Koszulek pewnie jeszcze nie ma bo się zgłosiło za mało osób... eh

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja

Kourin napisał(a):Właśnie, ludu, może ogłosimy "przetarg" na wzór koszulki? Bo ten, co jest... No... Nie jest szczególnie boski, że tak powiem (na mój gust i widzę, że padły już takie propozycje). Co wy na to?
(Żeby tylko z tym przetargiem nie wyszło jak z Ostrowski Arms)

taak, dobry pomysł ... a co do pomysłów - jedyny jaki przycvhodzi mi do głowy, to aby na plecach umiescic text jakiejs piosenki która mozna wybrac dzieki ankiecie ...

erfea napisał(a):Osobiście uważam, że zdjęcia są fajne ale żadko wychodzą na prawdę dobrze na koszulkach. Zwykle się gdzieś rozmazują itd.
Z przodu oczywiście napis BON JOVI i tak sobie myślałam, że fajnie by wyglądały tylko podpisy członków zespołu.... Co Wy na to?!

Od czego są skanery z funkcją zdejmowania rastrów z oryginału? Albo nawet w necie można znaleźć naprawdę duże, bardzo dobrej jakości zdjęcia, bo takie na koszulki są potrzebne. Z tym problemu być nie powinno.
Wszystko bosko pod warunkiem, że masz duże podpisy na transparentnych tłach, bo inaczej to ciemność widzę.

W tej chwili drukujemy na białych koszulkach, torbach i kubkach.
Ja chcę czarne!!
Już nic z tego nie rozumiem... Dorwę gości na gg czy coś 

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| Koszulki BJ od GERY Forum: Ogólna dyskusja Autor: Bazia Odp: 11 |
Koszulki z Smirkwatch Forum: Handel Autor: bonjova Odp: 18 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości