Heroes

Nowości na srebrnym ekranie, filmy które warto obejrzeć w tv, wszystko co związane z filmem.

Strona główna OFFTOPIKI Film

Postprzez Days on 16 Lis 2006 04:52

kurde no wlasnie widzialam ze Niki ma tatuaz, ale o znaczkach na zeszycie Claire nie widzialam. a w tym algorytmie w sumei costam widzialam, nawet myslalam,z e to jakis rysunek, ale nie wiedzialam WTF bo nic nie mowili i myslalam, ze moze sama sobie wymyslilam. i w ogole to moze ta jaszczura mohinder jest... a skoro juz o tym mowa...

MOHINDER RZADZ :love: :serduszko:

thx babe!

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez cRaSh on 16 Lis 2006 05:16

kurde no wlasnie widzialam ze Niki ma tatuaz,

No wlasnie, ja skojarzylem tatuaz niki z tym na obrazie isaaca..

I dzieki za czir bejb :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Spartaaaa XD

Postprzez Days on 16 Lis 2006 07:59

ok nadrobilam. I nie wiem co ty chcesz od Nathana. w sensie nie byl taki znowu zly... i w ogole no Mohinder jest BOSKI XD

a ta cala baba z Indii jest brzydka i niech spada...

i ja chce nastepny odcinek :P

no to mozemy spekulowac :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 16 Lis 2006 19:55

No jak nie byl zly... fiutkiem jest :P W ogole ta cala scena nawet w tym 4 odcinku, szczesliwe zonaty jestem a zaraz *kiss, kiss, lozko* mnie zniechecila XD Bo qrde no.. fiutek i tyle :P

Mnie zastanawia ile jeszcze osob tam wbija... Bo mi sie rodzicielka gubic zacznie zaraz XD

tutaj link do spojlerow 9 odcinka - ja jak zwykle odpuszczam sobie ;)

I tego, jestem zarabiscie ciekawa co tam Hiro porobil w przeszlosci, w sensie na urodzinach tej laski, chyba sie dowiemy bo to bylo 6 miesiecy wczesniej - mowila ze wtedy dostala ksiazke, a 10 odcinek sie bedzie zwal "6 Months Ago" lol :D I po raz pierwszy spojrzalam na Benneta pod innym katem. Znaczy to ze kocha Claire to jasne i bla bla bla ale przez 7 odcinkow tak mnie wqrzal masakrycznie ze nie moglam na niego patrzec XD W tym tez mnie troche powkurzal - akcja z Isaackiem i w ogole, ale jakos go bardziej potrafilam zrozumiec ;) Moze cos z niego bedzie jeszcze... Gostek od promieniowania fajny.

A i przejrzyjcie sobie jeszcze to i to serio wypada teraz podziekowac za HDTV XD
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 16 Lis 2006 20:07

no Bennet mnei bardzo ciekawi. w ogole na poczatku myslalam, ze on jest "zly", a teraz mam wrazenie, ze on z tym czarnym tak jakby wyzwalaja moce w tych ludziach, odblokowuja je. Wzieli gostka od podpalania i facet rozgrzewa wszystko dookola, wzieli policjanta i ten nagle slyszy WSZYSTKIE mysli. do Isaaka tez mowia, ze go naucza uzywac mocy bez pomocy uzywek. tylko w sumie dalej ciekawe, zcy do wlasnych celow, czy zeby im pomoc.
I w ogoel Eden - czy on atez ma jakies moce? :> Cos mowil Bennet o niej ze jak ja znalazl, to jej tez pomogl i ona byla taka jak Isaak - czy to tyczy jej zdolnosci czy tylko tego, ze np byla cpunka? :>

narazie Hiro mnie tak srednio na jeza wciaga, a bardziej mnie wkurza. a Spoilerow tez mi sie nie chce czytac :P Zobaczymy next week :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 16 Lis 2006 20:13

omg jak Hiro moze wqrzac? Oni sa zajebiscie zajebisci :lol:

spojler jest do sciagniecia i obejrzenia jakby co ;)
I no walsnie z ta laska mozna bylo w sumie roznie zrozumiec, ale ona musi cos umiec bo tak by jej tam nie bylo chyba XD Wiec moze nie wiem, dar przekonywania czy co... Bo w sumie latynos sie bardzo nie sprzeciwial...

I niby Bennet mowi ze ocalaja swiat, nie wiem i tak mi troche jeszcze smierdzi ten facet... No bo moglby wyzwalac w nich te moce troche inaczej niz w taki sposob w jaki to robi :confuse:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez cRaSh on 16 Lis 2006 20:20

Rzucacie tymi imionami/nazwiska i sie gubie i musze szukac :lmao:

I no tak jak Gina pisze, laska od Benneta potrafi przekonywac po prostu chyba.
trailer 109 nic ciekawego raczej, mowia tylko ze sie wyjasni wreszcie save the cheerleader save the world i ze sie spotkaja tam ;)

Ciekawe skad maja tez znaczki (w sensie ognisty koles i policeman) i czy to sa znaczki (te o ktorych gina pisala) czy to cos innego? Bo sie nie przygladalem zbytnio..

I tez nie wiem jak hiro moze wgrzac ;P

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 16 Lis 2006 20:20

no ale on sam nie ma mocy - musi moze sprawdzic, jak sa rozwinieci (moze tez jest genetykiem i nim ciekawosc zawodowa tez w jakis sposob powoduje) i wtedy odowiednio im cos zaaplikowac.
i rzweczywiscie ona moze miec jakis dar przekonywania albo co... bo no Isaac sie szybko dal przekonac. a do tego on ma samych robiacych cos dookola niego.

ale masz racje mimo wszystko jakos tak mu zle z oczu patrzy. czemu Mohinder niby przed nim uciekal z taxowki :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 16 Lis 2006 20:22

Days napisał(a):czemu Mohinder niby przed nim uciekal z taxowki

bo tez ma moc, a oni zanim ich bennet nie poustawia w labie jakos za nim nie przepadaja chyba XD

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez erfea on 17 Lis 2006 02:17

Nie wnikam co to ten film soba reprezentuje itd, ale jak otworzyłam
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=394aa68f28f0dba2 to zaczęłam radośnie rotflować z powodu niekonsekfencji odbicia w kałuży tej blondynki na lewo od słupka... tak... osobiście mnie to razi...

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez cRaSh on 17 Lis 2006 02:51

Jakbys objerzala jeden odcinek, to przestaloby cie to razic, powiedzialbym nawet ze dostalasbys naglego olsnienia :D w sensie tak ma byc ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Gina on 17 Lis 2006 04:01

eh, jak mozna watpic ze amerykance czegos na glownym promo by tak nie dopracowali ? :confuse: lol ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 17 Lis 2006 05:07

cRaSh napisał(a):bo tez ma moc, a oni zanim ich bennet nie poustawia w labie jakos za nim nie przepadaja chyba

Mohinder ma moc? ON? nie no chyba nie mowisz o tych snach? chociaz w sumie ciekawie by bylo, jakby to byl wynik jakies jego mocy....

i no Smoku zdecydowanie nie lapiesz, o co biega...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 22 Lis 2006 00:03

Dzisas jaki odcinek. Sciagac, ogladac i oddawac hold :grin: Najlepszy do tej pory, wiec no, szybciej ogladajcie :D

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 22 Lis 2006 00:48

kurde a mi sie caly dzien sciagal i jakos skakal.. ale ide oglada no ide juz ide... zobaczymy co tam kot przyniosl :>

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 22 Lis 2006 01:05

wlaczylam sciaganie przed 10 i do tej pory sciagnelo mi sie cale 70% :lol:
czyli pewnie znowu sobie dopiero w srode obejrze ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 22 Lis 2006 01:47

no to widze ze dzisiaj wszystkim torrenty lazily jakby chcialy a nie mogly... w kazdym badz razie mam za soba i kurde no... w sumie fajny odcinek, ale kilka motywow, jak chociazby ten z policajami i Piterem takei troche wkurzajace i bez sensu w sensie zwiazkow przyczynowo-skutkowych. tzn chodzi mi oto, ze Claire mogla kurde wracac do niego albo juz no ojcu powiedziec albo cholera Piter mogl z nia leciec, a nie cyrki odstawiaja i sztucznie komlikuja no.... :P

za to podoba mi sie moc Eden :D fajnei tak naklaniac nawet takie cosie jak Syler... i kurde wlasnie - jakimi on mocami dysponuje? straszniem ciekawa... na poczatku mialam wizje, ze moze on przejmuje jakos moce innych, ale teraz nei wydaje mi sie :P slaby w sumie jest gosc XD

i kurde oby Jess DLa nie zastrzelila (chociaz znajac jego moce, to sobie pewnie wyjmue bulleta z mozgu XD)

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez cRaSh on 22 Lis 2006 02:28

Eh, bo sie nie bierze pierwszego z brzegu torrenta tylko starannie sie dobiera no :lmao:

Ten z pierwszy brzegu mi zasuwal z szybkoscia 5 caly czas(ze 3 minuty XD) wiec zmienilem na nowego, z ~300/200 seddow do peerow i poszlo ;) Bo co z tego ze jakies torrent ma 1500s jak peerow 3 razy wiecej :shiner:

I no, z piterem gupio wyszlo, bo raz ze nie powienien jej pozwolic nigdzie pojsc, 2 mogl tak troche szybciej zaaregowac i sobie uciec.
I przewidzialem, ze sie zregeneruje dzieki Claire ;P ( i o ogole jakas ladna dzisiaj byla :D)..

a pan s. jak bylo widac sie regeneruje (bo go zastrzelili wkoncu :shiner: i chyba lata albo sie teleportuje). I po co mu te mozgi sa? Moze przejmuje moce jak je zjada XD XD XD

I no, fajne zakonczenie - hiro <3

Image
Image
Awatar użytkownika
cRaSh
admins

Postprzez Days on 22 Lis 2006 04:48

cRaSh napisał(a):I przewidzialem, ze sie zregeneruje dzieki Claire ;P ( i o ogole jakas ladna dzisiaj byla #zeby)..

nie ty jeden :P ale tez sie zgadzam ze Piter srednio fajnie z tego wybrnal. on w ogole mnie troche denerwuje bo jest taki jakis ciapowaty i nigdy nie robi tego, co by sie mozna bylo spodziewac, ze powinien zrobic, tylko sztucznie sie pakuje w jakies glupoty...

no a w ogole w tym odcinku tez mnie Nathan wkurzyl - wiedzialam, ze bedzie chcial zniszczyc obraz ale no kurde... dupek XD

cRaSh napisał(a):a pan s. jak bylo widac sie regeneruje (bo go zastrzelili wkoncu :shiner: i chyba lata albo sie teleportuje). I po co mu te mozgi sa? Moze przejmuje moce jak je zjada

e nie bo to by znaczylo ze juz zjadl kogos, kto sie regenerowal XD i po co by mial zjadac babke co ma swietna pamiec XD no chyba, ze glodny byl :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 22 Lis 2006 06:42

cRaSh napisał(a):Eh, bo sie nie bierze pierwszego z brzegu torrenta tylko starannie sie dobiera no

taa, moze jakbym miala na to wiecej czasu niz 2 minuty (autobus, autobus rotfl) to i moze bym dobierala :P ;)
anyway obejrzalam i faktycznie Peter byl ciapowaty, w sensie dzizas no naprawde glupia scena z ta policja, jak jeszcze beda to wyjasniac przez caly kolejny odcinek to sie wqrze... No chyba ze przez to razem z piegowata i myslorozczytywaczem spotkaja ;)
Days napisał(a):on w ogole mnie troche denerwuje bo jest taki jakis ciapowaty i nigdy nie robi tego, co by sie mozna bylo spodziewac, ze powinien zrobic, tylko sztucznie sie pakuje w jakies glupoty...

eee tak ? jakos nie moge sobie innej takiej sytuacji przypomniec, ale jak juz pisalam ja mam do niego slabosc moze dlatego XD

watek z Mohinderem mi sie dzisiaj dluzyl, w sensie mogl szybciej dojsc do tego ze wraca do stanow... XD

Days napisał(a):o a w ogole w tym odcinku tez mnie Nathan wkurzyl - wiedzialam, ze bedzie chcial zniszczyc obraz ale no kurde... dupek

mowilam no, dupek dupowaty rotfl a tak w ogole to cienki bolek jestem - sie nie domyslilam ze tam Peter bedzie lezal na tym obrazie XD

cRaSh napisał(a):I po co mu te mozgi sa? Moze przejmuje moce jak je zjada

bosz no rotfl a moze sobie buduje swoje wlasne stworki, bez ludzkich slabostek i w ogole... (sie napatrzylam na Mlodego Frankensteina ostatnio i mi sie wszystko kojarzy XD)

I juz myslalam ze Hiro nie wroci nigdy... Ando jakis taki zagubiony rotfl
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Film

Powróć do Film