Days napisał(a):jak nigdzie indziej?![]()
Sklepy miałem na myśli

I całkiem możliwe, że pomyliłem nawet nazwę tego piwa ;]
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Days napisał(a):jak nigdzie indziej?![]()

, tak, ja ktora normalnie z zamknietymi oczami po starym miescie biegam
)
Oprocz tego furore robila mega wielka flaga ktora non stop wedrowala po stadionie, na zdjeciach wydawala sie o wiele mniejsza
2 bramki dali
) i poniewaz bylo ciemno po wyjsciu z murawy moja czesc tlumu nie trafila na chodnik, tylko na lasek. wiec przez jakies 15 minut dreptalismy po drzewach, polamanych choinkach, zapach byl nieziemski, pod stopami mieciutko ale nie chcialabym ogladac tych biednych roslin w swietle dziennym
I w ogole no genialnie. I w formie sa niesamowitej. Bruce w jednej ze swoich gadek tylko sie pieprznal bo chyba powiedzial ze jak jechali dzisiaj to torwar mijali (i potem zaczal opowiadac ze jak mial 25 lat to tam grali i bla bla bla) natomiast mijac go nie mogli bo z lotniska jechali zwirki (wiem bo kurde z obstawa omineli wszyskich (w tym mnie) stojacych tam w korku) ale jak sie ma 50 lat to sie moze juz w glowie cos krecic 

moglam w sumie wydedukowac bo opaleni byli przecudownie 

Captain Kidd napisał(a):Chciałem jechać tylko na Metallicę... Ale teraz chcę też na Maidenów

Gina napisał(a):i no miales jechac tak swoja droga
Gina napisał(a):i podobno fantastycznie wypadli..
Przez nich już brakowało sił na Strachach 
Captain Kidd napisał(a):Maideni traktują Polskę jako punkt stały podczas swoich tras. Poza tym koszty dojazdu do Warszawy... No, a i tak i tak jadę na parę dni nad morze, więc fajnie wszystko mi się z Claptonem połączyło
) i mamy zabrac po jednej osobie i zrobic koncerft na 60,000. Mozesz byc moja osoba jakby co 
i w ogole to ja nic jeszcze nie znam, i tak sobie mysle ze chyba spojlerowac sobie nie bede 
ukrywal sie na scenie?

No i ciuchy na Trooperze ( http://pl.youtube.com/watch?v=MQhVBJPNaNM ), ale to jest juz taka klasyka ze jakby wygaldal inaczej to by mi dziwnie bylo 

costam zawsze sie zdarzy niby. 
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Music, Music
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości