JBJ inaczej ;]

Posty dotyczące frontmena zespołu.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Czy Jon Bon Jovi jest ostatnio przesadnie sztuczny pod wzgl

To ba...
6
46%
A niech i si
7
53%
NIE! i odczepcie si
0
Brak głosów

Razem głosów : 13

Postprzez Kourin on 30 Sie 2006 02:43

Adrian napisał(a):Ehmmm. Nie skomentuje bo się czasem fajnie gada na gg

Nie wiem, czy to ja jestem jakaś hop do przodu, czy co, ale wydawało mi się, że pisząc "to, jaką muzykę reprezentują sobą BJ" napisałam coś zupełnie bezemocjonalnego i bez oceniania czy też wyrażania jakiegoś poglądu. W moim mniemaniu każdy muzyk/zespół reprezentuje w jakimśtam stopniu jakiśtam rodzaj muzyki. Jeśli się mylę to proszę się wdać się w porządną polemikę, a nie uciekać ;)

Gina napisał(a):dwa pierwsze lepsze zdjecia z brzegu

... omg... Gina, cożeś najlepszego narobiła... Nie powiem tego... NIE... ALE... JON JEST PRZYSTOJNY NA TYM DRUGIM ZDJĘCIU!

*lama idzie się schować w ciemny kąt*

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Days on 30 Sie 2006 03:56

tos mi pojechal:
Adrian napisał(a):Używanie takich cytatów swiadczy tylko o poziomie osoby cytującej.

smiem twierdzic, ze KMN jest o kilka poziomow wyzej od ciebie (chociaz sami nie sa za wysoko) - pomijajac oczywiscie poczucie humoru, bo tym zarabiaja na zycie, ale przynajmniej rozumieja, co sie do nich mowi :P

Adrian napisał(a):Jak na rockowy zespół U2 prezentują sie jak młodzieniaszki a maja ponad 40-ke

tia... na tym zdjeciu zwlaszcza to widac, bo Larry jest bez koszulki, a The Edge w t-shircie... bo przeca stateczny pan w jego wieku to powinien w koszuli chodzic... o ale Bono jest w koszuli... no ale nie takiej jaka powinna to byc... i powinna byc koszula wlozona w spodnie :P Popatrz - zestaw to promocyjne zdjecie ze zdjeciami Jona pokazanymi nizej. Bono nigdy ze soba takich rzeczy nie robil - tam jest wiecej do contrast niz do compare. Do poparcia:
http://www.u2station.com/news/archives/2.14.05.jpg

Adrian napisał(a):Taa, ale to nie jest zdjęcie z koncertu tylko promujące trase.

nie promujace trase, tylko z gazety, czyli z sesji do gazety, a nie ich wlasnej promocyjnej. trase promowaly okladki HTDAAB, na ktorych raczej nic nie bylo widac.

Adrian napisał(a):Taa a podobno ja jestem slepy. Ja jakoś widze blask światła na make-upie ou Bono.

kurde a ja myslalam, ze make-up to sie robi po to, zeby sie czlowiek nie blyszczal, jak mu sie zdjecia robi... cos jest nie tak zatem, tylko kto ma racje... hym czekaj... chyba jednak JA :ohmygod:

Adrian napisał(a):NIIE ! Nie twierdze, że U2 sa lalusiami i tym podobne. Słucham ich i szanuje, ale zrzucanie wszystkiego złego na BJ (po roku 2000) staje sie monotonne, nudne i nieprawdziwe.

zatem w obronie BJ ponajezdzam na inny zespol, a w obronie tego ze wcale nie prowadze antykampanii ponajezdzam na przeciwnika w dyskusji... i to mnie smiesz do kaczek porownywac... :confuse:

z reszta zdjecia, ktore dala Gina mowia same za siebie, a ja jeszcze doloze:
Image
zdjecie do gazety, a facet wyglada normalnie... wiec moze skoncz juz ta antykampanie - bron Jona, jak chcesz, ale nie atakujac inne zespoly... i najwazniejsze:

Adrian napisał(a):Niewiedza nie jest głupota i nie trza od razu kogos wyzywać. Troche kultury.

troche kultury w bronieniu swojego zdania. nie bron go atakujac innych ludzi, nie stosuj antykampanii, bo to jest najbrudniejsza z mozliwych gier.
i rzeczywiscie niewiedza nie jest glupota, ale jak sie na podstawie swojej niewiedzy PUBLICZNIE wyciaga falszywe wnioski i probuje szydzic w chamski sposob, to jest juz to glupota, ktora wlasnie zostala zdemaskowana. mam nadzieje, ze to cie nauczy uprzedniego sprawdzenia informacji, zanim bedziesz probowal bezpodstawnie ironizowac z tak samo marnym skutkiem.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Adrian on 30 Sie 2006 05:00

Trudności w wysławianiu się, problemy z czytaniem ze zrozumieniem itp itd...).

Nie musisz się przedstawiać. Odpowiedz na pytanie

czy mi się wydaje, czy ty próbujesz mi uświadomić, że bardziej podoba mi się "MSQ 2005" niż koncerty z KTF tour?

I Ty mi wmawiasz, że ja mam trudności w czytaniu ?

że na tym INNYM Wink forum jest NIESTETY ogromna masa fanatyków,

Powiem krótka. Jest tam grupka fanów. Reszta to tacy sami antyfani współczesnego Bon Jovi jakich możemy tutaj spotkać. Do 2000 wszystko pięknie i cacy a po roku 2000 wszystko jest be.

Zgadzam się jest ogromna masa fanatyków powiesz cos na płytke TD albo KTF zjada Cię od góry do dołu. Powiesz, że HAND jest lepsze od jakieś płytki sprzed 2000 roku zjadą Cię od góry do dołu. Właśnie dostrzegłem fanatyzm na FoF ;)

Jeśli się mylę to proszę się wdać się w porządną polemikę, a nie uciekać

Lama zrobie piciu piciu jak to kiedys określiłas.

kurde a ja myslalam, ze make-up to sie robi po to, zeby sie czlowiek nie blyszczal, jak mu sie zdjecia robi...

A ja myslałem, ze makeupy i tym podobne robi się po to, aby syfów i zmarszczek nie było widać. No, ale masz racje.

zatem w obronie BJ ponajezdzam na inny zespol, a w obronie tego ze wcale nie prowadze antykampanii ponajezdzam na przeciwnika w dyskusji...

Zła interpretacja. Nie powiem w waszym stylu, że nie umiecie czytac ze zrozumieniem <ekhm czemu ? Nie wiem> Ja nie najeżdżam na U2 przedstawiam tylko fakty potwierdzające, że mak-upy we współczesnym świecie sa czyms normalnym nawet u takich zespołów jak U2, którzy nigdy nie uchodzili za lalusiów itp. Zawsze to Jon i spółka byli tymi złymi chłopcami do bicia.

to mnie smiesz do kaczek porownywac... #confuse

Nie ja zacząłem. Uważam, że wyzywanie od kaczek jest obecnie największym chamstwem jakie można zrobić :P I niestety musze cię przeprosić, bo to mogło zaboleć

zdjecie do gazety, a facet wyglada normalnie... wiec moze skoncz juz ta antykampanie - bron Jona, jak chcesz, ale nie atakujac inne zespoly... i najwazniejsze:

Kurde <znowu tego nie powiem> To nie jest antykampania w stosunku genialnego zespołu jakim jest U2 czy RS ! To jest przedstawienie dowodów, że nie tylko Jon się maluje w swiecie rockowym. Nie tylko Jon pokazuje klate, czy nosi młodzieńcze ciuchy.

PUBLICZNIE wyciaga falszywe wnioski i probuje szydzic w chamski

Wskaż gdzie, bo zauważyłem poważne błędy w interpretacji tekstu pisanego. Tekst był ironiczny, ale nie w stosunku do zespołu tylko w stosunku do ludzi broniących za wszelką cene U2.

Nom chyba tyle.

aaaa
I idę na wino, jak wrócę będzie wesoło ;P

OMG
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Days on 30 Sie 2006 05:28

Adrian moze byc sie wreszcie nauczyl cytowac tak, zeby bylo wiadomo kogo cytujesz?

ale skoro nie pamietasz swoich wypowiedzi, to cie zacytuje:
Adrian napisał(a):Tutaj mam min takie ładne promocyjne zdjęcie plakatu. Czy ja tam widze Bono w młodzieńczej kurteczce nie dokońca zapiętą ? Czy nie ma tony make-upu i ma specjalny zarościk ? Dodatkowo koraliczki, zegareczki poza lalusiów (i menów). A cha o tym panu któy zapomniał koszulki nie wspomne Smile

jezeli to jest przedstawianie faktow, a nie zbita, to ja jestem Isabela la Catolica. nie przedstawiles zadnego faktu, procz zdjecia, ktore nie jest nawet w polowie tak zrobione jak zdjecia BJ, ale nie oszczedziles sobie kasliwych i niezbyt trafnych uwag o "koralikach" etc... takze nie mow nic o zlej interpretacji twojej wypowiedzi.

Adrian napisał(a):A ja myslałem, ze makeupy i tym podobne robi się po to, aby syfów i zmarszczek nie było widać. No, ale masz racje.

Bono ma zmarszczki i nawet na tych zdjeciach je widac, jest za tary na syfy zatem jednak zle myslales...

Adrian napisał(a):Zawsze to Jon i spółka byli tymi złymi chłopcami do bicia.

bo ich jest za co bic - sami sie podkladaja takimi sesjami jak Ginka zaprezentowala wyzej...

Adrian napisał(a):Nie ja zacząłem. Uważam, że wyzywanie od kaczek jest obecnie największym chamstwem jakie można zrobić :P I niestety musze cię przeprosić, bo to mogło zaboleć

niesluszne oskarzenia zawsze bola... a niestety nikt inny nie prowadzil w tych wyborach podobnej antykampanii, wiec kojarzylo sie jednoznacznie...

Adrian napisał(a):To nie jest antykampania w stosunku genialnego zespołu jakim jest U2 czy RS ! To jest przedstawienie dowodów, że nie tylko Jon się maluje w swiecie rockowym.

za kazdym razem jak jestesmy anty ty probujesz naciagnac swoje argumenty rozszerzajac je wlasnie glownie na U2. nie bronisz zespolu, tylko probujesz pod to podciagnac inne zespoly. zrozum to. nie bron Jona mowiac, ze inni tez sie maluja (chociaz nie pokazales, zeby Bono sie malowal), bo co nas obchodza inni? my mowimy o Jonie i jego tapecie i o tym, ze ona nam sie nie podoba.. comprendes? comprendelo wreszcie, bo juz 3 raz to pisze.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Adrian on 30 Sie 2006 05:47

jezeli to jest przedstawianie faktow, a nie zbita, to ja jestem Isabela la Catolica. nie przedstawiles zadnego faktu, procz zdjecia, ktore nie jest nawet w polowie tak zrobione jak zdjecia BJ, ale nie oszczedziles sobie kasliwych i niezbyt trafnych uwag o "koralikach" etc... takze nie mow nic o zlej interpretacji twojej wypowiedzi.

Zgadza się. Może nadciągnołem troche o tych koralikach i zegarku. Jednak tekst nie jest najeźdżaniem na U2 jak sama oceniłaś. Przedstawiłem, ze nie tylko Josisi są źli i nie wyglądaja na swoje latka (i nie tylko oni pokazują się z goła klatą i w młodzieńczych ciuszkach).

Bono ma zmarszczki i nawet na tych zdjeciach je widac, jest za tary na syfy zatem jednak zle myslales...

No już mówiłem, że masz racje. U Bono widac zmarszki ale u gitarzysty i perkusisty nie :P

. nie bronisz zespolu, tylko probujesz pod to podciagnac inne zespoly.

Próbuje udowodnić, że nie tlyko Jon tak robi a tylko on jest za to szykanowany. Racja, że nie powinienem tutaj przytaczac przykłądów Bono i RS a zając się samym Jonem. Jednak przykłady tych panów cos udowadniają.

my mowimy o Jonie i jego tapecie i o tym, ze ona nam sie nie podoba..

Mnie też. Wole Elishe Cuthbert albo Eve Logorie, ale z make-upem ;P
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 30 Sie 2006 15:53

Adrian napisał(a):Nie musisz się przedstawiać.

Tekst na poziomie dziecka z przedszkola. Nie stać cię na coś innego?

Adrian napisał(a):I Ty mi wmawiasz, że ja mam trudności w czytaniu ?

Nie. Wszyscy to widzą, wszyscy o tym piszą, ty jeden nie jesteś w stanie tego pojąć - bywa.

Adrian napisał(a):OMG

?

Sd, wreszcie ktoś doszedł do takiego samego wniosku jak ja... Dawno temu :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 30 Sie 2006 17:01

omg mam deja vu... ile juz razy napisales co probujesz, a ile razy napisalismy ci, ze nie tedy droga? przyklady tych panow nic nie udowadniaja - przyjmij do wiadomosci, ze to zupelnie inna bajka, a jak nie to popatrz na zdjecie Jaggera i z reka na sercu powiedz, ze on sie robi na 20-latka. no dalej! dimelo!!!
to zeby juz kolejny raz nie pisac, ze to co probujesz ci poszlo hasta los pies, to tylko:

Adrian napisał(a):U Bono widac zmarszki ale u gitarzysty i perkusisty nie

jak ty z takiej odleglosci potrafisz to stwierdzic... z reszta Edge'owi czapka i broda zaslania XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Adrian on 30 Sie 2006 17:16

Jagger nie wygląda na swoje latka i nie chodzi tu czy wygląda na 20, 30 czy 45 lat. Nie chce tutaj wałkować kolejny raz tego samego

Dobra Days proponuje skończyć ten temat, bo jest nudny jak flaki z olejem.

Tekst na poziomie dziecka z przedszkola. Nie stać cię na coś innego?

Taaa a Twoje zaczepki to są na poziomie studenta. Po prostu zniżam się do pewnego poziomu, aby sobie pogadać jak równy z równym.

Nie. Wszyscy to widzą, wszyscy o tym piszą, ty jeden nie jesteś w stanie tego pojąć - bywa.

No nie wszyscy. Konkretnie zawsze te same osoby z którymi się nie zgadzam. Można się pomylić w interpretacji bo jedno zdanie może być interpretowane na kilka róznych sposobów. Czasami i tu się zgodze (chyba 3 razy) zinterpretowałem tekst tak jak było mi wygodniej nie zagłębiając się w sens wypowiedzi. Z tym, że jakbym miał Tym osobom wypisywać takie same pomyłki w interpretacji to dyskusja nie miałaby najmniejszego sensu. No i każda z tych osób przez 20 następnych postów starałaby się naciągnąc swoją wypowiedź tak aby pasowała.

Sd, wreszcie ktoś doszedł do takiego samego wniosku jak ja... Dawno temu :P

No widzisz Capitanie. Wszyscy doszli do swoich wniosków już pare lat temu, ale tematy są powtarzane systematycznie. Chyba czas z tym skończyć.

I tak ogólnie proponuje skończyć z tematem.
Ostatnio edytowany przez Adrian, 30 Sie 2006 17:29, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Days on 30 Sie 2006 17:21

Adrian napisał(a):Jagger nie wygląda na swoje latka i nie chodzi tu czy wygląda na 20, 30 czy 45 lat. Nie chce tutaj wałkować kolejny raz tego samego

dla mnie Jagger wyglada jakby mial 2x wiecej niz ma... ale co ja tam wiem - my elfy wszakrze mamy inna rachube czasu i dluzej zyjemy i jak ja widze tak zniszczonego czlowieka jak Jagger to mi sie wydaje, ze on juz conajmniej 3000 musi miec...
Adrian napisał(a):Dobra Days proponuje skończyć ten temat, bo jest nudny jak flaki z olejem.

ta... ja to troche innymi slowami napisalam post wyzej XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 30 Sie 2006 17:57

to ja tak na zakonczenie: Kidd, niestety (naprawde niestety :grin:) nie mam wiekszego tego zdjecia, i dla mnie Jagger tez wyglada na 180 lat, i jak czasem mowie ze sie trzyma to mam na mysli forme hmm sceniczna (ostatni album itd) a nie wyglad na pewno

sdms napisał(a):A co do dyskusji - bez komentarza

:confuse: :>
^ w sensie sam zalozyles topic, i mozna bylo od razu przewidziec jak sie skonczy...
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Adrian on 30 Sie 2006 18:04

dla mnie Jagger wyglada jakby mial 2x wiecej niz ma...

Oczywiście ślepy nie jestem i jeśli mówimy o twarzy to zgadza się Jagger czy Tyler wygladaja na starszych. Chodzio mi oczywiście o ciasne koszuleczki, albo koszulki nie zasłaniające brzuszek. itp

Tak w woli wyjaśnienia.

Dyskusja mam nadzieje, że jest zamknieta.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 30 Sie 2006 18:38

Pozwól Adrianku, iż przytoczę wypowiedź pewnego mędrca z forum, na którym nie ma ani jednego fanatyka :D

A ja własnie odkryłem, że tam jest więcej fanatyków. Z tym, że tam jest więcej fanatyków zespołów takich jak Corrs, Goo Goo dolls (spróbuj cos powiedziec złego na temat tych zespołów). No i sa tam fanatycy twórczości Bon Jovi do 2000 roku. Spróbuj skonfrontowac HAND z jakąkolwiek płytą z lat przed 20000 rokiem. Zostaniesz obsmarowany od góry do dołu. Nawet nie pozwola Ci argumentów przedstawić. TO JEST FANATYZM. Dzięki że mi to uświadomiłeś.

Adrian napisał(a):Po prostu zniżam się do pewnego poziomu, aby sobie pogadać jak równy z równym.

Poziom dyskusji na Alwaysie świadczy o tym, że jeden zniża się bardziej od drugiego :P

Gina napisał(a):Kidd, niestety (naprawde niestety :grin:) nie mam wiekszego tego zdjecia

Szkoda, bo chciałem druknąć i powiesić nad biurkiem :lmao:

Adrian napisał(a):Dyskusja mam nadzieje, że jest zamknieta.

Nadzieja, jak to się mówi, matką głupich :P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 30 Sie 2006 18:39

Adrian napisał(a):Chodzio mi oczywiście o ciasne koszuleczki, albo koszulki nie zasłaniające brzuszek.

trudno, zebys po 30 latach na scenie w tych ciuszkach nagle kazal im sie na hip-hopa ubierac, bo nie przystoi XD

i tak dyskusja zamknieta XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Adrian on 30 Sie 2006 19:32

Poziom dyskusji na Alwaysie świadczy o tym, że jeden zniża się bardziej od drugiego :P

Stawiam równ os poziomów Always i FoF. I tu i tam sa osoby z którymi się kłóce i któych lubie (np Sd). Tak aby nie ciągnąc tematu.

I to jest tyle z mojej strony w tym temacie.[/quote]
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Days on 30 Sie 2006 20:24

Adrian napisał(a):którymi się kłóce i któych lubie

ktorE lubie, albo ktorych NIE lubie XD

i tak musialam miec ostatnie slowo... zamykam topic XD bo Adrian chyba nie nauczy sie nigdy cytowac ;)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez sdms on 30 Sie 2006 23:53

A ja skorzystam z prawa admina i wyjaśnię...
Gina napisał(a):^ w sensie sam zalozyles topic, i mozna bylo od razu przewidziec jak sie skonczy...

Zawsze można mieć nadzieję, że jednak ludzie potrafią porozmawiać na poziomie... Jak widać, niestety, w sprawach konfrontacji poglądów może na naszych forach (obu) dojść tylko do kłótni, bo niektórzy chyba nie wiedzą co to jest dyskusja...

EOT.

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Poprzednia

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Powróć do Jon Bon Jovi