No tez mam juz plytke, chociaz w sumie jeszcze nie osluchalam sie z nia tak dokladnie
ale qrde slysze z dwoch stron zupelnie rozne opinie, jedni krzycza odcinanie kuponow a drudzy ze eXtra, a ja jak zwykle po srodku... No odkrywcze to to z pewnoscia nie jest ale 'tatus'

mowil ze to mial byc powrot do dawnych lat ...
Po za tym to dobry kawal porzadnej liryki
Moim zdaniem nagraliśmy muzykę z klasą. Dziesięć czy piętnaście lat temu nie bylibyliśmy tego w stanie zrobić. Wiele osób spodziewało się, że jak spotkają sią dwie indywidualności jak my, to muszą z tego powstać jaja totalne. Nic bardziej mylnego. Nagraliśmy kawał dojrzałej muzyki, stworzonej przez, co tu, ukrywać dojrzałych ludzi...
by Jan Bo
i ja sie zgadzam
ale szczerze przyznam ze wole na tym albumie gitare niz glos (sentyment do Lady no i do tatuska

) No i trzeba , znaczy musze przyznac ze po takich dwoch osobowosciach spodziewalam sie czegos wiecej, czegos bardziej rockowego, wiecej gitar i cytujac recenzanta z onetu :
można było się spodziewać nie tylko powtórki z rockowej rozrywki. Można było oczekiwać albo bardziej dobitnego rozrachunku z artystyczną przeszłością każdego z osobna i obydwu razem, albo bardziej czytelnej syntezy talentów o różnych przecież odcieniach.
ale ehh no chcieli zrobic spokojnego liryka i zrobili, no i zrobili to naprawde dobrze wiec w sumie nie ma co marudzic
( ale ja i tak wole panasa od kukiza

)