Idol

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Idol

Postprzez Gina on 10 Cze 2002 16:01

wiem ze pewnie idiotyczny temat - ale heeh jak się siedzi do 11 w domu to różne pomysły przyłaża - patrzycie na Idola? ( tego na polsacie rzecz jasna )

I od razu zasuwa mi się kolejne pytanko - co sądzicie ( jak patrzycie :grin: ) o kochanym JURY - głownie pan Wojewódzki - chociaż inni tez nie lepsi - chyba najłagodniejszy jest pan Cygan ( ale tez nei zawsze :grin: )
Czy uważacie ze dobrze robią tak na nich ( uczestników ) najeżdżajac - wszyscy im to zarzucaja.

Ja powiem tak : czasem moze hehe kogoś nawet obrażą - ale nikogo tam nie wpychano - i po za tym uważam ze gut robią bo skoro mają wybrac tego najlepszego to nie mogą się bawić jak z dziećmi :grin:

A no to jeszcze jedno pytanko - jak myślicie kto wygra?
Od razu mówię - moim zdaniem jak wygra Patrycja to cała moja ideologia się zawali ( tzn ze do władzy w tym kraju doszły tłumy chlopaczków z komórkami - chłopaczki lęcący na jej nogi - bo głosu to ona nie ma.... :evil: )
ja jako przedstawicielka płci pieknej krzycze To - mek Ma - ko - wie- cki! ! ! :grin: :grin: :grin: hmm albo ta Ewelina ( ::)::) ) (ta z woodstock`u ) albo ta mała 17 - latka nie pamiętam jak się nazywa :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Grande Sud

Postprzez Neela on 10 Cze 2002 17:14

wiec ja to jury uwprost uwielbiam,a szczegolnie Roberta Leszczyńskiego,a jeszcze bardziej KUBE WOJEWÓDZKIEGO :grin:
I uwazam ze dobrze robią, wreszcie ktos potrafi powiedziec prawdę.
Bo np Droga do gwiazd,gdzie Jury kazdemu niezaleznie czy zaśpiewał dobrze czy źle,mowia :pieknie ,cudownie itp. staje sie nudna i beznadziejna.
I ja popieram takie Jury jak jest w Idolu.

a jesli chodzi o mojego faworyta,to nie mam tego jedynego.
Lubię Alicje Janosz(mała 17 :wink: )i Ewelinę.
Szymon Wydra tez jest całkiem ,całkiem.
A co do Tomka Makowieckiego,to jego głos podoba mi sie najbardziej,ale jego soba mi sie nie podoba,nie to ze wyglad,ale charakter.Wydaje mi sie takim zadufanym w sobie i jest zbyt pewny siebie i troche zbytnio przypomina lalusia(hmm kojarzy mi sie to troche z Kenem z Big brothera :wink: )
ale ostatecznie nie miałabym nic przeciwko,zeby wygrał,bo jak pisałam,bardzo podoba mi sie jak spiewa.

No i ta cała Patrycja piekniutka i taka słodziutka hehehhe ze wymiotowac mozna.
zastanawiam sie jak ona przeszła tak daleko z takim głosem,ale chyba w Polsce jest duzo chłopaczkow ktorzy tylko patrza na nogi.

ale mam nadzieje,ze w nastepnym finale odpadnie
:evil: :evil:
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez Arha on 10 Cze 2002 17:58

Mi sie komentarze jury podobaja, czsami naprawde trzeba przyznac im racje. Co do zwyciezcy: jakos nikt nie jest specjalnie zachwycajacy...

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Rosie on 10 Cze 2002 21:57

ja jestem za Pawełkiem Nowakiem :grin: :grin: :grin:
wiem, że nie jest najpiękniejszy, ale ma fantastyczny głos jak na nastolatka. Kibicuje mu z całych sił.

Chociaz przyznaje racje Robertowi, że jeszcze za wcześnie dla niego. ja chce tylko żeby doszedł do wielkiego finału :grin:

Jury jest the best. Texty Kuby i eli sa powalajace. wczoraj ryczałam ze smiechu :grin:
Robert tez jest niczego sobie hehe- przystojniak ze hej :wink:
Wkurza mnie Tomek Makowiecki, bo chociaz ma dobry głos to robią z niego Enrique :crazyeyes:
fajna jest tez Ewelina, mocny rockowy głos.

You can be a million miles away
I will always love you
You can be a thousand thoughts away
I'll be thinking of you...Richie;)
Awatar użytkownika
Rosie
Get Ready

Od: 02 Mar 2002 03:32
Miejscowość: Zamo

Postprzez erka on 11 Cze 2002 00:04

Ja też uważam że dobrze że są szczerzy chociaz jedno co mi sie nie podobało to to że ta w okularach (takie denka od słoików ma) kiedys zjechała jedną girl mówiąc jej że tańczy jak w programie z czerwonym kółeczkiem. Ale ogólnie- bardzo fajnie.

Ja od razu stawiałam na własnie Ewelinę ( hyhy współczuję all Ewelinom z powodu tego imienia :grin: ), tego w długich włosach który został nazwany przez Gine Banderasem :wink: , ta mała wczoraj mnie mile zaskoczyła- taka mała a jaka żywotna i serio- niezła. Tomek Makowiecki tez gut. Ale #1 dla mnie - girl z woodstocku :grin:

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Klaudia on 11 Cze 2002 02:26

Jury jest w porządku, w końcu ktoś musi niektórych uświadomić :grin: . Chociaż niekiedy przeginają z tymi komentarzami :wink: .

Moim faworytem jest...hmm.. ja mam 2 faworytów:
Ewelina - ma świetny "rockowy" głos
Tomek Makowiecki - też ma świetny głos, no i wygląd też niczego sobie :grin:

Co do Patrycji: to moim zdaniem do finału dostała się za nogi, bo śpiewać to ona raczej nie umi :evil:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Anonymous on 11 Cze 2002 07:35

wiem ze pewnie idiotyczny temat

Właśnie wczoraj wieczorem, czyli po oglądnięciu kolejnego odcinka Idola pomyślałam sobie dlaczegoby nie utworyć tematu na ten temat, przecież to ciekawe, co inni mają na ten temat do powiedzenia... Ale zostałam uprzedzona, Czyżby telepatia...? :grin:

Program jest robiony pod publiczkę, dla zgarnięcia kasy, ale musze przyznac, ze ogladnelam prawie kazdy odcinek, łacznie z eliminacjami i naprawde mi sie podoba. Na pewno zaasługa w tym wspanialego jury, a szczególnie Kuby Wojewódzkiego, który swoimi hasłami poprostu mnie powala... swoja droga to niesamowice inteligentny facet i ciekawe skąd on zna tyle cytatów na każdą okazję... Bardzo sympatyczny wydaje się również Robert Leszczyński.

Patrycja... uważam, że nie trzeba komentować- każdy, kto ogląda ten program doskonale wie o co chodzi...

Nie mam swojego faworyta, uważam, że wybór z spośród nich jedngo będzie bardzo trudny i gdybym ja miala to uczynić to nie wybralabym za nic w świecie- Ci ludzie naprawde nieźle śpiewają!!! Do gustu przypadli mi: SZYMON-masuper głos, taki męski :wink: , EWELINA- niesamowita siła głosu i bardzo sympatyczna osoba, ALA- ma świetny głos, wdzięk osobisty i ma duże szanse na wygraną, i TOMEK- choć nie mogę powiedzieć, że chciałabym, zeby to on został idolem- jest strasznym cwaniakiem, jeszcze nic nie wygral a już sodowa odbiła mu głowy! Nie moge zaprzeczyć, że ma świetny głos, ale raczej do ballad o miłosci (trudno jest mi go sobie wyobrazić spiewającego coś w stylu YGLABN :grin: ). Możliwe, że sie co do niego mylę, ale wiem, ze jak wygra, to na pewno nie kupie jego płyty!
Anonymous

Postprzez Go on 17 Cze 2002 19:20

A ja jestem za Szymonem Wydrą , ostatecznie Ewelina... Co do jury, uwielbiam ich :grin: :grin: :grin: Potrafią przygadać, a to lubię :wink: Dziś rozmawiałam z koleżanką na ich temat, ona uważa, że zbyt często przesadzają, jak np. ten fartuch ... Hmmm ... Może i czasem na prawdę powiedzą za dużo, ale to chyba dobrze. Nikt nie kazał im pokazywać się w tym programie, powinni być przygotowani na to co ich czeka :black: A szczerze mówiąc, wolę jak ktoś powie prawdę, choć okrutną, niż słodziutkie kłamstwo ... Takie jest moje zdanie ...

[size=75]Niemo
Go
It's My Life

Od: 02 Mar 2002 11:54
Miejscowość: Backer Street

Postprzez Rosie on 17 Cze 2002 21:29

szkoda mu Pawła, ale chyba dobrze ze odszedł. Ma wreszcie spokój z tym #@*%!@#**&$ Cyganem. Przegiął wczoraj ten stary piernik :evil:
odwoływał się do poprzedniego koncertu, zamiat powiedzieć coś konkretnego na temat aktualnego. Do tego chamsko kazał przeprosić Elę. God, przeciez jak ktoś śpiewa to wcale mu sie nie wydaje, że falszuje (na własnym przykładzie wiem :grin: )

You can be a million miles away
I will always love you
You can be a thousand thoughts away
I'll be thinking of you...Richie;)
Awatar użytkownika
Rosie
Get Ready

Od: 02 Mar 2002 03:32
Miejscowość: Zamo

Postprzez erka on 17 Cze 2002 22:39

Co do Pawła to żal mi go bo widac że to wrażliwy chłopak. Z fartuchem było chamskie (tak na marginesie identyczny dostał na Boże Narodzenie największy palant z mojej klasy), potem nie pamiętam już czy to wczoraj czy kiedy ale jak mu się zapytali z taką ironią kiedy będzie miał mutacje. Może i mieli troche racji ale po świńsku mu to powiedzieli :evilbat:

A dla mnie powinna wygrac teraz albo Ewelina albo Szymon. Ta mała też jest niezła ale tak jakos stylem mi nie pasuje.

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez Neela on 23 Cze 2002 06:29

szkoda mi bardzo,ze odpadł Tomek Makowiecki ,bo ostatnio jeszcze bardziej go polubiłam i uwazam ze ma naprawde swietny głos i nadawałby sie do spiewania rocka(i mam nadzieje ze mimo przegranej nagra płyte)
a teraz to bedzie ciezko wybrac tego jedynego,ja jednak stawiam na eweline,
ale uwazam tak jak jury,ze cała 5 powinna nagrac plytę.
Neela
Wanted Dead Or Alive

Od: 14 Kwi 2002 02:55
Miejscowość: Rzesz

Postprzez Klaudia on 23 Cze 2002 16:15

w pełni się z tobą zgadzam Neela (szkoda, że odpadł Tomek :puppydogeyes: ) . Teraz powinna :grin: wygrać Ewelina; albo Ala (ostatnio bardzo ją polubiłam :fadein: )

I believe I can fly
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Postprzez Gina on 23 Cze 2002 16:42

ehh no właśnie bo się całkiem gut ostatnio zrobił - jak dla mnie to powinna Małgośka odpaść ( hmm małgośka....hmm ta taka blonynka hehe )

A wczoraj - extra był Szymon - Ala tez super ma głos - no i Ewelina of kors - dla mnie extra - taki rockerski....nie no super - nie wiem kto dziś odpadnie - ale coraz gorzej się robi ( ja w tej chwili za Goścką jestem bo resztę chcę jeszcze zobaczyć )

A no i jury było wczoraj dosyć miłe.... ale w końcu - oni sa coraz lepsi :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Anonymous on 01 Lip 2002 06:41

Wiecie co, calkowicie zwatpilam w gust polskiego spoleczenstwa- po dzisiejszym finale idola.

Oczywiscie nie mam nic do Ali- ma rewelacyjny głos, wdziek osobisty, umie poruszac sie na scenie- ale za bardzo podchodzi pod te wsyztskie britney, lopez, itp

Chcialam, zeby wygrala Ewelina albo Szymon- dzieisjszy koncert swietnie mu poszedl, no ale coz...-ale polacy nie zanja sie na dobrej muzyce. Mam tylko nadzieje, ze nie odbije jej sodowka do glowy, i na jej plycie beda jakies niepopowe kawalki...
Anonymous

Postprzez Anonymous on 01 Lip 2002 07:11

Wlasnie sledze czat z Alicja Janosz, wiecie co oodpowiedziala, gdy ktos zapytal ja z jaka ze swiatowych gwiazd hccialabys zaspiewac, a ona na to ze z BON JOVI!!!!

Co wy na to?
Anonymous

Postprzez marta_bongiovi on 01 Lip 2002 16:12

Faaaaaaaaaaaaajjjjjjnieeeeeee od początku trzymałam za Eweliną, no ale ona raczej chyba by nie powiedziała,że chce zaśpiewać z Bon Jovi, dlatego hmm dobrze,że Ala wygrała...

[size=100][color=#008B8B]- Facet zabi
Awatar użytkownika
marta_bongiovi
Keep The Faith

Od: 24 Cze 2002 22:56

Postprzez Klaudia on 01 Lip 2002 16:56

Ja miałam nadzieję, że wygra Ewelina (strasznie podoba mi się jej głos :grin: ), Szymon też wczoraj świetnie zaśpiewał piosenkę Republiki; a co do Ali to (jak już wyżej pisałam :wink: ) polubiłam ją; a za BJ, to tym bardziej ma u mnie dużego + :grin:

I believe I can fly
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Postprzez Gina on 01 Lip 2002 17:23

Ja powiem tak :
Naprawdę gdybym miała tego jednego smsa nie wiedziałabym na kogo oddać wczoraj głos. Wszyscy byli rewelacyjni.
Jednak kiedy usłyszałam że Szymon ma 3 miejsce .... poczułam lekki zawód. A potem to już czułam że Ewelina będzie druga.
Dziś rano sobie pomyślałam że jak wyjdzie ten singiel ze wszystkimi piosenkami jakie śpiewała Ala - to ja najchętniej kupiłambym płytę Szymona jednak. Chociaz cały czas byłam za Eweliną. Leszczyński miał rację - Wydra śpiewał najtrudniejsze piosenki.
Co do Ali - cieszę się ze tak powiedziała. Ona w ogóle jest fajną dziewczyną .Tylko tak jak Madzia - wybór Ali - świadczy o naszym społeczeństwie. Nie chcemy rockowych kawałków z Woodstocku Eweliny, nie chcemy też rockowego Szymona. Chcemy ładniutkie , popowe pisenki , w tylu "From Sarah with Love".
Nie mam nic do Ali - ma extra mocny głos, a jej wczorajsze wykonanie "One Day in your Life" podobało mi sie bardziej niż wykonanie live - Anastacii - widziałam wczoraj na MTV po Idolu - w/g mnie wypadła o wiele gorzej.
Jednak jak już powiedziałam - najchętniej kupiłabym singla Szymona i Eweliny a dopiero na końcu Alicji. Po prostu oni wykonywali lepsze , moze nie lepsze - bardziej rockowe utwory.
Ale na szczęście wszystkimi sie zajmie BMG ( chwała dla tej wytwórni ), kazdemu z nich zyczę powodzenia ...i czekam na II edycję :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez ŻONA_DŻONA on 01 Lip 2002 20:37

Wlasnie sledze czat z Alicja Janosz, wiecie co oodpowiedziala, gdy ktos zapytal ja z jaka ze swiatowych gwiazd hccialabys zaspiewac, a ona na to ze z BON JOVI!!!!

Co wy na to?

Świetnie , a Madzia ...a juz nic :wink:

Image
Awatar użytkownika
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

Od: 02 Mar 2002 05:05
Miejscowość: Red Bank

Postprzez Days on 02 Lip 2002 01:12

powiem tak - WIELKIE DNO!!!!!

Najbardziej szkoda mi........... Roberta Leszczynskiego i Kuby Wojewodzkiego, bo to cholernie fajni goscie....
Jak Wydra nie wygral i pokazali Leszcza (w zajebistej koszulce Mickiewicz 44), to gosc mial taka mine, ze normalnie... Szkoda mi go bylo ;)
Juz wiedzial, ze wszystko bedzie nie tak....
Potem bylo pierwsze miejsce i pozycja Kuby, ktory sciskal Ele ze strachu, by wygrala Ewelina.... KOCHAM GOSCIA!! (i te jego cytaty.......)

Wybor Alicji swiadczy o poziomie emocjonalnym (i nie tylko) wszystkich Polakow, ktorzy glosowali (a glosowaly pewnie 13-14 latki, wiec w sumie nie ma sie co dziwic, ze ona wygrala). Dziewczyna owszem ma zajefajny glos, ale ta plyta, ktora nagra pojdzie po prostu na zmarnowanie.... Nagra cos w stylu Brit i tyle....
Bardzo zaluje, ze nie wygrala Ewelina, bo miala naprawde DUZO lepszy glos i napewno lepiej spozytkowalaby nagrode... Moze wreszcie na polskiej scenie rockowej cos by sie zaczelo dziac... Pewnie podobnie by bylo z Szymonem (fajny gosc + fajny glos).

A co do tego, ze mala Ala chcialaby zaspiewac z BJ - jakos tak mi to dziwnie brzmi, zwlaszcza po tym, jakie piosenki spiewala w Idolu (czytaj - From sara.... - total dno!). No ale nie bede sie czepiac - moze jest fanka BJ i Sary (czy jak jej tam) jednoczesnie :evilbat:

Podsumowujac - nie bylo baaardzo zle (bo mogl wygrac Tomus-Enrikus), ale moglo byc duuuuuuuzo lepiej....

PS Ciekawe, co tym razem Leszczu napisze w GW ;)))))

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne