III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień

Spotkania i zloty, czyli życie fanów w realnym świecie.

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów

Postprzez Ricky Skywalker on 29 Sie 2005 16:18

Captain Kidd napisał(a):Doszły mnie sluchy, ze niektorzy nie wierza w to, ze ja sie kiedys na zlocie pojawie :D Wiec tym wszystkim mowie - jeszcze sie zdziwicie kurde xD :D I moze nawet bedzie tak, ze przywioze ze soba kilka osob :>

No to, kurde, czekamy :) W dość bliskiej przyszłości będziesz mieć kilka okazji, by przyjechać na 2 dni, wraz z kilkoma innymi osobami ;) Ale szczegóły w swoim czasie :horns:

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez 99-in-the-shade on 30 Sie 2005 02:49

Colleen napisał(a):Nigdy nie zapomnę tego momentu, jak siedzieliśmy w środku nocy i nuciliśmy These Days

Ja też, Colleen, ja też! I nie tylko tego... jeszcze "Ja wiem, mały, że cierpienie to jest esencja życia..." (mój numer jeden, Ricky, mów co chcesz :P), wspólnego śpiewania i akcji w pociągu (i tych gadek w czasie drogi powrotnej :P) i of kors rąbania drewna... yyy... płotu :P przy pomocy glanów :lmao: I 'całopalenia'... No ludzkie pióro ani klawiatura nie opisze. Tam po prostu trzeba było być! I dzięki wszystkim za wszystko :* :* :* :*

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

Postprzez ROKITA on 30 Sie 2005 03:00

no wlasnie trzeba bylo byc.....
kurde szkoda ze taki zloty sie czesto nie powtorza rok szkolny sie zaczyna i brak czasu.. ja napewno dlugo poczekam na jakis zlot z wami bo studiuje zaocznie prawie w kazdy wykend.... do zobaczenia... :bye2:

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez Evie on 30 Sie 2005 03:12

Powiem tylko że zazdroszczę wam :grin: I mam nadzieję że jeszcze taki zlot się odbędzie i będę miała czas, miejsce do spania i wodę do umycia :lmao: - no i wtedy przybędę :horns:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez elek84 on 31 Sie 2005 12:39

Evie napisał(a):no i wtedy przybędę :horns:

jakby policzyć ile osób z tego forum było już chętnych do tego żeby przybyć na zlocik do Katowic to trzeba by było wynająć stadion śląski żeby was wszystkich pomieścić :grin: każdy tylko obiecuje i nic z tego nigdy nie wychodzi.
na szczęście są tacy na których zawsze można polegać.
i dzięki wam za to
elek84
Get Ready

Od: 16 Maj 2005 00:17
Miejscowość: D

Postprzez ROKITA on 31 Sie 2005 14:11

no wlasnie ludzie obiecuja i wogole ale jest taka prawda ze poprostu wam trudno dogodzic tu jedna chce miejsca do spania do mycia i wogole laska mysmy byly zadowoleni u kasi nie mielismy tam osobnych lazienek wodnego lozka dla kazdego i wogole ale wszystkim pasowalo..
wzyciu sie nie dogodzi wam wszystkim . ja jak bym nawet wiedziala ze zlot jest na jakims starym opuszczonym stadionie ,lotnisku,polanie to bym przyjechala by byc z ludzmi co tam beda. ... jedni chca by bylo kupe ludzi klub wynajety i jeszcze najlepiej zarcie do tego i to za fri.. to jest nie mozliwe.. bo jak sie klub wynajmnie to i tak polowa nieprzyjedzie i czlowiek na lodzie zostanie z tym...
Jesli wiecie ze nie przyjedziecie bo wam jakies tam plany nie dadza przyjecdhac to wogole sie nie udzielajcie i nie ciagnijcie faktu ze jestescie troszke skluceni z rodzicami kurna nikogo to nie interesuje poprostu lepiej sie nie odzywac i juz . Szlak mnie trafia bo czasem ludzie pisza ze bede ale potem sobie przypominaja ze ich rodzice nie puszcza czy cos.. po co robicie sztuczny tlok na temacie .. Rozumiem jak nagle cos waznego wystapi ze was nie bedzie . Ale takie sprawy jak wypadki choroba brak nagly kasy czy przymusowe pozostanie w domu zdazaja sie zadko... w wakacje.. Teraz mamy rok szkolny za pasem i wiadomo ze nie damy rady na zlociki co chwile.. Powiem jeszcze jedno ze niektorzy ludzie poprostu sa leniwi wola siedziec w domu zamiast d. podniesc i jechac a potem teksty ale wam bylo fajnie i wogole . Zauwazylam ze na zloty przyjezdzaja ludzie co naprawde chca i jest mniej wiecej zawsze ta sama paczka i chwala im za to!!! Dziekuje wszystkim co byli na zlocie dziekuje za mile chwile klimatyczna atmosfere i za wspomnienia ,

ps. moze zabardzo zjechalam tych co nie byli ale to bylo do wszystkich co w ciagu roku tak sie zachowywali........

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Captain Kidd on 31 Sie 2005 15:15

elek84 napisał(a): każdy tylko obiecuje i nic z tego nigdy nie wychodzi.

Ciekawy, co bys zrobila, gdybys byla chocby na moim miejscu...

ROKITA napisał(a):moze zabardzo zjechalam tych co nie byli ale to bylo do wszystkich co w ciagu roku tak sie zachowywali........

Moze za bardzo ? Raczej na pewno. Jezeli chodzi o takie glupotty jak nie ma lazienki, nie ma dobrego miejsca do spania, to sie zgadzam, ale...
Raz napisalem, ze moze bede na tym drugim zlocie - mialem wyjazd, rodzice nie pozwolili jechac, bo mialem nasilajace sie probelmy ze zdrowiem i zostalem po to, zeby wyzdrowiec, zeby moc wyjechac na wycieczke, ktorej odmowic nie mozna bylo...
No i teraz ten, w którym wyniknął wyjazd i trzeba bylo zostac w domu. Gdybyscie sie postawily w sytuacji osob, ktore rzeczywiscie nie moga przyjechac, to byscie takich pierdol nie wypisywaly ;/ Tydzien, dwa przed zlotem rodzice moga jeszcze pozwolic na wyjazd, a dzien przed mozna sie np. z nimi poklocic i ze wszystkich planow nic nie wyjdzie, nieprawdaz ?

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Ricky Skywalker on 31 Sie 2005 15:58

Cóż, rzeczywiście z rodzicami różnie bywa, różnie bywa w ogóle w życiu, zdarzają się sytuacje które nie pozwalają przyjechać na zlot. A dziewczynom chodziło chyba głównie o to, by nie wymagać za wiele, bo przecież wszystko kosztuje - a na zloty jedzie się głównie po to, by się spotkać z przyjaciółmi, pogadać, poszaleć ;)
No i to fakt - na szczęście jest stała ekipa, która przyjeżdza niezależnie od wszystkiego... co jednak nie znaczy, że nie powitamy chętnie nowych osób :)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez elek84 on 31 Sie 2005 16:17

Captain Kidd napisał(a):
elek84 napisał(a): każdy tylko obiecuje i nic z tego nigdy nie wychodzi.

Ciekawy, co bys zrobila, gdybys byla chocby na moim miejscu...

pewnie to samo co ty, ale tu nie o to chodzi
na początku jest mnóstwo chętnych, a potem nikomu się nie chce nawet napisać że jednak nie przyjedzie, bo tak też jest
Bożena jest z Wrocławia a była już drugi raz. ją najbardziej podziwiam
że wam sie na jeden dzień nie chce przyjechać to rozumiem, ale jak się już ktoś poświęci żeby coś zorganizować na dwa dni, to można by sie już pofatygować.
wasz wybór, ominęła was świetna zabawa
ale trzymam organizatora za słowo i może kolejna dwydniowa impreza się odbędzie w niedługim czasie :grin:
elek84
Get Ready

Od: 16 Maj 2005 00:17
Miejscowość: D

Postprzez ROKITA on 31 Sie 2005 21:47

.. Rozumiem jak nagle cos waznego wystapi ze was nie bedzie .

ps. moze zabardzo zjechalam tych co nie byli ale to bylo do wszystkich co w ciagu roku tak sie zachowywali........[/quote]

Mateusz ty nie jestes osoba do ktorej to bylo pisane do cirebie bylo pisane to zdanie na gorze co skopiowalam .. twoja sytulacja byla naprawde wyjatkowa i badz co badz niezalezala od ciebie poprostu musiales zostac w domu i juz.. A tak wogole ty mieszkasz okropnie daleko od katowic i jak bys sie pokazal to bylo by naprawde super.. nie unos sie bo te wszystkie slowa nie sa do ciebie.. ja wiem ze ty nie mogles byc a kiedy byly inne miales okropne problemy ze zdrowiem i ty masz wytumaczenie. prawda ze mozna sie poiklucic nagle z rodzicami ale wiecie co nikt nie jest na tyle szalony zeby dzien czy dwa przed zlotem skluci sie z rodzicami... Dla wielu klutnia z rodzicami jest super wymowka i sprawdzona taktyka...

Mysle ze zabardzo jednak nie zjechalam ludzi bo bylam szczera a malo kto jest szczery na tym forum kazdy slodzi gdy nie trzeba i wpogole.. Byciue szczerym i mowienie o swojich odczuciach jest bardzo potrzebne..
Prawda jest czasem okrutna ale kto powiedzial ze bedzie inaczej...

Najwazniejsze bysmy kiedys wszyscy sie spotlkali na wspolnym zlocie i by bylo wspaniale...

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez LoRdI on 31 Sie 2005 22:38

a ja sie nieprzejmuje ze obiecujecie i Was niema. to wy tracicie nie Ci co sa na zlotach - my sie wszyscy swietnie bawimy :horns:
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez ROKITA on 31 Sie 2005 22:42

masz wlasnie lordi racje my sie swietnie bawimy a po co nam marudy co by przycjechaly i marudzily zet to tamto im sie nie podoba ...

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez sdms on 01 Wrz 2005 00:30

A ja myślę, że niepotrzebnie się unosicie... Pewnie, że wkurzające jest jak ktoś mówi, że przyjedzie, a potem nie przyjeżdża - tym bardziej jeśli nam zależy na przyjeździe tej osoby, ale po co od razu krzyczeć i tracić nerwy? Przecież do wszystkiego można podejść spokojnie... jasne, że najwięcej tracą ci co nie przyjeżdżają... Myślę, że najlepiej zawsze pozostawić ludziom otwartą furtkę... Chcecie to przyjedźcie, niechcecie to jakoś sobie poradzimy.. Ważne, że zebrała się stała ekipa, z której wiemy, że ci co powiedzą to przyjadą... Myślę, że fajne na tym zlocie było to, jak pojawiły się Dominika z Olą... To świadczy o tym, że jesteśmy otwarci i zawsze witamy wszystkich z otwartymi rękoma :)... Oby więcej takich sytuacji!! :)... Szkoda, że mnie nie będzie na najbliższych kilku zlotach, ale mam nadzieję, że za rok we wrześniu coś nam się uda zorganizować :)... Pozdrawiam was wszystkich serdecznie :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Ricky Skywalker on 01 Wrz 2005 01:22

Jak mówi sd... podejdźmy do tego spokojnie, a nie odstraszajmy ludzi od siebie. Ja też wiele czasu pisałem, że przyjadę, przyjadę, i przyjadę... i nic z tego nie wychodziło, bo często mi wtedy coś wypadało. A jak już przyjechałem, to się rozkręciłem na całego :grin: I powiem coś jeszcze... nie łudźcie się, że się pozbędziecie obecnego organizatora :D Po prostu zostanę już na zawsze ;)

I tak samo może być z innymi... miesiącami piszą, że przyjadą a ich nie ma, ale w końcu się pojawią i zostaną wśród nas. Trzeba ich zachęcać, a nie wkurzać się :)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez ROKITA on 01 Wrz 2005 01:34

ja poprostu nie jestem taka opanowana i tyle.. poprostu mnie wkurza jak ktros robi nas w druta i tyle ... albo walnie taka krytyke ze oz szkoda gadac.. ja jestem szczesliwa ze na zlotach przyjezdzaja takie osoby ja ci co byli ale z wielka chcecia otworze moje serce i8 mysli na innych fanow...
Rock on!!

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Evie on 01 Wrz 2005 04:00

Aż mi się krew zagotowała...

No przepraszam cię Rokita bardzo, że tak strasznie cię oszukałam i 'zrobiłam w druta' jak to mówisz. Jakbyś przejrzała to forum (na którym jestem 'troszkę' dłużej od ciebie - więc proszę nie oceniaj ludzi stąd) to nie znalazłabyś ani jednego posta w którym mówiłam, że będę na jakimś zlocie. A już tym bardziej nie mówię że gdzieś przyjadę a potem nie przyjeżdżam. A rzeczywiście, miejsce do spania i woda do umycia to luksus na miarę hotelu Hilton. I wybacz, ale jak spojrzysz na mapę to dajmy na to - taki Poznań jest trochę daleko od Katowic a jakoś nie przemawia do mnie wizja samotnej podróży pociągiem, w ktorym mogą dopaść mnie dresy, tam gdzie może nie być dla mnie miejsca. I widze że w twoich oczach dla tych którzy jeszcze nigdy nie pojawili się na zlocie już tego miejsca nie ma, bo są zapewne cholernie wymagającymi ludźmi, na dodatek niesłownymi, którzy zawsze mają czas i możliwości ale wolą się wykręcić tylko po to żeby kogoś dla zabawy zrobić w bambuko. No, jeżeli takie jest podejście do sprawy to nie dziwię się tym, ktorzy choć początkowo chcą na taki zlot jechać, potem z wyjazdu rezygnują bo im się po prostu odechciewa.

Wybacz jeśli dla ciebie piszę teraz szorstko, ale raz- napisałaś że jesteś szczera a reszta tu słodzi - więc ok, też będą szczera - dlatego że - dwa - nie lubię gdy ktoś na mnie napada bez powodu i wysnuwa swoje strasznie - no przepraszam - ale po prostu głupie i bezpodstawne wnioski.

elek84
na szczęście są tacy na których zawsze można polegać.
i dzięki wam za to

To samo do ciebie - może łaskawie poczytaj moje posty a potem zastanów się co piszesz. Bo bezpodstawne sugerowanie tego, że ktoś jest niesłowny źle świadczy ale raczej o tobie. To się też tyczy sugerowania niesłowności innym.

A na koniec - bardzo proste - nauczcie się czytać ze zrozumieniem:
mam nadzieję że jeszcze taki zlot się odbędzie i będę miała czas, miejsce do spania i wodę do umycia - no i wtedy przybędę

Między 'i' a 'będę' wstawcie sobie domyślne - 'jeżeli' - może wtedy łatwiej będzie wam zauważyć, że nie ma tu żadnej obietnicy.

Rokita
albo walnie taka krytyke ze oz szkoda gadac.

No wlaśnie Rokita, szukasz daleko a może warto zastanowić się co się samemu pisze, bo są osoby które strasznie nie lubią gdy im się coś niesłusznie zarzuca i to w taki sposób.
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez cRaSh on 01 Wrz 2005 04:46

Poogladajcie sobie fotki i niech zapanuje pokoj ;)
http://bonjovi.komnata.pl/cpg/thumbnails.php?album=34

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez ROKITA on 01 Wrz 2005 05:12

wiesz co Evie nie mierzy sie wartosci fana iloscia przebywania na danym forum....... a tak wogole dziwne jest to ze wsztystko wzielas do sibie .. kurcze tylko bylo do ciebie to ze masz zawygorowane wymagania i tyle.. ale widac ze sama sie przyznalas do wielu sparw tym postem, ja jestem szczera i mowie co trzeba. kazdy co mnie zna wie ze ja nie czepaim sie i wogole raczej uchodze na spokojana osbe co bez przyczyny nie napdada na kogos...
Poprostu jak bedziesz mogla byc na jakims zlocie to bedziesz ale ja nie bede rozpaczac jak kogos kogo nieznam nie bedzie ,my nie zmuszamy jak ktos nieche. poprostu zapraszamy... a ja jestem zawsze otwarta na nowe osoby ktore mino braku warunkow i tak by przyjechaly by byc z nami.. i tyle.. A to ze ludzie czesto gadaj ize beda a pootem maja to gdzies i nie przyjezdzaja to bardzo mnie wkurza bo to calkiej zmienia czasemplany i wogole,, nie jest fajnie zaopraszac ludzi na jakois zlot kupe ludzi napisze ze bedzie a tu nagle ni ma nikogo... Poznan nie jest trak daleko... i mozna przyjechac ja tam przyjezdzam nawqet jak bym w Gdansku mieszkala bym przyjechala raz na jkis czas na zlot... Po[prostu czasem sie checi licza i tyle.

Ide ogladac zdjecia...

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Evie on 01 Wrz 2005 05:19

A zdjęcia bardzo fajne, hehe i jakie podpisy :grin: Tylko fajnie gdyby przedstawiły się osoby np. z tego zdjęcia - http://bonjovi.komnata.pl/cpg/albums/sp ... 280048.JPG bo nie wiem kim są 4 panie :). No i proszę, ile koszulek BJ w jednym miejscu :horns:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez cRaSh on 01 Wrz 2005 05:21

Evie napisał(a):Tylko fajnie gdyby przedstawiły się osoby np. z tego zdjęcia -

Ricky jutro mi podesle opisy, patience wiec ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

PoprzedniaNastępna

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów