cRaSh napisał(a):Nawet nie wiesz jak bardzo (w sensie ja nie sciagnalem jescze ani jednego losta).
pierwsza serie obejrzalam z marszu a druga sciagalam CO TYDZIEN ODCINEK a nawet rzadziej, bo nadgonilam, wiec wiem
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Za to mam za soba 3x02 DH
tak zajebiscie wyszedl na tym zdjeciu co dalas ostatnio... w ogole super wyglada!!! na tym spoilerze tez!!!
Flashbacki Jacka fajne byly, no i scena Kate i Sawyera
Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi... I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich - a to by z kolei znaczylo ze jednak normalny swiat istnieje i Desmond sie mylil... I qrde jak juz myslalam ze pdo koniec akcja siadla i wszystko si i good juz jest to oni znowu bombe daja i znowu czlowiek chce zeby jzu kolejny tydzien minal...
Gina napisał(a):Flashbacki Jacka fajne byly,
wkurza mnie!!!Gina napisał(a):no i scena Kate i Sawyera #serducho
SLOOODKIE
Gina napisał(a):Tylko jestem ciekawa co oni jej tam pomiedzy tym sniadaniem a wpakowaniem do klatki robili - w sensie tak rozbitej to sie czesto Kate nie widzi...
Gina napisał(a):I qrde othersi maja dostep do neta czy jak ? No bo skads musza miec to info o nich
Days napisał(a):a normalny swiat istnieje - przeciez ta byla dziewczyna Desmonda na koneic 2 go szukala
bosz fakt, to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil... Days napisał(a):potem Sawyerek jej musial oddac krakersa
tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala
Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko... I wlasnie myslalam ze z jego przeszlosci juz nic fajnego sie nie da wyciagnac - a tu okazalo sie nie dluzylo jakos specjalnie i mozna bylo obejrzec bez krzywienia sie etc.
))
Gina napisał(a):to inaczej, jestem ciekawa czy oni maja kontakt w sensie kontakt fizyczny z tym swiatem - bo dalej nie wiadomo why Des sie w kolko krecil...
Gina napisał(a):tak ja wiem, ty bys mu swojego oddala a nie jeszcze mu zabierala
Hm no i moze masz racje, moze sama wizja ja tak przestraszyla Wink
takie to romantyczne
ale ze takie sniadanie jej dali a ona nie zjadla
no jak mozna 
Gina napisał(a):Eh a przez kilka odcinkow pierwszej serii wydawal mi sie mega mega spoko...
Sun i Jin beda jakis podstep robic na polecenie Sayida zeby uratowac tamta 3... kutfa no ja chce juz
Days napisał(a):(swoja droga - glupie imie dla tego szefa tych othersow... BEN )

Zeszlam tam prawie
I nawet przezylam jakos to ze Desmonda nie bylo

Gina napisał(a):Ale ale 3x02 Losta to OMFG - SAWYER!!!!! #serducho Zeszlam tam prawie #lmao
a potem ciagle gapil sie na jej tylek i wreszcie ta akcja ratownicza
kurde no Kate rozumiem z byla wykonczona, ale moglaby wspolpracowac a nie tak sie dawac... swoja droga intryguje mnie Juliete... i zdecydowanie sezon lepszy od 2

I tak, zdecydowanie Juliete ciekawa postacia jest (poza tym aktorka mi sie podoba - ma taki super wyraz twarzy i fajnie sie smieje
) aczkolwiek nie wiadomo tak naprawde o co jej chodzi - sprzeczne sygnaly caly czas wysyla...
No chyba ze to bylo specjalnie - w co watpie
Gina napisał(a):A tekst you taste like a fish biscuits absolutnie slodki![]()
a z ranna wanna fish biscuit for breakfast tez
) no ciekawa jej jestem strasznie. Bo w sumie fajnie ze Sun tamta druga zastrzelila bo jej malo bylo ale wkurzajaca!
Arha napisał(a):znowu ten głupi Locke, jak ja faceta nie trawię no
)

Gina napisał(a):Wink Locke nie jest glupi, kloci sie z Jackiem - nie moze byc glupi![]()

Gina napisał(a):Albo pomysl sobie ze np. zamiat niego moglby byc odcinek z Michaelem Wink - ja osobiscie bym 5 odcinkow z Lockiem woalala niz pol z tym, tym... eh
ale lepiej wygladal na poczatku 2go sezonu bo teraz jakos tak mu strasznie glupio z ta broda i w ogole jakis taki wychudzony jest

Days napisał(a):niech sie zakloca na smierc ale POZA PLANEM
i ja sie zgadzam
), ale niech bedzie Boone juz i cos tam jeszcze - bo jak znowu bedzie o jego ojcu to sie wqrze - ilez mozna (cos w stylu Walta...)

Gina napisał(a):aczkolwiek w sumie zostawiliby troche naruszonych watkow - typu te dziwne zdolnosci Walta - niedopowiedzianych...
Gina napisał(a):wyczytalam gdzies ze pare osob zaczelo sie obawiac ze miedzy Sojerkiem a Kejt sie za slodko zrobilo - i ze autorzy moga chciec zdjac jedno z nich
) poklocili ponoc... costam o kase... nie mniej jednak to moim zdaniem a) watek romantyczny jest we wszystkich filmach tego typu imimo wszystko, chociaz niektorym moze to przeszkadzac, to wiekszosc tego jednak oczekuje... a moim zdaniem jak narazie nie jest za slodko i calkiem zrecznie im to wychodzi - w sensie nie rozowuja i nie przesadzaja... b) niech mi tylko zdejma Josha to ich chyba tam zastrzele z miejsca - przeciez ja (jak i zapewne pol swiata) ogladam to glownie dla niego
c) zgadzam sie co do Kate i jej bycia glowna postacia kobieca. zdjecie jej bedzie bez sensu, bo ani Claire ani Sun nie sa na tyle wybijajacymi sie postaciami, by zapelnic luke, a Juliete dopiero co sie pojawila, wiec w ogole nie powinna byc brana w ten rachunek.
ta odwala mi 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości