Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy

Sd, słonko moje ulubione, może zamiast gadać w kółko o tym, żeby nie pisać w niektórych tematach po 2-3 posty, usuniesz np.: tematy, w których nikt od jakiegoś czasu nie pisze? Na pewno to skuteczniej usprawni forum niż ciągłe gadanie, że nie pisać co dwa-trzy posty, a swoją drogą pisaniem takich postów działasz przeciwko swej kampanii. Taka mała propozycja od waszej forumowej lamy.

sdms napisał(a):A "nieużywane" tematy są masowo usuwane co jakiś czas...

sdms napisał(a):a po co 50 razy pisać o tym samym...
Dopiero co na przełomie lutego-marca były robione porządki, więc nie widzę sensu w robieniu ich ponownie teraz...
A co do ograniczania się w pisaniu, to jak narazie dotyczy to 2 tematów i jakoś nikt nie narzeka... no poza Tobą chyba tylko... I nikt by nie musiał o tym na okrągło trąbić, gdyby się każdy po najwyżej 1 upomnieniu stosował do tego ustalenia.

Skoro nikt nie pisze, to znaczy, że nie ma potrzeby. Jeżeli potrzeba zajdzie - założy jakiś tam nowy temat, i co z tego, że już był? Jeżeli chce o tym ktoś móiwć, to niech mówi, co najwyżej nikt mu nie odpisze i prędzej, czy później temat zostanie usunięty.
Czy fakt, że dopiero co były robione porządki jest argumentem, żeby nie robić kolejnych porządków, skoro te pierwsze były niedokładne?
A moim zdaniem nikt oprócz mnie nie trąbi, bo widzą, że niczego to nie zmienia, ewentualnie mają to w nosie (z drugiej strony nie mogę się wypowiadać za innych, więc to tylko moje przypuszczenia).
Poza tym, jak już pisałam, skoro w kółko mówisz o tym samym, to się po prostu przestaje zwracać na to uwagę. Tyle.

A tak, byłyby osobe za to odpowiedzialne i dbałyby o swój teren 

no i wtedy nawet ograniczenie pisania co 2-3 szłoby cofnąć
No i jeszcze jedno: może gdyby do działu Bon Jovi byli wydzieleni konkretni moderatorzy, to byłaby tam lepsza sytacja niż teraz. Tak mi się wydaje, bo teraz mogą ludzie myśleć tak: "inni też są moderatorami, niech to inni zrobią, po co ja mam się wysilać" A tak, byłyby osobe za to odpowiedzialne i dbałyby o swój teren

W końcu chyba nikt już nie zagląda do pierwszych tematów z 8 strony... jak będę miała więcej wolnego czasu przejrzę propozycje tematów do wyrzucenia, które przysłał bobson... ostrzegam, że niestety nie będzie to w tym, ani następnym tygodniu.

"
Nie ma sensu wyjaśniać danego problemu za każdym razem jak się pojawi na forum nowy rządny wiedzy użytkownik, skoro raz został on wyjaśniony i można odpowiedni temat znaleźć na forum...

marta_bongiovi napisał(a):Ja się nie zgadzam z wami. Piszecie o usuwaniu tematów "nieużywanych" (przede wszystkim z Bon Jovi). Dla mnie to deczko bez sensu. W ogóle jedyny sens, który znajdowałam w porządkach na tym forum, to było to, aby forum działało szybciej (bo przyznam, że onegdaj wysiedzieć się tu nie dało, bo 10 min. się włączał jeden temat). Ale teraz, póki forum biega niczem ten Struś Pędziwiatr w porównaniu do tego, co było rok (chyba) temu, nie znajduję powodu, aby usuwać stare tematy. Moim koronnym argumentsem jest to, że istnieje prawdopodobieństwo, że każdy nowy użytkownik będzie po raz setny zadawać te same pytania, będzie zakładał te same tematy, a my będziemy mówić "ten temat już kiedyś był"
Nie ma sensu wyjaśniać danego problemu za każdym razem jak się pojawi na forum nowy rządny wiedzy użytkownik, skoro raz został on wyjaśniony i można odpowiedni temat znaleźć na forum...
o to to.
Nie rozumiem, w czym wam przeszkadza to, że niektóre z tematów są starsze niż rok.

1) Sd smęci o ograniczaniu postów.
2) Skoro tak, to znaczy, że uważa, że postów jest na forum za dużo.
3) Skoro tak, to nie lepiej na bieżąco usuwać stare posty, niż zatruwać nam życie?

sdms napisał(a):Źle myślisz... głównie chodzi tu o nabijanie postów, czyli pisanie bez sensu...

Strona główna ‹ FORUM ‹ Ogłoszenia, Pytania&Błędy
| Kolejna "pożyczona" piosenka... Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 21 |
kolejna chora zabawa by erka Forum: Twórczość Fanów Autor: erka Odp: 4 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości