Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

bobson napisał(a): Jak Jon w zespole śpiewa to znaczy, że jest w śpiewaniu lepszy niż ktokolwiek z zespołu.
Trudno też żeby Jon zaczął z jakimiś solówkami wyjeżdżać, bo Richie by pracę stracił.

Zdanie no1
Ostatnio w miare poznawania muzyki jestem zdania ze Ricz ma duzo lepszy wokal nisz Jon. On byl poprstu byl slodziutkim blondaskiem z charyzma i to ricza przekonalo zeby grac...nie anielski wokal Jona...
Zdanie no2
Iron Miden - plyta Brave New World - 3 gitarzystow, kazdy gra sola...jakos nikt nie traci pracy?
ale posłuchaj sobie płytki One wild night i something to believin, też jakoś pod koniec Jon tak ciągnie że naprawde szczena opada, zresztą przy Livin' z wembley też wysoko śpiewa, może teraz już tak nie wyciągnie ale kiedyś napewno tak
Poza tym żeby BJ mogli grać na dwie lead guitars to musieliby grać troszke ostrzejszą muzykę 

Tico napisał(a):Nie uważam tak i to nie dlatego że głos Rich'a mnie zbytnio nie bierze, tylko....szczerze wątpie czy Richie wyciągnąłbym swoim głosem takie partie jak Jon. Choćby np tą śmieszną koncówke Runaway, gdzie Jon tak debilnie piszczyale posłuchaj sobie płytki One wild night i something to believin, też jakoś pod koniec Jon tak ciągnie że naprawde szczena opada, zresztą przy Livin' z wembley też wysoko śpiewa, może teraz już tak nie wyciągnie ale kiedyś napewno tak
![]()

No może kiedyś Jon miał jakiś tam ekstra głos, ale teraz się zestarzał i nie wyrabia...

sorry, fioła mam, "wziąć"wziąść

Tico napisał(a):Zdanie no1
Nie uważam tak i to nie dlatego że głos Rich'a mnie zbytnio nie bierze, tylko....szczerze wątpie czy Richie wyciągnąłbym swoim głosem takie partie jak Jon. Choćby np tą śmieszną koncówke Runaway, gdzie Jon tak debilnie piszczyale posłuchaj sobie płytki One wild night i something to believin, też jakoś pod koniec Jon tak ciągnie że naprawde szczena opada, zresztą przy Livin' z wembley też wysoko śpiewa, może teraz już tak nie wyciągnie ale kiedyś napewno tak

Strasznie harcerskie jest to jego granie

Zapewniam, że są harcerze, którzy grają 100 razy lepiej niźli Jon

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości