Ja już od dawna mówię rodzicom że jadę, a mama wyśle ze mną....tatę. No ale zawsze bede na koncercie. A ciekawe kogo z was mogłabym tam spotkac...
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

mam pytanie- jak wysyłasz kase do backstage? Podajesz numer konta w ankiecie którą trzeba im wysłac? czy może wkładasz do koperty? Już niedługo też się zapisuje tylko nie wiem co i jak.
mam pytanie- jak wysyłasz kase do backstage? Podajesz numer konta w ankiecie którą trzeba im wysłac? czy może wkładasz do koperty? Już niedługo też się zapisuje tylko nie wiem co i jak.

![#kwiatek [kwiatek]](./images/smilies/kwiatek.gif)

![#kwiatek [kwiatek]](./images/smilies/kwiatek.gif)

qrde za duzo ojcow bedzie....nie bedzie jak was poderwac
, jak powiem mojemu że jeden jest lekarzem (a sory trapper nie jedzie), no to nie powiem a okłamię, innego przedstawię jako studenta prawa a trzeciego jako hmm...o wiem- brata rezysera (no prosze jak się łądnie złożyło) to sam mnie do Was wypchnie 

to sam mnie do Was wypchnie

![#beksa [beksa]](./images/smilies/beksa.gif)

qrde za duzo ojcow bedzie....nie bedzie jak was poderwac
spox, jak powiem mojemu że jeden jest lekarzem (a sory trapper nie jedzie), no to nie powiem a okłamię, innego przedstawię jako studenta prawa a trzeciego jako hmm...o wiem- brata rezysera (no prosze jak się łądnie złożyło) to sam mnie do Was wypchnie

. Tak więc raczej się w Niemczech nie spotkamy. Ale jeśli BJ będą w Polsce grali to będę na pewno (heh, tia na pewno będą w Polsce...), choćbym miała z domu zwiać...

a jezeli miala bym jechac to z paczka przyjaciol a nie z rodzinka...no ale moze sie uda...
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości