy to jest prawda z Claire, co mowila - ze jako jedyna przezyla i tak dalej, czy tez tylko gadanie :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 14 Kwi 2007 17:20

Mowa o strażnikach moralności była wręcz boska XD

I w ogóle Lost jakoś wraca do formy, znowu się to dobrze ogląda, a nie tylko dla zabicia czasu :P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 20 Kwi 2007 02:57

no i wykrakalismy. wychwalilismy LOSTA a tu znowu odcinek do dupy. I jeszcze by wszystko bylo ok, gdyby byl tylko Des ;) i gdyby nie bylo wiadomo od poczatku ze na drzewie nie bedzie Penny (bosz jak Des mogl byc tak naiwny :P) tylko martwy Portugalczyk ze stacji na Antarktydzie z koncowki 2go sezonu (no dobra - Portugalka, nie Portualczyk).
Ale "rozsterki" sercowo-cielesne Kejt sa naprawde beznadziejne. i biedny Sojerek - Jack puscil Kejt bokiem to polazla i wykorzystala biednego Jamesa... bicz. zniesmaczona jestem :lmao:

Jedyny plus za Sojera rozwalajacego Jacka w ping-ponga :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 20 Kwi 2007 17:36

why do dupy, fajny byl :)
Days napisał(a):gdyby nie bylo wiadomo od poczatku ze na drzewie nie bedzie Penny

wizje jakies mialas? XD ja nie wiedzialem ;) w sensie mozna sie bylo spodziewac, ale ze to lost to mogli pomyslec ze sie bedziemy spodziewac i nas zaskoczyc xD

a Kejt fajnie.. wyglada w bieliznie xD i no, why biednego sojera no, w sensie co w tym zlego :D (tak, samcem jestem :P)

I wiemy skad sie wzielo brotha' Desa :D i w ogole jak jest hurley + jin to musi byc fajny odcinek no ;)

I nie wiem co to za laska spadla z nieba, w sensie na stacji bylo jakby 2 facetow i o babkach nic mi nie bylo wiadomo :>

i wiem ze totalny chaos ale taki mam ostatnio styl xD a raczej go nie mam XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 20 Kwi 2007 17:55

cRaSh napisał(a):wizje jakies mialas? ja nie wiedzialem w sensie mozna sie bylo spodziewac, ale ze to lost to mogli pomyslec ze sie bedziemy spodziewac i nas zaskoczyc xD

ta jasne bo Penny to wyglada na taka, co skacze z helikopterow na tajemnicze wyspy :P przeca od razu bylo wiadomo. i co z tego, ze nie bylo na stacji pokazanych kobiet Portugalek :P moze akurat byla w toalecie, jak chlopaki uslyszeli wybuch :P

cRaSh napisał(a):why biednego sojera no, w sensie co w tym zlego (tak, samcem jestem )

zlego nie zlego (sam Sojer mowil ze moze sie tak dawac wykorzystywac kiedykolwiek), ale GLUPIE to jest no XD ilez mozna sie zachowywac jak ona :P

ale ta - brotha' Desa wyszlo skad jest :P i fajnie wyszlo :P i Jin opowiadajacy historie o duchach byl faaajny :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 21 Kwi 2007 18:41

wlasnie bo tego odcinek z Desem nie mogl byc zly z natury rzeczy :lmao:
I tez uwazam ze telenowaela z Kejt jest lekko mowiac nuzaco-zapychajaca
Ale Sojerek slodki byl XD

i ja przez moment myslalam ze to ta druga laska Desa XD swoja droga co ona brzydki akcent miala XD

brotha - słoooooodkie :lmao: I Des i Penny - słoooooodcy :lmao:

i dobra, teenie moment skonczony

swohja droga zauwazyliscie ?
Image
i bosz mogli sie w sumie bardziej postarac, w sensie HDTV teraz wszedzie i potem trzeba ogladac takie nedzne podroby :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 21 Kwi 2007 19:10

Gina napisał(a):swoja droga co ona brzydki akcent miala

jaki brzydki??? zajebisty szkocki akcent dziewczyna miala :P i tez na poczatku myslalam, ze to sie dzieje "po" Penny XD

i kurde to dowalili to zdjecie babci :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 22 Kwi 2007 18:57

Days napisał(a):jaki brzydki??? zajebisty szkocki akcent dziewczyna miala

mi wystarcza taki Desa akcent, ewentualnie Iana w DH, ta laska miala dla mnie za brudny ten angielski, w sensie fu fu, tak nie lubie.
znaczy tak posluchac chwile w filmie to ok, ale jakbym miala sluchac tego non stop na ulicach to nie wytrzymalabym chyba XD

z jednej strony jestem niesamowicie ciekawa co ta laska z drzewa bedzie gadac, ale z drugiej strony chcialabym zeby juz sie posunela akcja z Jackiem, Juls i Bene i Johnem gdzies w dzungli... :D
Ile tamodcinkow nam zostalo do konca, z piec ? :>
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 22 Kwi 2007 20:14

Gina napisał(a):ewentualnie Iana w DH

Ian mowi z typowym brytyjskim. to gdzie mu do szkockiego :P a dziewczyna mowila z akcentem takim jak Des, tylko inny glos miala no XD cos na zasadzie Billego Boyda w LOTR :P

Gina napisał(a):estem niesamowicie ciekawa co ta laska z drzewa bedzie gadac

a ona czasem nie jest Dead? XD Zed's dead baby :P

no i nie wiem ile zostalo, ale jakos malo :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 27 Kwi 2007 00:14

Days napisał(a):a ona czasem nie jest Dead? XD

Okazało się, że na szczęście nie :P

I jeżeli ten odcinek byłby kiepski (a taki nei był), to i tak byłby dobry ze względu na tą włoszkę XD Mam nadzieję, że dożyje zanim dotrą na wyspę i że dojdzie do siebie i będzie można obejrzeć ją w pełnej okazałosci xD
Wkurza mnie tylko jak pokazują te płaczliwe baby no ;P Ile można ryczeć i krzyczeć? XD
I w ogóle jak ten Rusek mógł przeżyć?

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez cRaSh on 27 Kwi 2007 22:11

I w ogóle jak ten Rusek mógł przeżyć?

Stracilbym do niego szacunek jakby nie sprobowal przezyc xD i no, fajnei ze jest :)
A ta laska serio ladna i to nie ladna jak na wloszke, ale ladna XD moze byc dluzej. I no, ona napewno dziekowala po wlosku, czy ruski sobie wymyslil?
Ogolnie takie odcinki losta lubie, da totlanie lostowate xD
a Sun jest za ladna zeby tak malo byla w serilalu i fajnie ze miala flashe :)

i widac ze juls bedzie jednak postaci tragiczna xD juz widze odcinek jak stanie miedzy benem a jackiem i oboje bede sie na nia patrzec w swoj charakterystyczny sposob i nie bedzie wiedziala kogo wybrac, siostre czy jackusia :shiner:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 28 Kwi 2007 00:09

cRaSh napisał(a):Stracilbym do niego szacunek jakby nie sprobowal przezyc xD i no, fajnei ze jest Smile

rotfl XD i no pewnie ze fajnie, ale bym chciala wiedziec, czy to jakis przekret byl z tym, ze "umarl" czy co, bo no ja rozumiem - leczenie raka, leczenie paralizu, multiplikowanie plemnikow, ale POWSTAWANIE Z MARTWYCH? zaraz im te trupy zaczna z cmentarzyka wylazic i bedzie XD

i poza tym skoro tak, to skad u Bena ten cholerny guz? :>

cRaSh napisał(a):A ta laska serio ladna i to nie ladna jak na wloszke,

a jaka ona wloszka? ze mowila po wlosku? mowila tez po hiszpansku, japonsku, czy chinsku i w jeszcze jakims jezyku, ktory zrozumial Rusek i to na pewno nie bylo dziekuje XD

i ta Juls tragiczna postac. pewnie sie wyda, ze dziala na dwa fronty i Jack sie na nia popatrzy tym swoim wzrokiem wczesniej, niz Ben i ona sie z rozpaczy rzuci do morza XD a Kejt bedzie triumfowac XD

ale Juls byla fajna, ja ja lubie... i ma ciagle taka zajebista mine XD wszyscy sie na nia dra a ona ciagle ma wyraz twarzy "skoncz sie drzec i przejdz do rzeczy" XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 28 Kwi 2007 03:25

cRaSh napisał(a):i no, fajnei ze jest Smile

No pewnie, że fajnie. Tylko jakim cudem no? XD Nie pamiętam jak dokładnie wyglądała ta scena, ale według mnie nie było tam mowy o tym, że on nie żyje :>

cRaSh napisał(a):a Sun jest za ladna zeby tak malo byla w serilalu i fajnie ze miala flashe Smile

Niech będzie jak najwięcej Sun, ale błagam, niech nie gada po chińsku/koreańsku/japońsku :lmao: Tego nie da się znieść xD
A propos... Jin w poprzednim odcinku opowiadał coś przy ognisku. Tłumaczenie pewnie niepotrzebne XD :P Ale...
I dziewczyna zwróciła się do człowieka, który ją uratował i powiedział: ’Dzięki Bogu. Bałam się, że byłeś Człowiekiem z Hakiem’. I mężczyzna spojrzał na dziewczynę z uśmiechem i powiedział: ‘Nie przejmuj się, mała dziewczynko. Mój hak jest… nadal w głowie Twojego ojca.

Days napisał(a):a jaka ona wloszka?

Hugo chyba mówił, ze to włoszka :P Zresztą nie wiadomo czy tak jest, ale jakoś trzeba było ją nazywać no xD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 28 Kwi 2007 03:31

Captain Kidd napisał(a):według mnie nie było tam mowy o tym, że on nie żyje

no nie bylo tam mowy ze zyje, ale to Lock w koncu go popchnal, a Lock jest inny... moze Rusek przegryzl jakas tabletke co to go w taki stan wprawila, a moze wyspa go uleczyla (jak juz pisalam wyzej - prosze nie, bez przesady).

Captain Kidd napisał(a):Hugo chyba mówił, ze to włoszka :P

Hugo mowil, ze ona mowi po HISZPANSKU XD bo ciagle gadala "ayuda me estoy moriendo" co znaczy ze "pomocy, umieram" XD a potem to powtarzala po wlosku i to brzmialo dokladnie tak samo XD

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 29 Kwi 2007 05:21

Jak dla mnie mina Juls to takie bardziej "głupie dziecko, co ty wiesz o życiu" :)
Cały motyw z matką Jina zwalony z "Na wschód od Edenu", tylko że tam przy okazji był James Dean ;)
A Ruska w końcu nikt nie sprawdzał, w sensie czy umarł, tylko rzucili okiem i poszli dalej... więc pewnie tylko udawał, mając przy tym kupę zabawy patrząc jak się z tym drzewem męczą ;)
A tłumaczenie jak najbardziej ciekawe :)

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 29 Kwi 2007 17:42

Arha napisał(a):Juls to takie bardziej "głupie dziecko, co ty wiesz o życiu"

no w sumie to tez jest jakis opis tej miny XD

Arha napisał(a):pewnie tylko udawał, mając przy tym kupę zabawy patrząc jak się z tym drzewem męczą

no i wlasnie... rusek rzadzi XD fajny jest i przebiegly XD i uwielbiam jak mowi XD tak jakby opowiadal bajki :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 02 Maj 2007 21:04

Days napisał(a):a potem to powtarzala po wlosku i to brzmialo dokladnie tak samo XD

no tylko ze po wlosku XD

ja rozumiem - leczenie raka, leczenie paralizu, multiplikowanie plemnikow, ale POWSTAWANIE Z MARTWYCH? zaraz im te trupy zaczna z cmentarzyka wylazic i bedzie XD

taa i sie sprawdza te przeczucia ludzi z zagraniczncyh for, ze jak w pierwszym sezonie Ethana chowali to chyba ktos nie dopatrzyl i jego "worek" podnosil sie tak jakby oddychal jeszcze XD

no i okej, macie swojego ruska - hurra - udawacza i zlodzieja XD ktory w dodatku senkju mowi :lmao:

i omg Juls jest zarabista w sensie ona nie tylko patrzy ta swoja minka ale ani przez chwile ton jej glosu sie nie zmienia, w sensie czeka czeka zeby powiedziec 'they die' takim samym samym tonem jakby mowila ze na obiad jest pomidorowa...
Swoja droga po co Benowi probki wszystkich ? Jakby ich jakos bardzo bardzo potrzebowal to by sie w tych 90 dniach po nie wybral... :>

i flasze Sun byly cakiem spoko, aczkolwiek nigdy za nimi nie przepadalam.

Ogolnie taki niby zapychajacy odcinek ale i tak byl calkiem dobry, cos czuje ze to taka cisza przed burza przed ostatnimi odcinkami ;)

no i jaaa ciekawe skad ta pseudo wloszka to raz, skad zna desa to dwa, no i kto podstawil samolot i pokazal swiatu ze nikt nie przezyl (ben i spolka ? :>)
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film