Lost Highway - Tracklista

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Lost Highway - Tracklista

Postprzez Adrian on 18 Kwi 2007 19:35

Na amazon.com pojawiła sie tracklista do najnowszego dzieła Bon Jovi.

Tracklista nowego albumu.

1. Lost Highway
2. Summertime
3. Make a Memory
4. Whole Lot Of Leaving
5. We Got It Going On
6. Any Other Day
7. Seat Next To You
8. Everybody's Broken
9. Stranger (feat. Leann Rimes)
10. The Last Night
11. One Step Closer
12. I Love This Town

Wow
Podobają mi się tytuły. Poza tym tytuły mówią mi że to będzie spokojny album z balladami takimi spokojnymi (MAM) i rockowymi (AODay).

Whole Lot Of Leaving - To musi byc mocna dobra ballada.
Stranger - Już mi się podoba
Seat Next To You - Bardzo ciekawy tytuł(chociaż piosenka może być troche bardziej Country).
One Step Closer - LP

Kurde tytuły mi mówią, ze to będą dobre rockowe ballady.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Captain Kidd on 19 Kwi 2007 00:36

Nie no, nie bawmy się w ten sposób :> Tytuły nie określają czy piosenki są dobre, czy nie, czy mocne, czy słabsze no :P
I szkoda, że tylko 12 kawałków ;P Ale Żółci mają dostać chyba dwa dema, no i miejmy nadzieję, że kilka utworów, które nie znalazły się na albumie będą wydane jako b-side'y...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Adrian on 19 Kwi 2007 00:47

No całkiem możliwe, bo Jon mówił coś o 20 numerach nagranych na album.

Tytuły nie określają czy piosenki są dobre, czy nie, czy mocne, czy słabsze no

No wiadomo. Ale zawsze można sobie pomarzyć.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez agatka on 19 Kwi 2007 01:24

Hehe przypomnialy mi sie moje wlasne slowa/odczucia po zobaczeniu po raz pierwszy tracklisty HANDa.
"Wildflower - jaki fajny tytul". I co? Sprawdzilo sie jak cholera. Wildflowera sluchalam moze ze 2 razy i dalam spokoj.

Tak wiec wstrzymuje wszelkie osady, i mam tylko nadzieje, ze piosenka o tytule Stranger bedzie fajna bo kojarzy mi sie ze Stranger In This Town :)

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez ZB on 19 Kwi 2007 03:54

agatka napisał(a):mam tylko nadzieje, ze piosenka o tytule Stranger bedzie fajna bo kojarzy mi sie ze Stranger In This Town

Jasne: Stranger + I Love This Town = Stranger In This Town. To przecież oczywiste :grin:

A tak serio, to jak teraz się będzie mówić na SITT? Bo Stranger będzie zajęte... :confuse:

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez Evie on 19 Kwi 2007 05:17

Ja już nawet nie mówię do jakiego gatunku ma się zaliczać ta płyta - czy ktoś to nazwie to rockiem czy nie. Chciałabym żeby to był na tyle dobry i spójny treściowo album, którego słucha się nie tylko żeby czymś wypełnić ciszę.

Fajnie gdyby znalazły się tam takie piosenki jak Dirty Little Secret, pomarzyć można XD
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Adrian on 19 Kwi 2007 05:49

Fajnie gdyby znalazły się tam takie piosenki jak Dirty Little Secret, pomarzyć można

Hehe. Kto by nie chciał. Chociaż klimatem Any Other Day mi DLS przypomina (założe sę, że produkcja Shanksa).
Jasne: Stranger + I Love This Town = Stranger In This Town. To przecież oczywiste

Jeśli idąc Twoim tokiem myślenia z tych 2ch ma powstać klimatyczna spokojna piosenka. Hehe to Stranger musi być genialną (i baaaardzo klimatyczną) piosenką :)

Podobno już ktoś słyszał ten duecik. Osoba która nie słucha BJ. Ale opinia była, że duet wyszedł fantastycznie. Hehe.

ps.
Wiadomo że album będzie dostępny wcześniej niż 19 kwiecień (albo przed 11). Mam nadzieje, że ktoś kto pierwszy ją załatw da cynk :)
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 19 Kwi 2007 17:19

13 czerwca premiera w Polsce, w Japonii chyba też (albo 11, nie jestem pewien). Więc na początku czerwca/pod koniec maja miejmy nadzieję, że album przedostanie się do sieci.
I ciekawe kiedy dostaniemy jakieś snippety - których ja słuchać nie będę. Całe utwory owszem, ale nie fragmenciki...

I We got it goin' on ma podobno być następnym singlem. Dobry wybór, jeżeli cała piosenka jest taka jak ten minutowy fragment z AFL.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Ricky Skywalker on 20 Kwi 2007 01:35

Adrian napisał(a):Wiadomo że album będzie dostępny wcześniej niż 19 kwiecień (albo przed 11). Mam nadzieje, że ktoś kto pierwszy ją załatw da cynk :)

Dziś jest 19 kwiecień ;]

Co do samej tracklisty - cóż, tytuly fajne, ale tytuły to nie wszystko, więc z jakimikolwiek komentarzami (poza ocenami tego, co już słyszałem...) wstrzymuję się do czerwca.

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez cRaSh on 20 Kwi 2007 01:42

No co ty, po tytulach przeciez kazdy wie czy piosenki sa fajne czy nie :P

Image
Image
Awatar użytkownika