Lost

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:01

cRaSh napisał(a):Nawet nie wiesz jak bardzo (w sensie ja nie sciagnalem jescze ani jednego losta).

pierwsza serie obejrzalam z marszu a druga sciagalam CO TYDZIEN ODCINEK a nawet rzadziej, bo nadgonilam, wiec wiem :|

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:02

eh ja tak samo - pierwsza seria zajela mi kilka dni doslownie, polowa drugiej tez - ale ta druga polowa - te przerwykilkutygodniowe - to czekanie - zabijalo po prostu

bonjova > dokladnie, jak napisal cRaSh, jak sie zobaczy jakis tam kawalek jakiegos odcinka to na 90% sie nie spodoba - ale jak sie oglada od poczatku - jak sie zaczyna sledzic wszystko, bawic sie tymi cyferkami - nie mozna sie nie zakochac no :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:03

kutfa LOST jednak dopiero 4go :| buuu a mi sie dzisiaj w nocy TAKI odcinek wysnil ze makabra :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:05

odcinek zaczne sciagac jak wroce jutro czyli po 20 czyli obejrze jak wroce z zajec w piatek czyli... po 20 :P Za to mam za soba 3x02 DH :boogie:

[ Dodano: 04 Paź 2006 21:38 ]
i łooooooł co spojlery - ten z Kate - LOL - ja juz chce Losta XD
//bejb

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:06

i jeju jaki Sawyer... sobie az chyba avatara zmienie - btw zrobilam sobie taka prowizoryczna tapetke z Sawyerem i teraz kutfa sie skupic na kompie nie moge :P tak zajebiscie wyszedl na tym zdjeciu co dalas ostatnio... w ogole super wyglada!!! na tym spoilerze tez!!!

/elf

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:06

oja oja XD
Myslalam ze bedzie pelen akcji odcinek a tu zaserwowali cos innego... Ale fajnie, suprajs byl przynajmniej - no i poczatek praktycznie taki sam jak ten z 2 serii :D Flashbacki Jacka fajne byly, no i scena Kate i Sawyera [serducho] XD Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi... I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich - a to by z kolei znaczylo ze jednak normalny swiat istnieje i Desmond sie mylil... I qrde jak juz myslalam ze pdo koniec akcja siadla i wszystko si i good juz jest to oni znowu bombe daja i znowu czlowiek chce zeby jzu kolejny tydzien minal...
Wredni :P :grin: Dobry opening, dobry...

/gina

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:07

Gina napisał(a):Flashbacki Jacka fajne byly,

moze i fajne, ale ten czlowiek mnie strasznie denerwowac zaczyna... jak tym lancuchem szarpal. a potem jak te drzwi otworzyl i wode odkrecil... no idiota no :/ wkurza mnie!!!

Gina napisał(a):no i scena Kate i Sawyera #serducho

you're hungry? XD SLOOODKIE :pray:
no i ten text "why sawyer" co ja Ben zapytal... eh widac ze facet - jakby byl baba z gustem to by sie o takie trywialy nie pytal :lmao:

Gina napisał(a):Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi...

no nie widzi, ale czy ja wiem, czy oni jej cos robili? w sensie dali jej sniadanie (a ona glupia nie zjadla i potem Sawyerek jej musial oddac krakersa) i powiedzieli ze nastepne 2 tygodnie to bedzie pieklo. BTW widzialas trailer albo czytalas co bedzie w next odcinku? ponoc ich zmusza do jakies ciezkiej pracy ale nie wiem jakiej :|

Gina napisał(a):I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich

no pewnie maja jakies podlaczenie do jakies ziwnej sieci albo cos... a moze to jakas w ogole jednostka agentow jest :P

a normalny swiat istnieje - przeciez ta byla dziewczyna Desmonda na koneic 2 go szukala :>

//elf

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:08

Days napisał(a):a normalny swiat istnieje - przeciez ta byla dziewczyna Desmonda na koneic 2 go szukala

:ohmygod: bosz fakt, to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil...
Days napisał(a):potem Sawyerek jej musial oddac krakersa

rotfl XD tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala XD
Hm no i moze masz racje, moze sama wizja ja tak przestraszyla ;)

A co do Jacka to wlasnie mnie tez juz wqrza na maxa - zreszta po flashbackach to ja widze ze on sie nie zrobil nienormalny na wyspie tylko wczesniej tez mial problemy XD Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko... I wlasnie myslalam ze z jego przeszlosci juz nic fajnego sie nie da wyciagnac - a tu okazalo sie nie dluzylo jakos specjalnie i mozna bylo obejrzec bez krzywienia sie etc.

a zapowiedz drugiego zaraz sobie obejrze, slyszalam na razie ze flashbacki maja byc Sun (co by znaczylo ze wracaja na druga czesc wyspy co by znaczylo ze Desmonda zobacze (i POSLUCHAM XD))

//bejb

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:09

Gina napisał(a):to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil...

mnie tez to ciekawi, ale wlasnie sie zatsnawiam - moze to pole magnetyczne mu mylilo kompasy i wszystko inne i dlategego nie mogl odplynac. bo inaczej to nie wiem. a widzialam na zwiastunie nastepnego odcinka ze costam z ta lodzia bedzie ze Ben chce ja odzyskac. (swoja droga - glupie imie dla tego szefa tych othersow... BEN :|)

Gina napisał(a):tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala XD
Hm no i moze masz racje, moze sama wizja ja tak przestraszyla Wink

nie no mnie sie bardzo podoba wizja Sawyer+Kate... :P takie to romantyczne XD ale ze takie sniadanie jej dali a ona nie zjadla :P no jak mozna XD

Gina napisał(a):Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko...

dokladnie.. na poczatku byl bardzo spoko, a potem cos mu odbilo... eh i wrocil do bycia takim idiota, jak go pokazuja na flashbackach....

no i tak drugi odcinek ma byc tez troche o pozostalych :D Sun i Jin beda jakis podstep robic na polecenie Sayida zeby uratowac tamta 3... kutfa no ja chce juz :P

/elf

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:10

Days napisał(a):(swoja droga - glupie imie dla tego szefa tych othersow... BEN )

no racja, takie no - nijakie - ale moze cos w tym jest bo on na poczatku tez taki hm niegrozny sie wydawal. I w ogole Juliet moze byc fajna postacia...

I ok, obejrzalam sobie i kanadyjski i amerykanski spojler i zdecydowanie tez chce juz 3x02 XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:10

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:11

o jaaaaaaaaaaaaaaa WIECEJ SAWYERA!!!

kutfa no albo ja wpadlam w jeszcze wieksza manie albo on teraz DUZO lepiej wyglada!!!

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:12

Ale ale 3x02 Losta to OMFG - SAWYER!!!!! [serducho] Zeszlam tam prawie :lmao:
Kocham ten sezon XD I nawet przezylam jakos to ze Desmonda nie bylo :P
Jakies trailery 3 odcinka juz sa ???

[ Dodano: 13 Paź 2006 21:50 ]
http://www.youtube.com/watch?v=fQwlKtG57qY
niech juz minie tydzien co :] :omg:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:14

Gina napisał(a):Ale ale 3x02 Losta to OMFG - SAWYER!!!!! #serducho Zeszlam tam prawie #lmao

oj normalnie pierwszy moment jak Sawyer sie wymownie popatrzyl na Kate ze moglaby zdjac sukienke do pracy a potem "How dare you" XD a potem ciagle gapil sie na jej tylek i wreszcie ta akcja ratownicza XD kurde no Kate rozumiem z byla wykonczona, ale moglaby wspolpracowac a nie tak sie dawac... swoja droga intryguje mnie Juliete... i zdecydowanie sezon lepszy od 2 XD

i ta za tydzien desmond... mam nadzieje ze dzieki niemu przezyje jakos bez Sawyera... and you taste like a fish biscuit XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:15

A tekst you taste like a fish biscuits absolutnie slodki XD
A z Kate sie zgadzam znaczy bo qrde gdzies po drodze werwe stracila - Kate z pierwszego sezonu by Juliete tak przylozyla ze ta by nie widziala gdzie jest :P I tak, zdecydowanie Juliete ciekawa postacia jest (poza tym aktorka mi sie podoba - ma taki super wyraz twarzy i fajnie sie smieje XD) aczkolwiek nie wiadomo tak naprawde o co jej chodzi - sprzeczne sygnaly caly czas wysyla...
I w ogole Sayid sie dal podejsc... Chyba po raz pierwszy tak bardzo.. Irakijczyk qrde mać... No i tam na koncu Sawyer troche naiwnie sie zachowal... Ok. pewnie tez bym sie nie domyslila ze sie Ben w wielkiego brata bawi, no ale troche wiecej czujnosci by sie przydalo :P No chyba ze to bylo specjalnie - w co watpie XD

A jesli chodzi o 3x04 to ja juz jestem pewna ze przezyje - ten kawalek z prewievu o underwearsach rotfl XD
I poza tym qrde to sie zrobilo troche jak LOTR - w sensie sie nam druzyna na 3 czesci rozbila i trzeba cierpliwie czekac na kazdego kolej na pojawienie sie na ekranie...

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:16

Gina napisał(a):A tekst you taste like a fish biscuits absolutnie slodki XD

no boskie to bylo :D a z ranna wanna fish biscuit for breakfast tez XD

i wlasnie z Kate cos sie stalo. Nie wiem czy oni ja tak zlamali czy co... czy moze w sumie strasznie zmeczona byla - w koncu machala kilofem przez caly dzien w sukience, mogla sie zagapic. Ale no jakos tak za szybko sie daje i w ogole bez jakiejkolwiek werwy - od razu sie poddala i siedziala cicho i nawet Sawyerkowi nie pomogla jak go porazili pradem. chociaz w sumie ta cala Juliet mogla ja wtedy rzeczywiscie zastrzelic...
Wlasnie ta Juliete jest z jednej strony taka milusia, ladnie sie usmiecha i mowi spokojnie, ale jak Sawyer powiedzial, ze by ja zastrzelila z miejsca (w ogoel akcja z woda i Sawyerem w tej rozpietej koszuli :pray: :pray: :pray: ) no ciekawa jej jestem strasznie. Bo w sumie fajnie ze Sun tamta druga zastrzelila bo jej malo bylo ale wkurzajaca!

I ta Sayid sie dal w konia zrobic, za to Jin sie popisal pieknie... eh lubie goscia coraz bardziej! Troche tez Sun sie flakowata robi, ale to moze przez ta ciaze ;)

hahahaha tak motyw z gaciami Desmonda zapowiada sie bosko!!!

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:17

Arha napisał(a):znowu ten głupi Locke, jak ja faceta nie trawię no

o ;) Locke nie jest glupi, kloci sie z Jackiem - nie moze byc glupi XD
Albo pomysl sobie ze np. zamiat niego moglby byc odcinek z Michaelem ;) - ja osobiscie bym 5 odcinkow z Lockiem woalala niz pol z tym, tym... eh :/

I tego.. wole co prawda Desa najbardziej takiego jaki byl w swoich flashbackach w ostatnich odcinkach drugiego sezonu, ale w ciuchach Hurleya tez nie jest zle (o :xkroplad:)
Image

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:18

Gina napisał(a):Wink Locke nie jest glupi, kloci sie z Jackiem - nie moze byc glupi XD

obstawiam ze obydwaj sa tak samo glupi... niech sie zakloca na smierc ale POZA PLANEM :P

Gina napisał(a):Albo pomysl sobie ze np. zamiat niego moglby byc odcinek z Michaelem Wink - ja osobiscie bym 5 odcinkow z Lockiem woalala niz pol z tym, tym... eh :/

WALT WALT!!! WALT WALT!!! kutfa tez bym mogla taka role zagrac.. WALT WALT!!! ludzie co za praca - co chwila tylko WAT WALT XD :ohmygod:
cale szcescie ze go do domu odeslali i mam nadzieje szybko nie wroci :|

i omg Desmond rzadzi :P ale lepiej wygladal na poczatku 2go sezonu bo teraz jakos tak mu strasznie glupio z ta broda i w ogole jakis taki wychudzony jest :>
]
btw zarabiste ikonki... sobie musze wreszcie Sawyera na avatara sprawic porzadnego, bo sobie wlasnie tapete walnelam XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:18

o to sie chwal tapeta, bo ja jakos nie mam weny :grin:

I mam nadzieje ze murzyniatko wraz z murzyniatkiem ojcem nie wroci juz (aczkolwiek w sumie zostawiliby troche naruszonych watkow - typu te dziwne zdolnosci Walta - niedopowiedzianych...) Ewentualnie dzieciak moze wrocic, ale tatusiek niech spada
Days napisał(a):niech sie zakloca na smierc ale POZA PLANEM

:lmao: i ja sie zgadzam
a a propos to ja wyczytalam gdzies ze pare osob zaczelo sie obawiac ze miedzy Sojerkiem a Kejt sie za slodko zrobilo - i ze autorzy moga chciec zdjac jedno z nich, ale ja jakos podchodze do tego z rezerwa bo a) nikt przy zdrowych zmyslach nie zabije Josha b) Kate jest tak jakby glowna kobieca bohaterka i o ile Shannon mozna bylo zdjac na zasadzie - moga rowniez zabic Claire to mysle ze jej nie rusza - przynajmniej na razie...

A, i Boone ma byc w 3 odcinku - na lost media jest zdjecie - pokaleczonego znowu - wiec moze w myslach Johna czy co... I tego - jak juz ma byc odcinek o lysym to ok (ja tam do niego nic nie mam XD), ale niech bedzie Boone juz i cos tam jeszcze - bo jak znowu bedzie o jego ojcu to sie wqrze - ilez mozna (cos w stylu Walta...)

No i z Desmondem sie zgadzam, tzn lekko zarosniety i zapity (223, 224) moze byc byleby nie zarastal jako mega bardziej :P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez cRaSh on 03 Lis 2006 05:19

Gina napisał(a):aczkolwiek w sumie zostawiliby troche naruszonych watkow - typu te dziwne zdolnosci Walta - niedopowiedzianych...

no wlasnie wlasnie, ale w sumie zostawili watek Libi niedopowiedziany i tego jej calego pobytu w szpitalu dla psychicznie chorych razem z Hurleyem...nie sadze by do niego jeszcze wrocili, skoro ja zabili... moze mlodego walta tez zostawia, chociaz cholera wie... w koncu libi i jej pobyt w psychiatryku nie ma bezposredniego wplywu na zgadke innych a walt moze miec... ech byleby bez ojca...

Gina napisał(a):wyczytalam gdzies ze pare osob zaczelo sie obawiac ze miedzy Sojerkiem a Kejt sie za slodko zrobilo - i ze autorzy moga chciec zdjac jedno z nich

szlag.. ja slyszalam ze Josh sie z tym no Mathew (Jackiem :P) poklocili ponoc... costam o kase... nie mniej jednak to moim zdaniem a) watek romantyczny jest we wszystkich filmach tego typu imimo wszystko, chociaz niektorym moze to przeszkadzac, to wiekszosc tego jednak oczekuje... a moim zdaniem jak narazie nie jest za slodko i calkiem zrecznie im to wychodzi - w sensie nie rozowuja i nie przesadzaja... b) niech mi tylko zdejma Josha to ich chyba tam zastrzele z miejsca - przeciez ja (jak i zapewne pol swiata) ogladam to glownie dla niego :lmao: c) zgadzam sie co do Kate i jej bycia glowna postacia kobieca. zdjecie jej bedzie bez sensu, bo ani Claire ani Sun nie sa na tyle wybijajacymi sie postaciami, by zapelnic luke, a Juliete dopiero co sie pojawila, wiec w ogole nie powinna byc brana w ten rachunek.

w ogole to ja mysle ze na 3cim sezonie powinni zakonczyc, bo kurde jak bedzie wiecej, to na pewno kogos zabija i beda dupy wolowe :/

a co do boona to tak - ma sie pojawiac w wizjach Locke'a i maj ato byc wizje zwiazane z wypadkiem, w ktorym Boone zginal. i tez mialam dosc lysego i jego ojca... MAKABRA :ohmygod:

a tego moja tapeta to tez nic specjalnego ale przynajmniej mam wszystkie kochane miny Sawyera na widoku:
Image

wczesniej mialam tylko to duze zdjecie i napis "loosen up your buttons" ze strzalka na koszule :lmao: :lmao: :lmao: ta odwala mi XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film