Hugh z czasów Wembley

Posty dotyczące najbardziej niedocenianego członka zespołu.

Moderator: *mods team

Hugh z czasów Wembley

Postprzez erka 19 kwi 2002 17:59

Kupiłam sobie live at London i zauważyłam że Hugh ( no wow odkrywcze hehe)... No w każdym razie ma fajne włosy. Tzn. bardziej je widać :grin:

A poza tym fajnie sie tam zachowuje. Hehehe może my tylko myslimy że to cichy i spokojny facet? Serio- bardzo mi się widzi ten Hugh z czasów Wembley. A wam?
I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez Tommy 19 kwi 2002 18:46

Dla mnie na Wembley Hugh wyglądał trochę śmiesznie bo przyzwyczaiłem się do jego dzisiejszego image'u. Zresztą nie będę wypowiadał się czy mi się podoba czy nie bo tak na marginesie wolę dziewczyny :grin: :grin: :grin:
Don't tell me what to do, I'm having fun!!!
Obrazek
Tommy
Wanted Dead Or Alive

{ GENDER }:

Postprzez erka 25 kwi 2002 17:09

Eh, no mi sie też nie podobał że no wiecie jako facet tylko mówi,e że fajnie wyglądał i fajnie sie zachowywał. Był taki zywszy, wesoły ,fajny. Teraz też oczywiscie ale miło popatrzec na Hugha sprzed paru lat.
I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
erka
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez brenda 08 maja 2002 17:18

Gdzieś tu było zamieszczone takie faine zdięcie, z długimi włosami. Strasznie mi się tam podobał. Pasował wtedy do Bon Jovi, ale teraz cały zespół dojrzał i spoważniał, tak samo Hugh. Wydaje mi się jednak, że najmniej z nich wszystkich pasuje do tego zespołu.
brenda
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez Gina 16 maja 2002 23:42

hehe starość nie radośc... :evilbat: nie no oki przecież on jest tylko older on pozostałych członków którzy są ' ' just older ' ' :wink:
A serio - Hugh ' ' wcześniej ' ' wyglądał super - i chyba fakt bardziej ' 'pasował ' ' do Bon Jovi - a na Wamble heh wygląda fajnie; uśmiecha się - tez fajnie - tylko hihi stoi prawie w miejscu ale i tak sprawia wrazenie większego luzaka niż jest teraz...
Teraz jest po prostu milutkim basista - hmm starość nei radośc... :evilbat:
heh again zartuje - miły jest i tu i tu - z tym że dawniej wyglądał lepiej... :wink: ale i tak go lubię of course :grin:
Obrazek
Obrazek Obrazek
Gina
mod

{ GENDER }:

Postprzez ŻONA_DŻONA 23 lip 2002 23:36

Mi się chyba w ogole bardziej podobał Hugh z czasów Wembley ( no wiadomo) ,ale tak jak już ktoś powiedział jest starszy i spoważniał... no nic dziwnego ,ale i tak nie zamieniłabym go na nikogo innego .
Ostatnio edytowano 04 paź 2003 15:26 przez ŻONA_DŻONA, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
ŻONA_DŻONA
Keep The Faith

{ GENDER }:

Postprzez bonfankaa 24 lip 2002 00:54

nio taki owlosiony..hehe ledwo go poznalam i juz..hehe no najlepiej sie wtedy prezentowal teraz troszke lamusowato sorki ludziska le uwazam ze jakby troszke teraz zapuscil wlos albo styl zmienil lepiej by wygladal...
gdy nie ma uczucia jest chemia..bierz ja z umiarem...bo jak narkotyk..uzaleznia
bonfankaa
Undivided

{ GENDER }:

Postprzez nelke 29 gru 2002 00:02

Hugh z czasów Wembley zdecydowanie bardziej mi się podoba, no cóż-to chyba wiadomo,jest młodszy i w ogóle ale teraz też jest w porząsiu....
nelke
Livin' On A Prayer

{ GENDER }:

Postprzez kawa 13 sty 2003 00:45

Hugh z czasow Wembley bardzo mi sie podoba, ale nie moge soie wyobrazic go teraz w dlugich wlosach. To juz nie bylby ten sam Hugh! Teraz jest dobrze i niech tak zostanie!!!
"Sleep all day. Party all night.
Never grow old. Never die.
It's good to be a vampire."
kawa
przyjaciel

{ GENDER }:

Postprzez NiKKi Rebel 13 sty 2003 18:00

Hugh z czasow Wembley bardzo mi sie podoba, ale nie moge soie wyobrazic go teraz w dlugich wlosach. To juz nie bylby ten sam Hugh! Teraz jest dobrze i niech tak zostanie!!!

Hugh z długimi łosami nie poasowałby mi jakos do terajszego BJ. Jemu do twarzy jest w krótkich :grin: :grin:

Ale za czasów TD & Wembley to było coś! W Londynie wygladał extra. Nawet mi sie podobał :grin: :grin: :crazyeyes: :crazyeyes:
[size=75]G
NiKKi Rebel
Never Say Goodbye

{ GENDER }:

Postprzez ZB 21 sty 2007 23:50

no nie mogę... To jest temat w stylu: czy nie wolelibyście Jona czy Richiego z czasów TD... No jasne, że tak... A może z jeszcze wcześniejszych? Wiadomo, że wszyscy się zmieniają, starzeją.

Chyba, że uważacie, że obecnie Hugh jest już nie do strawienia... To przepraszam...
Let it rock! Let it go!
You can't stop the fire burning out of control!!!
ZB
Kebib

{ GENDER }:

Powrót do Hugh McDonald