Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Captain Kidd napisał(a):tylko bateria minimalnie słabsza
ale z tego co slyszalam nie wiele oprogramowania nie 64-bitowego lapie ram powyzej 2 GB...Captain Kidd napisał(a):Chociaż w sumie lepiej wydać te 300zł na XP niż płacić serwisom, informatykom...

).

Captain Kidd napisał(a):Właśnie zagrałem sobie w NFS Carbon. I powiem krótko: o k***a

Ojciec chrzestny też chodzi bardzo dobrze - a podobno jedna z bardziej wymagających gier. Jeszcze nie sprawdzałem San Andreas, bo nie mam wystarczająco miejsca, ale tak jak mówiłem, w porównaniu z moim starym geforcem wypada nieporównywalnie lepiej.
).

Ja sobie wlaśnie grałem w Bloodrayne 2 (i instaluje Doom 3 żeby pooglądac xD )
to w zastepstwie Lary Croft?
aj chyba mnie przepiracilo
juz mi sie nie chce 

Days napisał(a):przeczytal Cornella

cRaSh napisał(a):Kocham ta karte
cRaSh napisał(a):Bejb, może ode mnie chcesz kupic - Sapphire Radeon 9600 Atlantis 128RAM, na allegro po 150, ale za 100 sprzedam![]()

Gina napisał(a):bo mam to co Days, i jesli faktycznie wystarczy instalnsc nowe sterowniki i ladnie moze pociagnac jeszcze to ja sie chyba wstrzymam
ale ja sie nie znam na tych kwestiach technicznych. w kazdym badz razie calkiem nowe gierki, poza GTA, typu Guild 2 mi smigaja calkiem fajnie, wiec zanim kupisz, sprobuj najpierw nowe sterowniki. latwo znalezc
(sorry pawel, ze ci interesa popsulam
)
a ten Radeon Pawelka, to ja bym powiedziala, ze nie jest lepszy od tego GeForce'a
Zreszta, to że skacze zależeć może od procka ramu, itp itd cRaSh napisał(a):sobie porownaj ceny na allegro
wiec nie oszukuj 
wiec nic dziwnego, ze ceny nie takie same
nowa NVidia taka kosztuje w komputroniku 120zl cRaSh napisał(a):Chociaż oczywiście nie mówię, że ta karta będzie idealnaZreszta, to że skacze zależeć może od procka ramu, itp itd Wink

cRaSh napisał(a):a gdzieś napisałem o sensowności takiej wymiany?
a WIFI mi lapie radiowke z sasiedniego osiedla. szkoda, ze sie podlaczyc nie moge 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości