kabarety dosyć ładnie i dosyć licznie prowadzą swoją działalność. Generalnie to są bardzo dobrą formą spędzania wolnego czasu, zrelaksowania się i te rzeczy.
Dla mnie od dłuższego już czasu the best jest ANI MRU MRU, komentować już chyba nie muszę - bomba.
Kabaret Młodych Panów też polecam, bo panowie są moimi znajomymi
Kabaret Szpik też polecam - w końcu tak jak ja absolwenci Ekonomika - musimy się trzymać razem
Noł Nejm - to może ja już nie będę wszystkich znajomych tak zachwalać
Łowcy.B - tutaj ich sweterki i w ogóle cały imaż mnie trochę negatywnie do nich nastawiły, ale okazuje się, że goście bardzo ok. Da się to zjeść
Całkiem niełe skacze ma też Kabaret Moralnego Niepokoju.
No i na koniec odkrycie moje roku - kabaret MUMIO. Nie miałam jeszcze okazji poznać ich repertuaru, ale reklamy Plusa mnie tak rozwalają (k o p y t k o
), że myślę, że się nie zawiodę.
A jeśli chodzi o tę drugą stronę, czyli tych których widzieć, ani słyszeć nie mogę, to króluje zdecydowanie RAK; może mam uraz po tym głupkowatym serialu "Święta wojna"
Co wy sądzicie o kabaretach? Jakie macie ulubione?
Polecam stronkę http://www.kabaret.art.pl - znaleźć można wszystkie najbardziej istotne rzeczy o elicie, powiedziałabym nawet, kabaretów w Polce

(or something )

)

Specyficzny humor, którzy dla mnie jednak nie dociera, czy nie przemawia. Pozostanę na etapie reklam