Moderator: Gina
Ricky Skywalker napisał(a):Deep Purple w Breslau, kusząca rzecz, ale gdzie tam do maja...![]()

Ricky Skywalker napisał(a):A kiedy te Koszyce miałyby być? Nie zaliczyłem Gorzowa w zeszłym roku, to może warto by to nadrobić
I tego, jakbyś chciał, to mam dosyć sporo filmików - spokojnie 75% koncertu nagrane, część w jakości wręcz urywającej łeb, także mogę się podzielić 

kto nie umie grac smoke on the water w koncu 

W każdym razie ograniczam się do kilku wykonawców, bo takie bezsensowne napierdalanie we wszystko co się da, byle szybko i głośno, mi co najmniej nie odpowiada.
), no i zaczęło się prawie dwugodzinne show przez duże sz... 
). Na koniec Burn z fragmentami Stormbringer, tradycyjne Davidowe pożegnanie, ukłony, po czym przy dźwiękach We wish you well panowie (widać było, że niechętnie) zeszli ze sceny.
)

Captain Kidd napisał(a):Ale mogliby sobie ją darować i postarać się ściągnąć coś lepszego, Aero, AC/DC, czy inną legendę, a nie wymuszać w naszym kraju zainteresowanie jakąś stara babą przedawkowującą sterydy,

Days napisał(a):Madonna to jednak marka, jak nie przymierzajac Adidas no

Captain Kidd napisał(a):Bo Adidas kojarzy mi się, owszem, z dobra marką, ale też z ludźmi, którzy do posiadających jakiś szczególnie dobry gust nie należą. Wyżej jest Nike, Puma (i tu można by wstawić inne nazwiska/nazwy).
tez mi wiekszy gust jedno czy drugie
moze kiedys jak gralam w kosza i ubostwialam Jordana, to mialo dla mnie znaczenie, ze NIKE
bo on gral w nike
a teraz to coz - byleby sie dalo biegac i chlonelo pot 

Days napisał(a):lol tez mi roznica 3 paski czy hahahaczyktez mi wiekszy gust jedno czy drugie

Days napisał(a):nie powiedzialabym tez, ze sie muzycznie skurwila, bo moze stylowo sie zmienila, ale ideowo, to ciagle jest to samo. w sensie no jak zaczynala, to co innego bylo mainstreamem niz teraz. a ona zawsze nadawala tak jakby tempo temu mainstreamowi. wiec nie mogla zostac w tle.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości