Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora

Electric guitar innovator LES PAUL is celebrating his 90th Birthday this year with alot of special events. One of them is an all-star collaboration album. Les Paul is currently recording an album and is joined on various tracks by musicians/guitarists including Eric Clapton, Sting, Peter Frampton, Johnny Rzeznik, Jeff Beck, Joss Stone, Joan Osborne, Kenny Wayne Shepherd and RICHIE SAMBORA. We don't at this time have information on what track Richie will be collaborating with Les Paul on.
cRaSh napisał(a):
btw: Richie zagral (razem z innymi wykonawcami) ostatnio na koncercie dla amerykanskich Marines- wykonal 3 piosenki Livin', It's my life i Wanted.
2 fotki z tego eventu
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050402/ids_photos_en/r2879487177.jpg- Richie![]()
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050402/ids_photos_en/r1858063997.jpg - Heather, Richie & Ava
cRaSh napisał(a):a ja apeluje o nieooftopowanie. koniec tematu Rozynka i Claptona
LoRdI napisał(a):porównanie co najmniej dziwne ale zakładam ze KISS to Clapton
Adrian napisał(a):A ja zauważyłem tu jakiś podstęp i mówie wam Kiss to Rozynek, a BJ to Clapton.

Bon Jovi napisał(a): Jeśli ktoś ma pliki mp3 z tego koncertu Richiego i Kiss i innych wykonaców to poproszę o kontakt na PW. Głownie jednak mnie interesuje wykonanie utworów przez Richie'go. Thanx:-).
Captain Kidd napisał(a):Richie w wywiadzie, którego niedawno (prawdopodobnie niedawno) udzielił mówi o swojej nowej płycie. Ma ona ponoć być ukończona jeszcze zanim HAND tour się rozpocznie, a więc chyba niedługo
). A zatem, skoro na kolejny album zespołu możemy liczyć dopiero w 2007 roku, myślę, że Rysiek powinien swoją solową płytę wydać wiosną. I na to szczerze liczę 
In German magazine BREAKOUT there is an interview with Richie and there he says that the album is nearly ready and he wants to finish it before he starts to tour with Bon Jovi because then he doesn't have enough time anymore. His new own songs probably will surprise some people. They are not a continue to Stranger and US but they also aren't from a completely different planet. He is and stays Richie Sambora and he doesn't want to change his singing and guitarplay fundamental.
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Richie Sambora
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości