Hyde Park

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Gina on 02 Sty 2006 17:34

Moja mama ja uwielbia :lmao: Tak samo jak Push the button - Sugababes :lmao:
Jak jedziemy gdzies autem i puszcza w radiu - musi byc na maxa i zaczyna sie spiewanie xD

[ Dodano: 02 Sty 2006 11:34 ]
no dobra dzieci.. to sie pochwalic chociaz jak tam przywitanie 2006 roku sie odbylo :grin:

Ja sie cudem dostalam tam gdzie mialam sie dostac, (na teren odciety od swiata gdzie zasieg telefony lapia raz na 5 godzin rotfl) no ale jak to ze mna, nie odbylo sie bez zmian srodkow transportu, bez autobusu w rowie, bez czekania,az jacys wieelcy panowie go wyciagna :lmao: No ale w koncu dotarlam. Bylo wszystko co na najdzikszych wycieczkach klasowych, troche spiskow, i plotek, wielkich tajemnic, rozwalania drzwi, spacerow po lesie, filozoficzno patriotycznych rozmow, szalenst przy hitach ze studniowki i the doors + byl snieg po kooolana (a to dziala na niektorych jak iasek w piaskownicy na dzieci, zwlaszcza o polnocy :lmao: ) Jednym slowem bylo niesamowicie [serducho]
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez sdms on 02 Sty 2006 21:43

No ja się bawiłem świetnie na zlocie w Lublińcu... A szczegóły... Oj myślę, że jak Adrian walnie raport to już nic dopowiadać nie trzeba będzie :P

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Evie on 03 Sty 2006 00:13

U mnie też nieźle było :D Impreza była w stylu rzymskim, każdy miał mieć jakiś rzymski akcent - pomijając kolegów których sprowadził kolega ze studiów. Byli z jego zespołu - a więc prawie wszyscy długowłosi, wszyscy w bojówkach i czarnych koszulkach, co 15 minut pili wódkę (było odliczanie :shiner: ), tak się zaczęli drzeć "You got to fight, for your right..." że normalnie łojezu, wszystko się trzęsło :lmao: , wrzeszczeli "sława!" zamiast ave, koło 2 część osób zaczęła wypróżniać z siebie wódkę w łazience... Ale ciekawie było, mimo tego że nie znałam tam 2/3 osób.
Awatar użytkownika
Evie
Undivided

Od: 24 Kwi 2004 01:18
Miejscowość: Sherwood

Postprzez Klaudia on 03 Sty 2006 01:36

Sylwestra opisywać nie będę. Sytuacja była taka, że jak ktoś mieszka nie w centrum Rybnika, to wyjchać z domu nie umiał, auobusy nie jeździły. :(

Ale mam pytanie, albo raczej pomocy potrzebuję! Co można kupić przyjaciółce z okazji 20 urodzin?? Bo ja kompletnie pomysłu nie mam... Czekam na jakieś fajne, twórcze propozycje :)

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez sdms on 03 Sty 2006 01:42

yy bielizne? :P

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Klaudia on 03 Sty 2006 01:47

niee, bielizna była na 18 :P

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
Awatar użytkownika
Klaudia
Saturday Night

Od: 02 Mar 2002 19:23
Miejscowość: Rybnik

Postprzez sdms on 03 Sty 2006 02:19

hm.... sznurek i dwa kijki :D

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Postprzez Days on 03 Sty 2006 03:02

ja tambym do Mydlarnii uderzyla na jakies fajne zapachowe szalenstwo ale ja generalnie tam wszystkie prezenty ostatnio kupuje :P

a co do sylwka to byl u mnie w mieszkanku we wrocku, bylo ok 20 osob i bylo super :) tyle razy zdrowia to mi naprawde nidgy nie zyczono :D wiecej i bardziej skladnie moze Arha opowie... chociaz... moze nie :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Arha on 03 Sty 2006 03:41

Jak to elf, wątpisz w moją umiejętność składnego opisywania wydarzeń? :P I to jeszcze publicznie? I słusznie w dodatku? :P bo dopiero na następny dzień współuczestnicy uświadomili mi, jak bardzo byłam narąbana xD. a poza tym to tam tyle ludzi było? wow xD
Ogólnie rzecz biorąc imprezka boska, nawet "My humps" grało, po trzepaniu głowami do Gunsów obie z elfem mamy sztywne karki. Co by tu jeszcze... a, posmakowała mi bardzo metaxa :D
Elf, czy to jest wystarczająco składnie? :P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 03 Sty 2006 19:26

Days napisał(a):ja tambym do Mydlarnii uderzyla na jakies fajne zapachowe szalenstwo ale ja generalnie tam wszystkie prezenty ostatnio kupuje

ja jak wlaze do takiej jednej fajnej mydlarnii to co prawda po kilku minutach nie rozrozniam zadnych zapachow, ale jak patrze jak przecudnie oni to wszystko pakuja to... Image

A co do prezentu to ja raczej nie pomoge bo generalnie kupuje prezenty pod jakas osobe. A jak akurat nie mam pomyslu to wale do ksiegarni/perfumerii/sklepu z bielizna/kolczykami/czy mydlarnii wlasnie
Arha napisał(a):Elf, czy to jest wystarczająco składnie?

nie wiem jak dla elfa, ale patrzac z perspektywy czlowieka - moze byc :grin: No tak, ja wiedzialam ze sie bedzie dzialo, biedni sasiedzi :lmao: A do mnie dzisiaj dopiero doszlo, ze na tym pustkowiu nasza 18 byla zupelnie sama i to pewnie dlatego o polnocy wystrzelily tylko nasze fajerwerki a reszta nieba byla czarna :lmao:

one more thing : czy ktos usuwal kiedys napiecie min. ze swoich.. posladkow i narzadow rozrodczych :xkroplad: ? Bo dzisiaj na wfie wygaldalismy na zmeczonych podobno (dziiiwne rotfl) i nas babka postanowila odstresowac :xkroplad:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Kourin on 04 Sty 2006 03:22

Gina napisał(a):one more thing : czy ktos usuwal kiedys napiecie min. ze swoich.. posladkow i narzadow rozrodczych?

Lama po czterech kilometrach szybkiego marszu po śniegu/chlapie/lodzie w noc Sylwestrową i poranek Nowego Roku (nie ma to jak iść przez cały Pruszków żeby dojść na miejsce :P) stwierdziła, że to nie cała noc szalonych tańców jej zaszkodziła, lecz właśnie owo łażenie, bo uda i tyłek miałam po prostu sztywne następnego dnia. A co do narządów rozrodczych to zacytuję przyjaciółkę mą, Rudą, z którą to byłam na tej imprezie i która do mnie zadzowniła pierwszego po południu i rzekła:

"Dupa mnie boli jakbym nie wiadomo co nią robiła całą noc."

Tja... :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez erfea on 04 Sty 2006 15:13

A Smoki tego Sylwestra (jak i 2 pozostałe) spędziły w górach razem z grupą harcerzy ZHR :shiner: Zabawa była dobra... gdyby nie moja zimowo-noworoczna zaduma nad złem tego świata... :confuse:
Generalnie wyjazd był świetny, śniegu dużo... i znowu nie udało mi się połamać :grin:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez agatka on 04 Sty 2006 22:41

A ja przerwe te sylwestrowe wspomnienia na chwilke:
Wie ktos moze gdzie w necie moglabym dorwac dane statystyczne dotyczace zbiorow ananasow (ew. bananow, cytryn, lub jakichs innych sliwek :crazy: ) na swiecie i w roznych krajach, a na dodatek w roznych latach?? Desperacko potrzebuje tych pasjonujacych informacji, a jakos ani Google ani strona FAO nie chca mi pomoc. :lmao:
Dzieki z gory.

Image
Awatar użytkownika
agatka
It's My Life

Od: 06 Cze 2004 00:26
Miejscowość: Krosno City

Postprzez trapper on 05 Sty 2006 23:42

nie ma to jak iść przez cały Pruszków żeby dojść na miejsce

Przebijam Cię 20 killometrami podkrakowskich łąk :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Kourin on 06 Sty 2006 05:01

trapper napisał(a):
nie ma to jak iść przez cały Pruszków żeby dojść na miejsce

Przebijam Cię 20 killometrami podkrakowskich łąk :grin:

Czuję się przebita na wylot :P Ale czy na podkrakowskich łąkach były czajace się w bramach zabalangowane menele mruczące w twoją stronę "Panenko, gdzie panenki monż? Menża nie ma? Zabawmy się w tę pięknom noc..." ? :crazy:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Captain Kidd on 06 Sty 2006 05:23

Co do Sylwestra ;] Poszedłem za namową kolegi "tylko na jedno piwo, a później do domu". Było ostro, zdecydowanie za ostro. Nigdy więcej nie będę pił piwa, wódy, wina, szampana i łyżki :P jednocześnie. Ledwo wytrzymałem do północy :lmao: Przynieśli mnie do domu około 00:20, prawie nic nie pamiętam. Nie mogłem otworzyć drzwi xD i mamuśka pomogła mi w tym słysząc, iż synuś nie może sobie poradzić z trafieniem pokaźnych rozmiarów kluczem do zamka. Rok zaczął się bajecznie. Mother nie odzywa się do mnie do dnia dzisiejszego. Ledwo zdążył mi wstręt do alkoholu przejść, a tu jutro znowu będzie trzeba pić - kolega ma osiemnastkę. Za tydzień następna, a później dwa tygodnie przerwy i wszystko zacznie się od nowa ;P

Kourin napisał(a):"Panenko, gdzie panenki monż? Menża nie ma? Zabawmy się w tę pięknom noc..." ?

Oj panienko, w ten sposób, to Ty nigdy chłopca nie znajdziesz xD No nie mów, że odmówiłaś :P Jakby mnie ktoś tak pięknie poprosił, to bym za cholerę nie odmówił :lmao:
A tak na poważnie, to się ciesz, że butelką nie dostałaś od tego jegomościa tak, jak to miało miejsce w przypadku mojej koleżanki oO

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez trapper on 09 Sty 2006 03:03

Jakby mnie ktoś tak pięknie poprosił, to bym za cholerę nie odmówił
Stary, to w co Ty się ubierasz,ze liczysz na takie zaproszenia???? :grin:

A ja najpierw zapieprzałem 20 kilosów z plecakiem(dobre winko,pół kilo wędzonego łososia,karp po genewsku,10 bułek własnej roboty,szampon,żel do włosów, szczoteczka do zębów,piżamka,bielizna,musztarda,ciasto,róże,laptop,mnóstwo płyt i kilka tym podobnych rzeczy),potem zjadłem super obiad w wykonaniu teściowej in spe,Mojej Wyśnionej Lady, potem była kolej na filmy"Shrek2","Yamakasi" i "Pulp fiction".Następnie pozdzieraliśmy nieco wykładzinę-czyli tańczyliśmy, do "Beacuse the night","Neurotici",""Born to be" i jeszcze paru innych kawałków,następnie przywitaliśmy Nowy Rok,a co działo się dalej-spuśćmy zasłonę.Dość powiedzieć,że było cudownie :grin:

Ale czy na podkrakowskich łąkach były czajace się w bramach zabalangowane menele mruczące w twoją stronę

Nie dokładnie to mruczeli :grin:

"Za co kocham Ferrari?Bo jest jak Manchester United-czerwone,utytułowane i ma na świecie miliony ludzi gotowych zjeśc dla niego ostatnią koszulę."
Awatar użytkownika
trapper
mod

Od: 03 Mar 2002 02:52
Miejscowość: Krak

Postprzez Gina on 09 Sty 2006 23:57

trapper napisał(a):dobre winko,pół kilo wędzonego łososia,karp po genewsku,10 bułek własnej roboty,szampon,żel do włosów, szczoteczka do zębów,piżamka,bielizna,musztarda,ciasto,róże,laptop,mnóstwo płyt i kilka tym podobnych rzeczy

taaa my tez jedzenie przygotowalismy. I salatki byly i wszystko, calosc piekna, smaczna zapewne. Skonczylo sie na pozeraniu ciastek i chipsow rano, gdy odkrylismy ze jestesmy glodni i to wygladalo najbezpieczniej (salatki z majonezem jakies takie niebezpieczne sie wydaly :lmao: ) A przybory do mycia tez sie nie przydaly, bo poszly drzwi do lazienki w pewnym momencie. A na kino a la Big Brother nikt jakos nie mial ochoty;) tzn. my jako plec piekna nie mialysmy ochoty;D
trapper napisał(a):Stary, to w co Ty się ubierasz,ze liczysz na takie zaproszenia????

Rozowe obcisle skorzane spodenki ? rotfl
A serio KIDD - moj kolega kiedys podobnie skonczyl, tyle ze do mieszkania pomogla mu sie dostac sasiadka bo to do jej drzwi zaczal sie dobijac;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 10 Sty 2006 00:28

U nas też się dziewczyny kulinarnie zmobilizowały (bo do mnie dzwonił telefon i cały okres przygotowywania jedzenia spędziłam gadając z koleżanką x] ), sałatka była, grzybki, kanapeczki... standardowo chipsy, popcorn i krateczki, a rano znaleźliśmy zachomikowane w lodówce koreczki, ostatnią chyba jadalną rzecz w mieszkaniu :P

Aaaaaale to było dawno, cały tydzien temu, a teraz znowu nauka (kolos w czwarteczek, z historii stosunków międzynarodwych, szlag by to), a na łikend znowu 5 godzin w pociagu i jestem w domciu :D :D :D byleby dozyć ;/

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez sdms on 10 Sty 2006 07:37

heh.. Moje całe śniadanie w nowy rok ograniczyło się do dwóch chipsów.... Przez całą noc z posiłków to miałem chyba tylko kubek barszczu :D A pierwszy konkretny posiłek zjadłem w domu koło 17-18 i w zasadzie nawet nie byłem głodny.. No ale sylwester był przedni i to się liczy :D... I niech już będzie sobota no.... :D

Historia papiestwa
Awatar użytkownika
sdms
Stra

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne