Kto tak jak ja uważa, że Jon Bon Jovi ma na sobie więcej tapety niż przeciętna dziwka?
Wyjaśnienie:
Ten post/temat nie jest obraźliwy - ma na celu tylko stwierdzenie pewnego zjawiska i udowodnienie pewnej niezaprzeczalnej prawdy
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

Days napisał(a):co prawda nie moj poziom dyskusji, ale potwierdzam

co tu duzo mowic.. pewnie sami sobie nie kazali..wiec wymaczamy johnowi!!Doris napisał(a):ale brian molko wokalista i gitarzysta placebo,ktory maluje sie bo... lubi;D a i tak jest zajebisty i nie uwłacza to jego osbowosci
Brian Molko i jego umalowane oczy to co innego... to sie nazywa neoglam, inspiracje Davidem Bowiem i generalnie pewien rodzaj image'u... Molko nie robi sobie tapety, zeby wygladac jak 20-latek. Molko maluje sobie oczka, bo to jego image sceniczny (i w ogole jego image w ogole). a Jonny sobie naklada tego fluidu poto zeby mu zmarszczkow widac nie bylo... celow innych toto nie ma...sdms napisał(a):Dyskusja tu ma na celu prównanie wyników z dyskusją tam... wiadomo, że to inny poziom Wink
ale postanowilam to podkreslic 

) i wcale nie wyglada zle, wiec jakby sie tak pokazywal rowniez jako fortman zespolu to ja bym nie miala nic przeciwko.. Ale z drugiej strony, akurat jemu jest jeszcze daleko od ostatnich wyczynow Ryska, takze moze zrobic ankiete w innym dziale ?

.... Bo w przedniej to chyba grzebień
W sensie że "a Jonny sobie naklada tego fluidu poto zeby mu zmarszczkow widac nie bylo... celow innych toto nie ma... "
Doris napisał(a):Przykładem tego moze byc nie tylko jon,ktory juz swoje lata mi i zeby wygladac tak jak wyglada potrzebuje niemałej pomocy

Days napisał(a):omg Gina ale pierwsza fotka jest OBEZIDLIWA

sdms napisał(a):INNYM
Bad_medicine napisał(a):Wali mnie to czym, ile i po co smaruje swoją facjatę. Niech robi co chce, tylko żeby to nie miało wpływu na muzykę.

Gina napisał(a):a co do zdjecia > s.e.x
Gina napisał(a):wygladzajac swoje zmarszczki wygladza tez muzyke i teksty
;)

Bad_medicine napisał(a):Gina napisał:
a co do zdjecia > s.e.x
Trochę blady #zeby
bloody blady sex.. a ze ja jestem za cera conajmniej oliwkowa, wiec sorry ale odpada
ale dzieki Kidd, ze sie starales 

) zdobi człowieka?:D
Captain Kidd napisał(a):"Innym" mogłoby zostać potraktowane jako obelga w stosunku do forum, idąc dalej ludzi, którzy je tworzą xD

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości