sd napisał(a):No to wpadłem na taki pomysł w związku z offtopicowaniem... Więc temat bez zasad (no prawie)... Można tu pisać o wszystkim, nawet bez sensu... Jedyne zasady to brak wulgaryzmów (no powiedzmy, że tych mocniejszych) oraz pewna kultura wypowiedzi w zwracaniu się do innych... Jednym słowem nie wolno nikogo obrażać, nie wolno obrażać przekonań innych itp. Można natomiast pisać co się komu podoba w innych a co się nie podoba (jeśli ktoś oczywiście chce), można offtopować do woli i pisać o różnych pierdołach... a na początek napiszcie co sądzicie o samej idei takiego tematu
Poprzedni HP za bardzo nam przytyl i jakakolwiek edycja stala sie niemozliwa, wiec zalozylem nowy... szczuplutki Hyde Park
Wersja archiwalna HP oczywiscie nie zostanie skasowana, w koncu to prawie jak nasze ogolno dostepe pamietniki
I zeby zaczac- wrocilem z cmentarzy i jestem zmeczony

) oraz pewna kultura wypowiedzi w zwracaniu się do innych... Jednym słowem nie wolno nikogo obrażać, nie wolno obrażać przekonań innych itp. Można natomiast pisać co się komu podoba w innych a co się nie podoba (jeśli ktoś oczywiście chce), można offtopować do woli i pisać o różnych pierdołach... a na początek napiszcie co sądzicie o samej idei takiego tematu 

ale mi sie nie chce... marudze dalej - komputronik nie chce mi sciagnac z MSI routera swinie, przynajmniej dongla mi sciagna... i w ogole spac mi sie chce... i nie chce mi sie jechac...

) Innymi slowy dzisiaj swojego bankructwa nie powiekszylam, ale za to bede musiala za tym jeszcze pobiegac... eh