Lider Bon Jovi nie będzie politykiem

Posty dotyczące frontmena zespołu.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Lider Bon Jovi nie będzie politykiem

Postprzez Aeon on 19 Lis 2007 00:44

Nie wiem, czy już wcześniej ktoś to zauważył na Onecie, ale znalazłam takiego oto newsa (z 15.11):
http://muzyka.onet.pl/10174,1641963,newsy.html
"Jon Bon Jovi publicznie zaprzeczył pogłoskom na temat rzekomej kariery politycznej, której miałby się poświęcić".
Bardzo dobrze, że się w politykę nie miesza. Z drugiej strony ciekawe, jakby sobie radził... :D

Image
Awatar użytkownika
Aeon
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Mar 2007 05:30
Miejscowość: Seven Doors Hotel

Postprzez Gina on 19 Lis 2007 01:58

Jeszcze tego by brakowalo :P

i no nie do konca sie nie miesza ;) muzycznie sie miesza ;)
ale whatever - Jonny gubernatorem ? Kompleksy przy Arnim ? :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez Captain Kidd on 19 Lis 2007 06:34

Szkoda, że nim nie zostanie. Zapewne udowodniłby, że nie nadaje się do kompletnie niczego... Z muzyka mu nie wychodzi od paru ładnych lat, z aktorstwem także kiepściutko. Więc wnioskuję, że byłby tak cieniutki w tej dziedzinie, że aż sam jest tego świadom i po prostu nie chce się mieszać.

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez ZB on 19 Lis 2007 07:07

Captain Kidd napisał(a):nie nadaje się do kompletnie niczego... Z muzyka mu nie wychodzi od paru ładnych lat, z aktorstwem także kiepściutko. Więc wnioskuję, że byłby tak cieniutki w tej dziedzinie, że aż sam jest tego świadom i po prostu nie chce się mieszać

Piękne podsumowanie :lmao: Mogliby to zamieścić w encyklopedii pod hasłem JBJ :shiner:

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez Adrian on 07 Gru 2007 03:33

Szkoda, że nim nie zostanie. Zapewne udowodniłby, że nie nadaje się do kompletnie niczego... Z muzyka mu nie wychodzi od paru ładnych lat, z aktorstwem także kiepściutko. Więc wnioskuję, że byłby tak cieniutki w tej dziedzinie, że aż sam jest tego świadom i po prostu nie chce się mieszać.

Coś Ty taki anty Jonowy xD

Czytam ten tekst i w tle leci AODay i jakoś nijak mi pasuje jedno do drugiego.

A co do gubernatorstwa... Coś mowili kiedyś w RMFfie o tym iż Jon chce być prezydentem na Kubie xD Niech lepiej ostanie przy tym co robi najlepiej (wyjaśnim dla niektórych -> tworzeniem muzyki xD) :)
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Powróć do Jon Bon Jovi