Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Twórczość Fanów

Q : w jakiejs kolejnosci mamy to pisac ? - znaczy w takiej jak sie zglaszalismy w tej misji ?

skjuzmi.... nevermind

facet qrde potrafi (tak o Tobie mowa sd)
popchnal tak akcje do przodu, ze zupelnie stracilam wene....
eh... ja nie wiem, ale faceci sa strasznie konkretni, a ja to bym sie pewnie babrala i babrala w tych szczegolach i w ogole... eh....
"MOMO JESTEM W OPOWIADANIU!!! JESTEM SŁAWNA!!"

"MOMO JESTEM W OPOWIADANIU!!! JESTEM SŁAWNA!!"

sd...... sorki

Jak bym tak krzyknal to by mnie matka juz na 100% do psychiatry wyslala

DDD
Ze JAK???? Czy Ty wiesz ile mnie to kosztowalo???... Potrzebny mi byl sprawdzian z polskiego zeby wogole dostac ataku weny .... Zreszta kilka rzeczy musialem poprawiac zanim skonczylem, bo wogole nie pasowaly do calosci (na poczatku bylo tak, ze dziewczyny dzwonia do mnie wieczorem, ja po godzinie wyjezdzam i przyjezdzam do Days kolo poludnia tego samego dnia ).... No dobra... Jak bym mial wiecej czasu to bym to bardziej dopracowal i rozwinal, no ale ciesze sie ze sie jako tako podobalo....

teraz kolej Arhy wiec pewnie ktos zgnie (byc moze ja;))...

... Normalnie cudo no przeciez nie mowie, ze zle (bo Baaaaaardzo fajnie) tylko mowie, ze mnie troche zbiles z tropu (bo juz mialam pewien pomysl, ale musialam od nowa)

dostała poduszką w głowę od Giny, która poczuła się w obowiązku bronić honoru i czci sdmsa
Gina - fajnie sie ratowalo NJ z trzeszczaka?
ciężko mi nie być złośliwą

Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Twórczość Fanów
| 18 & LIFE Forum: Twórczość Fanów Autor: NiKKi Rebel Odp: 3 |
komentarze do "18 & LIFE" Forum: Twórczość Fanów Autor: NiKKi Rebel Odp: 5 |
It's my life - podsumowanie (tudzież streszczenie :P) by sd Forum: Twórczość Fanów Autor: sdms Odp: 0 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości