Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

W świecie skutecznego sprzedawania się wizerunek jest o wiele ważniejszy od muzyki.
resztą sd- dyskutowaliśmy już na ten temat.
Sądzicie, że gdyby Jon tak siebie nie "pielęgnował" przesadnie, to by od razu lepszą muzykę pisał?
(Kidd pytanie do Ciebie - oczywiście żarcik)Piękny Jan uważa się za wielkiego rockmana, a prawda jest taka, że Axl Rose w kolorowych dredach, gustownym dresiku ze stadionu i z piskliwym głosem był bardziej przekonywujący niż on ;]

wygladzajac swoje zmarszczki wygladza tez muzyke i teksty
Wali mnie to czym, ile i po co smaruje swoją facjatę. Niech robi co chce, tylko żeby to nie miało wpływu na muzykę.
Adrian napisał(a):Troche jakby więcej gitar, zadziorności , ironi

Adrian napisał(a):Tutaj dla wielbicielek (wiem, że sa). Jest to zabawa z cyklu: Who is this ?
Adrian napisał(a):O własnie dlatego na ulicach możesz zobaczyc plakaty z goła klatą Jaggera czy Bono. Kiedys się robiło show rózowymi spodniami i tapirem teraz jest to styl młodzieńczy jakby nie patrzeć 3 największych zespołów w Europie obecnego roku (1.RS 2.U2 3.BJ).

Adrian napisał(a):Moim zdaniem na odwrót bo od Crusha wiele się zmieniło na + (chyba, że jestem odosobniony w swoim przekonaniu). Troche jakby więcej gitar, zadziorności , ironi ...
A ironia w przypadku BJ to chyba wyłącznie autoironia - bo ciężko jest mi sobie wyobrazić, że chłopaki na serio tę swoją kupę muzyczną traktują. Chyba, że te mózgoliftingi naprawdę aż TAK daleko zaszły. Smutne.
Adrian napisał(a):O własnie dlatego na ulicach możesz zobaczyc plakaty z goła klatą Jaggera czy Bono.
Kourin napisał(a):A, i na własne lamowe oczy nie widziałam na ulicach plakatów z gołą klatą Jaggera ani Bono, ale może Warszawa jest po prostu takim zacofanym miastem #lmao
a Jagger od zawsze chodzil z gola klata, albo w megaobcislych bluzeczkach - to jeszcze w latach 70tych byl jego styl i co? teraz nagle zauwazyles?

Adrian napisał(a):A myslicie, że można stworzyć coś lepszego niż HAND
Nom jak się lubi dawny styl to więcej go ma Axl niz Jon. A byłes na koncercie Jaska iż porównujesz ?
, porównuję i widzę i słyszę różnicę. Nawet nowi Gunsi wypadają lepiej niż BJ na HAND tour ;]Kourin napisał(a):A odnoszę wrażenie, że Jonowe liftingi wygładziły mu zmarszczki nie tylko na twarzy, ale i na mózgu.
Captain Kidd napisał(a):Nie można stworzyć nic gorszego od HANDa ;]

agatka napisał(a):Kourin napisał(a):A odnoszę wrażenie, że Jonowe liftingi wygładziły mu zmarszczki nie tylko na twarzy, ale i na mózgu.
To zdanie normalnie wymiata![]()

agatka napisał(a):Captain Kidd napisał(a):Nie można stworzyć nic gorszego od HANDa ;]
TLFR? Bounce?Mozna, mozna.. nie trac wiary mlody czlowieku!
P
Stanawiasz Jona obok nich ?
to stawiam piwo ze roznica nie bylaby tak ogromna...
widziales ta tapete splywajaca z ich twarzy ?
Widać na kilometr, że Depp.
A odnoszę wrażenie, że Jonowe liftingi wygładziły mu zmarszczki nie tylko na twarzy, ale i na mózgu.
A, i na własne lamowe oczy nie widziałam na ulicach plakatów z gołą klatą Jaggera ani Bono, ale może Warszawa jest po prostu takim zacofanym miastem #lmao
Od kiedy gitary i zadziorność stanowią o jakości muzyki?
A ironia w przypadku BJ to chyba wyłącznie autoironia - bo ciężko jest mi sobie wyobrazić, że chłopaki na serio tę swoją kupę muzyczną traktują. Chyba, że te mózgoliftingi naprawdę aż TAK daleko zaszły. Smutne.
bys sie z reszta nie osmieszal - Bono nigdy z gola klata nie paradowal, bo akurat bronia U2 nigdy nie byl jego mlodzienczy, piekny look
a Jagger od zawsze chodzil z gola klata, albo w megaobcislych bluzeczkach - to jeszcze w latach 70tych byl jego styl i co? teraz nagle zauwazyles?![]()
tylko miedzy zdjeciami Jona z i bez sa takie roznice
on rockowego ducha, rockowy styl stracił w momencie zakończenia TD tour.
to raz - dwa, ze wiekszosc perkusistow koncertuje bez koszulek, zeby ich sobie nie drzec co koncert Adrian napisał(a):Dodatkowo koraliczki,
Adrian napisał(a):No a czy u Jona jest ogromna ? Ja uważam, że minimalna
Adrian napisał(a):Taaa. A inni się zastanawiali Ed Harris czy może ...
ku twojej informacji - Depp nie stosuje tapet, tyle co go pudruja zeby sie nie swiecil i fin.Adrian napisał(a):Na plakacie powyżej widze troche inny obraz U2 niż opisałaś.
Adrian napisał(a):Widzisz Jon też paraduje z gołą klata od lat 80tych. Z tym, że Jonowi nie można bo ma 40 lat a Jagerrowi można bo ma 60 lat. Nie zauwazyłem teraz, nie wiem czy oglądałaś zdjęcia Jona i jego odsłonięta klata w 1984 roku potem w latach 80tych w TDays tez często co nieco odsłonięte.
to raz, a dwa - skoro juz jestesmy w tym temacie = zauwaz prosze, ze Jagger od lat 70-tych praktycznie tak samo wyglada, tak samo sie ubiera i tak samo sie zachowuje, a Jonny to nam przeszedl cala metamorfoze - od Hairmetalowych ciuszkow z klata na wierzchu, przez niemalze grungowy look, az po modela, typu "ma ponad 40 wyglada na niecale 30, wydaje mu sie, ze ma troche ponad 20, a zachowuje sie niczym nastolatek" 

Adrian napisał(a):A można by powiedzieć. A od kiedy w ogóle śpie świadczy o jakości muzyki ? Można tak w kółko.
Adrian napisał(a):Widze, że pogląd na zespół (jako kupa) bierze się od Twojego gustu muzycznego.

agatka napisał(a):TLFR? Bounce?

Adrian napisał(a):Widze mało koncertów z nowej trasy oglądąłeś (DVD oczywiście).
http://youtube.com/watch?v=TMEfw-mSXUY
Treat Her Right z MSQ. Z chyba najlepszego koncertu Bon JHovi w historii jaki było mi dane oglądnąc. Nawet lepszy niż Stuttgart czy Wembley 95.
Capitanie troche trzeba patrzeć z boku a nie z uprzedzeniami.
Days napisał(a):ty jestes tak glupi sam z siebie, czy ci za to placa?

Captain Kidd napisał(a):Days napisał:
ty jestes tak glupi sam z siebie, czy ci za to placa?
Masz u mnie piwo za ten tekst
ja sama z siebie nie jestem tak wredna 

Adrian napisał(a):Są zdania które myślisz, że Ty je wypowiedziałeś, a jednak ...
Wybacz, uznaj to za zacytowanie 
po pierwsze - mowiles o Bono z naga klata, a na zdjeciu jak w morde strzelil Bono jest w koszuli, a bez koszulki to Larry Mullen Jr jest
dwa, ze wiekszosc perkusistow koncertuje bez koszulek, zeby ich sobie nie drzec co koncert
Bono nosi ROZANIEC, ktory wymienil za okulary z JPII a nie koraliki tempa szczalo!
. a i ta make-upu to na nich tyle ze sie dopatrzec rysow twarzy nie idzie #ohmygod
nauczylbys sie czegos, bo jak do tej pory stosujesz kampanie niczym Kaczynscy - co z tego, ze my jestesmy zli, skoro oni sa gorsi...
no ta a u chlopakow wyzej taka duza... to moze ty powinienes jednak isc na badanie wzroku tez Neutral
pomijajac fakt, ze to troche dziwne, ze facet wyskakuje z golymi klatami innych facetow
Jonny to nam przeszedl cala metamorfoze
Ten plakat U2 KŁAMIE! I to w ŻYWE OCZY! Not everybody loves U2!

Oczywiście jeśli mówimy o takiej muzyce jaką reprezentują sobą BJ.

Zaskoczę cię - widziałem wszystkie koncerty z HAND tour, które tylko pojawiły się w necie, mało tego - ja je mam...
zaluje bardzo, ale to cytat z Kabaretu Moralnego Niepokojuja sama z siebie nie jestem tak wredna
Adrian napisał(a):Po pierwsze chodzi tu o całośc. Jak na rockowy zespół U2 prezentują sie jak młodzieniaszki a maja ponad 40-ke

Adrian napisał(a):No a czy u Jona jest ogromna ? Ja uważam, że minimalna

Adrian napisał(a):No powiedzmy, że stawiam Jona obok Bono i Jaggera.
po prostu przykladem nieumalowanej i umalowanej Britney nic nie udowodniles Adrian napisał(a):Rozumiem, ze czasami moga przesadzić (Rychu AMA), ale nie róbmy z tego wielkiej sensacji.

I ja na przyklad widze roznice i na przyklad wole tego drugiego Jona...
po prostu przykladem nieumalowanej i umalowanej Britney nic nie udowodniles
ja mowie tylko ze przesadzaja z make upem
czy to jest sensaca ? nie wiem.
Adrian napisał(a):Ekhm to chyba ktoś Ci wcisnął inni zespół. Powiedz im, żeby jaj sobie nie robili i dali Ci prawdziwe koncerty Bon Jovi. Bo jeśli mówisz, że koncerty z KTF Tour sa lepsze niż koncert w MSQ 2005 to kolejny raz dowodzisz swojej głupoty (fajny cytat).
Trudności w wysławianiu się, problemy z czytaniem ze zrozumieniem itp itd...).
Daj większy format jak masz

Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości