Kilka fotek dla tych nielicznych ktorzy nie odwiedzaja codziennie getty [

] albo dla tych ktorzy Live8 ogladac nie mogli
1,
2,
3,
4, [url=5http://cache.gettyimages.com/comp/53185608.jpg?x=x&dasite=MS_GINS&ef=2&ev=1&dareq=E2399169AC85D6DED2E72DB43C85B445180889955BC002B7621B2AC3A62513D3]6[/url],
7,
8,
9,
10
co do pierwszej fotki, to jakbym byla wredna to bym powiedziala ze juz kiedys widzialam jak tak trzymal mikrofon, ale ze nie jestem to nie powiem
, a serio - nie chce wyjsc na czlowieka mega zboczonego, ale jego twarz wyraznie mowi ze mu dobrze
Tico napisał(a):Nie rozumiem tu czegoś. Pisaliście wcześniej jakby to że zagrają ograne, najbardziej znane i tak naprawde najlepsze, największe swoje przeboje to było coś złego. Przecież wiadomo, że nie cały świat zna dyskografię BJ od podszewki, więc nie zagrają jakiś these daysowych kawałków. Muszą zagrać takie jakie znają miliony, setki milionów ludzi na świecie. Zresztą robi tak każdy zespół.

Dokladnie, przeciez oni grali dla wszystkich ludzi tam, a nie dla fanow czekajacych na stick to your guns na przyklad

Zreszta LOP tam pasowal dzisiaj, half way there, jak cholera

agatka napisał(a):I czy to tylko ja czy na tym snippecie HaND glos Jona jest taki odleegly i ledwie slyszalny??
To pewnie tylko ja, ale dla mnie jest slyszalny bardzo dobrze
Co do wystepu, LOP, Tico, to "dosyć" to za malo

. Bylo bardzo standardowe (wlasciwie, to jakby mi ktos mp3 puscil to bym nie potrafila rozroznic, czy to jakis bootleg czy live 8

) ale takie mialo byc przeciez (i juz pomijam fakt ze chcialabym takie nad Wisla chociaz raz uslyszec

) i dobrze ze takie bylo
IML mi sie bardzo podobalo, i jakby mnie ktos spytal dlaczego to bym chyba nie potrafila powiedziec, podobalo mi sie i juz
HAND - w filadelfii wyszlo b.dobrze i ogolnie piosenka robi sympatyczne wrazenie
(swoje uwagi dot. "".. maj lajf" po raz 3" sobie daruje, i tak nikogo nie interesuje ze nie na ta piosenke czekam najbardziej, jesli chodzi o nowa plyte
), milo tez, ze Jon sie glosowo wyrabia (po raz drugi, moge isc i posluchac na koncercie gdzies w Polsce

) no i Richie na gitarce fajnie wymiatal ( Richie rocks totalnie, wygladal mniamysnie i wogole... zapraszamy na pierozki

). I tak wogole to mamy kolejna dosc fajna piosenke, ktora sie nadaje idealnie na koncerty i na spiewanie dla publiki, obawiam sie tylko, ze nie dane mi bedzie tego sprawdzic w praktyce (czy jak 4 raz wspominam cos o koncercie ? nieee ) Aczkolwiek w porownaniu z orginalem, nawet tylko tym jednominutowym, to ta wolniejsza wersja live brzmi zdecydowanie inaczej... Dlatego ja caly sie wstrzymuje z opinia i czekam na caly utwor w wersji studyjnej.
Ja oceniam wystep jako udany (to, na wypadek jakby kogos interesowalo

) i juz pomijajac wszystko inne (tzn. mam na mysli cel imprezy, bo o celu to chyba raczej nie w dziale BJ) to milo, ze sie tam dla nich miejsce znalazlo, fajnie jest wiedziec, ze sa jednak stale obecni w muzycznym swiecie, nie tylko dla fanow, ale rowniez dla zdecydowanie szerszej widowni
a. no i dzieki za linki

wypadaloby teraz jeszcze jakies wideło znalezc