Idealy

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Klaudia on 04 Maj 2004 02:02

nasladowac czyjs styl?hmmm a nie lepiej byc kims indywidualnym?

odnosząc to do tego co napisała Days, nie musi to być koniecznie naśladowaniem kogoś. Podpatrzona fryzura przecież też może być w moim stylu, a zawsze jakaś odmiana, jakiś powiew świerzości :shiner:

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Colleen on 04 Maj 2004 23:21

NiKKi Rebel napisał(a):ładne ladies ... hmm... napewno C. Zeta-Jones, taak, chyba nawet została kiedys uznana za kobiete o idealnej twarzy .. może jeszcze Salma Hayek ... dwie fuxiary co z Banderasem grały :lmao: :mwahaha:

Zgadzam się co do tej drugiej:) U mnie na 1 miejscu są 3 panie: Salma Hayek, Monica Belucci i Penelope Cruz :grin: Strasznie mi się podoba taki typ urody...:)

A tak btw... Jejku, czy tylko mnie się nie podoba Banderas???? Jak czytałam te Wasze posty, jeszcze z poprzednich lat, to prawie każda z pań się gdzieś tam wypowiedziała, jaki to on nie jest boski... A przecież to jest tragedia!!! Ja na niego patrzeć nie mogę :grin: Fuj, fuj i jeszcze raz fuj :grin:

And really bad eggs…drink up, me 'earties, yo ho

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Od: 17 Lut 2004 16:12

Postprzez Gina on 04 Maj 2004 23:36

Antonio fuj ?
Błagam :grin:
NIe Włoch ale południowiec czyli mój mózg klasyfikuje od razu do szufladki [piękni] no ale ja mam ogólno pojęte zboczenie więc na mnie rposzę nie zwracać uwagi

CO do facetek to ja się nie zgadzam z powyższymi :grin: Tzn w przypadku płci pięknej typ południowy kompletnie mi nie pasuje (czyżby zazdrość ? :D) Wiec ja bym ideałów kobiecych szukała raczej wśród tych pań o jaśniejszej karnacji.. Chociaz np. 'podoba mi sie' Gisele Bundchen a ona jest Brazylijka... A oprócz niej to hmm w sumie mam problem (czyzby nie bylo ładnych kobiet na świecie :xkroplad:)... Winona Ryder, Keira Knightley

Aha A Roberts NIE JEST ładna ona jest FUJ (a nie Banderas :grin: )
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Colleen on 04 Maj 2004 23:39

Aha A Roberts NIE JEST ładna ona jest FUJ (a nie Banderas )

Właśnie, Roberts NIE JEST ładna :grin: Ale Banderas też nie :grin:

"Me? I'm dishonest. And a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It's the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they're going to do something incredibly… stupid."

Image
Colleen
Soymaer

Postprzez Days on 05 Maj 2004 00:18

days...no dokladnie...ale hmm nasladowac czyjs styl?hmmm a nie lepiej byc kims indywidualnym? nie no spoko ;)

nie chodzilo mnie o nasladowanie czyjegos stylu... ale o.... hm... o to, co Klaudia napisala:
nie musi to być koniecznie naśladowaniem kogoś. Podpatrzona fryzura przecież też może być w moim stylu, a zawsze jakaś odmiana, jakiś powiew świerzości

chodzilo mi o samo podejscie... moim zdaniem dobrze miec jakistam nie wiem.. w jakis sposob wzor.. nie chodzi o to, by go nasladowac, ale... no nie wiem... no wiecie chyba o co mi chodzi.... eh z reszta niewazne...

a Banderas jest miodzio... przynajmniej w wiekszosci wypadkow...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 05 Maj 2004 00:28

Iiiiii tam.. Logiczne jest przecież że style różnych ludzi się pokryją... Przecież jak idę ulicą i widzę jednego gostka w dreadach to myślę sobie 'o ten to ma swój styl' a jak kilka metrów dalej zobaczę następnego to pomyślę od razu 'o ten juz nie ma swojego stylu bo ściągnął z tamtego kolesia'
Dla mnie posiadanie własnego stylu to świadome wybieranie tego co nam się podoba, nie ze względu na modę, trend tylko dlatego, ze to nam odpowiada. A oczywiste jest, ze żyjemy w epoce w której różne trendy są nam narzucane, więc nie da się przed nimi uciec (no chyba, ze ktos żyje bez tv i gazet i sam sobie szyje ubrania, ale i to do końca by się nie sprawdziło, bo ulica też w jakiś sposób kształtuje nasze wyobrażenie o modzie, czy ogólnie pojetym stylu)
Naturalnie, fajnie jak ktoś sobie wymyśli coś swojego, ale pewności, ze po drugiej stronie globu jakaś Chinka nie wpadła na podobny pomysł mieć nie można.. :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 05 Maj 2004 00:31

no i znowu Gina siedzi w mojej glowie (w mojej glowie, w mojej glowie, w mojej glowie, w mojej glowie... lalala taka jest piosenka jakby ktos nei widzial) i co gorsza zna lepiej moje mysli niz ja sama... cos chyba jest nie tak :confuse: i cos chyba trzeba z tym zrobic, bo normalnie czuje sie zagrozona :P

a tak serio to Gina napisala to, co ja tam nieporadnie probowalam pisac :) dziekuje :)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez erfea on 05 Maj 2004 19:32

Powiew świerzości... podoba mi się to :grin:
generalnie oglądając filmy, wywiady itd. można zobaczyć całą rewię mody... nie jest to złe. Czasami można z tego czerpać inspirację. W sumie jest to fajne. No ale ja bardzo żadko to robię. Mam moj styl, który jest niemodny, subkulturowy (jak to mówi mój Tatyś :shiner: ) , ale ja się tam dobrze czyję i nie obchodzi mnie czy w tym roku modne są róże, czy zielenie.
... ale czasami (gdy mam dużego doła) żałują, że nie czerpię weny na sposoby ubierania się, oglądając gwiazdy... ale to zazwyczaj szybko mija :shiner: :mwahaha:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez Colleen on 21 Sie 2004 02:50

:pray: :pray: :pray:

Zakochałam się w Jacku S. :pray: :pray:
Boże jaki ten gościu jest wspaniały :grin: Po prostu mnie skręca jak to oglądam :grin: Czemu tacy faceci nie chodzą po katowickich ulicach :wub: To jest IDEAŁ [serducho] [serducho] [serducho]

:shiner: :shiner: :shiner:

PS Jakby ktoś nie wiedział to o Sparrowa chodzi :>

Image
Colleen
Soymaer

Postprzez Gina on 21 Sie 2004 02:55

Haha, w głębi duszy KAŻDA chciałaby mieć swojego pirata (i to takiego ;))
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 21 Sie 2004 03:11

ja o Piracie to marze od dziecka :D najlepiej z brodka hiszpanska i z hiszpanskim akcentem :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez erfea on 02 Wrz 2004 14:40

Pirat... nie ja raczej od dziecka marzyłam o traperze z dalekiej północy Kanady... :shiner: Teraz zamienie to na jakiegoś rycerskiego wojownika... w sumie przystojnym piratem również bym nie pogardziła... :grin: Tylko niech się on q w końcu gdzieś pojawi!!! :pokoj:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez ROKITA on 28 Mar 2005 03:13

ale szybko znalazlam ten te,mat haha
ale moj ideal moze zaczne od charakteru....
- opanowany,odpowiedzialny, opiekunczy,zaradny,wesoly, ambitny, meski, czuly, namietny i takie tam

jesli chodzi o wady to moze palic (ja pale) pic ale w odpowiednich i losciach i z glowa, moze byc balaganiazem ale nie lepszym niz ja w tej robocie bo zginiemy dod sterta gratow, moze byc troszke marudny i jak bedzie troszke zazdrosny to terz nie szkodzi

a teraz wyglad zawsze nie moglam sie zdecydowac blad rude brunet...
obojetne wazne by byly wlosy najlepiej dluzsze i takie co mozna nimi czepac .wysoki do 1990 cm szczuply ale nie chudy (ja jestem taka prawdziwa baba z tuszczykiem musi byc harmonia) . a jak bedzie mial na sobie dzinsy i koszulke czarna w iron maiden lub inny fajny zespolek to bede szczesliwa i do tego glany . wiadomo ze by czasem inaczej sie ubral ale jak na czarno bedzie sie ubieral to super ale musza buyc dni wyjatkow i inne stroje zalozyc tak od swieta.
a jeszcze piekne oczy delikatne rece i jak ma brodke ladnie zachoiwana to terz mi sie podoba bruneci ladnie wygladaja z kruciutka brudka . ale gladka skorka na twarzy to terz mi sie podoba.
POMAZYC MOZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez nike on 28 Mar 2005 12:25

a mam mój ideał, szkoda, że nie tylko mój...
oto i on:
Image

Image

Image

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

There's nothing on the top but a bucket and a mop
And an illustrated book about birds
You'll see a lot up there but don't be scared
Who needs action when you got words

http://nikeh.deviantart.com
Awatar użytkownika
nike
Wanted Dead Or Alive

Od: 18 Gru 2004 03:16
Miejscowość: Perhavour

Postprzez cRaSh on 28 Mar 2005 17:26

a moj ideal jest namacalny, a nawet mily w dotyku :grin:
tyle ze jest zajeta na razie... zawsze jakies wyzwania qrde :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez bonfankaa on 28 Mar 2005 18:18

nie ma idealow na swiecie a jesli sa tio krotka chwilke.. pozniej rozowe okulary spadaja ..

gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
Awatar użytkownika
bonfankaa
Undivided

Od: 16 Maj 2002 03:04
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Gina on 28 Mar 2005 18:34

no ale własnie dla tych krótkich chwil warto żyć, nie :grin:

ja na razie namacalnych/nienamacalnych ideałów nie posiadam (no ale wiosna idzie, więc to się pewnie szybko zmieni i znowu zacznie sie ogladanie za najlepszymi ciasteczkami :grin: ) (a moze znowu na zakupach swojego M spotkam i bede bawila sie w popelnianie bledow przeszlosci ;)

crash > ladnie tak, planowac wykiwanie przedstawiciela swojej wlasnej plci ? :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 28 Mar 2005 19:26

Bleee, tylko nie błędy przeszłości, ja niedawno taki popełniłam i szlag mnie trafia :bad-words:

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez ROKITA on 28 Mar 2005 19:27

to moj ideal !!!!!
jest to Facundo Arana znany jako Iwo z zbuntowanego aniola.

Dodane po 1 min:

przesadzilam z wielkoscia zdjec zapomnialam ze sa takie duze..

jestem diab
Awatar użytkownika
ROKITA
Livin' On A Prayer

Od: 20 Lut 2005 04:59
Miejscowość: wroc

Postprzez nike on 28 Mar 2005 20:51

wklejając zdjęcia Johnny'ego miałam oczywiście na myśli ideał z wyglądu... przecież on liceum nawet nie zaczął, tyl;ko poszedł ćpać... a teraz jego żoną jest ta &%^%$#&*% Vanessa...

więc ideałów absolutnie idealnych nie ma oczywiście, ale przecież byłoby nudno gdyby były, nie?? :grin:

There's nothing on the top but a bucket and a mop
And an illustrated book about birds
You'll see a lot up there but don't be scared
Who needs action when you got words

http://nikeh.deviantart.com
Awatar użytkownika
nike
Wanted Dead Or Alive

Od: 18 Gru 2004 03:16
Miejscowość: Perhavour

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne