KOSZULKI z BJ

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Moderator: *mods team

KOSZULKI z BJ

Postprzez cRaSh 20 lip 2002 17:04

dzisaj wstepnie sie dogadalem z 'producentem' koszulek i on jak na razie zgodzil sie wyprodukowac firmowe koszulki tej strony.
koszulka bedzie miala kolor czarny z przodu bedzie adres strony (czcionka z sopranos, kolor -czerwony) a z tylu duze zdjecie zespolu (jakie to bedzie zdjecie musimy ustalic)
cena nie powinna byc wyzsza od 30zl (ale to pewnie bedie zalezalo od ilosci chetnych, bo jak bedzie was zamalo to produkcja moze nawet nie ruszyc)

tak wiec osoby ktore na 100% chca kupic taka koszulke proszone sa o potwierdzenie tej informacji poprzez wyslanie mi mejla na adres bjovi@wp.pl (podajcie tez rozmiar koszulki)
w temacie wpiszcie BonJoviT-SHIRTS
Ostatnio edytowano 27 lut 2005 16:32 przez cRaSh, łącznie edytowano 4 razy
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Rozmiary

Postprzez OLkA 21 lip 2002 16:16

No to możemy mieć niemały problem z rozmiarami. Jak liczba producentów koszulek jest duża tak różne są różnice w rozmiarach. Wiadomo, że standard (czyli S,M, L... itd.) tylko że ten standard czasami diametralnie się różni. cRaSh myślę, żebyś jeszcze popytał się o to [happy].

A pro po pomysłu to nic lepszego. SUPER to mało powiedziane. No i trudno, żebym miała takiego T-Shirta nie nosić jako współtwórczyni serwisu [cool].

Sprawę grafiki możemy rozwiązać tu na forum. Osobiście uważam że powinna być to grafa z Everyday. Albo tak, która zamieszczona jest w newsach lub logo stronki (taki sobie fotomontaż) obczyszczony z nazwy serwisu. Albo co tam jeszcze sobie wymyślicie [oczko] [jezor]
You see things; and you say, "Why?". But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
Obrazek jersey@op.pl # GG: Obrazek 690060 # http://www.gallery.glt.pl
OLkA
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 21 lip 2002 18:49

Rozmiar......Wzrost[cm]...Obwód klaty :grin:
M...............165-170........96-99
L................171-176........100-103
XL..............177-182........104-107
XXL............183-188........108-116

co do grafy z tylu to narazie wyslalem propozycje i zobaczymy co powie nasz producent :grin: (nie wiem jakie to maja byc wymiary wiec on musi wszystko sprawdzic)

no i jeszcze jedan sprawa : na razue zglosilo sie bardzo malo chetnych osob, jesli to sie nie poprawi to pewnie koszulek nie bedzie 0X
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez OLkA 21 lip 2002 19:20

Hehe... No to ja się piszę na M (reszte danych jakby co to powiedz na GG). Klatę [happy] [happy] powinno mi objąć. Dobrze ujęte - obwód klaty. A co do chętnych to napewno liczba wzrośnie, w końcu to dopiero pierwszy dzień [oczko], a jak nie to jak kupię ze 20 sztuk - wystarczy ? Hehe... Nie no żartuję.

Ludziska kupujcie. Firmujcie chociażby swoje bonjowiaste FORUM [cool]
You see things; and you say, "Why?". But I dream things that never were; and I say, "Why not?"
Obrazek jersey@op.pl # GG: Obrazek 690060 # http://www.gallery.glt.pl
OLkA
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 21 lip 2002 20:16

reszte danych jakby co to powiedz na GG

reszte danych bedziecie sami wysylac producentowi, mi na razie chodzi tylko o ilosc osob ktore chca kupic :grin:
Ostatnio edytowano 24 lip 2002 11:09 przez cRaSh, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 21 lip 2002 20:17

wow!!!!! to ja jestem zainteresowana!!!!! rozmiar M :grin: :grin: co do zdj niech to bedzie coolz czasow ich szalenstwa moze ale zeby byl caly zespol!
gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 21 lip 2002 20:19

jesli jestescie zaintersowani, to jak prosilem napiszcie mi to na mejla, chce miec wszytkie osoby w jednym miejscu bo potem sie jeszcze pogubie :grin:
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez Pivek 24 lip 2002 00:23

Hmmm... powiem tak: nie mam kasy na koszulkę, ale gdyby wzór z tyłu był jakiś ekstra to by pieniądze się znalazły :-). Przykro mi, ale zdjęcie z ery Bounce to jest dla mnie osobiście najgorszy pomysł. Wiem, że trzeba być na czasie i powinniśmy Ci być wdzięczni za te koszulki bo w sumie my byśmy tego nie zrobili, ale ja naprawdę wolałbym Erę KTF, These Days, ostatecznie Crush....

Chociaż z drugiej strony jeszcze pomyślę nad tym bo szanuję zdanie większości a na razie większość życzy sobie to zdjęcie co jest.

Artur Piwkowski
arturpwk@friko5.onet.pl
Pivek
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 24 lip 2002 10:38

wiesz, jak znajdziesz jakies dobre zdjecie wymiarom odpowiadajacym temu http://bonjovi.komnata.pl/koszulka-tyl.jpg
to mozemy zrobic ankiete albo cos...
no a co powiecie na takie zdjecie z tylu koszulki? musimy sie zdecydowac do niedzieli wiec czekam na opinie

Obrazek
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez Go 24 lip 2002 12:28

Mi bardziej podoba się to zdjęcie na górze, od tego z Everyday, no ale chciałabym, aby to był cały zespół... Tak więc narazie głosuję na Everyday... [kwiatek]

Ale ogólnie jestem za erą KTF, albo TD, tak wiec jak pojawi się coś fajnego z całym zespołem z tych czasów ... [oczko]
Ostatnio edytowano 24 lip 2002 12:43 przez Go, łącznie edytowano 2 razy
[size=75]Niemo
Go
It's My Life

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 24 lip 2002 12:29

nio moze byc ale ja wole zdj z napisem bon jovi zeby bylo widac ze to bon jovi ale te zdj jest fajowe kolor mi pasujea crash co powiesz na to zdj?jest chyba troszke za duze..no nie wiem,,,ale chc aby to byla era td albo ktf albo wczesniejsza..NIE EVERYDAY ITD!

pozwolilem sobie usunac zdjecie:) gdyz i tak bylo o wiele za male (to co dalem tam to wersja 10 razy zmnijeszona, wiec to muisza byc ogrommmne zdjecia :grin: :grin: )
cRaSh
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez ŻONA_DŻONA 24 lip 2002 13:45

Podoba mi się zdjęcie ,teraz z everyday ,ale wolałabym coś z czasów These Days .
Obrazek
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 24 lip 2002 14:56

nio jak sie przyjrzalam blizej to te zdj z everyday jest spoko a mozna tam jeszcze napis bon jovi umiescic?
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 24 lip 2002 15:20

co do ery KTF to odpada bo aleca nie chce miec na koszulce :grin:
na razie szukam jeszcze jakis zdjec, ale nie ma zbyt duzo takich rozmiarow (okolo 30cmX40cm) jak ktos znajdzie jakies dobre to niech slnie mi na mejla (tylko nie *.bmp!!!)
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 24 lip 2002 15:56

a moze inni by chcieli co? aleca miec? mamy wybrac wspolnie ale przeciez tez sa zdj gdzie nie ma go
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 24 lip 2002 16:31

ciesze sie ze inni by moze chcieli, tyle ze ja go nie chce... :grin:
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 24 lip 2002 16:34

no a jak zdjecie jest cool a alec gdzies wtyle? wiesz nie wykluczajmy tej ery...moze wiec td? tam ALCA nie ma,,,
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez brenda 24 lip 2002 18:44

Ja też jestem za erą KTF albo TD i Alec wcale mi nie przeszkadza. cRaSh, o co Ci chodzi z tym Alec'iem? Sam powiedziałeś, że wspólnie mamy zadecydować jakie to bęcie zdjęcie więc jeśli większość będzie za fotką, na której jest Alec Ty powiesz-nie?
brenda
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 24 lip 2002 19:06

no wlasnie crash,,,,powiesz nie bo ty tu boss jestes? wspolnie wybierzmy zdjecie nawet jak ma byc z alciem a tobie sie only nie spodoba to co?
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez cRaSh 24 lip 2002 19:14

to wtedy go nie bedzie, logiczne :grin:
zreszta i tak bedzie raczej to z everyday, wiec nie ma sensu przedluzac tej dyskusji :black:
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Następna strona

Powrót do Ogólna dyskusja