III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień

Spotkania i zloty, czyli życie fanów w realnym świecie.

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów

III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień

Postprzez Ricky Skywalker on 03 Sie 2005 02:46

Jak już pewnie zauważyliście, nie lubię przynudzać, więc powiem krótko i zwięźle.
Temat ten jest tematem do dyskusji - info powinno wkrótce pojawić się na stronie głównej (jak tylko cRaShowi się zachce :D) ;) Wszelkie pytania, niepewności itp. możecie zamieszczać tutaj ;)
Ostatnio edytowany przez Ricky Skywalker 16 Sie 2005 03:43, edytowano w sumie 2 razy

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez ROKITA on 07 Sie 2005 04:22

no widac ze pewna impreza ...........ja bede...

[ Dodano: 06 Sie 2005 23:22 ]
ktos jeszcze bedzie? ludzie w[pisywac sie.....

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez Colleen on 07 Sie 2005 23:26

Ja będę.. :) Dzisiaj się odważyłam spytać taty ;), rozpłakałam się bo na początku było "mowy nie ma", potem wzrok skrzywdzonego psa i się zgodził ;) Mam nadzieję, że będziemy w takim składzie, jak na poprzednich zlotach? :>

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez Captain Kidd on 07 Sie 2005 23:38

A może i w zwiększonym :D Obiecałem już dawno paru osobom, że się pojawie juz na tym pierwszym, pozniej na drugim. No, ale nie wyszło niestety. Może tym razem się uda ;)

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Ricky Skywalker on 07 Sie 2005 23:42

No jako organizator gorąco zapraszam :) Okazja jest idealna, bo to ostatni w tym roku zlot dwudniowy ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez sdms on 19 Sie 2005 22:09

Ja będę... Przyjadę do Lublińca prosto z Częstochowy, bo 27 wchodzi na Jasną Górę pielgrzymka gliwicka :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez ROKITA on 19 Sie 2005 22:22

ja tez bede na pewno a kto s komnaty jeszcze bedzie

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Colleen on 22 Sie 2005 03:33

ROKITA napisał(a):ja tez bede na pewno a kto s komnaty jeszcze bedzie

Z komnaty to chyba wszyscy. Reszta z always (wstydźcie się). Ja mam kilka pytania do organizatora (organizatorem jest Kaśka czy Ricky?:P), tzn...
1) co z jedzeniem? lekko się przeraziłam jak przeczytałam wypowiedź Ricky'ego na Always do Adriana... 30 zł na bilet i prowiant własny? Już widzę siebie pakującą do torby bułkę, kilka plasterków sera i nóż ;) W ramach tego ogniska co ma być, kiełbasę organizujemy sami, już tam będzie, czy kupuje jedna osoba i reszta oddaje czy jak? Nie chce potem wyjść na jedyną głodną i proszącą o kanapkę :xkroplad:
2) ta muzyka w ogrodzie wypali?;) I jak stoimy z płytami? Bo nie wiem czy Kaś ma np. box-set... Podsumowując, mamy brać jakieś płyty? :grin:
3) Wracamy w niedzielę wieczorem czy o której mniej więcej?

cdn. :lmao:

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Postprzez Ricky Skywalker on 22 Sie 2005 03:42

Hmmm... odpowiadając na pytania z pozycji głównego organizatora ŚZFBJ - Kasia jest współorganizatorem tego konkretnego, w statystykach będzie widnieć "Organizacja: Ricky & Kasiunia" :shiner: ;)

1. Kiełbasę kupi najprawdopodobniej Kasia (muszę się z nią jeszcze zdzwonić, żeby zgrać szczegóły na 100%), a my oddamy jej pieniądze. Nie ma przecież sensu wieźć kiełbasy przez pół Śląska - zepsułaby się ;)
2. Tak, wypali, Kasia ma zainstalowany sprzęt w ogrodzie. Myślę, że takich podstawowych płyt nie musimy brać, no ale box czy jakieś koncerty (a mam kilka fajnych i je zabieram) na pewno będą mile widziane... i słyszane ;)
3. Do wieczora na pewno :lmao: A tak serio, to myślę, że najpóźniej około 15-16 się zbierzemy :)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez LoRdI on 22 Sie 2005 04:23

Captain Kidd napisał(a): Obiecałem już dawno paru osobom, że się pojawie juz na tym pierwszym, pozniej na drugim. No, ale nie wyszło niestety. Może tym razem się uda ;)

obiecanki cacanki, znowu nas wystawiasz wrr

Colleen napisał(a):

Z komnaty to chyba wszyscy. Reszta z always (wstydźcie się).

Ja powodów do wstydu nie widze, moze to Ty powinnas sie wstydzic??

oczywiscie sie stawie :grin:
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez ROKITA on 22 Sie 2005 05:40

ja ma nwielki problem z pociagami z lublinca sam z przesiadkami na czymn dokonca to polega z tymi przesiadkami ze pociag jest odrazu podstawiany cy czeka sie na niego i wogole nie wiem ja dopiero raz jechalam pociagiem....

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Ricky Skywalker on 22 Sie 2005 16:46

Z przesiadkami jest różnie. Raz musisz czekać na niego godzinę, a raz jest tak, że jeśli się jeden pociąg spóźni o 3 minuty, to na ten do którego masz się przesiąść już jesteś spóźniona. Raczej rzadko zdarza się przy tym, żeby pociąg był podstawiony - raczej przeskakujesz do jakiegoś, który jedzie z innego kierunku.

A z tego co widze po rozkładzie to te połączenia z Wrocławiem wcale nie są takie złe ;)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Colleen on 22 Sie 2005 16:51

LoRdI napisał(a):
Colleen napisał(a):

A powinnam? To była napisana z przymrużeniem oka napisana nagana, że tak mało nas stąd :] Ergo logiczny wniosek, że ja nie muszę się wstydzić, bo zlotu nie opuszczę rotfl

Image
Colleen
Soymaer

Postprzez sdms on 22 Sie 2005 17:37

Ricky Skywalker napisał(a):Z przesiadkami jest różnie. Raz musisz czekać na niego godzinę, a raz jest tak, że jeśli się jeden pociąg spóźni o 3 minuty, to na ten do którego masz się przesiąść już jesteś spóźniona. Raczej rzadko zdarza się przy tym, żeby pociąg był podstawiony - raczej przeskakujesz do jakiegoś, który jedzie z innego kierunku.

A z tego co widze po rozkładzie to te połączenia z Wrocławiem wcale nie są takie złe ;)

No jak się jeden spóźni to drugi najczęściej czeka ;)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Kasiunia on 22 Sie 2005 20:38

Moje kochane ludziska !
Pewnie dziwił was fakt, że będąc współorganizatorką do tej pory nawet marnego posta (w sprawie zlotu) nie zamieścilam.
Otóż.... ja strasznie daleko mam ... do kafejki internetowej
A tak na poważnie to troszku wojażowałam po Polsce... ale o tym mam nadzieję poopowiadać wam na zlocie.... bj niestety nigdzie nie było .... no nielicząc usłyszenia ich 2x w radiu....

Co do zlotu to:
1. miejsce jest..... dużo miejsca.... wszyscy się zmieścicie....
2. drewno jest.... gazety na podpałkę są ! Rokita! my czytamy gazety!! co piątek tata kupuje Dz (to apropo wyp. Rokity na Always)
3. W razie deszczu możemy schronić się:
a) w szopie (tapczan i sprzęt grający już tam będzie tapczan mieszka tam na stałe i nie skarży się)
b) w namiocie (wygodna i przestronna trójka)
c) w domu (ale to już strrrrrrrrraszna ulewa musiałaby być)
4. kiełbaski będą .... tylko napiszcie ile kto zje.... bo nie wiem ile kupić.... 10 czy 20 sztuk?
5. Co do płyt BJ to nie mam boxa.... ale za to koncercik z sheperd(czy siakoś tak) mam :)

I to na tyle.... nie mogę już się was doczekać ! :grin: :grin: :grin:

Always nie dzia
Awatar użytkownika
Kasiunia
Get Ready

Od: 17 Lut 2004 01:00
Miejscowość: Gliwice/Lubliniec

Postprzez LoRdI on 23 Sie 2005 03:20

Colleen napisał(a):
LoRdI napisał(a):
Colleen napisał(a):

A powinnam? To była napisana z przymrużeniem oka napisana nagana, że tak mało nas stąd :] Ergo logiczny wniosek, że ja nie muszę się wstydzić, bo zlotu nie opuszczę rotfl

hmm to brzmi tak jak bys mówiła ze osoby z always powinny sie wstydzic ale jak zle zrozumiałem to sorry

ps
wezme jakas hard rockowa składanke bo nie samym BJ człowiek zyje
komus cos nagrac bo ostanio ktos cos mowił ale nie pamietam kto i co :grin:
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez ROKITA on 23 Sie 2005 04:29

no juz nie dlugo do naszego ogniska..... :woot2:
do zobaczenia.........

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez elek84 on 23 Sie 2005 13:04

LoRdI napisał(a):
Captain Kidd napisał(a): Obiecałem już dawno paru osobom, że się pojawie juz na tym pierwszym, pozniej na drugim. No, ale nie wyszło niestety. Może tym razem się uda ;)

obiecanki cacanki, znowu nas wystawiasz wrr

właśnie :nono:
nieładnie
elek84
Get Ready

Od: 16 Maj 2005 00:17
Miejscowość: D

Postprzez Captain Kidd on 23 Sie 2005 15:34

Sie czepiacie :P Zreszta Rokita wszystko wam wytlumaczy prawda :>

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez ROKITA on 24 Sie 2005 01:46

wiesz mateusz ja bardzo zaluje ze ciebie nie bedzie kurna !!!!
oj musilam jestem zla z tego powodu.. ale ty miales wazny powod i ja cie rozumiem mysle ze wszyscy tez ale to na zlocie ok powiem.. a teraz dajcie juz mu spokoj bedzie nastepnym razem ........

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Następna

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów