Nie chciałem pisać w moim temacie, bo nie chciałem mieć dwóch postów pod rząd. Pytanie:
Zmienicie w końcu godzinę w zegarze, aby dobry czas podawał??
P.S. Napisałem to o 22:26.
Moderator: *mods team
Uważam, że forum jest również po to, żeby móc mówić bez sensu. Na forum jak w życiu - nie może się składać z samej szarej masy, musi składać się również z tej rozkosznie idiotycznej otoczki, bo inaczej człowiek świruje.
A skoro denerwuje cię nabijanie postów, to kasowanie niektórych tematów stanowi lek
Poza tym tym sposobem można w nieskończoność nabijać posty, a to jest dopiero zabawa!
PS. Na głównej stronie jest błąd ortograficzny - "na pewno" jest napisane razem w opisie działu "Pomoc" (nie wspominając o ogromnej ilości błędów interpunkcyjnych). Piszę to tu po to, by nie zaczynać nowego tematu.
Nie chciałem pisać w moim temacie, bo nie chciałem mieć dwóch postów pod rząd. Pytanie:
Zmienicie w końcu godzinę w zegarze, aby dobry czas podawał??
P.S. Napisałem to o 22:26.

sdms napisał(a):To jest typowe myślenie producentów leków - leczenie jest bardziej opłacalne... Ale lepiej zapobiegać wcześniej niż później tracić czas na leczenie...
Rany boskie, co ty opowiadzasz? Między forum, a zdrowiem żywego człowieka istenieje zasadnicza różnica, nie sądzisz? Głównie taka, że jeżeli pacjenia tylko się leczy, a nie zapobiega, to się go zabija, a na forum zapobieganie bardziej psuje atmosferę, niż leczenie.Poza tym tym sposobem można w nieskończoność nabijać posty, a to jest dopiero zabawa!
Szczerze odradzam taką zabawę

Głównie taka, że jeżeli pacjenia tylko się leczy, a nie zapobiega, to się go zabija, a na forum zapobieganie bardziej psuje atmosferę, niż leczenie.
W razie, gdybyś nie zauważył emota obok mych słów, które przytoczyłeś, wstawię go raz jeszcze, wyraźnie i ładnie, żebyś go obejrzał i połączył z tym, co napisałam:

. Niedopsz Są dwie możliwości:
1. albo zostanie tak jak jest, a ograniczanie pisania będzie stopniowo wprowadzane w różnych tematach-tasiemcach
2. albo skasujemy ograniczenie, ale wprowadzimy niezliczanie liczby postów w dziale Relax (ewentualnie też w innych działach, gdyby zaistniała taka potrzeba)
Nie lepiej trochę się pobawić, powygłupiać?
Wszystkie decyzje podejmujesz w większości sam, ale skoro to forum tworzą ludzie (i nie ludzie ), tworzymy go MY, to może by też od czasu do czasu to my właśnie będziemy mieć wpływ na to co się dzieje?
Propozyja: może byś troszkę wyluzował?

sdms napisał(a):Są dwie możliwości:
1. albo zostanie tak jak jest, a ograniczanie pisania będzie stopniowo wprowadzane w różnych tematach-tasiemcach
2. albo skasujemy ograniczenie, ale wprowadzimy niezliczanie liczby postów w dziale Relax (ewentualnie też w innych działach, gdyby zaistniała taka potrzeba)

Jestem za drugim rozwiązaniem, ale tylko wtedy, jeżeliby to niezliczanie miało SENS (czyt. usprawnienie działania forum które, jak napisałeś, nie jest pobudką tobą kierującą), a nie tylko dlatego, że tobie się nie podoba to, że niektórzy piszą tylko dla liczby postów.

anfield napisał(a):ale zdaje się ze była ankieta, i ta propozycja została odrzucona![]()
a szkoda
Powrót do Ogłoszenia, Pytania&Błędy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości