III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi - Lubliniec 27-28 sierpień

Spotkania i zloty, czyli życie fanów w realnym świecie.

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów

Postprzez Sandra on 24 Sie 2005 03:17

Żesz kurcze no... Nie wiem czy pojade, bo 27 i 28 mam koncerty... poza tym nie mam z kim :( Ale jakby co, to życzę miłej zabawy!!! :Fade-color :Fade-color :Fade-color :grin:
Awatar użytkownika
Sandra
Get Ready

Od: 25 Sty 2003 01:58
Miejscowość: Olkusz

Postprzez Colleen on 24 Sie 2005 20:38

Cpt nie pojedziesz? :|

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez Ricky Skywalker on 24 Sie 2005 21:38

No szkoda że Kidda nie będzie :(

Sandra, liczę, że jednak przyjedziesz :>

A co do pogody... optymistyczna wiadomość... w sobotę ma być ciut chmurzasto z prześwitującym słońcem, ale przy tym ciepło i bez deszczu. W niedzielę podobnie, dopiero późnym południem ma zacząć troche padać... no ale wtedy to już nas tam nie będzie ;)

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Richie Sambora, 29.10.2007
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Od: 03 Lis 2003 03:57
Miejscowość: Creche of the Gods ;]

Postprzez ROKITA on 24 Sie 2005 23:09

i bardzo dobra wiadomosc.. :grin:
oj ludziska juz 2 dni........

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez Captain Kidd on 24 Sie 2005 23:13

Colleen napisał(a):Cpt nie pojedziesz?

Nie, nie pojadę.... Ale ma to tez swoje dobre strony :P Zwlaszcza dla tych, ktorzy na zlot sie wybieraja :D Otoz ja na ogniskach robie sie bardzo niegrzeczny :P Nieswiadomie oczywiscie :grin: Ale jednak :>

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez ROKITA on 24 Sie 2005 23:57

ja mam pomysl by ciebie zobaczyc na zlocie kurde jechac do Ciebie .........
zorganizuj zlot u siebie i zobaczymy ilu smaialkow pokona droge .....
ja bym przyjechala....

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Ricky Skywalker on 25 Sie 2005 01:04

Może przemyślimy ten punkt programu w przyszłe wakacje :> Na razie zapraszamy Kidda do nas... na następny zlot, już nie ogniskowy, bez większej możliwości zrobienia się niegrzecznym :D

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez Captain Kidd on 25 Sie 2005 01:21

ROKITA napisał(a):zobaczymy ilu smaialkow pokona droge .....

:>

ROKITA napisał(a):ja bym przyjechala....

Więc bylibysmy sami :P

Ricky Skywalker napisał(a):bez większej możliwości zrobienia się niegrzecznym

:D Ale w porownaniu z teteską, to ja normalnie aniolek jestem rotfl

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez ROKITA on 25 Sie 2005 01:39

Mateuszku w przyszle wakacje jedziemy do ciebie .......haha

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Sandra on 25 Sie 2005 02:46

T_T Pojechałabym ale mam chaje z matką... i RACZEJ mnie nie będzie
Awatar użytkownika
Sandra
Get Ready

Od: 25 Sty 2003 01:58
Miejscowość: Olkusz

Postprzez Ricky Skywalker on 26 Sie 2005 01:02

No cóż... szkoda :( Ale gdyby jednak Ci się udało przyjechać, będzie nam wszystkim bardzo miło :)

Co do pogody to z dnia na dzień jest coraz bardziej optymistycznie :) Dzisiejsze prognozy wskazują na słoneczne popołudnie w sobotę i trochę chmur, ale za to bez deszczu w niedzielę. Jak będzie naprawdę - życie zweryfikuje. Ale myślę, że nie może być źle ;)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez LoRdI on 26 Sie 2005 21:45

Ricky Skywalker napisał(a): W niedzielę podobnie, dopiero późnym południem ma zacząć troche padać... no ale wtedy to już nas tam nie będzie ;)

hehe to sie dopiero zobaczy
Awatar użytkownika
LoRdI
Wanted Dead Or Alive

Od: 17 Lis 2004 02:37

Postprzez Colleen on 26 Sie 2005 23:33

LoRdI napisał(a):
Ricky Skywalker napisał(a): W niedzielę podobnie, dopiero późnym południem ma zacząć troche padać... no ale wtedy to już nas tam nie będzie ;)

hehe to sie dopiero zobaczy

rotfl W takim razie o której przewidujemy powrót? Ja mam nadzieję, że o jakiejś rozsądnej godzinie (przypominam, że NIEKTÓRZY z nas mają trochę daleko do Katowic :lmao: ) tj. 17,18? :>

I co do jedzenia we własnym zakresie, to chyba kupię jakieś batoniki rotfl rotfl

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Postprzez ROKITA on 26 Sie 2005 23:36

ja napewno po 17 .0 mam ostatni pociah...
wrazie czego to ja potowarzysze komus kto pozniej jedzie
a ja juz sie spakowalam i kurde ciezkie to ...
ludzie do jutra ....

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Ricky Skywalker on 27 Sie 2005 16:02

No to jedziemy :) Pogoda jest piękna... żyć, nie umierać :)

III Śląski Zlot Fanów Bon Jovi uważam za rozpoczęty :shiner:

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez sdms on 28 Sie 2005 22:18

No ja już wróciłem ze zlotu.. Było wyrąbiście.... Dziękuję stałym zlotowiczom za wspólne chwile.. Dziękuje przybyłym do nas na kilka chwil Dominice i Oli :)... Dziękuję Kasiuni i jej rodzince za gościnę :).. Dziękuję Bon Jovi za to, że nam cały czas towarzyszyli :P.... Dziękuję wspaniałej grupie, która mnie odprowadziła do pociągu za cudowne pożegnanie - a jednak w pociągu uroniłem łzę ;(... Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Colleen on 28 Sie 2005 22:46

Ja podpisuję się pod tym, co napisał sd ;) Tylko nie chcę znów marudzić, że to koniec wspólnych zlotów.. Skupiając się na tych pozytywnych rzeczach- było SUPER. Nigdy nie zapomnę tego momentu, jak siedzieliśmy w środku nocy i nuciliśmy These Days, miałam wtedy łzy w oczach... Coś pięknego. Ale rozpiszę się bardziej na blogu :xkroplad: Więc - po prostu dziękuję wszystkim, którzy byli, organizatorom, za dopięcie wszystkiego na ostatni guzik i umożliwienie nam spędzenia tak wspaniałych dwóch dni. I nie mogę się doczekać następnego takiego zlotu. :grin:

Image
Colleen
Soymaer

Postprzez Ricky Skywalker on 29 Sie 2005 01:13

Jako organizator chciałem złożyć podziękowania wszystkim, którzy przybyli i tak wspaniale się bawili przez ponad dobę ;) Dziękuję za wspólne śpiewy, dyskusje, rąbanie drewna i akcje (one light burning with some poster :twisted: ) :D
Dziękuję... po prostu za wszystko. Dla takich dni jak te 2 i dla takich ludzi jak Wy naprawdę warto żyć :D

Pozdrówki dla wszystkich :)

PS. Specjalne podziękowania oczywiście dla Kasi, która to wszystko przygotowała na miejscu :) Dziękuję, droga Współorganizatorko zlotu :D

PS2. Sd... pamiętaj że czekamy na Twoje kolejne pojawienie się na zlocie :)

*
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
The Emperor's HAND

Postprzez ROKITA on 29 Sie 2005 04:09

Chej ja o 22.00 wrocilam ze zlotu podrodze pociag sie zepsol i mialam miejsca stojace .. i od 17:17-22:00 w pocoiagu, ale mysl mnie jedna trzymala ze wrcam ze wspanialego zlotu.. kurde to byl zlot z klimatem bylo pelno uczuc pozywtynych i wspolnej magi i fantazji.. a fascynacja bon jovi to byla nasza wspolna rzecz co nas laczy.. kurde ognisko sie -pali a my sobie spiewamy wspaniale piosenki kurde przy niektorych to mi naprawde sie zrobilo okropnie rodzinie i cieplo i bespiecznie...
Chciala bym podziekowowac organizatorowi Ryckiemu za osiagniecie zamierzonego planu i wogole za mila zabawe .
Dziekuje Kasiuni za to ze uzyczyla nam swojego ogrodka by zrobic zlot i za to ze byla super gospodynia...
Dziekuje Lukaszowi ze pomimo wielkiego wysilku spedzenia paru dni na pielgrzymce zdolal znalezdz sily by byc z nami..
I dziekuje wam wszystkim za spedzenia wspolnego czasu w rozmowach,sprzeczkach ,dyskusjach, spiewaniu i wogole wspolnym obcowaniu...
KURDE KTO NIE BYL NIECH ZALUJE..........

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Postprzez Captain Kidd on 29 Sie 2005 04:19

ROKITA napisał(a):KURDE KTO NIE BYL NIECH ZALUJE..........

a zebyscie wiedzieli, ze zaluje :P Moglem zrobic awanture w domu, po czym udac sie na pociag xD

Doszły mnie sluchy, ze niektorzy nie wierza w to, ze ja sie kiedys na zlocie pojawie :D Wiec tym wszystkim mowie - jeszcze sie zdziwicie kurde xD :D I moze nawet bedzie tak, ze przywioze ze soba kilka osob :>

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna FAN CENTER Spotkania Fanów