kto pojedzie na koncert?

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

kto pojedzie na koncert?

Postprzez erka on 27 Sie 2002 22:11

Zdaje mi się że taki temat już kiedys dawałam, ale chyba na "starym" forum. Teraz jednak jesteśmy coraz bliżej kupienia Bounce a zarazem coraz bliżej nowej trasy koncertowej. Dlatego mam pytanie- kto jechałby na koncert Bob Jovi najprawdopodobniej do Niemiec (bo tam najbliżej)?

Ja już od dawna mówię rodzicom że jadę, a mama wyśle ze mną....tatę. No ale zawsze bede na koncercie. A ciekawe kogo z was mogłabym tam spotkac... :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez brenda on 27 Sie 2002 22:18

ja jadę!!!! :grin: Też do Niemiec(jak będzie) i też z tatą, chyba, no na pewno nie sama. Już wypełniłam backstage :grin: Ale się cieszę.
To co spotkamy się pewnie w pokoju hotelowym Jon'a :grin:
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez erka on 27 Sie 2002 22:35

Heheh czemu nie :wink: A tak na serio to mam pytanie- jak wysyłasz kase do backstage? Podajesz numer konta w ankiecie którą trzeba im wysłac? czy może wkładasz do koperty? Już niedługo też się zapisuje tylko nie wiem co i jak.

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez Reddie on 27 Sie 2002 23:44

Heh Erka nie martw się nie jesteś jedyną osobą, która pojedzie z tatą :wink: Ja też najprawdopodobniej pojadę z tatą bo samej w życiu by mnie nie puścili!!!

mam pytanie- jak wysyłasz kase do backstage? Podajesz numer konta w ankiecie którą trzeba im wysłac? czy może wkładasz do koperty? Już niedługo też się zapisuje tylko nie wiem co i jak.

No właśnie ja mam to samo pytanko...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez cRaSh on 28 Sie 2002 00:46

ja tez na pewno bede na koncercie u szwabow (chyba ze wiecie kiedy wypadnie :wink: )
co do backstage to moj brother wysylal kase w kopercie (i nadal wysyla :grin: ) i na razie wszystko dochodzilo, wiec mysle, ze tak najlepiej zrobic.

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez ŻONA_DŻONA on 28 Sie 2002 00:49

Ja prawdopodobnie też jadę do Niemiec i też z tatą ( o ile nie mowil tego na odwal się... :grin: ) i mam podobny problem , co dziewczyny

mam pytanie- jak wysyłasz kase do backstage? Podajesz numer konta w ankiecie którą trzeba im wysłac? czy może wkładasz do koperty? Już niedługo też się zapisuje tylko nie wiem co i jak.

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez usanka :) on 28 Sie 2002 04:26

Mam nadzieje, ze ja takze bede mogla byc na koncercie w Niemczech, zwlaszcza jesli beda grali w Berlinie, bo mam sie tam gdzie zatrzymac, wiec to juz jest ułatwienie, poza tym rok temu gdy tam bylam na wakacjach grało tam U2, ale niestety samej mnie nie puscili na koncert i wtedy moj tato powiedzial cos co nadal pamietam i co bede pamietac wtedy gdy bede wiedziala ze beda grac w Berlinie, powiedzial, ze no trudno "U zwei" musze sobie podarowac, ale gdyby to bylo BJ na pewno by cos wymyslil i z kims bym poszla na koncert :)
wiec jesli tylko BJ bedzie mialo zamiar pojawic sie stolicy Niemiec, juz ja swojemu tacie przypomne co kiedys powiedzial [kwiatek] [happy] [kwiatek]

[kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek] [kwiatek]
Awatar użytkownika
usanka :)
Get Ready

Od: 02 Mar 2002 04:01

Postprzez trapper on 28 Sie 2002 13:38

Ja już wiem, że nie jadę. Ale mam nadzieję, że w Afganistanie będzie bezpośrednia transmisja :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez marta_bongiovi on 28 Sie 2002 15:19

No a ja to właściwie nie rozmawiałam jeszcze z parentsami na ten temat, ale jestem prawie pewna że cała rodzinka by ze mną pojechała... Teraz jestem na siebie tak niesamowicie wściekła, bo 2 lata temu byłam w Wiedniu i po całym mieście były porozwieszane plakaty o koncercie BJ w tym mieście, tata zaproponował (tak z własnej woli!!! niesamowite!!!) że może byśmy całą rodziną poszli, tylko że to było w czasie kiedy mieliśmy być razem w Szwecji, więc mieliśmy (a właściwie ja miałam, bo ja lubię BJ najbardziej z całej rodziny) no i ja (kurde, jaka byłam głupia!!!) uznałam że wolę jechać na wakaje niż być na koncercie Bon Jovi i tak jedyna do tej pory szansa w moim życiu żeby na żywo posłuchać solówek Richa i głosiku Jona legła w gruzach... No więc teraz mam nadzieję że rodzice ponowią swoją propozycję, a ja ją już tym razem skrzętnie wykorzystam obojętnie gdzie by to było: w Berlinie czy na Syberii:)

A co do biletów, to jak koncert będzie w Niemczech (obojętnie w której części) to poproszę koleżankę żeby mi kupiła bilecik, a potem jej oddam kaskę (może:))

Ale hmmm coś mi się wydaje że straciliście swój optymizm!!!!! Czy to już pewne że nie przyjadą do Polski?????

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez cRaSh on 28 Sie 2002 15:48

qrde za duzo ojcow bedzie....:) nie bedzie jak was poderwac :grin: :grin: :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez trapper on 28 Sie 2002 16:07

Nooo wiesz, w takim tłumie to nawet nie zwrócą uwagi jak się ktoś zapodzieje :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez erka on 28 Sie 2002 16:48

qrde za duzo ojcow bedzie....:) nie bedzie jak was poderwac

spox, jak powiem mojemu że jeden jest lekarzem (a sory trapper nie jedzie), no to nie powiem a okłamię, innego przedstawię jako studenta prawa a trzeciego jako hmm...o wiem- brata rezysera (no prosze jak się łądnie złożyło) to sam mnie do Was wypchnie :wink: Nie no żartuję. Ale skoro mieliśmy sie spotkać to extra okazją byłoby wariowanie w pierwszym rzędzie, wszyscy razem z polską flagą na ramionach hehe.

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez trapper on 28 Sie 2002 17:14

Noooo jeżeli tu chodzi o tak poważną sprawę to może spróbuję przyjechać :grin:
to sam mnie do Was wypchnie

I w tym momenciu ziuuuuuuuu! na rundkę po Berlinie :grin:

Awatar użytkownika
trapper
mod

Postprzez erka on 28 Sie 2002 17:29

I w tym momenciu ziuuuuuuuu! na rundkę po Berlinie

wiem gdzie mają McDonald`sa :grin: (Znaczy się wujka Hugha McDonalda :wink: )

Awatar użytkownika
erka
Undivided

Postprzez brenda on 28 Sie 2002 18:48

Jeśli chodzi o tą kasę mam to samo pytanie: jak ją wyslać? Chyba podam numer konta, chociaż sama nie wiem, spytam rodziców(w końcu to ich konto :grin: )
Musimy się spotkać, będzie super.
A teraz powiem coś za co mnie wyśmiejecie i pomyślicie(albo co gorsza napiszecie)że jestem głupia:
Nie wiem czy pojechać, boję się, że to może być niebezpieczne i jeszcze narażać na to tatę, dla którego ten koncert i tak będzie ątpliwą przykemnością
Awatar użytkownika
brenda
Never Say Goodbye

Od: 04 Maj 2002 22:05
Miejscowość: W

Postprzez Klaudia on 28 Sie 2002 18:56

Kilkakrotnie poruszałam temat koncertu i mama (nie tata :grin: ) powiedziała, że chętnie ze mną pojedzie, ale gdy się dowiedziała, że ten koncert ma się odbyć w Niemczech ... niestety nie pojadę :puppydogeyes: [zlosc] [wrr] [pechowiec] [smutas] [beksa]

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez hard on 28 Sie 2002 19:21

Ja też jadę na koncert , tylko na ten co bedzie w Niemczech , na wyjazd dalej nie mam co liczyć . Rodzice napewno mnie zawiozą i znając ich bedą chcieli iść ze mną , ale ja juz sobie uknułam , ze ide z kuzynem :grin: .
Awatar użytkownika
hard
Keep The Faith

Od: 27 Mar 2002 01:34

Postprzez Reddie on 28 Sie 2002 22:31

qrde za duzo ojcow bedzie....:) nie bedzie jak was poderwac

No tak - Tommy'ego nie ma to ktoś musi nadrabiać takimi tekstami :grin:

spox, jak powiem mojemu że jeden jest lekarzem (a sory trapper nie jedzie), no to nie powiem a okłamię, innego przedstawię jako studenta prawa a trzeciego jako hmm...o wiem- brata rezysera (no prosze jak się łądnie złożyło) to sam mnie do Was wypchnie

heh Erka - mój tak samo, i jeszcze tego gościa na piwo zabierze :wink:
Ostatnio edytowany przez Reddie, 28 Sie 2002 22:57, edytowano w sumie 1 raz

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez Arha on 28 Sie 2002 22:43

U mnie zostało jasno powiedziane - na koncert mogę pojechać tylko z opieką i tylko na terenie naszego pięknego kraju :bad-words: . Tak więc raczej się w Niemczech nie spotkamy. Ale jeśli BJ będą w Polsce grali to będę na pewno (heh, tia na pewno będą w Polsce...), choćbym miała z domu zwiać...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez bonfankaa on 30 Sie 2002 00:36

a ja powiem tak..chyba nie pojade na zaden koncert w tym roku... :robot: a jezeli miala bym jechac to z paczka przyjaciol a nie z rodzinka...no ale moze sie uda...

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Powróć do Ogólna dyskusja