Kolejna propozycja

Tutaj możecie zgłaszać wszelkiego rodzaju propozycje problemy i błędy związane z forum.

Moderator: *mods team

Postprzez bobson 03 cze 2004 22:26

Nie chciałem pisać w moim temacie, bo nie chciałem mieć dwóch postów pod rząd. Pytanie:
Zmienicie w końcu godzinę w zegarze, aby dobry czas podawał??
P.S. Napisałem to o 22:26.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Postprzez sdms 04 cze 2004 12:34

Uważam, że forum jest również po to, żeby móc mówić bez sensu. Na forum jak w życiu - nie może się składać z samej szarej masy, musi składać się również z tej rozkosznie idiotycznej otoczki, bo inaczej człowiek świruje.

Wszystko jest dobre, ale co za dużo to nie zdrowo....
A skoro denerwuje cię nabijanie postów, to kasowanie niektórych tematów stanowi lek

To jest typowe myślenie producentów leków - leczenie jest bardziej opłacalne... Ale lepiej zapobiegać wcześniej niż później tracić czas na leczenie...
Poza tym tym sposobem można w nieskończoność nabijać posty, a to jest dopiero zabawa!

Szczerze odradzam taką zabawę

PS. Na głównej stronie jest błąd ortograficzny - "na pewno" jest napisane razem w opisie działu "Pomoc" (nie wspominając o ogromnej ilości błędów interpunkcyjnych). Piszę to tu po to, by nie zaczynać nowego tematu.

Dziękuję za zwrócenie uwagi...

Nie chciałem pisać w moim temacie, bo nie chciałem mieć dwóch postów pod rząd. Pytanie:
Zmienicie w końcu godzinę w zegarze, aby dobry czas podawał??
P.S. Napisałem to o 22:26.

To nie jest kwestia ustawień forum tylko osobistych ustawień użytkownika.. zmień sobie czas w profilu, na forum czas jest ustawiony dobrze....
Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Kourin 04 cze 2004 13:12

sdms napisał(a):To jest typowe myślenie producentów leków - leczenie jest bardziej opłacalne... Ale lepiej zapobiegać wcześniej niż później tracić czas na leczenie...

:ohmygod: Rany boskie, co ty opowiadzasz? Między forum, a zdrowiem żywego człowieka istenieje zasadnicza różnica, nie sądzisz? Głównie taka, że jeżeli pacjenia tylko się leczy, a nie zapobiega, to się go zabija, a na forum zapobieganie bardziej psuje atmosferę, niż leczenie.

Poza tym tym sposobem można w nieskończoność nabijać posty, a to jest dopiero zabawa!

Szczerze odradzam taką zabawę

W razie, gdybyś nie zauważył emota obok mych słów, które przytoczyłeś, wstawię go raz jeszcze, wyraźnie i ładnie, żebyś go obejrzał i połączył z tym, co napisałam:

:rofl:
Obrazek
Obrazek
Kourin
The Llama

{ GENDER }:

Postprzez sdms 04 cze 2004 13:37

Głównie taka, że jeżeli pacjenia tylko się leczy, a nie zapobiega, to się go zabija, a na forum zapobieganie bardziej psuje atmosferę, niż leczenie.

To twoje zdanie...
Są dwie możliwości:
1. albo zostanie tak jak jest, a ograniczanie pisania będzie stopniowo wprowadzane w różnych tematach-tasiemcach
2. albo skasujemy ograniczenie, ale wprowadzimy niezliczanie liczby postów w dziale Relax (ewentualnie też w innych działach, gdyby zaistniała taka potrzeba)
W razie, gdybyś nie zauważył emota obok mych słów, które przytoczyłeś, wstawię go raz jeszcze, wyraźnie i ładnie, żebyś go obejrzał i połączył z tym, co napisałam:

W takim razie szczerze odradzam taką zabawę nawet w żartach :grin:
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Klaudia 04 cze 2004 21:02

Zamiast próbować załagodzić syuację, to ja robię przeciwnie :confuse: . Niedopsz :grin:
Pewnie sd na większość moich słow będzie miał typową dla siebie odpowiedź, ale ja nie mogę siedzieć spokojnie.
Obserwując całą sytuację, nasywa mi się kilka spraw: mam wrażenie, że sd dosyć często czuje się na forum jak pan i władca, ja rozumiem, że stołek admina zobowiązuje, ale co za dużo to nie zdrowo :grin: Rozumiem też, że chciałbyś stworzyć forum idealne, utopijne, ale to nie jest możliwe.
Są dwie możliwości:
1. albo zostanie tak jak jest, a ograniczanie pisania będzie stopniowo wprowadzane w różnych tematach-tasiemcach
2. albo skasujemy ograniczenie, ale wprowadzimy niezliczanie liczby postów w dziale Relax (ewentualnie też w innych działach, gdyby zaistniała taka potrzeba)

Wszystkie decyzje podejmujesz w większości sam, ale skoro to forum tworzą ludzie (i nie ludzie :grin: ), tworzymy go MY, to może by też od czasu do czasu to my właśnie będziemy mieć wpływ na to co się dzieje? :confuse:
Nie lepiej trochę się pobawić, powygłupiać? Dla mnie przynajmniej forum jest czymś w rodzaju odskoczni od tej szarej rzeczywistości. Ale tutaj powoli zaczyna się robić jeszcze coś gorszego. Czy Ty zawsze traktujesz wszystko tak cholernie poważnie? Zawsze patrzysz na świat jak pesymista?

Dobra, żeby nie było, że offtopuję :grin: Propozyja: może byś troszkę wyluzował?
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Klaudia
Saturday Night

{ GENDER }:

Postprzez Kourin 04 cze 2004 21:54

Klaudio, kochanie, wyjęłaś mi to z ust :hug:
Obrazek
Obrazek
Kourin
The Llama

{ GENDER }:

Postprzez sdms 04 cze 2004 22:00

1. Bynajmniej nie patrzę na świat jak pesymista.
2. Nie wszystko traktuję cholernie poważnie, niektóre sprawy traktuję kur****o poważnie :rofl:
3.
Nie lepiej trochę się pobawić, powygłupiać?

A czy ja bronię komuś się wygłupiać i bawić? Sam fakt istnienia działu "Relax" temu przeczy...
4.
Wszystkie decyzje podejmujesz w większości sam, ale skoro to forum tworzą ludzie (i nie ludzie ), tworzymy go MY, to może by też od czasu do czasu to my właśnie będziemy mieć wpływ na to co się dzieje?

No to macie okazję.. Podałem dwie alternatywy i możecie wybrać, która wam będzie bardziej pasowała... Chyba, że ktoś ma jakieś lepsze rozwiązanie sprawy tak aby i wilk był syty i owca cała...
5.
Propozyja: może byś troszkę wyluzował?

Obawiam się, że jest to awykonalne :grin:
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez Kourin 04 cze 2004 22:17

sdms napisał(a):Są dwie możliwości:

Jestem za drugim rozwiązaniem, ale tylko wtedy, jeżeliby to niezliczanie miało SENS (czyt. usprawnienie działania forum które, jak napisałeś, nie jest pobudką tobą kierującą), a nie tylko dlatego, że tobie się nie podoba to, że niektórzy piszą tylko dla liczby postów. Klaudia ma wiele racji mówiąc, że zachowujesz się jak pan i władca. Nie jest moją sprawą, co się ostatnio z tobą dzieje i dlaczego od niedawna zachowujesz się dziwnie - mnie obchodzi to, jak się odnosisz w stosunku do nas, użytkowników forum. A, jak widzisz, nie tylko ja zauważam, że coś jest nie tak.

Naprawdę, zastanów się.
Obrazek
Obrazek
Kourin
The Llama

{ GENDER }:

Postprzez sdms 04 cze 2004 22:57

Jestem za drugim rozwiązaniem, ale tylko wtedy, jeżeliby to niezliczanie miało SENS (czyt. usprawnienie działania forum które, jak napisałeś, nie jest pobudką tobą kierującą), a nie tylko dlatego, że tobie się nie podoba to, że niektórzy piszą tylko dla liczby postów.

Ma to SENS taki, że nabijanie postów jest sprzeczne z MiniFAQ punkty 3, 6-8*. A jakby ktoś jeszcze nie wiedział, żeby nie było, że zachowuję się jak pan i władca, to informuję, iż MiniFAQ zostało zatwierdzone większością głosów ekipy administracyjnej.

*w zależności od sytuacji
Historia papiestwa
sdms
Stra

{ GENDER }:

Postprzez anfield 05 cze 2004 08:20

ja jestem za niezliczaniem postów z działu Relax, zwłaszcza z tematów typu:

w co się dzisiaj ubrałes
3 słowa
skojarzenia
co wam w głośnikach gra
little game
tudzież inne tasiemce

ale zdaje się ze była ankieta, i ta propozycja została odrzucona :shiner:
a szkoda

Sometimes we get so tired of waiting
For a way to spend our time
An "It's so easy" to be social
"It's so easy" to be cool
Yeah it's easy to be hungry
When you ain't got shit to lose
anfield
Diamond Ring

{ GENDER }:

Postprzez bobson 06 cze 2004 17:19

anfield napisał(a):ale zdaje się ze była ankieta, i ta propozycja została odrzucona :shiner:
a szkoda

Jeżeli była taka ankieta i nie zyskała poparcia, to raczej oznacza to, że większość osób pisze tam tylko dla nabijania postów. Z tego wynika, że tym bardziej takie ograniczenie powinno być wprowadzone.
bobson
Get Ready

{ GENDER }:

Poprzednia strona

Powrót do Ogłoszenia, Pytania&Błędy