Captain Kidd napisał(a):Doszły mnie sluchy, ze niektorzy nie wierza w to, ze ja sie kiedys na zlocie pojawieWiec tym wszystkim mowie - jeszcze sie zdziwicie kurde xD
I moze nawet bedzie tak, ze przywioze ze soba kilka osob
No to, kurde, czekamy

Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Spotkania Fanów
Captain Kidd napisał(a):Doszły mnie sluchy, ze niektorzy nie wierza w to, ze ja sie kiedys na zlocie pojawieWiec tym wszystkim mowie - jeszcze sie zdziwicie kurde xD
I moze nawet bedzie tak, ze przywioze ze soba kilka osob

Colleen napisał(a):Nigdy nie zapomnę tego momentu, jak siedzieliśmy w środku nocy i nuciliśmy These Days
), wspólnego śpiewania i akcji w pociągu (i tych gadek w czasie drogi powrotnej
) i of kors rąbania drewna... yyy... płotu
przy pomocy glanów
I 'całopalenia'... No ludzkie pióro ani klawiatura nie opisze. Tam po prostu trzeba było być! I dzięki wszystkim za wszystko 

- no i wtedy przybędę 

Evie napisał(a):no i wtedy przybędę

elek84 napisał(a): każdy tylko obiecuje i nic z tego nigdy nie wychodzi.
ROKITA napisał(a):moze zabardzo zjechalam tych co nie byli ale to bylo do wszystkich co w ciagu roku tak sie zachowywali........

Captain Kidd napisał(a):elek84 napisał(a): każdy tylko obiecuje i nic z tego nigdy nie wychodzi.
Ciekawy, co bys zrobila, gdybys byla chocby na moim miejscu...

Po prostu zostanę już na zawsze 

na szczęście są tacy na których zawsze można polegać.
i dzięki wam za to
mam nadzieję że jeszcze taki zlot się odbędzie i będę miała czas, miejsce do spania i wodę do umycia - no i wtedy przybędę
albo walnie taka krytyke ze oz szkoda gadac.

Strona główna ‹ FAN CENTER ‹ Spotkania Fanów
| Fani T.love wrogiem Bon Jovi!!!!!!! Forum: Ogólna dyskusja Autor: fido Odp: 31 |
Bon Jovi w RADIU Forum: Ogólna dyskusja Autor: NiKKi Rebel Odp: 19 |
Bon Jovi z Alsou Forum: Ogólna dyskusja Autor: Gina Odp: 6 |
Teledyski zrobione przez fanów Forum: Ogólna dyskusja Autor: Adrian Odp: 16 |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości