MOHINDER RZADZ
:serduszko:
thx babe!
Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
:serduszko:

W ogole ta cala scena nawet w tym 4 odcinku, szczesliwe zonaty jestem a zaraz *kiss, kiss, lozko* mnie zniechecila
Bo qrde no.. fiutek i tyle
I po raz pierwszy spojrzalam na Benneta pod innym katem. Znaczy to ze kocha Claire to jasne i bla bla bla ale przez 7 odcinkow tak mnie wqrzal masakrycznie ze nie moglam na niego patrzec
W tym tez mnie troche powkurzal - akcja z Isaackiem i w ogole, ale jakos go bardziej potrafilam zrozumiec 

Cos mowil Bennet o niej ze jak ja znalazl, to jej tez pomogl i ona byla taka jak Isaak - czy to tyczy jej zdolnosci czy tylko tego, ze np byla cpunka?
Zobaczymy next week 

Wiec moze nie wiem, dar przekonywania czy co... Bo w sumie latynos sie bardzo nie sprzeciwial...

ować z powodu niekonsekfencji odbicia w kałuży tej blondynki na lewo od słupka... tak... osobiście mnie to razi...

cRaSh napisał(a):bo tez ma moc, a oni zanim ich bennet nie poustawia w labie jakos za nim nie przepadaja chyba

fajnei tak naklaniac nawet takie cosie jak Syler... i kurde wlasnie - jakimi on mocami dysponuje? straszniem ciekawa... na poczatku mialam wizje, ze moze on przejmuje jakos moce innych, ale teraz nei wydaje mi sie
slaby w sumie jest gosc
)
) wiec zmienilem na nowego, z ~300/200 seddow do peerow i poszlo
( i o ogole jakas ladna dzisiaj byla
)..
i chyba lata albo sie teleportuje). I po co mu te mozgi sa? Moze przejmuje moce jak je zjada
cRaSh napisał(a):I przewidzialem, ze sie zregeneruje dzieki Claire( i o ogole jakas ladna dzisiaj byla #zeby)..
ale tez sie zgadzam ze Piter srednio fajnie z tego wybrnal. on w ogole mnie troche denerwuje bo jest taki jakis ciapowaty i nigdy nie robi tego, co by sie mozna bylo spodziewac, ze powinien zrobic, tylko sztucznie sie pakuje w jakies glupoty...
cRaSh napisał(a):a pan s. jak bylo widac sie regeneruje (bo go zastrzelili wkoncui chyba lata albo sie teleportuje). I po co mu te mozgi sa? Moze przejmuje moce jak je zjada
i po co by mial zjadac babke co ma swietna pamiec
no chyba, ze glodny byl 

cRaSh napisał(a):Eh, bo sie nie bierze pierwszego z brzegu torrenta tylko starannie sie dobiera no
) to i moze bym dobierala
Days napisał(a):on w ogole mnie troche denerwuje bo jest taki jakis ciapowaty i nigdy nie robi tego, co by sie mozna bylo spodziewac, ze powinien zrobic, tylko sztucznie sie pakuje w jakies glupoty...

Days napisał(a):o a w ogole w tym odcinku tez mnie Nathan wkurzyl - wiedzialam, ze bedzie chcial zniszczyc obraz ale no kurde... dupek
a tak w ogole to cienki bolek jestem - sie nie domyslilam ze tam Peter bedzie lezal na tym obrazie 
cRaSh napisał(a):I po co mu te mozgi sa? Moze przejmuje moce jak je zjada
a moze sobie buduje swoje wlasne stworki, bez ludzkich slabostek i w ogole... (sie napatrzylam na Mlodego Frankensteina ostatnio i mi sie wszystko kojarzy
)

Strona główna ‹ OFFTOPIKI ‹ Film
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości