Komentarze do It`s My Life

Strona główna FAN CENTER Twórczość Fanów

Postprzez Gina on 18 Lut 2006 17:32

:lol: sie rozbrykalyscie... A ja o tym dziale kompletnie zapomnialam :x
I tego, bylam przekonana ze napisalam jakis miesiac temu i tutaj i w shoucie zeby dalej szla kolejka bo ja mam zerowki i nie mam czasu ani weny. Ale najwyrazniej napisalam to tylko w shoucie :glowa_w_mur: Pozwalam sie rozstrzelac jakby co ;) I tego Arhus, jak masz wene to pisz, bo ja przez nastepny tydzien bede myslala o ekonomii a na weekend jak sie uda jade do Krakowa, wiec fizycznie znowu nie dam rady...

I tak serio serio juz - moze ustalimy, ze jak ktos nie napisze nic w przeciagu powiedzmy 2-3 tygodni od postniecia ostatniego odcinka, kolejka idzie dalej ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Days on 18 Lut 2006 18:32

Gina napisał(a):I tak serio serio juz - moze ustalimy, ze jak ktos nie napisze nic w przeciagu powiedzmy 2-3 tygodni od postniecia ostatniego odcinka, kolejka idzie dalej ?

ok moze byc... jak dla mnie...

zatem Arha - masz wolny wieczor i duuuuzo picia - pisz :> bo jak nie, to neibedzie kieszonkowego przez miesiac :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 21 Lut 2006 02:33

Dajcie mi czas do końca tygodnia, już wymyśliłam jak zacznę, tylko jeszcze jakąś puentę opracuję i nastrój załapię odpowiedni... może jak wytrzeźwieję po piątku? :>

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez erfea on 21 Lut 2006 15:01

Tak sobię myslę, że 2 tygodnie to troszku za mało... może 3-4?! bo to trudno się od razu wstrzelić w nastruj i wykombinowac coś oryginalnego...

a tak swoją drogą to ile osób jeszcze kontynuuje tworzenie tej rzeczywistośi wirtualno-realnej?!

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Days on 22 Lut 2006 01:16

no wampir, smok, elf, czlowiek i jeszcze byla Colleen ale nie wiem jak z nia... i ktos jeszcze byl, czy nie? bo mi sie nie kce sprawdzac :P

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Poprzednia

Strona główna FAN CENTER Twórczość Fanów