Lost Highway

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez cRaSh on 26 Wrz 2007 18:05

jestes opozniona :lmao:
I jak nie wyglada wiesniacko jak wyglada XD no prosze cie, w kamizelce jest XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Gina on 26 Wrz 2007 19:14

no ale to co nic nie piszecie zeby mnie uswiadamiac no ? bosz, czlowiek tylko na siebie moze liczyc :(

ale ta kamizelka nie jest jakos mega mega wiesniacka, mogl miec slomkowy kapelusz, w tym lokalu co graja by przeszlo XD bardziej wiesniacka jest jazda samochodami XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Adrian on 27 Wrz 2007 05:58

ale ta kamizelka nie jest jakos mega mega wiesniacka, mogl miec slomkowy kapelusz, w tym lokalu co graja by przeszlo XD bardziej wiesniacka jest jazda samochodami XD

lol jazda ? Teledysk o jeździe po drodze a laska przez 4ry minuty stoji w korku :]

Kamizelka ujdzie. Samochód fajny. Obciachowe trochę jest to bujanie się Ryśka (0:19-0:21) i noga Jona (2:46) na stołeczku, ale mimo to iż te 2 fragmenty są jak na tego typu teledysk obciachowe to owe 2 fragmenty są jednymi z lepszych momentów teledysku (Rysiek buja się jak prawdziwy ziomal - HHopowiec).

(Link do wspomnianych scen z dopasowanym czasem)
http://www.youtube.com/watch?v=6s4xQ6dqdhQ
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Ricky Skywalker on 27 Wrz 2007 06:13

Adrian napisał(a):Kamizelka ujdzie. Samochód fajny. Obciachowe trochę jest to bujanie się Ryśka (0:19-0:21) i noga Jona (2:46) na stołeczku, ale mimo to iż te 2 fragmenty są jak na tego typu teledysk obciachowe to owe 2 fragmenty są jednymi z lepszych momentów teledysku (Rysiek buja się jak prawdziwy ziomal - HHopowiec).

(Link do wspomnianych scen z dopasowanym czasem)
http://www.youtube.com/watch?v=6s4xQ6dqdhQ

Lol. Musiałeś Adrian oglądać ten teledysk ze 100 razy na dzień, żeby takie szczególiki wypatrzyć. Obciachowe? Bez przesady, naprawdę mało kto zwraca na to w ogóle uwagę.

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez Captain Kidd on 27 Wrz 2007 13:28

Adrian napisał(a):Kamizelka ujdzie.

W sensie z wielką przyjemnością przywdziałbyś takową? XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Adrian on 27 Wrz 2007 15:54

Lol. Musiałeś Adrian oglądać ten teledysk ze 100 razy na dzień, żeby takie szczególiki wypatrzyć.

Nie wiem, ale ja takie szczegóły od razu wyłapuje. Takie szczegóły zazwyczaj sprawiają że mi sie dany teledysk/ piosenka jednak podoba bo jest to coś co mnie przyciąga.
Np piosenka "Seat Next To You" nie podobała mi się za bardzo, ale jest tam coś co mnie przyciąga. Jest to fragment "That would be alright with me..." . To alright jest tam tak super zaśpiewane, że ta piosenka mogłaby jak dla mnie powstać tylko dla tego alright.

Najwięcej satysfakcji się czerpie jak takich szczegółów jest jak najwięcej (w AODay czy WLOALeaving jest tego pełno).
Bez przesady, naprawdę mało kto zwraca na to w ogóle uwagę.

Możliwe.

W sensie z wielką przyjemnością przywdziałbyś takową? XD

Jakbym się ściął w idiotyczny sposób i myślał, że wyglądam w tej fryzurze i sexy i rockowo to pewnie i ta kamizelka by mi się podobała xD

Ale jak na razie "alright with me"
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Gina on 27 Wrz 2007 18:39

zostawcie kamizelke w spokoju, prawie jej nie widac to po pierwsze, po drugie jak mi wczoraj Pawel przypomnial, przeciezto dziecie nosilo dziwne kamizelki od wczesnych lat 80tych. Widocznie mu zostalo. Cieszcie sie ze nie ma tam roznych glupot ponaszywanych. Jedyne co, to bym mu to zlote z szyi zdjela :f

A Rysiek wygalda spoko i ma fajna koszule, i hhowego bujania nie zauwazylam

Adrian napisał(a):lol jazda ? Teledysk o jeździe po drodze a laska przez 4ry minuty stoji w korku

w sumie racja, kolejny minus, ale na jazda ktora trwa przez 1 z kawalkiem jest dla mnie FUJ, takije nijakie malpy powsadzali do dziwnych slniacych autek i jeszcze na motory (pamiec o Miracle bezczeszczą :f)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja