JBJ inaczej ;]

Posty dotyczące frontmena zespołu.

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Czy Jon Bon Jovi jest ostatnio przesadnie sztuczny pod wzgl

To ba...
6
46%
A niech i si
7
53%
NIE! i odczepcie si
0
Brak głosów

Razem głosów : 13

Postprzez Gina on 29 Sie 2006 02:11

a ja chcialam tylko dodac jeszcze, ze wlasnie na VH1 w programie o operacjach plastycznych pewien amerykanski chirurg przyznal, ze jesli chodzi o meskie nosy to idealem jest nasz Jonny - ktory ma ponoc boski profil ;) W profilach pan zwyciezyla Shakira... (to takie info dla elfa)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez Days on 29 Sie 2006 03:50

Gina napisał(a):W profilach pan zwyciezyla Shakira... (to takie info dla elfa)

znaczy sie nie Diana Ross XD
*leci przegladac foty Shaki*
no ladny ma ten nosek... prawie tak ladny jak moj XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Adrian on 29 Sie 2006 09:30

Heh Sdms widze Ci się już kompletnie nudzi. Całą sprawe wyjaśniłem Ci na innym forum. tutaj przedstawie tylko konkrety:

Image

Wyobrażasz sobie zdjęcia promocyjne (singiel) Madonny bez make-upu ?

Tutaj dla wielbicielek (wiem, że sa). Jest to zabawa z cyklu: Who is this ?
Image

W świecie skutecznego sprzedawania się wizerunek jest o wiele ważniejszy od muzyki.

O własnie dlatego na ulicach możesz zobaczyc plakaty z goła klatą Jaggera czy Bono. Kiedys się robiło show rózowymi spodniami i tapirem teraz jest to styl młodzieńczy jakby nie patrzeć 3 największych zespołów w Europie obecnego roku (1.RS 2.U2 3.BJ).

resztą sd- dyskutowaliśmy już na ten temat.

Tylko 3456 razy trzeba jeszcze z 200 razy i damy spokój. Kto teraz zakłada temat Jon metro / Jon i białe zęby / Jon i goła klata / Jon ... Ekhm
Nudne to już jest

Sądzicie, że gdyby Jon tak siebie nie "pielęgnował" przesadnie, to by od razu lepszą muzykę pisał?

A myslicie, że można stworzyć coś lepszego niż HAND :P (Kidd pytanie do Ciebie - oczywiście żarcik)

Piękny Jan uważa się za wielkiego rockmana, a prawda jest taka, że Axl Rose w kolorowych dredach, gustownym dresiku ze stadionu i z piskliwym głosem był bardziej przekonywujący niż on ;]

Nom jak się lubi dawny styl to więcej go ma Axl niz Jon. A byłes na koncercie Jaska iż porównujesz ? :P

wygladzajac swoje zmarszczki wygladza tez muzyke i teksty

Moim zdaniem na odwrót bo od Crusha wiele się zmieniło na + (chyba, że jestem odosobniony w swoim przekonaniu). Troche jakby więcej gitar, zadziorności , ironi ... Dobra spokój (tylko spokój może nas uratować)

Wali mnie to czym, ile i po co smaruje swoją facjatę. Niech robi co chce, tylko żeby to nie miało wpływu na muzykę.

Są zdania które myślisz, że Ty je wypowiedziałeś, a jednak ...
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Od: 03 Paź 2003 19:55
Miejscowość: D

Postprzez Gina on 29 Sie 2006 16:10

:confuse:
powoli : na zdjeciach pokazales aktoreczki i gwiazdki pop, a nie wokalistow zespolow rockowych - hmm to te panie wlasnie musza dbac o swoj wyglad najbardziej bo bez niego nie maja nic wiecej do zaprezentowania (w wiekszosci przypadkow). Stanawiasz Jona obok nich ? Gdyby porownac zespoly rockowe (pisze rockowe bo mi zaraz ktos tu zdjecie Tokio Hotel trzasnie) to stawiam piwo ze roznica nie bylaby tak ogromna...
Nikt tu nie wymaga zeby Jon przylazil w brudnym podkoszulku i tlustych wlosach na rozdania nagrod, ale widziales ostatnie zdjecie jego (I RYSKA - bo ja nadal obstaje przy tym ze Jon przy ostatnich wyczynach Sambory to male piwo) widziales ta tapete splywajaca z ich twarzy ? Troszke pudru, zeby sie nie swiecic i ukryc co wieksze zmarszczki, a nie salon kosmetyczny na twarzy za soba nosic co chwila.. Ja tylko tyle wymagam (i po raz 3 od Richiego 2xbardziej niz od Jona w tym momencie)

I nikt na poczatku tematu nie wspominal chyba o zebach, klacie etc.. wiec nie wiem skad te odniesienia do walkowania...

A ze zdjeciem Deppa nie wiem o co Ci chodzi - ze niby zle wyszedl bez make upu ? Bo nie wiem co to zdjecie mialo udowodnic - jesli to, ze bez make upu facet jest brzydki i nie warto na niego patrzec to wielkie LOL... Bo dla mnie jest dowodem na cos przeciwmego ;) ale to jest tak oczywiste ze nie wiem czy o to moglo chodzic;)

Adrian napisał(a):Troche jakby więcej gitar, zadziorności , ironi

*licze sobie do 10...* taaak juz jestem spokojna ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Kourin on 29 Sie 2006 16:33

Adrian napisał(a):Tutaj dla wielbicielek (wiem, że sa). Jest to zabawa z cyklu: Who is this ?

Widać na kilometr, że Depp. I przypomniałeś mi pewnego nauczyciela angielskiego z lamowego LO, który rytmicznie wyjmując i wsuwając sobie długopis w zwiniętą pięść pytał: "What am I doing?"

Tja. Angielski metodą Callana jej mać.

Adrian napisał(a):O własnie dlatego na ulicach możesz zobaczyc plakaty z goła klatą Jaggera czy Bono. Kiedys się robiło show rózowymi spodniami i tapirem teraz jest to styl młodzieńczy jakby nie patrzeć 3 największych zespołów w Europie obecnego roku (1.RS 2.U2 3.BJ).

A jeszcze wcześniej robiło się karierę pozując na pedała. Jakoś te straszliwe stroje i wyraźna seksualna dwuznaczność nie przeszkodziły Fredkowi i spółce robić fenomenalną muzykę. A odnoszę wrażenie, że Jonowe liftingi wygładziły mu zmarszczki nie tylko na twarzy, ale i na mózgu.

A, i na własne lamowe oczy nie widziałam na ulicach plakatów z gołą klatą Jaggera ani Bono, ale może Warszawa jest po prostu takim zacofanym miastem :lmao:

Adrian napisał(a):Moim zdaniem na odwrót bo od Crusha wiele się zmieniło na + (chyba, że jestem odosobniony w swoim przekonaniu). Troche jakby więcej gitar, zadziorności , ironi ...

Od kiedy gitary i zadziorność stanowią o jakości muzyki? :confuse: A ironia w przypadku BJ to chyba wyłącznie autoironia - bo ciężko jest mi sobie wyobrazić, że chłopaki na serio tę swoją kupę muzyczną traktują. Chyba, że te mózgoliftingi naprawdę aż TAK daleko zaszły. Smutne.

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Days on 29 Sie 2006 17:13

Adrian napisał(a):O własnie dlatego na ulicach możesz zobaczyc plakaty z goła klatą Jaggera czy Bono.

mialam napisac, ale ktos mnie ubiegl:
Kourin napisał(a):A, i na własne lamowe oczy nie widziałam na ulicach plakatów z gołą klatą Jaggera ani Bono, ale może Warszawa jest po prostu takim zacofanym miastem #lmao

bys sie z reszta nie osmieszal - Bono nigdy z gola klata nie paradowal, bo akurat bronia U2 nigdy nie byl jego mlodzienczy, piekny look XD a Jagger od zawsze chodzil z gola klata, albo w megaobcislych bluzeczkach - to jeszcze w latach 70tych byl jego styl i co? teraz nagle zauwazyles? XD

i generalnie Ginka ma racje - moze powklejami zdjecia gwiazd rocka i sie przekonamy, czy tylko miedzy zdjeciami Jona z i bez sa takie roznice... stawiam piwo, ze tak.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Captain Kidd on 29 Sie 2006 19:29

Adrian napisał(a):A myslicie, że można stworzyć coś lepszego niż HAND :P

Powiem tak... Nie można stworzyć nic gorszego od HANDa ;]

Nom jak się lubi dawny styl to więcej go ma Axl niz Jon. A byłes na koncercie Jaska iż porównujesz ?

Przestań na każdym kroku pokreślać to, że byłeś na koncercie więc wiesz lepiej co jest bardziej rockowe, a co nie. I to nie jest prośba... Jon rockowego ducha, rockowy styl stracił w momencie zakończenia TD tour. I to ci powie więcej osób, prawda? :>
Oglądam koncert GNR, oglądam koncert "Jaśka" i Małgosi :lmao:, porównuję i widzę i słyszę różnicę. Nawet nowi Gunsi wypadają lepiej niż BJ na HAND tour ;]

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez agatka on 29 Sie 2006 20:09

Kourin napisał(a):A odnoszę wrażenie, że Jonowe liftingi wygładziły mu zmarszczki nie tylko na twarzy, ale i na mózgu.

To zdanie normalnie wymiata :lmao:

Captain Kidd napisał(a):Nie można stworzyć nic gorszego od HANDa ;]

TLFR? Bounce? ;) Mozna, mozna.. nie trac wiary mlody czlowieku! :lmao:

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez JULIA on 29 Sie 2006 21:30

agatka napisał(a):
Kourin napisał(a):A odnoszę wrażenie, że Jonowe liftingi wygładziły mu zmarszczki nie tylko na twarzy, ale i na mózgu.

To zdanie normalnie wymiata :lmao:

*zrywa boki* :D

agatka napisał(a):
Captain Kidd napisał(a):Nie można stworzyć nic gorszego od HANDa ;]

TLFR? Bounce? ;) Mozna, mozna.. nie trac wiary mlody czlowieku! :lmao:

E tam... To co wy lubicie jak odrzucacie moje bounce :PP
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Adrian on 29 Sie 2006 21:44

Najpierw wyjaśnienie co do Bono i U2. Tutaj mam min takie ładne promocyjne zdjęcie plakatu. Czy ja tam widze Bono w młodzieńczej kurteczce nie dokońca zapiętą ? Czy nie ma tony make-upu i ma specjalny zarościk ? Dodatkowo koraliczki, zegareczki poza lalusiów (i menów). A cha o tym panu któy zapomniał koszulki nie wspomne :)

Image

Stanawiasz Jona obok nich ?

No powiedzmy, że stawiam Jona obok Bono i Jaggera.

to stawiam piwo ze roznica nie bylaby tak ogromna...

No a czy u Jona jest ogromna ? Ja uważam, że minimalna

widziales ta tapete splywajaca z ich twarzy ?

Rozumiem, ze czasami moga przesadzić (Rychu AMA), ale nie róbmy z tego wielkiej sensacji.

Widać na kilometr, że Depp.

Taaa. A inni się zastanawiali Ed Harris czy może ...

A odnoszę wrażenie, że Jonowe liftingi wygładziły mu zmarszczki nie tylko na twarzy, ale i na mózgu.

Tutaj już wkraczamy w sprawy muzycznego gustu. Bounce jest przez was szykanowany a miał najlepsze noty u krytyków w historii (lepsze niż Crush i TDays).

A, i na własne lamowe oczy nie widziałam na ulicach plakatów z gołą klatą Jaggera ani Bono, ale może Warszawa jest po prostu takim zacofanym miastem #lmao

W Polsce jest mało plaktów ale w necie dużo tego znajdziesz.

Od kiedy gitary i zadziorność stanowią o jakości muzyki?

A można by powiedzieć. A od kiedy w ogóle śpie świadczy o jakości muzyki ? Można tak w kółko.

A ironia w przypadku BJ to chyba wyłącznie autoironia - bo ciężko jest mi sobie wyobrazić, że chłopaki na serio tę swoją kupę muzyczną traktują. Chyba, że te mózgoliftingi naprawdę aż TAK daleko zaszły. Smutne.

Hmmm. Nom pewnie traktują serio. Widze, że pogląd na zespół (jako kupa) bierze się od Twojego gustu muzycznego.

bys sie z reszta nie osmieszal - Bono nigdy z gola klata nie paradowal, bo akurat bronia U2 nigdy nie byl jego mlodzienczy, piekny look

Na plakacie powyżej widze troche inny obraz U2 niż opisałaś.

a Jagger od zawsze chodzil z gola klata, albo w megaobcislych bluzeczkach - to jeszcze w latach 70tych byl jego styl i co? teraz nagle zauwazyles? XD

Widzisz Jon też paraduje z gołą klata od lat 80tych. Z tym, że Jonowi nie można bo ma 40 lat a Jagerrowi można bo ma 60 lat. Nie zauwazyłem teraz, nie wiem czy oglądałaś zdjęcia Jona i jego odsłonięta klata w 1984 roku potem w latach 80tych w TDays tez często co nieco odsłonięte.

tylko miedzy zdjeciami Jona z i bez sa takie roznice

Akurat Jon bez kamijażu wygląda przyzwoicie, chyba że jakieś zdjęcie pominołem.

on rockowego ducha, rockowy styl stracił w momencie zakończenia TD tour.

Widze mało koncertów z nowej trasy oglądąłeś (DVD oczywiście).
http://youtube.com/watch?v=TMEfw-mSXUY

Treat Her Right z MSQ. Z chyba najlepszego koncertu Bon JHovi w historii jaki było mi dane oglądnąc. Nawet lepszy niż Stuttgart czy Wembley 95.
Capitanie troche trzeba patrzeć z boku a nie z uprzedzeniami.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Days on 29 Sie 2006 22:02

chlopcze czy ty sie w ogole czytasz czasem?
po pierwsze - mowiles o Bono z naga klata, a na zdjeciu jak w morde strzelil Bono jest w koszuli, a bez koszulki to Larry Mullen Jr jest. wiec moze troche wiecej precyzji XD to raz - dwa, ze wiekszosc perkusistow koncertuje bez koszulek, zeby ich sobie nie drzec co koncert ;) ale to taki offtop, bo mialo byc o nagiej klacie Bono, ktorej zza tej koszuli za bardzo nie widac.
Adrian napisał(a):Dodatkowo koraliczki,

ty jestes tak glupi sam z siebie, czy ci za to placa? Bono nosi ROZANIEC, ktory wymienil za okulary z JPII a nie koraliki tempa szczalo! troche ci ta ironia poszla hasta los pies :ohmygod:
reszty twojego "trafnego" opisu tego zdjecia nie skomentuje, bo zarowno opis zegarka, pozy i tak dalej ci sie mija z rzeczywistoscia... a i ta make-upu to na nich tyle ze sie dopatrzec rysow twarzy nie idzie :ohmygod:
nauczylbys sie czegos, bo jak do tej pory stosujesz kampanie niczym Kaczynscy - co z tego, ze my jestesmy zli, skoro oni sa gorsi... tyle, ze ten fragment wyszedl ci gorzej niz znikajace kotki i puste lodowki :ohmygod:

Adrian napisał(a):No a czy u Jona jest ogromna ? Ja uważam, że minimalna

no ta a u chlopakow wyzej taka duza... to moze ty powinienes jednak isc na badanie wzroku tez :|

Adrian napisał(a):Taaa. A inni się zastanawiali Ed Harris czy może ...

to ty masz chyba dziwnych znajomych, ktorzy tam Johnnego nie poznali :P ku twojej informacji - Depp nie stosuje tapet, tyle co go pudruja zeby sie nie swiecil i fin.

Adrian napisał(a):Na plakacie powyżej widze troche inny obraz U2 niż opisałaś.

na pewno blizszy, niz jak ty ten plakat opisales, ale to juz bylo wyzej...

Adrian napisał(a):Widzisz Jon też paraduje z gołą klata od lat 80tych. Z tym, że Jonowi nie można bo ma 40 lat a Jagerrowi można bo ma 60 lat. Nie zauwazyłem teraz, nie wiem czy oglądałaś zdjęcia Jona i jego odsłonięta klata w 1984 roku potem w latach 80tych w TDays tez często co nieco odsłonięte.

po pierwsze to ty zaczales z nagimi klatami i (pomijajac fakt, ze to troche dziwne, ze facet wyskakuje z golymi klatami innych facetow) wczesniej nie byl on poruszany, chyba ze Jonny tapetuje takze swoja klate XD to raz, a dwa - skoro juz jestesmy w tym temacie = zauwaz prosze, ze Jagger od lat 70-tych praktycznie tak samo wyglada, tak samo sie ubiera i tak samo sie zachowuje, a Jonny to nam przeszedl cala metamorfoze - od Hairmetalowych ciuszkow z klata na wierzchu, przez niemalze grungowy look, az po modela, typu "ma ponad 40 wyglada na niecale 30, wydaje mu sie, ze ma troche ponad 20, a zachowuje sie niczym nastolatek" XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Kourin on 29 Sie 2006 22:25

Ten plakat U2 KŁAMIE! I to w ŻYWE OCZY! Not everybody loves U2! :lmao:

Adrian napisał(a):A można by powiedzieć. A od kiedy w ogóle śpie świadczy o jakości muzyki ? Można tak w kółko.

Może jakbyś liznął nieco zasad interpunkcji to możnaby zrozumieć o co ci chodzi. A, i masz rację - śpiew nie stanowi o jakości muzyki. Oczywiście jeśli mówimy o takiej muzyce jaką reprezentują sobą BJ.

Co do Bounce'a to nie skomentuję - głównie dlatego, że już nieraz pisałam, co są warte opinie krytyków (przypomnę chociażby, że to właśnie krytycy pisali, że Led Zeppelin to badziew muzyczny i wróżyli im rychły koniec).

Adrian napisał(a):Widze, że pogląd na zespół (jako kupa) bierze się od Twojego gustu muzycznego.

A z czego ma się brać?

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Captain Kidd on 29 Sie 2006 22:28

agatka napisał(a):TLFR? Bounce?

Racja, TLFR... Ale Bounce nie :>

Adrian napisał(a):Widze mało koncertów z nowej trasy oglądąłeś (DVD oczywiście).
http://youtube.com/watch?v=TMEfw-mSXUY

Treat Her Right z MSQ. Z chyba najlepszego koncertu Bon JHovi w historii jaki było mi dane oglądnąc. Nawet lepszy niż Stuttgart czy Wembley 95.
Capitanie troche trzeba patrzeć z boku a nie z uprzedzeniami.

Zaskoczę cię - widziałem wszystkie koncerty z HAND tour, które tylko pojawiły się w necie, mało tego - ja je mam...
Obejrzyj sobie Buffalo 1993, Philly 1993, Osakę 1990, wysłuchaj chociażby Kopenhagi 1993, Tampy 1995, Hammerstein 1990, San Sebastian 1993... Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność. Wtedy jeśli powiesz, że HAND tour, to najlepsza trasa, a koncert na którym byłeś był najlepszy, to dowiedziesz po raz kolejny swojej głupoty. A Wembley 95? Jeżeli chodzi ci o ten show, który został wydany na DVD, to był to akurat ten najgorszy spośród trzech, które miały tam miejsce.

Days napisał(a):ty jestes tak glupi sam z siebie, czy ci za to placa?

Masz u mnie piwo za ten tekst XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 29 Sie 2006 22:54

Captain Kidd napisał(a):Days napisał:
ty jestes tak glupi sam z siebie, czy ci za to placa?

Masz u mnie piwo za ten tekst XD

zaluje bardzo, ale to cytat z Kabaretu Moralnego Niepokoju XD ja sama z siebie nie jestem tak wredna XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Bad_medicine on 30 Sie 2006 00:05

Adrian napisał(a):Są zdania które myślisz, że Ty je wypowiedziałeś, a jednak ...

Tak myślałam, ze to zbyt inteligentne jak na mnie :shiner: Wybacz, uznaj to za zacytowanie ;)

Final Fantasy VII: Advent Children ;)
Awatar użytkownika
Bad_medicine
Get Ready

Od: 26 Cze 2006 02:33
Miejscowość: Opole

Postprzez Adrian on 30 Sie 2006 00:30

po pierwsze - mowiles o Bono z naga klata, a na zdjeciu jak w morde strzelil Bono jest w koszuli, a bez koszulki to Larry Mullen Jr jest

Po pierwsze chodzi tu o całośc. Jak na rockowy zespół U2 prezentują sie jak młodzieniaszki a maja ponad 40-ke

dwa, ze wiekszosc perkusistow koncertuje bez koszulek, zeby ich sobie nie drzec co koncert

Taa, ale to nie jest zdjęcie z koncertu tylko promujące trase.

Bono nosi ROZANIEC, ktory wymienil za okulary z JPII a nie koraliki tempa szczalo!

Niewiedza nie jest głupota i nie trza od razu kogos wyzywać. Troche kultury.

. a i ta make-upu to na nich tyle ze sie dopatrzec rysow twarzy nie idzie #ohmygod

Taa a podobno ja jestem slepy. Ja jakoś widze blask światła na make-upie ou Bono.

nauczylbys sie czegos, bo jak do tej pory stosujesz kampanie niczym Kaczynscy - co z tego, ze my jestesmy zli, skoro oni sa gorsi...

No tu predzej Twoje wypowiedzi pasuja do Kaczek. Tylko My mamy racje a PO to debile.

no ta a u chlopakow wyzej taka duza... to moze ty powinienes jednak isc na badanie wzroku tez Neutral

NIIE ! Nie twierdze, że U2 sa lalusiami i tym podobne. Słucham ich i szanuje, ale zrzucanie wszystkiego złego na BJ (po roku 2000) staje sie monotonne, nudne i nieprawdziwe.

pomijajac fakt, ze to troche dziwne, ze facet wyskakuje z golymi klatami innych facetow

To się odnosi do zarzutu Sd jako do całosci Jona.

Jonny to nam przeszedl cala metamorfoze

Ooo wreszcie konkretne zdanie. Jon przechodzi metamorfoze od poczatku kariery i widze, że ostatni etap kariery jest przez was uznawany jako coś poniżającego dla zespołu. Chociaz inni stosują podobne zabiegi i nie sa przez ludzi obrażani jak Bon Jovi przez "fanów". Jest to takie gadanie na BJ aby sobie pogadac.

Ten plakat U2 KŁAMIE! I to w ŻYWE OCZY! Not everybody loves U2!

Nie bo to jest skrót myslowy :P

Oczywiście jeśli mówimy o takiej muzyce jaką reprezentują sobą BJ.

Ehmmm. Nie skomentuje bo się czasem fajnie gada na gg :P

Zaskoczę cię - widziałem wszystkie koncerty z HAND tour, które tylko pojawiły się w necie, mało tego - ja je mam...

Ekhm to chyba ktoś Ci wcisnął inni zespół. Powiedz im, żeby jaj sobie nie robili i dali Ci prawdziwe koncerty Bon Jovi. Bo jeśli mówisz, że koncerty z KTF Tour sa lepsze niż koncert w MSQ 2005 to kolejny raz dowodzisz swojej głupoty (fajny cytat).

zaluje bardzo, ale to cytat z Kabaretu Moralnego Niepokoju XD ja sama z siebie nie jestem tak wredna XD

Używanie takich cytatów swiadczy tylko o poziomie osoby cytującej.
I Peace
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Gina on 30 Sie 2006 00:54

Adrian napisał(a):Po pierwsze chodzi tu o całośc. Jak na rockowy zespół U2 prezentują sie jak młodzieniaszki a maja ponad 40-ke

przygadal kociol ;)
ImageImage
- dalam zdjecia Jona bo o nim temat, a po sesji do Bounce chyba nikomu nie trzeba mowic ze pozostali trzymaja poziom :grin:

Adrian napisał(a):No a czy u Jona jest ogromna ? Ja uważam, że minimalna

Image Image
dwa pierwsze lepsze zdjecia z brzegu (z tym ze ta druga to nie jest taka jak postnales w swoim pierwszym poscie - laski zlapane nieuczesane, po ciezkich (zapewne) nocach przez paparazzich, tylko normalne zdjecie gdzie nie ma 3metrow tapety na sobie...) I ja na przyklad widze roznice i na przyklad wole tego drugiego Jona...

Adrian napisał(a):No powiedzmy, że stawiam Jona obok Bono i Jaggera.

to bylo retoryczne pytanie :> po prostu przykladem nieumalowanej i umalowanej Britney nic nie udowodniles ;)
Adrian napisał(a):Rozumiem, ze czasami moga przesadzić (Rychu AMA), ale nie róbmy z tego wielkiej sensacji.

ja mowie tylko ze przesadzaja z make upem - czy to jest sensaca ? nie wiem. I czy czasami czy to juz trwale przyzwyczajenie przekonamy sie przy nastepnym eventsie jakims ;)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Adrian on 30 Sie 2006 01:12

Gina - Brawo !

Wchodząc na forum zastanawiałem się po jaką cholere. Znowu to samo i znowu te same oczywiste rzeczy.

A tu coś orginalnego i bez wyzwisk. Brawo trzymaj klase

I ja na przyklad widze roznice i na przyklad wole tego drugiego Jona...

Osobiście tez wole go bez tony make-upu. Jednak nie wyzywam go bo rozumiem, że teraz jest taka moda i tak się robi.

po prostu przykladem nieumalowanej i umalowanej Britney nic nie udowodniles

Chicałem podac przykłade, ze tak nie robi tylko Jon tylko jest to czymś normalnym w showbuisnessie.

ja mowie tylko ze przesadzaja z make upem

Ja tez tak uważam i uważam, że Rychu na AMA wyglądął strasznie.

czy to jest sensaca ? nie wiem.

Dla mnie zero sensacji a coś oczywistego.

No sa jeszcze ludzie którzy nie używają idiotycznych cytatów i wyzwisk. Dobry i rzeczowy post.
Awatar użytkownika
Adrian
It's My Life

Postprzez Captain Kidd on 30 Sie 2006 01:16

Adrian napisał(a):Ekhm to chyba ktoś Ci wcisnął inni zespół. Powiedz im, żeby jaj sobie nie robili i dali Ci prawdziwe koncerty Bon Jovi. Bo jeśli mówisz, że koncerty z KTF Tour sa lepsze niż koncert w MSQ 2005 to kolejny raz dowodzisz swojej głupoty (fajny cytat).

Inny zespół? Możliwe... Ale zaraz zaraz... Metroseksualny wokalista w blond włosach, obcisłych jeansach, z tapetą na twarzy, wygoloną klatą, wybielonymi zębami, udający nastolatka... Tak, to musi być Jon Bon Jovi! :P
Ty nadal swoje chłopczyku... Typowy ogranicznik - nic do niego nie dociera (ale za to chce żeby dotarło do innych, a nie robi nic, aby tak było :P Trudności w wysławianiu się, problemy z czytaniem ze zrozumieniem itp itd...).
I czy mi się wydaje, czy ty próbujesz mi uświadomić, że bardziej podoba mi się "MSQ 2005" niż koncerty z KTF tour?

Gina, to pierwsze zdjęcie od lewej boskie XD Daj większy format jak masz :lmao:

I idę na wino, jak wrócę będzie wesoło ;P

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez sdms on 30 Sie 2006 01:34

Podsumowując mój eksperyment...

Tym tematem udowodniłem, że na tym INNYM ;) forum jest NIESTETY ogromna masa fanatyków, którzy są gotowi pozabijać tych, którzy się o BJ w jakikolwiek sposób źle wyrażają... Na tym mamy podejście do zespołu krytyczne... I tyle chciałem udowodnić... I z góry uprzedadzam - Adrian - nie próbuj sypać definicjami słownikowymi, bo jak już udowodniłem na Always nie bardzo ci to wychodzi...

A co do dyskusji - bez komentarza :crazy:

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

PoprzedniaNastępna

Strona główna BON JOVI Ogólna dyskusja Poszczególni członkowie Jon Bon Jovi

Powróć do Jon Bon Jovi