Koncerty

Ogólnie pojeta muzyka...

Moderator: Gina

Re: Koncerty

Postprzez Captain Kidd 24 lut 2009 03:31

Wybiera się ktoś na Open'er? Bo ja się zacząłem poważnie zastanawiać. Miałem jechać na PJ do Stuttgartu, ale chyba oddam bilet. W końcu to kupa kasy - ticket jak ticket, ale przejazd... Za te pieniądze mógłbym sobie kupić karnet i jeszcze zostałoby mi na DP xD
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Days 24 lut 2009 21:44

no ja wlasnie rozmysliwuje, ale niewiem.. narazie mnie tylko Placki tam interesza i ostatecznie kings of leon, ale to zdecydowanie mniej...
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Gina 24 lut 2009 21:58

to ja zadam pytanie jak zwykle zorientowanej (h8 it :/) kto gra ? XD
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Captain Kidd 24 lut 2009 22:18

Placebo, Moby, The Kooks, Kings of Leon, Basement Jaxx, The Ting Tings, Duffy, Madness, Crystal Castles, The Gossip, Buraka Som Sistema, Speed Caravan.

Na pogrubione chętnie bym poszedł, a czerwone (mam nadzieję, że mój daltonizm wybrał właśnie czerowony kolor XD) szczerze radziłbym omijać :P
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez cRaSh 24 lut 2009 22:36

Mi w zasadzie pasuje z openera tylko Kings Of Leon i Ting Tings. Duffy to ujdzie z jedna piosenka i pewnie tyle o niej bedziemy pamietac za pare lat XD
I ja sie zastanawiam nad tym krakowskim czymś z Franzem bardziej. I myśle że tam się moge wybrac (bo to krakow, a nie jakies morze XD).
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Days 24 lut 2009 23:37

ooooo THE KOOKS jeszcze. ich bym chetnie zobaczyla. no iMoby w sumie... kilka piosenek lubie ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Captain Kidd 27 lut 2009 20:54

Dzisiaj do listy dołączyły Arktyczne Małpy :] Kolejny powód, żeby jechać.
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez cRaSh 28 lut 2009 00:00

To serio w polsce jest? XD
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Days 28 lut 2009 14:17

o zesz kurde Arctiki tez... to juz TRZA jechac!
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Postprzez Adrian 06 mar 2009 00:18

Jeszcze nie potwierdzona lista:
2 lipca: Arctic Monkeys, Basement Jaxx
3 lipca: Moby, The Kooks, The Gossip, Duffy, Crystal Castles, Speed Caravan
4 lipca: Emiliana Torrini, Madness, Buraka Som Sistema
5 lipca: The Prodigy, Placebo, Kings Of Leon, The Ting Tings, Fat Freddy’s Drop

Osobiście wybrałbym się bardzo chętnie na koncerty 3 i 5tego lipca. 4tego można by się porządnie opić i wytrzeźwieć.
3 Lipec to dla mnie przede wszystkim genialny MOBY, rewelacyjne Kooks i nastrojowa Duffy. Reszty nie znam (poza fragmentami na ytoube), ale np Gossip tak jak Kidd omijałbym szerokim łukiem.

5 lipca - zamieniłbym Fata z Arctic i byłoby idealnie.

Szkoda, że nie potwierdziły się (przynajmniej na razie) informacje o Oasis i Killersach. Lista nie jest jeszcze zamknięta więc może pojawić się 2 i 4tego lipca coś konkretnego.

Też się zastanawiam nad wizytą na Openerze, bo pełno tam artystów których lubię, ale kurde trochę daleko ;]

Z innych koncertów....
Jestem w*****y po raz 2gi na Cracow Screen Festiwal (w zeszłym roku przegięcie z MSPreachers) a w tym roku postanowili odwołać cały koncert!! I koncert na który byłem najbardziej napalony (Travis) poszedł się....

Czekam także na darmowe wianki z Kravitzem jako główna atrakcja. Trochę mnie odstrasza wizja siedzenia obok jakiś dresów i słuchania Lennyego, ale cóż zbierze sie ekipe znajomych i nie powinno być tak źle.

Jeśłi będzie U2 to ruszam po bilet z marsza tym bardziej, ze jest szansa iż Kings Of Leons mieliby ich supportować jeśli oczywiście dojdzie do porozumienia w sprawie tego koncertu.

To chyba tyle.
Adrian
It's My Life

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Captain Kidd 06 mar 2009 00:39

Adrian napisał(a):5 lipca: The Prodigy, Placebo, Kings Of Leon, The Ting Tings, Fat Freddy’s Drop

Ten dzień wypada zdecydowanie najlepiej. Ale być może, że organizatorzy nas jakoś szczególnie zaskoczą czymś na drugiego, ewentualnie czwartego lipca.

Jeśli ta rozpiska jest potwierdzona, to 5.07 będę na pewno, zobaczymy co z 2.07.
I tam daleko, trzy godziny jazdy samochodem XD

A te całe wianki to niech sobie wsadzą... XD Scena po jednej stornie Wisły, publiczność po drugiej, playback, do tego ta wspaniała górka (kilkaset ludzi ma dobrą widoczność, reszta jedynie słyszy echo). Pomysł na imprezę dobry, ale miejsce beznadziejne.
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Postprzez Adrian 06 mar 2009 01:09

Ten dzień wypada zdecydowanie najlepiej. Ale być może, że organizatorzy nas jakoś szczególnie zaskoczą czymś na drugiego, ewentualnie czwartego lipca.

Tak zdecydowanie ten dzień najlepszy.
A co do 2giego to ciągle mam nadzieje, ze może ktoś z 4ki (Oasis, Killersi, MSPreachers,Coldplay) się jednak pojawi. MSP na początku lipca (10-12) graja jakieś koncerty na festiwalach w UK to może i do nas zawitają. W radiowej 3ce określano szanse przyjazdu Coldplay jako 50/50 (ciekawe skąd takie precyzyjne wyliczenia xD). Oasis wstawili sobie jakiś koncert na lato więc też graja koncert w okolicach Openera.
4tego Lipca musi pojawić sie jakaś muzyczna bomba, bo wygląda to narazie biednie w stosunku do 3/5 lipca. 2go lipca też powinno coś ciekawego dojść.

I tam daleko, trzy godziny jazdy samochodem XD

Taa ode mnie 3 godziny razy 3. Pociągiem to jakieś ledwie 9 godzin ;] albo 14scie (zależy jakim)

A scena ma być na wiankach ustawiona na wodzie. Wiadomo, że takie coś odstaje poziomem od normalnego koncertu, ale Lenny zasługuje na to bym ruszył tyłek i pojechał do Krakowa.
Adrian
It's My Life

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Days 07 mar 2009 00:30

Adrian napisał(a):W radiowej 3ce określano szanse przyjazdu Coldplay jako 50/50 (ciekawe skąd takie precyzyjne wyliczenia xD).

proste - albo przyjada, albo nie XD

i kurde mam nadzieje, ze to jednak bedzie inaczej wygladac, bo ja kutfa ewentualnie bym 2 dni zaliczala i potrzebuje by byly to dwa dobre dni a anie jeden fajny a jeden do dupy...
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Captain Kidd 07 mar 2009 01:01

Ja tam bym się wcale nie zdziwił, gdyby PJ przyjechała tego 2/4 XD
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Postprzez Ricky Skywalker 07 mar 2009 13:35

Adrian napisał(a):Czekam także na darmowe wianki z Kravitzem jako główna atrakcja. Trochę mnie odstrasza wizja siedzenia obok jakiś dresów i słuchania Lennyego, ale cóż zbierze sie ekipe znajomych i nie powinno być tak źle.

Też mnie to trochę przeraża, dlatego wciąż liczę na ten ponoć negocjowany koncert w Katowicach - płatny, bo płatny, za to bez wzmiankowanych dresów :lmao:

Natomiast dziś wraz z 99 wybieramy się na zabrzański koncert unplugged IRY ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Ricky Skywalker
The Emperor's Hand

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez cRaSh 07 mar 2009 13:38

Ira to kolejny zespoł (SNL to pierwszy :lmao: )który wybrał Radom zamiast Lublina. Kurwa mać, że tak powiem :>
Obrazek
cRaSh
admins

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Captain Kidd 07 mar 2009 16:05

Bydgoszczy Ira też nie lubi. Na plenery przyjeżdżają, ale zorganizowania koncertu zamkniętego żaden klub nie chce się podjąć (oprócz Lizard Kinga, który potrafił nawet wynegocjować rozsądną cenę za bilet).
A Strachy to co innego - na każdej trasie w Brombergu są :P

I Ricky, napisz później jak wrażenia, bo sam nie wiem czy warto jechać do Od Nowy na nich.
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Days 07 mar 2009 17:22

Prodigy na openerze.... damn. czyli jednak nic pewnie wiekszego juz nie dodadza. szkoda. aczkolwiek moze jeszcze cos...
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Days
Noldor Princess

{ GENDER }:

Koncerty

Postprzez Captain Kidd 07 mar 2009 17:44

No muszą przeceiż no XD Pierwszego dnia na pewno nie zagrają tylko dwa zespoły.
Obrazek
Captain Kidd
zĹ?y mod

{ GENDER }:

Postprzez Adrian 07 mar 2009 20:33

No muszą przeceiż no XD Pierwszego dnia na pewno nie zagrają tylko dwa zespoły.

Pierwszego dnia też na pewno ktoś dołączy, ale tutaj mamy jedna z 2ch największych gwiazd festiwalu więc nie spodziewałbym sie tego dnia jakiegoś kolejnego specjalnego artysty.

Natomiast uważam, ze ogłoszenie Line-upu zakończy się mocnym uderzeniem i do grona artystów grających 4tego lipca dołączy ktoś naprawdę dobry i popularny - może np wspomniane Coldplay.

Nie sadzę, że ogłaszaliby Kingsów, Arctic, Mobiego aby nie zakończyć mocnym uderzeniem. Podejrzewam, że jakby nie mieli nic w zanadrzu to Arctic ogłosiliby na samym końcu.

proste - albo przyjada, albo nie XD

To jest mój system grania w totka. Jak puszczam to wiem, że albo wygram albo nie. Cieszy mnie jednak sam fakt, ze Coldplay jest brane pod uwagę, bo kto wie...
Adrian
It's My Life

{ GENDER }:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Music, Music