![#kwiatek [kwiatek]](./images/smilies/kwiatek.gif)
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Kylie Minouge (miałem ją nawet przez długi okres czasu na tapecie)

nio ja lubie i jasna iciemna karnacje...szatyni..blondyni..bruneci..ciezko powiedziec...facet musi miec to cos:] wloski dluzsze albo fajnie uczesane..nie wiem dokladnie nie wiem...a ideal?hmmm wysportowany wysoki ponad 180cm tak 190:]fajny brzuszek
a co do zwiazkow to takie na krotko mnie nie interesuja..chyba ;p
[serducho][serducho]
czyli ogólnie czarne włosy (długość nie ważna), inteligentny, z poczuciem humoru, niebanalny, nieprzewidywalny
)
.... ale ten pan jest już zajęty
- długowłosy brunet w koszulce Maidenów, z poczuciem humoru, szczery, i najpiekniej na swiecie potrafi obrac swoje mysli i uczucia w słowa 

aach
Co prawda nie pali, nie ma tatuaża, ani harleya, ale poza tym ... brzydki jest 

) chociaż z jedną z tych cech, to już tam jadę 

Arha napisał(a):Ideał nr 1 w tak małym stopniu przypomina cokolwiek co możnaby było nazwac ideałem (no poza faktem, że jak to ideał - jest niedostępny dla [tutaj miało być "zwykłej śmiertelniczki", ale jakoś nie pasuje] mnie
Ideał nr 2 obdarzony najslicznejszym uśmiechem chodzącej łagodności z poczuciem humoru i włosami długości umiarkowanej, w dodatku słucha rocka.
Ideał wyidealizowany totalnie powinien być obdarzony wzrostem umiarkowanym, włosami przede wszystkim ładnymi, no i jeszcze żeby sie ładnie mierzwiły na wietrze, oczyma głębokimi (obecnie kolor nie gra roli, obsesja na punkcie niebieskookich przegrała w zetknięciu z brutalną rzeczywistością), i lśniącą zbroją. I mieczem. Imponować ma mi poczuciem humoru, dystansem do życia, tolerancją wobec dziwnych zachowań Arhy, inteligencją ponadprzeciętną i jeszcze laserem w oczach.
A poza tym, to się dobrze czuję.

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Różne
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości