nadinterpretujesz cos widze Wink
Ok niech bedzie że to moja wina, ale normalnie brakuje mi już tego iż : Się sprzedali, płta dla kasy tylko i wyłącznie itp

Ale kończe ta dyskusje bo jest ok więc nie ma co rozpoczynać niepotrzebną polemike.
wszystko co przedluza oczekiwanie na koncowke i ryszarda byloby zle dla tej piosenki
NIe wiem czy słuchacie, ale to mruczenie nie przypomina wam przypadkiem wycia Rojka z jednej z piosenek Myslovitz (chyba to było "Chłopcy") ? Mi wejście do tego fragmentu bardzo to przypomina i potem fragment wycia grubego i Rojka jest podobny. (Chyba że mi się coś pomerdało bo dawno nie słyszałem, ale tak chyba jest).
Teledyski trafiają do tv dużo później niż single do radio. Do premiery płyty jeszcze dużo czasu (3 miesiące) także wszystko jest w porządku
Mam taką nadzieje. chociaż to co mnie ostatnio u nich denerwowało to
właśnie olewanie teledysków.
Chłopaki śpiewają super. Jest to utwór w stylu TAAOAN + OAN (z Bounce), co niektórym nie musi sie podobać, a innych może nudzić...
No co wy macie z tym TAAOAN i OAN. Oby dwie piosenki bardzo lubie, ale MAM przypomina prędzej klimat z TDays + Coś z ballad z Crusha lub .
Gdzie jest solo?...
No fakt. Solo tutaj jest ubogie

Ale fragment od momentu gdzie wchodzi gitarka, potem Jon (just breath, there ...), nucenie grubego jest bardzo dobry.