tos mi pojechal:
Adrian napisał(a):Używanie takich cytatów swiadczy tylko o poziomie osoby cytującej.
smiem twierdzic, ze KMN jest o kilka poziomow wyzej od ciebie (chociaz sami nie sa za wysoko) - pomijajac oczywiscie poczucie humoru, bo tym zarabiaja na zycie, ale przynajmniej rozumieja, co sie do nich mowi

Adrian napisał(a):Jak na rockowy zespół U2 prezentują sie jak młodzieniaszki a maja ponad 40-ke
tia... na tym zdjeciu zwlaszcza to widac, bo Larry jest bez koszulki, a The Edge w t-shircie... bo przeca stateczny pan w jego wieku to powinien w koszuli chodzic... o ale Bono jest w koszuli... no ale nie takiej jaka powinna to byc... i powinna byc koszula wlozona w spodnie

Popatrz - zestaw to promocyjne zdjecie ze zdjeciami Jona pokazanymi nizej. Bono nigdy ze soba takich rzeczy nie robil - tam jest wiecej do contrast niz do compare. Do poparcia:
http://www.u2station.com/news/archives/2.14.05.jpgAdrian napisał(a):Taa, ale to nie jest zdjęcie z koncertu tylko promujące trase.
nie promujace trase, tylko z gazety, czyli z sesji do gazety, a nie ich wlasnej promocyjnej. trase promowaly okladki HTDAAB, na ktorych raczej nic nie bylo widac.
Adrian napisał(a):Taa a podobno ja jestem slepy. Ja jakoś widze blask światła na make-upie ou Bono.
kurde a ja myslalam, ze make-up to sie robi po to, zeby sie czlowiek nie blyszczal, jak mu sie zdjecia robi... cos jest nie tak zatem, tylko kto ma racje... hym czekaj... chyba jednak JA
Adrian napisał(a):NIIE ! Nie twierdze, że U2 sa lalusiami i tym podobne. Słucham ich i szanuje, ale zrzucanie wszystkiego złego na BJ (po roku 2000) staje sie monotonne, nudne i nieprawdziwe.
zatem w obronie BJ ponajezdzam na inny zespol, a w obronie tego ze wcale nie prowadze antykampanii ponajezdzam na przeciwnika w dyskusji... i to mnie smiesz do kaczek porownywac...
z reszta zdjecia, ktore dala Gina mowia same za siebie, a ja jeszcze doloze:

zdjecie do gazety, a facet wyglada normalnie... wiec moze skoncz juz ta antykampanie - bron Jona, jak chcesz, ale nie atakujac inne zespoly... i najwazniejsze:
Adrian napisał(a):Niewiedza nie jest głupota i nie trza od razu kogos wyzywać. Troche kultury.
troche kultury w bronieniu swojego zdania. nie bron go atakujac innych ludzi, nie stosuj antykampanii, bo to jest najbrudniejsza z mozliwych gier.
i rzeczywiscie niewiedza nie jest glupota, ale jak sie na podstawie swojej niewiedzy PUBLICZNIE wyciaga falszywe wnioski i probuje szydzic w chamski sposob, to jest juz to glupota, ktora wlasnie zostala zdemaskowana. mam nadzieje, ze to cie nauczy uprzedniego sprawdzenia informacji, zanim bedziesz probowal bezpodstawnie ironizowac z tak samo marnym skutkiem.