Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Handel

Kourin napisał(a):Kidd...
Rozwaliłeś mnie znowu

Kourin napisał(a):zegarek z pieszczochą
Tak, żeby wiedziała na którą obiad ma przygotować xD
- prawie jak Smirk...Captain Kidd napisał(a):Pierwsze co, to rzuciło mi się w oczy, że napisałaś "pieszczochem"
Nie, wcale mi się nie skojarzyło![]()

Captain Kidd napisał(a):Tak, żeby wiedziała na którą obiad ma przygotować xD

Kourin napisał(a):a potem chwilę pomyślałam i stwierdziłam, że powinieneś się leczyć, chłopie
Kourin napisał(a):Ym... Na 20tego września 2005?
To wynalazek na miarę bazooki na ziemniaki normalnie 
Captain Kidd napisał(a):Teraz to ja nie załapałem

Captain Kidd napisał(a):Ale zegarek z pieszczochem... #zeby To wynalazek na miarę bazooki na ziemniaki normalnie

Kourin napisał(a):Yj... No bo napisałeś, żeby mamuśka wiedziała, na który obiad przygotować, a na magnesie jest data 09 września '05... Chyba odległy dżołk
Poza tym, to na którą, a nie na który 
Kourin napisał(a):Wiesz, jak są szminki z pieszczochem... Naprawdę
Captain Kidd napisał(a):Poza tym, to na którą, a nie na który

Captain Kidd napisał(a):Pamiętam, że gdzieś można było kupić stringi ze Smarkłoczem. Dziwi mnie tylko to, jak oni na ten sznurek Smarka upchnęli xD

Kourin napisał(a):To chyba na Podpasce było.
To już bazookę przebiło 
Kourin napisał(a):Tylko wiesz, stringi z przodu nie mają sznurka, więc to pewnie z przodu było
Captain Kidd napisał(a):Zresztą ja to bym nawet nie ubrał tej części garderoby z tym jakże zacnym obrazkiem z tyłu

Kourin napisał(a):Jak juz czepiamy się spraw lingwistycznych, to mówi się "nie założyłbym" - ubrać można się lub coś w coś innego.
Kourin napisał(a):Swoją drogą... Bazooka na ziemniaki to kurde dobra myśl

- chodzi mi o to ze nawet jesli nie poprawne, to w pewnym momencie bylo dosc czesto zuwyane i stalo sie czyms w stylu zargonu wiec (mnie) jakos tak bardzo nie razi - i fajnie mi brzmi 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Handel
| Koszulki BJ od GERY Forum: Ogólna dyskusja Autor: Bazia Odp: 11 |
KOSZULKI z BJ Forum: Ogólna dyskusja Autor: cRaSh Odp: 214 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości