Kim chcielibyście zostać w przyszłości?

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Arha on 04 Paź 2002 19:47

Ja najchętniej zostalabym pisarką, eh piekne marzenia, siedzialabym w domciu i pisalabym... niestety aż taka genialna nie jestem, żeby cos z tego wyszlo, więc pewnie pójde na psychologię lub anglistykę (jak wlasnych ksiażek pisac nie będę to przynajmniej cudze przetlumaczę :grin: ). Kiedyś myślałam nad medycyną, ale 1. ojciec zapowiedzial że jak będe lekarzem to on mnie wydziedziczy, a 2. - chemia i biologia to nie dla mnie :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez NiKKi Rebel on 07 Paź 2002 01:01

Jak na razie nie mam zbytnio określonej sprawy, kim chciałabym być w przyszłości. Często to zależy od nastroju. :grin: Jak np. oglądam jakiś film o bogatych ludziach to zaczynam liczyć wszystkie pieniądze w domu, aby w przyszłości kupić akcje Microsoftu :grin: , i stać się najlepiej właścicielką całej korporacji. Jeśli oglądam Ostry Dyżur to wtedy chcę być lekarką. Jak oglądam AAA na MTV to stwierdzam, że moim powołaniem jest bycie piosenkarką i zaczynam grać na gitarze. Po obejrzeniuu Inteligenta W Armi postanowiłam zostać żołnierzem :grin: :grin: Już widzę siebie w wojskowych ciuchach :grin:

Ale pewnie i tak zostanę tłumaczką lub kimś takiem :evilbat:

[size=75]G
Awatar użytkownika
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

Od: 01 Sie 2002 20:05
Miejscowość: Tuonela

Postprzez ŻONA_DŻONA on 07 Paź 2002 04:05

moim marzeniem jest posada kierownika w internacie dla dziewcząt.
a tak na serio to Nauczyciel i w takowym kierunku pobieram nauki
ŻONA_DŻONA

przyszlosc

Postprzez ŻONA_DŻONA on 07 Paź 2002 04:08

moim marzeniem jest posada kierownika w internacie dla dziewcząt.
a tak na serio to Nauczyciel i w takowym kierunku pobieram nauki
ŻONA_DŻONA

Postprzez Reddie on 07 Paź 2002 16:08

Hmm... ja wlasciwie tak dokladnie jeszcze nie wiem kim chcialabym zostac. Wiem tylko, ze widze siebie w przyszlosci jako pania, elegancko ubrana w jakiejs waznej firmie, za biurkiem przy komputerze :grin: Najlepiej jakas szefowa czy cos :wink:

You can't win... until you're not afraid to lose...
Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Od: 02 Mar 2002 21:54
Miejscowość: Wroc

Postprzez sdms on 09 Paź 2002 01:22

Gina napisał(a):sd przypomniales mi cos..
a tak wogole to ty sie nie lej z filozofow - ja mam w planie filozofie (raz w tygodniu tylko chlip) i to jest jedyny powod dla ktorego ciagnie mnie w srody do szkoly
Facet jest fantastyczny po prostu - taki spokojny , z taka broda jak.. (ee qrde bo mnie znwou z lotrem sie kojarzy - obsesja jakas )
anyway - wcale nie taki glupi pomysl...

hmm.... po pierwsze ja sie z filozofow nie smieje.... Serio o tym mowilem, o czym swiadczy na przyklad to ze sie na olimpiade filozoficzna zglosilem :grin: .... co prawda teraz zaczelem panikowac ze mi sie nie uda, ale w sumie to walic, sprobowac mozna, a jak sie uda to bez egzaminu na studia pojde :grin:

A co do archeologow... hmm.... kiedys tez nadtym myslalem, ale stwierdzilem ze to nie dla mnie.... :grin: Chociaz kto wie co przyniesie przyszlosc :grin:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez ŻONA_DŻONA on 09 Paź 2002 20:40

Chociaz kto wie co przyniesie przyszlosc

Sd, za to ja wiem co Ci przyszłość przyniesie...
będziesz całe życie...hehehehe STRAŻNIKIEM MIECZA :grin:

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez sdms on 09 Paź 2002 20:55

będziesz całe życie...hehehehe STRAŻNIKIEM MIECZA

Hehehe.... A Ty pewnie zostaniesz strazniczka pochwy?? (bez skojarzen prosze... mowimy tu o pochwie na miecz :grin: ) :grin: :grin: :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Reddie on 09 Paź 2002 22:21

heheh :wink: sd i "pochwe na miecz" i "miecz" mozna sobie z czyms skojarzyc :grin: nie wiedzialam ze tak sie teraz to wszystko nazywa :grin: :grin: :grin: ale ja tam zboczona nie jestem i nie mam zadnych skojarzen! :wink:

Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Postprzez sdms on 09 Paź 2002 23:14

Reddie napisał(a):heheh :wink: sd i "pochwe na miecz" i "miecz" mozna sobie z czyms skojarzyc :grin: nie wiedzialam ze tak sie teraz to wszystko nazywa :grin: :grin: :grin: ale ja tam zboczona nie jestem i nie mam zadnych skojarzen! :wink:

hmm... No coz... juz wczesniej dalo sie zauwazyc ze niektorzy sobie Miecze i Pochwy z czyms kojarza :wink: ... a tak By The Way... Gina ja nie jestem jeszcze az TAK zboczony :grin:

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Anonymous on 11 Paź 2002 00:24

Moim cichym marzeniem było zostać pilotem (ale mając –2,5 dioptrii to ja mogę być najwyżej pilotem do telewizora :grin:)Albo zostanę zawodowym ratownikiem górskim, albo lekarzem i to prawdopodobnie też neurologiem, ale bardziej ciekawi mnie medycyna eksperymentalna niż kliniczna
Anonymous

Postprzez Reddie on 11 Paź 2002 02:06

Kvotchur - od razu da sie zauwazyc, ze Ty i Trapper to rodzina :wink:

Awatar użytkownika
Reddie
Never Say Goodbye

Postprzez nelke on 30 Gru 2002 23:55

Ja jeszzce nie wiem-chyba nigdy się nie dowiem bo to mi się wydaje zbyt trudną decyzją. Ja tak mam.

TAKE MY HAND AND WE'LL MAKE IT- I SWEAR....
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Poprzednia

Strona główna OFFTOPIKI Różne