Temat ten jest tematem do dyskusji - info powinno wkrótce pojawić się na stronie głównej (jak tylko cRaShowi się zachce
) Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Spotkania Fanów
) 

Obiecałem już dawno paru osobom, że się pojawie juz na tym pierwszym, pozniej na drugim. No, ale nie wyszło niestety. Może tym razem się uda 

ROKITA napisał(a):ja tez bede na pewno a kto s komnaty jeszcze bedzie

A tak serio, to myślę, że najpóźniej około 15-16 się zbierzemy 
Captain Kidd napisał(a): Obiecałem już dawno paru osobom, że się pojawie juz na tym pierwszym, pozniej na drugim. No, ale nie wyszło niestety. Może tym razem się uda
Colleen napisał(a):
Z komnaty to chyba wszyscy. Reszta z always (wstydźcie się).

LoRdI napisał(a):Colleen napisał(a):
Ja powodów do wstydu nie widze, moze to Ty powinnas sie wstydzic??

Ricky Skywalker napisał(a):Z przesiadkami jest różnie. Raz musisz czekać na niego godzinę, a raz jest tak, że jeśli się jeden pociąg spóźni o 3 minuty, to na ten do którego masz się przesiąść już jesteś spóźniona. Raczej rzadko zdarza się przy tym, żeby pociąg był podstawiony - raczej przeskakujesz do jakiegoś, który jedzie z innego kierunku.
A z tego co widze po rozkładzie to te połączenia z Wrocławiem wcale nie są takie złe

Colleen napisał(a):LoRdI napisał(a):Colleen napisał(a):
Ja powodów do wstydu nie widze, moze to Ty powinnas sie wstydzic??
A powinnam? To była napisana z przymrużeniem oka napisana nagana, że tak mało nas stądErgo logiczny wniosek, że ja nie muszę się wstydzić, bo zlotu nie opuszczę
LoRdI napisał(a):Captain Kidd napisał(a): Obiecałem już dawno paru osobom, że się pojawie juz na tym pierwszym, pozniej na drugim. No, ale nie wyszło niestety. Może tym razem się uda
obiecanki cacanki, znowu nas wystawiasz wrr

Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Spotkania Fanów
| Bon Jovi a radio Forum: Ogólna dyskusja Autor: ZB Odp: 27 |
Bon Jovi w Las Vegas Forum: Aktualności Autor: Captain Kidd Odp: 5 |
Bon Jovi - 28.05.2003, Vienna Forum: Ogólna dyskusja Autor: NiKKi Rebel Odp: 15 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości