Captain Kidd napisał(a):No i dlatego, ?e wi?cej ludzi ma takie zdanie jak ty, to twoja opinia jest lepsza?
nie... moja opinia jest lepsza, bo jest moja

(pomijajac z gory lepsza argumentacje... z gory lepsza z tych samych powodow

)
Captain Kidd napisał(a):O, wybacz, i? o?mieli?em zrobi? co? niezgodnego z twoj? wol? czyni?c ci wielk? krzywd?
no tym razem nie wysle na ciebie komanda...

Captain Kidd napisał(a):Tak, mówi?em, ?e ich TROCH? lubi?
Captain Kidd napisał(a):?e U2 nie lubi? tego nie powiedzia?em. Lubi? ich,
ucieklo mi to TROCHE... ato dziwne, bo takimi duzymi literami bylo wczesniej napisane... ja i moj elfi wzrok...
Kourin napisał(a):Powiedzia?abym, ?e w przytoczonym wypadku to chyba wsjo rybka, rezultat taki sam
czy ja wiem? zapytaj Trappa - on pewnie bedzie wiedzial

Kourin napisał(a):I powiem tylko, ?e moim zdaniem nie warto o U2 drze? koty, ale tylko to powiem i ju? si? uciszam zanim oberw? jednym z lataj?cyh w powietrzu przedmiotów
w sumie to warto - trzeba miec takie rzeczy, o ktore warto... takie zespoly, ktorych o ktore chce sie walczyc i takie poglady, ktorych chce sie bronic... chociaz w sumie w moim przypadku to znowu bardziej obrona pewnych zasad, o ktorych mowilam dajac ten przyklad z bomba
a i spoko - ja niczym nie rzucam, ale Kidd jak tak sie bedzie bil w czolo, to mu sie w koncu glowa oderwie, zatem bym mimo wszystko uwazala