jon w podreczniku

Posty dotyczące frontmena zespołu.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

jon w podreczniku

Postprzez Anonymous on 07 Lut 2003 01:13

W ktorejs czesci podrecznika do angielskiego SNAPSHOT jest artykul o jonie:-)
nie pamietam dokladnie ale chyba jon mowi w nim o co robi kazdego dnia:-)
oczywiscie moi koledzy na podstawie zdjec po raz kolejny doszli do wniosku ze jon to pedal:-(
Anonymous

Postprzez JULIA on 07 Lut 2003 03:54

Nie posiadam takiego podręcznika,ale to miło,że ludzie o nim pamiętają i zamieścili tam Jona. A tymi kolegami się nie ma co przejmować.Może zazdrościli mu wyglądu???
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez nelke on 07 Lut 2003 04:08

Wow, to trzeba pojsc do ksiegarni i zobaczyc co Jonik naopowiadal. A wlasnie- vczytales- wiesz co tam mowil?? Ciekawi mnie to :grin: :grin: :grin:

TAKE MY HAND AND WE'LL MAKE IT- I SWEAR....
nelke
Livin' On A Prayer

Od: 18 Lis 2002 05:02
Miejscowość: Butler Street

Postprzez Arha on 07 Lut 2003 04:13

A ja się z tego podręcznika nawet uczyłam :grin: :grin: :grin: ale było to zanim się zaczełam BJ interesować. Nie pamiętam jaki to był stopień zaawansowania, ale okładka była zielona :wink: miałam gdzieś ksero tej lekcji, ale mi zgineło, jak znajdę, to przepiszę co nasz Jon opowiadał... są jeszcze ze 4 zdjęcia - 3 Jony i reszta BJ.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Klaudia on 07 Lut 2003 04:47

Też się uczyłam z tego podręcznika (w zeszłym roku ;))
Wszyscy w klasie byli wtedy zadowoleni, że nie muszą uczestniczyć w lekcji :grin: Ja cały tekst znałam na pamięć, a oni mieli wolną lekcję :evilbat:
No i nikt nie nazwał go pedałem :wink:

a ten podręcznik zostawiłam sobie na pamiątkę ;p

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez nelke on 07 Lut 2003 04:54

Czytacie playboya? A moze jest gdzies wnecie?
To odp do p[owstu ryza tego opnizej
Ostatnio edytowany przez nelke, 07 Lut 2003 04:57, edytowano w sumie 1 raz
nelke
Livin' On A Prayer

Postprzez nelke on 07 Lut 2003 04:54

To Klaudia napisz prosze z grubsza co pisali o nim? A raczej co on mowil o sobie...

nelke
Livin' On A Prayer

Postprzez Anonymous on 07 Lut 2003 04:54

czytalem ten tekst gdzies na poczatku roku i juz praktycznie nic nnie pamietam:-(
To wlasnie powiedzialem mojej kolezance ktora nazwala go pedalem- ze zazdrosci mu wygladu
zaniemowila:-)

i druga sprawa
podobno w playboyu12/2001 jon odpoiada na 20 pytan( pragne zakomunikowac ze mam 14 lat i nie czytam tej gazety tylko przypadkiem znalazlem na allegro szukajac rzeczy o bon jovi:P)
ma moze jakis"prawdziwy facet" ten numer?:PPPPPPPPP
Anonymous

Postprzez Gina on 07 Lut 2003 05:33

ja mialam ten numer playboya, w sumie od qmpla dostalam - hehe

20 pytan... ehh w sumie to mnie maxymalnie zawiodly, to byly pytania o nagrywaniu Crusha, o to ze przy Destination Jon zatoczyl kolo i zahaczyl o jakas tam (trudne slowo bylo :grin: ) sfere zycia i takie tam pierdoly w sumie nic ciekawego i nic co by sie moglo kojarzyc z playboyem...

Natomiast w ktorejs z ostatnich Viv byl wywiad z JBJ i jedno pytanie, a wlasciwie odpowiedz byla ciekawa i dosc hmm no zreszta no comments z mojej strony (ja jestem za subiektywna w tej chwili :grin: )

- jak odrzucasz te propozycie ? (nachalnych fanek...)
- Przepraszam za moj seksapil, naprawde nie jestem niczemu winien.
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez kawa on 07 Lut 2003 05:44

Ja sie niestety ucze z innch poderecznikow angielskiego, wiec tego artykulu o Jonie nie widzialam, a jesli chodzi o Playboya to poszukam u kuzyna!!! :grin: :grin: :grin:

"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
Awatar użytkownika
kawa
przyjaciel

Od: 22 Gru 2002 22:27
Miejscowość: Santa Fe

Postprzez Anonymous on 07 Lut 2003 14:51

w sumie to jon prawde mowi z tym seksapilem:-)
Anonymous

Postprzez Anonymous on 07 Lut 2003 15:25

Cos czuje ze pobiegne do znajomego i od drzwi - hej stary gdzie trzymasz playboy'e??? :wink:
A co do podrecznika - niestety akurat tego w mojej przygodzie z angielskim nie przerabialam...Ja to mam pecha - nie slodze herbaty ale jak mi sie zachce raz na ruski rok - to nie ma cukru....
Anonymous

Postprzez Anonymous on 07 Lut 2003 16:21

ja chyba spytam starszego brata:P
BTW idz do sklepu i kup cukier:-)))
Anonymous

Postprzez Klaudia on 07 Lut 2003 16:53

To Klaudia napisz prosze z grubsza co pisali o nim? A raczej co on mowil o sobie...

tytuł całego artukułu to: I always have coffee.
On the tour with JON BON JOVI
Jon Bon Jovi is one of the biggest rock bands in the world. Rick Stivens joins the lead singer and actor Jon Bon Jovi on the day of an imprtant show.

Jon mówił tam m.in. jak wyglada jego każdy dzień, o której wstaje, co lubi jeść; jak zwykle wygląda ich dzień, gdy są w trasie itp.

Jak będę miała nieco więcej czasu, to spróbuję tutaj przepisać cały tekst albo przynajmniej trochę więcej szczegołów :wink:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez nelke on 07 Lut 2003 18:44

Thx Klaudia,pewnie moja baba od ang ma ta ksiazke. A Gina co do tej odpowiedzi to dokladnie to samo : no comment, wogole dziwily mnie niektore odp Jona w tym wywiadzie.

nelke
Livin' On A Prayer

Postprzez trapper on 07 Lut 2003 20:04

ja mialam ten numer playboya

I ty mówisz, że Sd jest zboczony :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez JULIA on 07 Lut 2003 20:51

To wlasnie powiedzialem mojej kolezance ktora nazwala go pedalem- ze zazdrosci mu wygladu
zaniemowila:-)

I o to chodziło :)))
Myślę,że moja pani od angielskiego też ma książkę.:grin:
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez marta_bongiovi on 07 Lut 2003 21:08

hyh ja mam pana od angielskiego.. zapytam, moze mi pozyczy ten numer:D ale tak to.. nie mam tej ksiazki ale u mnie było też coś kiedyś o BJ tylko, że niezbyt pochlebnie i na lekcji facet nie mógł mnie zmusic zebym to przeczytała na głos:)

aa i pamietam ze jeszcze kiedys w jakiejs gazecie pisało coś podobnego o czym Wy mówicie, tzn ze Jonny opowiadał o swoim dniu.

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Arha on 08 Lut 2003 02:01

No dobra ludzie i nieludzie, znalazłam:

Rocking around the clock
On tour with Jon Bon Jovi

Bon Jovi is one of the biggest rock bands in the world. Rick Stevens joins the lead singer and actor Jon Bon Jovi on the day of an important show.
I always have coffee

Jon usulally gets up between nine and ten in the morning. It depends how tired he is. 'I'm never at my best first thing in the mrning so I a;ways have lots of coffee for breakfast' says Jon 'I really need it'
Jon likes to keep fit. 'I go to gym four mornings a week and do weightlifting' he says 'I also run for abuot half an hour in the evening'
Jon has lunch at one o'clock. He prefers ordinary Italian or American food. He eats a lot of junk food and he never diets.
In the afternoon he gives interviews. There are lots of jurnalists who want to interview him so he sometimes gives 6 or 7 interviews in a day.

On the road

The members of the Bon Jovi rock band usually travel to and from their gigs in minibuses. The windows are dark, so people can't see them. 'People always get excited when they see us and we don't want any car accidents.
When they teavel long distances they go by helicopter or plane. 'People think that's exciting, but it's not. Airports are boring places.'

Show time

At ten o'clock it's time for Bon Jovi to go out on stage and start their show. Their concerts last about 2 hours. After the show they usually go to a restaurant and relax. 'We're always on a high after a gig, so we don't go straight to bed!'

Sorry za ewentualne błędy. :grin: :wink: :grin:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez nelke on 08 Lut 2003 02:14

Thx Arha , ze ci sie chcialo przepisywac.

nelke
Livin' On A Prayer

Następna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Powróć do Jon Bon Jovi