Heroes

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 28 Lis 2007 00:44

cRaSh napisał(a):inne dodatnie plusy (XD) nam odebrali XD

i zostawili same ujemne.... yyy XD

i no wlasnie - w ogole sie nie czulo, ze to przedostatni odcinek. lipa panie.

a z ta glowa to hm... znaczy sie Claire by odrosla tak jak palec czy nie? bo jak tak, to Piterowi tez odrosnie, a jak nie to why palec odrasta, a glowa nie XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 28 Lis 2007 05:46

Tez nad tym myslalem, w sensie pewnie chodzi o to ze glowa , w sensie mozg steruje ta regeneracja i jak sie ja ciachnie to kaput for real XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 28 Lis 2007 17:50

cRaSh napisał(a):w sensie pewnie chodzi o to ze glowa , w sensie mozg steruje ta regeneracja i jak sie ja ciachnie to kaput for rea

to czemu np glowa nie wychoduje sobie nowego ciala XD w sensie rownie dobrze moglaby to zrobic XD
a jak to tak nie dziala, to na co by pokazywali odrastajacy paluch... moze w sumie Ginka miala racje i jest jakas roznica...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 28 Lis 2007 17:53

Punkt dla elfa XD House pewnie by postawil diagnoze, ale co my biedni wiemy XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 29 Lis 2007 03:38

Nie bede was sluchac wiecej :P :lmao:
Mnie sie strasznie podobal ten odcinek. I Gabriel jest looove (a bez koszuli to juz w ogole) XD Tylko sie zdziwilam ze jeszcze May nie rabnal.

A Piter wierzy w ludzi i w to ze sie zmieniaja, i chyba musi miec poczucie ze swiat ktory (caly czas) ratuje jest pelen takich dobrych i sprawiedliwych bo inaczej po co mialby go ratowac :P XD

I ja sie zastanawiam skad ci wszyscy pseudonaukowcy wiedza ze jak sie odlupie czache Adamowi to juz koniec... Mieli jeszcze jednego i sprawdzali czy jak ?

I w sumie Claire w tamtym sezonie tez dostala patykiem w glowe i tez nic nie moga zrobic dopoki jej tego badyla nie wyjeli. czyli byc moze nie mam racji, i oni sa tacy sami, tylko ze moze tu nie chodzi o odrabanie glowy, ktora by sobie mogla dorobic cala reszte ciala tylko o rozwalenie mozgu, moze nie jest jak jakas plazma i sam sie nie zbierze na nowo do kupy...

Interesujacy watek w kazdym razie :P :lmao:

I no ja mam jednak nadzieje ze to Adam zostanie rozciachany, Hiro sie ucieszy, Piter sie tak oficjalnie cipa okaze, zniszcza wirusa i wszyscy beda zyc dlugo i szczesliwie :P

Watek czarnej murzynki (:P) niepotrzebny, w sensie mam nadzieje ze nie poswieca jej zbyt duzo czasu w ostatnim odcinku (i sorry w ogole.. medal tatusia trzeba odzyskac... :/ niech odzyskuja ale why ja mam to ogladac...)

I ja chyba nie chce zeby to juz koniec byl :/

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: HOUSE xD

Postprzez cRaSh on 29 Lis 2007 04:10

Mi tam sie wydaje ze wymyslii ta regeneracje dopiero w 2 sezonie, wiec badyl w glowie w pierwszej sie nie liczy. W sensie jakby konczyny odrastaly, to zapewne by to wczesniej pokazali.

I ok, co ci sie podobalo w tym odcinku? XD
Meksyaknce i sylar nudni jak cholera. Dobrze ze jednego juz mniej. Nudno bylo no. Ciekawie sie zrobilo dopiero jak mohinderek odebral tel i zrobil w portki na sam dzwiek glosu sylarka XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 29 Lis 2007 07:10

No ej no, zabili polowe latynowskich cip - jest sie z czego cieszyc to raz, dwa Sylar byl fajny imho :D Mi go brakowalo no XD

I pf no... jesli maja byc niekonsekwentni to niech spadaja :P
Ale fakt, Mohinderka spojrzenie pelne przerazenia - bezcenne

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 29 Lis 2007 19:02

Gina napisał(a):I Gabriel jest looove (a bez koszuli to juz w ogole) Tylko sie zdziwilam ze jeszcze May nie rabnal.

Gabrielowi bym jebnął za to, że nie jebnął May'i. A jej za to, że jest tak głupia i wkurzająca jak Adam, Peter i Hiro ze swoją misją ;P Mohinder podobnie.

Zresztą w ogóle wszystko mnie wkurza dzisiaj... Kaca mam XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Od: 05 Gru 2004 18:13
Miejscowość: Bułgarskie Centrum Hujozy

Postprzez Days on 29 Lis 2007 20:19

cRaSh napisał(a):Mi tam sie wydaje ze wymyslii ta regeneracje dopiero w 2 sezonie, wiec badyl w glowie w pierwszej sie nie liczy. W sensie jakby konczyny odrastaly, to zapewne by to wczesniej pokazali.

zgadzam sie.
a poza tym w pierwszym sezonie to bardziej chodzilo o to ze ona nie mogla sie zregenerowac dopoki cialo obce tkwilo w jej mozgu XD a przynajmniej ja to tak zrozumialam. wiec no jak ci odetna glowe, to zadnego ciala obcego tam nie ma, chyba ze zostawia mieczyk w polowie ciecia :P a to raczej niemozliwe.
inaczej jak ci rozwala mozg z dubeltowy, bo tam jakies ciala obce typu odlamki zostaja wtedy XD nie mowiac juz jak twoj mozg wyglada i reszta glowy XD
ale samo odciecie moim zdaniem nie powinno tak dzialac - czyste ciecie, regenerujemy XD

i no wlasnie Sylar sama swoja sylarowatoscia juz nie nadrabia. w sensie jak sie obracasz wokol cip to sie cipa stajesz... niestety. nudny byl i za duzo min robil :P brakowalo tylko myslenia na glos ;)

i poszla z lapami od Adama :D adam ma zostac i okazac sie dobry XD bo inaczej ja sie nie bawie :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 29 Lis 2007 20:58

Days napisał(a):a poza tym w pierwszym sezonie to bardziej chodzilo o to ze ona nie mogla sie zregenerowac dopoki cialo obce tkwilo w jej mozgu XD a przynajmniej ja to tak zrozumialam. wiec no jak ci odetna glowe, to zadnego ciala obcego tam nie ma, chyba ze zostawia mieczyk w polowie ciecia :P a to raczej niemozliwe.

Nie rozumiem was :lmao: czy ja napisalam cos innego ?
Byl badyl we lbie = nie moga sie zregenerowac
wasza teoria jest taka ze jesli im odetna glowy to sie zregeneruja - czy tam - glowa sobie dorobi reszte i wszystko bedzie miodzio
ja uwazam ze nie chodzi o odrabywanie glowy tylko o jej rozwalenie, z mozgu robi sie papka ktora sie do kupy nie pozbiera = nie ma regeneracji = papa Claire, papa Adam

I jak sie Adam okaze dobry, to sie rowniez okaze ze Peter nie jest cipa - za duzo dobrego by bylo jak na ostatni odcinek XD

I bosz, Kidd, jak jej nie jebnal teraz to ja jebnie w nastepnym odcinku, bedzie wiecej przyjemnosci z patrzenia... Zwlaszcza jak tam jeszcze Indus sie znajdzie :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 30 Lis 2007 01:03

Gina napisał(a):I bosz, Kidd, jak jej nie jebnal teraz to ja jebnie w nastepnym odcinku, bedzie wiecej przyjemnosci z patrzenia...

eeeeee nie wiem czy znajde jakas przyjemnosc w ogladaniu takiego jebania XD

Gina napisał(a):ja uwazam ze nie chodzi o odrabywanie glowy tylko o jej rozwalenie, z mozgu robi sie papka ktora sie do kupy nie pozbiera = nie ma regeneracji = papa Claire, papa Adam

no odbra, ale Hiro leci z mieczykiem na nich, wiec im raczej tej glowy nie rozwali tylko oc najwyzej odetnie. od tego cala dyskusja wyszla :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 04 Gru 2007 21:41

o dzisas jaka beznadzieja :/
piter cipa. hiro cipa, adam cipa. nathan cipa. claire cipa. bennet cipa (ale plus, bomi sie z housem na poczatku, (w celi) skojarzyl - kasia bedzie wiedziala why XD). mala czarna cipa (rotfl). nikki tez cipa.
jedyny plus to sylarowa koncowka i to ze bedzie 3 sezon.

btw zobaczcie czranooka jak mowi sylarowi ze zabil jej brata, juz ma kulke w piersi mimo ze sylar jeszcze nie strzelil XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Captain Kidd on 05 Gru 2007 00:12

I thought I was dead - i wszystko jasne XD Strasznie głupi odcinek momentami...

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Days on 05 Gru 2007 02:13

momentami glupi jak nie wiem, racja... zwlaszcza Hiro cipa nad cipami przez wiekszosc czasu, nie mowiac juz nic o Piterze, ktorego rzeczywiscie trzeba bylo przekonywac prawie cala wiecznosc.

a co do Nathana, to kurde ciekawe czy wpadna na to, zeby mu krwi pitera przeszczepic, czy nie :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 05 Gru 2007 02:56

I jak juz skonczyli z nikki to mogli cala czarna familie tam ukatrupic. nikt by nie zauwazyl XD

I czemu hiro cipowal wiecej w tym odcinku niz kto inny? Ja nie wiem, czepilas sie w ktoryms odcinku i teraz jak nawet jest ok i cipuje na zwyklym poziomie to i tak wytykasz XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 05 Gru 2007 05:01

cRaSh napisał(a):I jak juz skonczyli z nikki to mogli cala czarna familie tam ukatrupic.

ej ja lubie Nikki i mam wrazenie, ze ona stamtad jeszcze wylezie XD mark my words... XD z reszta malego czarnego by znowu sierota calkowita nie zrobili chyba, nie? juz dosc jest skrzywdzony (i na takiego wyglada) XD
cRaSh napisał(a):I czemu hiro cipowal wiecej w tym odcinku niz kto inny?

ja nie wiem czemu jestes uprzedzony do mojej opinii pod tym wzgledem XD ze niby ty masz sympatie do japonca (niezrozumialam dla mnie), a ja nie, wiec zaraz moja opinia jest niewywazona XD
ale zeby odpowiedziec na twoje pytanie - co on sie narobil na poczatku? co sie pojawil to go rzucili o sciane i stracil przytomnosc... no jak go dugim razem walneli o sciane to mialam dejavu. ale co najwazniejsze - gadal o tym swmoim ojcu, jakby nie zauwazyl ze to nic nie daje. czemu nie wspomnial o tym, ze adam chcial wypuscic wirusa te ilestam lat temu? no cipa wieksza niz reszta. reszta przynajmniej wiedziala, co mowic.

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 05 Gru 2007 10:08

ej a mi sie podobalo :lmao:
i generalnie imho najbardziej cipowala Claire (nuuuuda) i tak cala akcja i watek Nikki (ktory od poczatku uznalam za zapychacz :P) I nie mam pojecia jak niby mialaby sie wydostac z tej palacej chalupy. I mam nadzieje ze nie wylezie, i chociaz ja tez ja strasznie lubie 'od zawsze' to chyba dla tego serialu im mniej watkow tym lepiej, a w tym sezonie Nikki byla naprawde zbedna w wiekszosci przypadkow, nie mowiac juz o tym ze przez to musielismy poznac murzynke po powodzi ktora wniosla tylko tyle ze zazdroszcze jej tego ze ona jest pewna ze telewizja naprawde uczy :P :P Niech sie teraz zaopiekuje malym, niech sie wiecej nie pojawia na ekranie, ja bede szczesliwa XD

Co do Hiro, czepiacie sie tego walenia o sciane... a co mial niby zrobic ? w sensie Peter ma nad nim przeciez przewage wiec sobie mogl, jak byli w tym zatrzymanym swiecie wziasc, rozebrac go, pokroic nozem i widelcem i skoczyc na jakas wysepke i podac jakims dzikusom :P Rozwalenie o sciane bylo wzglednie najszybsze i no.. czepiacie sie :P I nie chwalicie sposobu w jakim "zaopiekowal sie" Adamem, dla mnie genialnie :P
I Days to sie nie czepila W KTORYMS odcinku tylko z tego co pamietam od poczatku byla nastawiona anty XD

Sylar byl miodzio <3 I qrde szkoda ze ta laska Kidda przeszkodzila w tej pieknej scenie u Medneza. Juz widzialam jak Gabrielek orientuje sie ze to dziala, sam sobie wstrzykuje, zabiera placzke i rozwala jej leb <3 a tu dupa no XD

Ale trzeci sezon zapowiada sie fajnie :lmao: I na pewno nie bede kibicowac Piterowi (i nie dlatego ze jest cipa, tylko hipokryta i mu przeszlo od "save the world" do "save the world dla tej swojej z akcentem" pff XD) Niech zyje lapanie puszek :lmao:

cRaSh napisał(a):bennet cipa (ale plus, bomi sie z housem na poczatku, (w celi) skojarzyl - kasia bedzie wiedziala why XD).

o rozwalilo mnie to.. musialam zatrzymac i w spokoju porotflowac XD Aczkolwiek nie mial takiego skupionego wyrazu twarzy jak House (bo w sumie chyba nie mial o czym myslec za bardzo :lmao:)

ogolnie ja zdecydowanie bardziej na tak, anizeli na nie po tym odcinku :P i chce 3 sezon :D

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Captain Kidd on 05 Gru 2007 19:52

cRaSh napisał(a):I jak juz skonczyli z nikki to mogli cala czarna familie tam ukatrupic. nikt by nie zauwazyl

Się teraz okaże pewnie, że ma jakąś ukryta moc, o której nie wiedziała, pewnie jak jej mąż - przeszła przez ścianę, ewentalnie ma coś z Claire XD

A co do Hiro - to doceniam, że tak urządził Adama. Mógł po prostu pójść na łatwiznę, zatrzymać czas i odrąbać mu głowę, jednak tego nie zrobił XD Szybka i łatwa śmierć, to żadna smierć, ma się większa satysfakcję, gdy ofiara cierpi XD

Gina napisał(a):laska Kidda

Jaka znowu laska Kidda? XD
A Sylar jest wkurwiający. Nie, nie tym, że nie zabija, a tym, że jest po prostu Sylarem :P Żałosne są te jego miny, mowa... Sztuczność mnie powala XD

Image
Awatar użytkownika
Captain Kidd
zły mod

Postprzez Gina on 05 Gru 2007 20:01

Captain Kidd napisał(a):Jaka znowu laska Kidda? XD

no coreczka Boba.. Elle no XD

I Sylar nie jest sztuczny, on taki ma byc i cicho :lmao:

Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 05 Gru 2007 20:06

Szybka i łatwa śmierć, to żadna smierć, ma się większa satysfakcję, gdy ofiara cierpi

Albo gdy nigdy nie umrze XD Mogl go glebiej zakopac chociaz (vide kill bill) :lmao:

I ja i tak bym wolal glowe odrabac (vide kill bill again XD)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film