"Najlepiej koncertujący zespół na świecie. Lepszy niż U2. Lepszy od Stonesów. Najlepszy."
Dla chętnych Link do całości
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
Ja tam mam innego typa (taki tam angielski zespolik
) A poza tym to i tak ile ludzi (i koncertow) tyle opinii 

ania_ughr napisał(a):Jednak, je?eli chodzi o rozgrzanie publiczno?ci, niesamowit? si?? oddzia?ywania i energi? - tak.. s? ?wietni!

Kourin napisał(a):Tu przed oczami mi staje Bono, który z rozpostartymi ramionami stoi na brzegu sceny i wodzi zahipnotyzowany t?um za sob?, a oni za nim id? w religijnej ekstazie jak za Mesjaszem.

Kourin napisał(a):?e tak powiem, Jon mu do pi?t nie dorasta
W tym rzeczywi?cie Jon mu do pi?t nie dorasta
Captain Kidd napisał(a):Czy to jest rozgrzewanie publiki? Przekazywanie jej swojej energii? Wed?ug mnie nie

Days napisał(a):Kidd - to ze wolalbys byc na BJ niz na U2 to nie dlatego, ze BJ daja lepsze koncerty, tylko ze po porstu nie lubisz U2

take moze oszczedz tu swojego sarkazmu w stosunku do Bono
Innych mo?na zbeszta? tylko nie Bono - o to chodzi?

Captain Kidd napisał(a):A to logiczn?, ?e zespó?, który lubi? bardziej, wed?ug mnie, daje lepsze koncerty

Captain Kidd napisał(a):?e U2 nie lubi? tego nie powiedzia?em. Lubi? ich, ale bardziej lubi? BJ. A to logiczn?, ?e zespó?, który lubi? bardziej, wed?ug mnie, daje lepsze koncerty
Captain Kidd napisał(a):Rozumiem. Bono to Bono - nie rusza?Innych mo?na zbeszta? tylko nie Bono - o to chodzi?

Captain Kidd napisał(a):wola?bym by? na koncercie BJ pokroju tego z Waszyngtonu z 2003 r. ni? na najlepszym show U2

Captain Kidd napisał(a):A to logiczn?, ?e zespó?, który lubi? bardziej, wed?ug mnie, daje lepsze koncerty
Uwielbiam a-ha, robi? dopracowan?, przmy?lan? muzyk?, ale na ?ywo s?, w 90% przypadków, nudni - przynajmniej z tego co widzia?am na kompie i TV, zobaczymy co powiem w sierpniu, kiedy ju? b?d? po moim pierwszym ich koncercie widzianym i prze?ywanym na w?asnej skórze 
Days napisał(a):to pozwolisz ze sobie popisze...

Days napisał(a):skloni cie to do NIE klocenia sie, ale wlasnie kulturalnej rozmowy... kiedys trzeba sie w koncu nauczyc...

Days napisał(a):yyyy z logika to nie ma za wiele wspolnego
Days napisał(a):a skoro uwazasz, ze lubisz U2 to skad takie bezpodstawne, irracjonalne atakowanie Bono? Czyzby slynny syndrom "wszyscy go lubia, to ja nie"?

Days napisał(a):nie doczytales tego co bylo dalej po tym moim "cytacie", ktory wyciales? zatem moze jeszcze raz - Bono to Bono, co nie zmienia faktu, ze mozna po nim pojezdzic JAK SIE MA ARGUMENTY... byles na jakims koncercie U2?

Kourin napisał(a):U2 szczerze nie znosz?

(co w sumie widac po pierwszych 2 cytatach
)
Captain Kidd napisał(a):A ty by?a? na jakim? koncercie BJ?

Days napisał(a):jezuuuu.... przed chwila ci 3 osoby napisali, ze lubienie zespolu a uwazanie ze jest zajebisty live niekoniecznie ma ze soba wiele wspolnego, a tu masz...
Nie mam zamiaru zmienia? zdania dlatego, ?e inni maj? odmienne od mojego ;]Days napisał(a):chyba jednak chciales sie poklocic (co w sumie widac po pierwszych 2 cytatach )
Czyli ida? pewnym tokiem rozumowania - to ty chcia?a? si? pok?óci? xD
Days napisał(a):w swojej sytuacji nie bardzo mozesz oceniac U2 live
Days napisał(a):byc moze widziales jakis koncert, ale nie napisalez ze widziales, wiec zalozylam, ze nie widziales...
Days napisał(a):jak kazdy, mam pewne rzeczy, na punkcie ktorych jestem wrazliwa - jedna z nich jest powierzchowne ocenianie i generalizowanie, kolejna jest U2.

Captain Kidd napisał(a):Nie mog?, bo nie by?em na koncercie? Tak si? sk?ada, ?e ka?dy mo?e ocenia? ka?dego na podstawie tego co na dany temat wie.
Captain Kidd napisał(a):A ?e moja wiedza na temat U2 stoi na do?? niskim poziomie, to moja ocena mo?e by? niezgodna z prawd?.
Captain Kidd napisał(a):Nie mam zamiaru zg??bia? wiedzy o U2 tylko dlatego, ?eby wystawi? opini? satysfakcjonuj?c? innych.
Captain Kidd napisał(a):Tak widzia?em. Akurat ten,, na którym by?a?. Pono? by? ?wietny, ale mi si? oczywi?cie nie spodoba?. A je?eli nie spodoba?o mi si? co? ?wietnego, to z przeci?tnym by?oby jeszcze gorzej...
Captain Kidd napisał(a):A wi?c w pewnych kwestiach si? nie dogadamy. Lubi? generalizowa?, a i U2 zbytnio sympati? nie darz?. Kto wie, mo?e si? co? zmieni - braki w dyskografii w trakcie uzupe?niania ;]
w mysl zasady tegoz naszego "najlepszego koncertowego zespolu swiata" - 25 000 people can't be wrong...
Days napisał(a):po drugie NIE MOZE - przynajmniej w mojej obecnosci.

Days napisał(a):gratuluje albo "zajebistej" kopii albo wrazliwosci...
Days napisał(a):czy mi sie wydaje czy wczesniej mowiles, ze ich lubisz...
Days napisał(a):U2 i tak sa zajebisci na koncertach - moje zdanie jak moje zdanie, ale znajde wiecej ludzi na poparcie mojej tezy niz ty swojej
Days napisał(a):coz trafily na siebei 2 osoby, ktore lubia miec ostatnie zdanie

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja
| hey, man Forum: Przedstaw Się Autor: Comte de la Fere Odp: 18 |
No man is an island Forum: Jon Bon Jovi Autor: Adrian Odp: 24 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości