Hyde Park

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Hyde Park

Postprzez cRaSh on 01 Lis 2005 19:00

Za sd, czyli ogolne zasady ;)
sd napisał(a):No to wpadłem na taki pomysł w związku z offtopicowaniem... Więc temat bez zasad (no prawie)... Można tu pisać o wszystkim, nawet bez sensu... Jedyne zasady to brak wulgaryzmów (no powiedzmy, że tych mocniejszych :P) oraz pewna kultura wypowiedzi w zwracaniu się do innych... Jednym słowem nie wolno nikogo obrażać, nie wolno obrażać przekonań innych itp. Można natomiast pisać co się komu podoba w innych a co się nie podoba (jeśli ktoś oczywiście chce), można offtopować do woli i pisać o różnych pierdołach... a na początek napiszcie co sądzicie o samej idei takiego tematu :grin:

Poprzedni HP za bardzo nam przytyl i jakakolwiek edycja stala sie niemozliwa, wiec zalozylem nowy... szczuplutki Hyde Park ;P
Wersja archiwalna HP oczywiscie nie zostanie skasowana, w koncu to prawie jak nasze ogolno dostepe pamietniki ;)

I zeby zaczac- wrocilem z cmentarzy i jestem zmeczony :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 01 Lis 2005 22:25

tez wrocilam i w ogole mialam sie funkcjonalnej na jutro uczyc, ale mi nie idzie.. jutro o 4 nad ranem jade do Wrocka :/ ale mi sie nie chce... marudze dalej - komputronik nie chce mi sciagnac z MSI routera swinie, przynajmniej dongla mi sciagna... i w ogole spac mi sie chce... i nie chce mi sie jechac...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 02 Lis 2005 02:32

Mi też sie nie chce totalnie, tym bardziej, ze na kolanach rozsiadła mi się kotka i pisać nie daje, a poza tym qrde, z tyloma osobami się nie widziałam, a chciałam :/ a jeszcze poza tym, na samą mysl o 5 godzinach w pociągu mi się żyć odechciewa, a nikt mnie nie odwiezie :/
a poza tym nie lubię chodzić po cmentarzach, gdzie wszystkie grobowce wyglądają jak schrony przeciwlotnicze.

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 02 Lis 2005 03:18

a ja nie rozumiem why znajomi mojej babci uznali, że za 2-3 lata to ja juz powinnam paletac sie po kosciele - w bialej, dlugiej kiecce :ohmygod: :ohmygod: :ohmygod:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez JULIA on 02 Lis 2005 04:02

A mojha babcia twierdzi ze już :confuse:
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Arha on 02 Lis 2005 04:05

Moja babcia marzy o nieśmiertelności, mówiąc, ze chce przed śmiercią zatańczyć na moim weselu :P ale tak poza tym, to już chyba zaczyna tracić nadzieję :lmao: :lmao: :lmao:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Evie on 02 Lis 2005 04:35

A u mnie właśnie przeciwnie mówią, że mam jeszcze duuuużo czasu. Za to ja twierdzę, że wolałabym żeby to się stało trochę szybciej.

Lol, poznałam Szkota z Glasgow na Skypie, żegnaliśmy się 5 razy, nasłuchałam się komplementów, powiedział, że nie może teraz wyjść ze znajomymi bo woli gadać ze mną i uznał, że będzie cały czas o mnie myślał. Cholera, ale się wirtualnie dowartościowałam :lmao: . Fajne uczucie :shiner:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Gina on 04 Lis 2005 04:20

Evie napisał(a):Za to ja twierdzę, że wolałabym żeby to się stało trochę szybciej.

no ale nie mow mi ze za 2 lata no... (i qrde podobno wszyscy ktorzy mowia tak jak ja, koncza przed oltarzem srednio przed 25 rokiem zycia... :lmao:)

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez JULIA on 04 Lis 2005 14:42

Gina napisał(a): i qrde podobno wszyscy ktorzy mowia tak jak ja, koncza przed oltarzem srednio przed 25 rokiem zycia... :lmao:)

No jeśli mam być szczera to dokładnie tak jest, mam tego żywy przykład na mojej kuzynce :P
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Postprzez Gina on 05 Lis 2005 04:41

bardzo zle wplywaja na mnie 3godzinne okienka... Najpierw sie ucieszylam bo kupilam spodnie z przeceny (tzn. przecena taka ze normalnie dwie pary bym mogla miec ale o tym ciii) no i z tej radosci dokupilam sobie jeszcze spodnice... ktora juz w przecenie nie byla. I wydalam bardzo duzo kasy. I jestem biedna. Potem poszlam zdobyc bilety na grabaza & strachy na lachy (swoja droga to dziwne bo mieli sie juz tylko strachy.. nazywac a na bilecie wciaz grabaz &...) no i poniewaz okazalo sie ze bilety na Pidzamke tez juz byly z osoby biednej stalam sie bankrutka. A przede mna jeszcze kupno jakis butow.. bo wszystko co mam mi sie juz znudzilo.. a najgorsze jest to, ze nigdzie nie widze niczego fajnego, bo modne ostatnio (nie wiem czemu) pseudorosyjskie buty obleczone jakims futrem zupelnie do mnie nie przemawiaja...

i tak, ten post jest o zakupach rotfl rotfl rotfl

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Evie on 05 Lis 2005 07:18

Eh jeśli chodzi o kasę to masakra, normalnie już prawie wszystko wydałam co miałam a mam jeszcze kilka dvd w planie których mi nie chcą przecenić :/ A te futrzaste buty są takie śmieszne...Ostatnio jakieś dziewczę weszło w nich do tramwaju, normalnie pomyślałam że mi wyglądem pasują do filmu "Alive, dramat w Andach" :lmao: bo można w nich pewnie na śniegu dłużej przetrwać :lmao: . Ja się czaję na jakieś albo takie jak na konia albo oficerki, zresztą i tak dość podobne są oba typy. Problem w tym że ostatnio otwieram gazetę, oglądam te buty i widzę że jedne mi się podobają. Patrzę na cenę - 2200zł (słownie: dwa tysiące dwieście). No to - dzię-ku-je-my, ale chyba się nie skuszę :lmao:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez cRaSh on 05 Lis 2005 18:18

Ja sie wypowiem, bo te buty to masssakryczne sa. Jak widze laske w takim czyms to od razu uciekam na 2 strone ulicy :lmao: W sensie.. nie kupujcie tego :P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez JULIA on 05 Lis 2005 19:54

Mnie też się takie buty kompletnie nie podobają, moim zdaniem są tragiczne bleee :f
W życiu bym tego nie kupiła :P :f
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Postprzez Evie on 05 Lis 2005 20:55

Do tych kudłatych butów pasują rakietki śnieżne i kostium Yeti :lmao:
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Postprzez Arha on 05 Lis 2005 21:05

Fakt, takie buty to massakra, zwłaszcza w kolorze jaskrawego różu (ciekawe z jakiego zwierzęcia zdarli takie różowe futerko? z Troskliwych Misiów? pamięta ktos taka bajkę? :> ), zwłaszcza w swięto zmarłych na cmentarzu, zwłaszcza kiedy mi w moich dopasowanych do sytuacji butach odmarzają mi palce... :P
Co nie zminia faktu, ze mnie teraz czeka kupowanie butów na zimę i szlag mnie trafia na samą myśl :/

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez JULIA on 05 Lis 2005 21:23

Ja już mam za sobą na szczęście kupowanie zimowych butów i nie są to buty ze skóry z Troskliwych misiówowszem pamietam. :D
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Postprzez Days on 05 Lis 2005 22:00

lato 2003r. bodajze:
Image
bo tez sie zastanawiam nad butami :P rotfl :D ale nie takimi :D
jak Evie - mysle o oficerkach na plaskim obcasie i najlepiej wciaganych a nie zapinanych, ale jeszcze nie mialam czasu polazic... mam dzisiaj nieruchomy kark i musze sie qrde uczyc :|

a no i wstalam 2 godziny temu - tak sie koncza wypadu do Liverka :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez JULIA on 05 Lis 2005 22:05

Ha ha ha ha to zdjęcie jest niesamowite!!! :D :D
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Postprzez Gina on 06 Lis 2005 02:31

Days napisał(a):wstalam 2 godziny temu - tak sie koncza wypadu do Liverka

ehh a ja ostatnio nigdzie nie wypadam. i najpozniej sie budze o 10... Teraz juz wiem, czego mi brak

Szukalam tych cholernych butow.. chcialam znalezc brazowe, wysokie kozaki na cienkim, ale krotkim obcasie. Znalazlam, jedna pare, z numerem przedszkolnym (tzn no gdybym nie miala czwartego palca u nogi to by byly idealne :xkroplad:) Innymi slowy dzisiaj swojego bankructwa nie powiekszylam, ale za to bede musiala za tym jeszcze pobiegac... eh :>

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 06 Lis 2005 04:40

Gina napisał(a):najpozniej sie budze o 10...

a ja przed 7... chyba zaczne zaslaniac zaslony :lmao:

I tez mialem hunta na buty rano.. bez rezultatow. Ale przynajmniej nie tylko mi sie nie udalo.. lacze sie z toba w bolu bejb ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Następna

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne