wiem ze pewnie idiotyczny temat
Właśnie wczoraj wieczorem, czyli po oglądnięciu kolejnego odcinka Idola pomyślałam sobie dlaczegoby nie utworyć tematu na ten temat, przecież to ciekawe, co inni mają na ten temat do powiedzenia... Ale zostałam uprzedzona, Czyżby telepatia...?
Program jest robiony pod publiczkę, dla zgarnięcia kasy, ale musze przyznac, ze ogladnelam prawie kazdy odcinek, łacznie z eliminacjami i naprawde mi sie podoba. Na pewno zaasługa w tym wspanialego jury, a szczególnie Kuby Wojewódzkiego, który swoimi hasłami poprostu mnie powala... swoja droga to niesamowice inteligentny facet i ciekawe skąd on zna tyle cytatów na każdą okazję... Bardzo sympatyczny wydaje się również Robert Leszczyński.
Patrycja... uważam, że nie trzeba komentować- każdy, kto ogląda ten program doskonale wie o co chodzi...
Nie mam swojego faworyta, uważam, że wybór z spośród nich jedngo będzie bardzo trudny i gdybym ja miala to uczynić to nie wybralabym za nic w świecie- Ci ludzie naprawde nieźle śpiewają!!! Do gustu przypadli mi: SZYMON-masuper głos, taki męski

, EWELINA- niesamowita siła głosu i bardzo sympatyczna osoba, ALA- ma świetny głos, wdzięk osobisty i ma duże szanse na wygraną, i TOMEK- choć nie mogę powiedzieć, że chciałabym, zeby to on został idolem- jest strasznym cwaniakiem, jeszcze nic nie wygral a już sodowa odbiła mu głowy! Nie moge zaprzeczyć, że ma świetny głos, ale raczej do ballad o miłosci (trudno jest mi go sobie wyobrazić spiewającego coś w stylu YGLABN

). Możliwe, że sie co do niego mylę, ale wiem, ze jak wygra, to na pewno nie kupie jego płyty!