Kabaret

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Kabaret

Postprzez Klaudia on 11 Cze 2005 02:04

U nas w Rybniku :lmao: kabarety dosyć ładnie i dosyć licznie prowadzą swoją działalność. Generalnie to są bardzo dobrą formą spędzania wolnego czasu, zrelaksowania się i te rzeczy.
Dla mnie od dłuższego już czasu the best jest ANI MRU MRU, komentować już chyba nie muszę - bomba.
Kabaret Młodych Panów też polecam, bo panowie są moimi znajomymi :grin: i choć są dosyć młodym kabaretem, to część z nich już wcześniej miała swój udział w niektórych; mają mnóstwo nowych i jeszcze nowszych pomysłów. A wy myślicie że skąd by Rybnik miał najlepiej artystycznie rozwiniętą szkołę? No jasne, że Bartek i Piotrek u mnie w szkole pracują :lol2:
Kabaret Szpik też polecam - w końcu tak jak ja absolwenci Ekonomika - musimy się trzymać razem :lmao: :lmao:
Noł Nejm - to może ja już nie będę wszystkich znajomych tak zachwalać :lmao:
Łowcy.B - tutaj ich sweterki i w ogóle cały imaż mnie trochę negatywnie do nich nastawiły, ale okazuje się, że goście bardzo ok. Da się to zjeść :grin:
Całkiem niełe skacze ma też Kabaret Moralnego Niepokoju.
No i na koniec odkrycie moje roku - kabaret MUMIO. Nie miałam jeszcze okazji poznać ich repertuaru, ale reklamy Plusa mnie tak rozwalają (k o p y t k o :rofl: ), że myślę, że się nie zawiodę.
A jeśli chodzi o tę drugą stronę, czyli tych których widzieć, ani słyszeć nie mogę, to króluje zdecydowanie RAK; może mam uraz po tym głupkowatym serialu "Święta wojna" :nono:

Co wy sądzicie o kabaretach? Jakie macie ulubione?
Polecam stronkę http://www.kabaret.art.pl - znaleźć można wszystkie najbardziej istotne rzeczy o elicie, powiedziałabym nawet, kabaretów w Polce :)

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez cRaSh on 11 Cze 2005 02:11

Klaudia napisał(a):Dla mnie od dłuższego już czasu the best jest ANI MRU MRU

hehehe, a mnie pan Wojcik (ten normalniejszy) uczyl w podstawowce WFu :P
i jasne ze ani mru mru jest najlepszy.. i Halama jeszcze :D

A reklamy Plusa - dzielo sztuki ;) Kopytko sobie sciagnalem z ich strony i ciagle mnie rozwala.
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez ROCKSTAR on 11 Cze 2005 02:45

Co mi tu Pan napisał...? :rofl:
Geez...
Ja rzecz jasna na jutrzejszą, telewizyjną Opolską Noc Kabaretową rezerwuje czas, piwo i dobre towarzystwo, hehehe-do tzw. beki :grin:
Od kiedy kabarety przestały uprawiać "politykę" (chociaż w pewnym momencie i to miało swój urok), naprawdę jest z czego trzymać się za brzuch :)
Co oznaczają te mazy, co je tu namalowałem??? :shiner: (or something )
ROCKSTAR
Wanted Dead Or Alive

Od: 11 Lut 2004 23:11
Miejscowość: Wa

Postprzez Captain Kidd on 11 Cze 2005 03:30

Oprócz Mumio, które uwielbiamy dzięki reklamom Plusa, polecam Łowcy.B

A widzieliście już może 3 nowe reklamy Plusa ? Musi pan co jakiś czas rozluźniać aparat mowy, np. do babuuuni do babuuuuuuuni #rofl

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez trapper on 11 Cze 2005 14:11

Britney Spears- Brzyyydal
Czy ktoś nie zna tego kultowego tekstu?
Bardzo lubię też Kabaret Moralnego Niepokoju, a ze starszych Kabaret Elita, co u tych najmłodszych się dzieje-nie wiem na PaKę jakopś w tym roku czasu nie stało :sleeping:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Arha on 11 Cze 2005 17:36

O tak, Ani mru Mry są boscy, choć na żywo widziałam ich tak strasznie daaawno... poza tym występował wtedy kabaret zwany Kaczka Pchnięta Nożem, który polubiłam za samą nazwę (nie to, żebym miała coś do kaczek... rotfl )

A reklamy Plusa... no nie mam słów, to jedyny powód dla którego nie przerzucam programów w przerwach, tylko siedzę i czekam na kopytko :P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Days on 11 Cze 2005 17:54

za Mumio kiedys nie przepadalam, ale jak zrobili reklamy PLUSA, to od razu dostali ode mnie wielkiego PLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSA :D naprawde im sie to udalo! "co pana irytuje?" :lol:

Ani MRuMru to moim osobisci faworyci - od czasu jak zabraklo mojego kochanego kabaretu POTEM (no to to byl kabaret.. normalnie lalam z nich za kazdym razem , jak ich widzialam :P), to Ani Mru Mru sa na miejscu pierwszym u mnie ;)

za Halama nie przepadam.. jakos tak mi spowszednial po pewnym czasie, ale Lowcow uwielbiam :D goscie sa pokreceni na maxa.. i jest jeszcze taki mlody kabaret poznanski co sie nazywa Czesuaff i to naprawde sa wymiatajacy goscie ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Klaudia on 11 Cze 2005 18:55

A widzieliście już może 3 nowe reklamy Plusa ? Musi pan co jakiś czas rozluźniać aparat mowy, np. do babuuuni do babuuuuuuuni #rofl

no ba! Ja na bieżąco ściągam wszystkie reklamy Plusa :shiner: Van Goooogh :mwahaha:
Ale kopytka i "KONTROLA" i tak nic już chyba nie pobije :grin:

I believe I can fly
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Postprzez agatka on 11 Cze 2005 20:45

Hmm.. jakos MUMIO i reklamy Plusa mnie specjalnie nie smiesza. Widzialam kilka skeczy tego kabaretu w telewwizji i nie byly one dla mnie smieszne, wrecz przeciwnie. Podobnie Halama z wyjatkiem "Szlismy sobie kiedys, z pania na wycieczke.. /Ja wiedzialem ze tak bedzie! Mhm mhm" zupelnie mnie nie bawi.

Ofkors, Ani Mru Mru sa najlepsi - otwarcie supermarketu, chinska restauracja wymiataja! Lubie tez Elite oraz Macka Stuhra (ktos kojarzy skecz "F*** you"? :D)

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Captain Kidd on 11 Cze 2005 20:55

agatka napisał(a):ktos kojarzy skecz "F*** you"?

Nie, ja kojarzę terefere :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez agatka on 11 Cze 2005 21:37

Captain Kidd napisał(a):Nie, ja kojarzę terefere

Ty tez terefere! :lmao: :lmao: Ojejku jakie to jest fajne. A pointa jest najlepsza :lmao:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez Captain Kidd on 11 Cze 2005 21:48

Tak niewyraźnie tutaj piszą do diaska :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez bonfankaa on 13 Cze 2005 03:03

klaudia!!!kurcze widze ze ty z rybnika jestes!!!:D:D:D:D:D:D mam sentyment ;)

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Klaudia on 21 Cze 2005 02:44

bonfankaa napisał(a):klaudia!!!kurcze widze ze ty z rybnika jestes!!!:D:D:D:D:D:D mam sentyment ;)

a z Rybnika, z Rybnika :lmao: :lmao:

Powracając do kabaretów. Mumio - występ widziałam w Opolu i kurde, zawiodłam się :crazy: Specyficzny humor, którzy dla mnie jednak nie dociera, czy nie przemawia. Pozostanę na etapie reklam :grin:

I believe I can fly
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne