Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności

I w ogóle, to chyba od teraz dopiero trzeba liczyc te 2 godziny...
Póki co przegapiłem występy, które z chęcią bym obejrzał, a niestety nie dało rady. Nie z mojej winy![]()
I jestem w absolutnym szoku jak Amerykanie na WSYCGH reaguja
I w ogole nie wierze jak ta piosenka live fajnie wyszla... Ogolnie to ŚWIETNY wystep...
I nie wiem jak w Chorzowie ale tu zdecydowanie w formie byli - wszyscy
I Can't Stop - wow!
Sandman swietny
A co do Shakiry to Hipsy na zywo (juz od finalu MŚ ale wtedy mnie Days przekonywala ze ona chora byla) to najwieksza tortura jaka moge sobie wyobrazic. Jakbym musiala sluchac tego na okraglo to bym sfiksowala. Strasznie live wychodzi wg mnie. Natomiast Inevitable juz super. Kelly Clarkson tez bardzo fajnie moim zdaniem (ale ja mam sentyment do dziewczynki
) No i jak juz mowilam Rihanna mnie rozwalila SOSem chyba.. Mega tragicznie, na szczescie na drugim koncu swiata to bylo wiec mogla spartolic. Ogolnie to chyba lepszy koncert niz w tamtym roku... Naprawde kilka(nascie) wystepow zdecydowanie do zapamietania 
Gina napisał(a):I tak ogolnie to Madonna dla mnie srednio, fajnie wygladala, ale jej zabawy z gitara na takim samympoziomie jak Shakiry w klipie do Objection
ale Madonna calkiem calkiem. a wygladala super. kurde ta to potrafi... tyle lat co ona ma i kurde dziala 
Gina napisał(a):A co do Shakiry to Hipsy na zywo (juz od finalu MŚ ale wtedy mnie Days przekonywala ze ona chora byla) to najwieksza tortura jaka moge sobie wyobrazic.
Gina napisał(a):Natomiast Inevitable juz super

Adrian napisał(a):ale tragiczne to było "Don't Bother - Shakiry. Moja ulubiona piosenka tej artystki a tutaj Shakira albo nie wchodziła w melodie albo przyciszała tak, że 1/3 śpiewanego zdania nie było słychać.
), to no nie wiem o co ci chodzi z DB. ja wszystko slyszalam bez problemu
moze nowe glosniki sobie kup? 

Adrian napisał(a):na FOB i jaki szok ... wokal kolesia z FOB jest słabiutki
Adrian napisał(a):The Police – chłopaki się starali, ale na tle występu Bon Jovi to słabiutko. Sting próbował poderwać publikę, ale nic z tego. Szczerze to ten murzyn co wszedł zrobił większe show niż Sting. Chciałem od nich czegoś więcej.

Adrian napisał(a):I jak nie lubie piosenki „Don't Cha” to w tym wykonaniu podobało mi się i to bardzo.
Don't cha lepsze jest w wykonaniu Culluma

tylko ja mam szara
z H&M za 20zl czy jakos
hehehe jedyna moja koszulka z czachami
zajebista jest
w sensie koszulka. ale wlasnie poszla do prania i mam nadzieje, ze taka zostanie
cRaSh napisał(a):e sie tylko i wylacznie oglada
w sensie refren i gosc z BEP daje duzo
a LUMB jest fajne do poplumkania 

tyle ze Shaki sobie duzo lepiej radzi z gitara normalnie w sensie, gdy na niej gra, a nie udaje![]()
Poza tym Mandi przy glosniku pod koniec piosenki byla priceless 
Days napisał(a):ja nie wiem, czego sie ona uparla na spiewanie tego live. tego sie nie da zaspiewac z ta cala jej choreografia, bo wychodzi fatalnie...
- i sie podobalo 
Adrian napisał(a):The Smashing Pumpkins" nie znam tego zespołu i nie słucham. Nie podobało mi się. Zwykłe zagranie piosenki.
) a po drugie pytanie teoretyczne, jak sie nie zna piosenek to jak mozna stwierdzic czy piosenki byly zagrane zwykle ? W sensie moze piosenka jest crapem w studyjnej wersji i to live bylo genialne, albo odwrotnie ? 
Days napisał(a):ale swoja droga w zyciu mnie nie przestanie zadziwiac, ze mozna zrobic zespol, w ktorym jedna spiewa, jedna sie wydziera, jedna okazjonalnie robi szpagat, a reszta patrzy![]()
Ja sie caly czas zastanawiam co ta reszta oprocz Nicole i wydzierajacej sie od czasu do czasu, czuje. W sensie no... mnie by bylo dziwnie jakbym miala sie tylko wyginac
Podobno na nowej plycie ma ich wiecej spiewac 

Chyba Live 8
Adrian czemu piszesz po raz kolejny TO SAMO zamiast sie odniesc do tego, ze ktos ci zadal pytanie. sorry, ale nie rozumiem...
bo oni nie sa od robienia show. oni sa od grania na poziomie i zagrali, jak nalezy. dla mnie jeden z lepszych wystepow. i w ogole STING STING STING. uwielbiam goscia. jak dorosne, bede stingiem #lmao
ale swoja droga w zyciu mnie nie przestanie zadziwiac, ze mozna zrobic zespol, w ktorym jedna spiewa, jedna sie wydziera, jedna okazjonalnie robi szpagat, a reszta patrzy![]()
do reszty odnioslam sie wczesniej idostalam tylko jeszcze raz to samo
She's got the kind of look that defies gravity
She's the greatest cook
And she's fat free
She's been to private school
And she speaks perfect French (ściszone)
She's got the perfect friends
Oh isn't she cool
She practices Tai Chi
She'd never lose her nerve
She's more than you deserve
She's just far better than me
Hey, hey
So don't bother
I won't die of deception
I promise you won't ever see me cry
Don't feel sorry
And don't bother
I'll be fine
But she's waiting
The ring you gave to her will lose its shine (aj nie tak głośno)
So don't bother, be unkind
I'm sure she doesn't know
How to touch you like I would
I beat her at that one good
Don't you think so? (cicho)
She's almost six feet tall
She must think I'm a flea (cicho)
I'm really a cat you see
And it's not my last life at all
Hey, hey
So don't bother
I won't die of deception
I promise you won't ever see me cry
Don't feel sorry
Don't bother
I'll be fine
But she's waiting
The ring you gave to her will lose its shine (czemu tak skacze tonacją)
So don't bother, be unkind
For you, I'd give up all I own (to wygląda jakby nie weszła dobrze)
And move to a communist country
If you came with me, of course
And I'd file my nails so they don't hurt you (cicho)
And lose those pounds, and learn about football
If it made you stay, but you won't, but you won't
So don't bother,
I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be
fine
Promise you won't ever see me cry
And after all I'm glad that I'm not your type
Don't bother,
I'll be fine, I'll be fine, I'll be fine, I'll be
fine
And after all I'm glad that I'm not your type
(Not your type, not your type, not your type)
po pierwsze wstyd (po 1,5 jak mozna bulletow nie znac ?) a po drugie pytanie teoretyczne, jak sie nie zna piosenek to jak mozna stwierdzic czy piosenki byly zagrane zwykle ? W sensie moze piosenka jest crapem w studyjnej wersji i to live bylo genialne, albo odwrotnie ? #lmao
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Aktualności
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości