JBJ: The man and his band on the road

Wszystko co dotyczy Bon Jovi

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja

Postprzez Kourin on 05 Cze 2006 04:00

Days napisał(a):ja nie znam sie na budownie bomby atomowej, to nie mowie, ze Rosjanie robia lepsze od Amerykancow

Powiedzia?abym, ?e w przytoczonym wypadku to chyba wsjo rybka, rezultat taki sam :shiner:

I powiem tylko, ?e moim zdaniem nie warto o U2 drze? koty, ale tylko to powiem i ju? si? uciszam zanim oberw? jednym z lataj?cyh w powietrzu przedmiotów :P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Days on 05 Cze 2006 04:18

Captain Kidd napisał(a):No i dlatego, ?e wi?cej ludzi ma takie zdanie jak ty, to twoja opinia jest lepsza?

nie... moja opinia jest lepsza, bo jest moja :lmao: (pomijajac z gory lepsza argumentacje... z gory lepsza z tych samych powodow :lmao:)

Captain Kidd napisał(a):O, wybacz, i? o?mieli?em zrobi? co? niezgodnego z twoj? wol? czyni?c ci wielk? krzywd?

no tym razem nie wysle na ciebie komanda... :lmao:

Captain Kidd napisał(a):Tak, mówi?em, ?e ich TROCH? lubi?

Captain Kidd napisał(a):?e U2 nie lubi? tego nie powiedzia?em. Lubi? ich,

ucieklo mi to TROCHE... ato dziwne, bo takimi duzymi literami bylo wczesniej napisane... ja i moj elfi wzrok... ;)

Kourin napisał(a):Powiedzia?abym, ?e w przytoczonym wypadku to chyba wsjo rybka, rezultat taki sam

czy ja wiem? zapytaj Trappa - on pewnie bedzie wiedzial :P

Kourin napisał(a):I powiem tylko, ?e moim zdaniem nie warto o U2 drze? koty, ale tylko to powiem i ju? si? uciszam zanim oberw? jednym z lataj?cyh w powietrzu przedmiotów

w sumie to warto - trzeba miec takie rzeczy, o ktore warto... takie zespoly, ktorych o ktore chce sie walczyc i takie poglady, ktorych chce sie bronic... chociaz w sumie w moim przypadku to znowu bardziej obrona pewnych zasad, o ktorych mowilam dajac ten przyklad z bomba ;)
a i spoko - ja niczym nie rzucam, ale Kidd jak tak sie bedzie bil w czolo, to mu sie w koncu glowa oderwie, zatem bym mimo wszystko uwazala ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Kourin on 05 Cze 2006 19:05

Days napisał(a):ale Kidd jak tak sie bedzie bil w czolo, to mu sie w koncu glowa oderwie

Ych... Nadziej? mo?na mie? :P ;)

Days napisał(a):zapytaj Trappa - on pewnie bedzie wiedzial

Czy jest lekarz na sali?! :shiner:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez trapper on 06 Cze 2006 02:06

zapytaj Trappa - on pewnie bedzie wiedzial

Zale?y jakie-generalnie uznaje si?,?e Rosjanie lepiej buduj? g?owice strategiczne,a Amerykanie pociski taktyczne :shiner:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Kourin on 06 Cze 2006 02:39

trapper napisał(a):Zale?y jakie-generalnie uznaje si?,?e Rosjanie lepiej buduj? g?owice strategiczne,a Amerykanie pociski taktyczne :shiner:

A które robi? wi?ksz? rozpierduch?? :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez trapper on 06 Cze 2006 02:41

Strategiczne-maj? wi?ksz? moc.Nniejszym apeluj? do samego siebie o zako?czenie offtopicu :shiner:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Days on 06 Cze 2006 03:17

widzisz wiedzialam, ze jest roznica :D :D :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess