ej a mi sie podobalo
i generalnie imho najbardziej cipowala Claire (nuuuuda) i tak cala akcja i watek Nikki (ktory od poczatku uznalam za zapychacz

) I nie mam pojecia jak niby mialaby sie wydostac z tej palacej chalupy. I mam nadzieje ze nie wylezie, i chociaz ja tez ja strasznie lubie 'od zawsze' to chyba dla tego serialu im mniej watkow tym lepiej, a w tym sezonie Nikki byla naprawde zbedna w wiekszosci przypadkow, nie mowiac juz o tym ze przez to musielismy poznac murzynke po powodzi ktora wniosla tylko tyle ze zazdroszcze jej tego ze ona jest pewna ze telewizja naprawde uczy

Niech sie teraz zaopiekuje malym, niech sie wiecej nie pojawia na ekranie, ja bede szczesliwa
Co do Hiro, czepiacie sie tego walenia o sciane... a co mial niby zrobic ? w sensie Peter ma nad nim przeciez przewage wiec sobie mogl, jak byli w tym zatrzymanym swiecie wziasc, rozebrac go, pokroic nozem i widelcem i skoczyc na jakas wysepke i podac jakims dzikusom

Rozwalenie o sciane bylo wzglednie najszybsze i no.. czepiacie sie

I nie chwalicie sposobu w jakim "zaopiekowal sie" Adamem, dla mnie genialnie
I Days to sie nie czepila W KTORYMS odcinku tylko z tego co pamietam od poczatku byla nastawiona anty
Sylar byl miodzio <3 I qrde szkoda ze ta laska Kidda przeszkodzila w tej pieknej scenie u Medneza. Juz widzialam jak Gabrielek orientuje sie ze to dziala, sam sobie wstrzykuje, zabiera placzke i rozwala jej leb <3 a tu dupa no
Ale trzeci sezon zapowiada sie fajnie

I na pewno nie bede kibicowac Piterowi (i nie dlatego ze jest cipa, tylko hipokryta i mu przeszlo od "save the world" do "save the world dla tej swojej z akcentem" pff

) Niech zyje lapanie puszek
cRaSh napisał(a):bennet cipa (ale plus, bomi sie z housem na poczatku, (w celi) skojarzyl - kasia bedzie wiedziala why

).
o rozwalilo mnie to.. musialam zatrzymac i w spokoju porotflowac

Aczkolwiek nie mial takiego skupionego wyrazu twarzy jak House (bo w sumie chyba nie mial o czym myslec za bardzo

)
ogolnie ja zdecydowanie bardziej na tak, anizeli na nie po tym odcinku

i chce 3 sezon