Kilka oficjalnych informacji (nie tylko o płycie)

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

Postprzez Captain Kidd on 20 Mar 2007 23:44

Adrian napisał(a):Ale gdzie do h... wafla teledysk ?

Teledyski trafiają do tv dużo później niż single do radio. Do premiery płyty jeszcze dużo czasu (3 miesiące) także wszystko jest w porządku :D

Adrian napisał(a):Ale Co się z Wami dzieje ? 0 narzekania ? Nawet MAM się podoba ? Czuje tutaj podstęp Smile

5 piosenek na 7 się podoba, rzeczywiście coś nie tak XD Ale raczej nie z nami, a z BJ ;P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Ricky Skywalker on 21 Mar 2007 00:02

Mi trochę przypomina These Open Arms. Ogólnie niezły, wręcz dobry utworek z tego wyszedł - zgodnie z tym co wczoraj przepowiadałem ;) Nie rewelka, ale daje radę... :) Na końcu rzeczywiście Rysio mruczy pięknie... :D

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez cRaSh on 21 Mar 2007 00:20

Moje jedyne "zastrzeżenie": Gdzie jest solo?... #confuse Hmm.. Zupełnie jak w Welcome... A szkoda.. Tylko niech mi nikt nie mówi, że choćby dwudziestosekundowa, piękna solówka by nie pasowała

wszystko co przedluza oczekiwanie na koncowke i ryszarda byloby zle dla tej piosenki XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez ZB on 21 Mar 2007 02:37

cRaSh napisał(a):wszystko co przedluza oczekiwanie na koncowke i ryszarda byloby zle dla tej piosenki

Coś w tym jest... Ciągle to sobie nucę... Refren mi się wdarł do głowy... I Rychowe mruczenie...
I chyba o to chodzi, nie? :boogie:

Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
Awatar użytkownika
ZB
Kebib

Od: 12 Lis 2006 02:08

Postprzez Gina on 21 Mar 2007 05:54

Adrian napisał(a):Ale Co się z Wami dzieje ? 0 narzekania ? Nawet MAM się podoba ?

nadinterpretujesz cos widze ;) to po pierwsze, a po drugie to jakbys nie zauwazyl to wczesniej to byla konstruktywna i poparta rzetelnymi argumentami krytyka. W sensie to nie my narzekalismy na wszystko co BJ stworzylo od 2000, tylko ty wszystko wychwales ;)

cRaSh napisał(a):szystko co przedluza oczekiwanie na koncowke i ryszarda byloby zle dla tej piosenki XD

cos czuje ze ty naprawde sobie utniesz to mruczenie i bedziesz sluchal w kolko niedlugo :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Adrian on 21 Mar 2007 13:50

nadinterpretujesz cos widze Wink

Ok niech bedzie że to moja wina, ale normalnie brakuje mi już tego iż : Się sprzedali, płta dla kasy tylko i wyłącznie itp :) Ale kończe ta dyskusje bo jest ok więc nie ma co rozpoczynać niepotrzebną polemike.

wszystko co przedluza oczekiwanie na koncowke i ryszarda byloby zle dla tej piosenki

NIe wiem czy słuchacie, ale to mruczenie nie przypomina wam przypadkiem wycia Rojka z jednej z piosenek Myslovitz (chyba to było "Chłopcy") ? Mi wejście do tego fragmentu bardzo to przypomina i potem fragment wycia grubego i Rojka jest podobny. (Chyba że mi się coś pomerdało bo dawno nie słyszałem, ale tak chyba jest).
Teledyski trafiają do tv dużo później niż single do radio. Do premiery płyty jeszcze dużo czasu (3 miesiące) także wszystko jest w porządku

Mam taką nadzieje. chociaż to co mnie ostatnio u nich denerwowało to
właśnie olewanie teledysków.

Chłopaki śpiewają super. Jest to utwór w stylu TAAOAN + OAN (z Bounce), co niektórym nie musi sie podobać, a innych może nudzić...

No co wy macie z tym TAAOAN i OAN. Oby dwie piosenki bardzo lubie, ale MAM przypomina prędzej klimat z TDays + Coś z ballad z Crusha lub .

Gdzie jest solo?...

No fakt. Solo tutaj jest ubogie :) Ale fragment od momentu gdzie wchodzi gitarka, potem Jon (just breath, there ...), nucenie grubego jest bardzo dobry.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Captain Kidd on 21 Mar 2007 17:38

Eee tam... Solo nie musi być, ważn, żeby był klimat i ogólnie dobry utwór :D Obejdzie się bez solówki. Tutaj po prostu bez jest lepiej, nie ma chyba nawet gdzie jej wcisnąć...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Aktualności