Jak sie ktos zastanawia czy sobie czyms pustki po PB w miedzyczasie nie zapelnic to generalnie polecam - przynajmniej zperspektywy dwoch odcinkow - podobno - jest coraz lepiej.. we'll see
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film

a teraz zadowolona bo wykorzytala osobnika plci przeciwnej
Nie chcę googlować, bo pewnie połowę z tego co znajdzie, to spoilery będą
A Jericho będzie musiało poczekać...cRaSh napisał(a):a teraz zadowolona bo wykorzytala osobnika plci przeciwnej![]()
no i zaczelam dzisiaj, no i mnie wciagnelo - no i mowie przeciez (i juz po 5 jestem i bosz bosz chce wiecej
)I o czym to w ogóle jest?![]()

Captain Kidd napisał(a):I tak już sobie postanowiłem, że Heroesów zacznę oglądać. Ponoć mają lecieć w tvp od połowy maja czy jakoś tak, więc znajdę jakieś sensowne linki i zabieram się za ściąganie
:>:>:>:>

)
Days napisał(a):a potem sie robi telenowela... tak slyszalam,
cRaSh napisał(a):Fallout to to nie jest (grał ktos? xD) wiec raczej postnuklearnych przygod z giwera i napromieniowanych mutantow sie nie uswiadczy..
- to jest raczej serial obyczajowy - w sensie no od rzeczy typu LOST czy Heroes sie rozni tym ze nie mamy jednej wielkiej niewiadomej ktora bedziemy rozwiazywac. Bo generalnie temat tego kto i dlaczego to zrobil schodzi na bok i na pierwszy plan jest wysuniete jak ludzie sobie radza w postnuklearnej rzeczywistosci w tamtym miejscu.
fajne oczy ma
)
chyba ze ktos mady odkupi - bo tez takie plotki chodza - eh eh ktos by mogl bo mi sie spodobalo 

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości