HELP ME ;-(

To miejsce na wszystkie newsy ze świata Bon Jovi.
Najważniejsze tematy zostana wyświetlone na stronie głownej FoF

Strona główna BON JOVI Aktualności

HELP ME ;-(

Postprzez Bazia on 18 Sty 2003 06:22

Wiem,że to głupie,ale jestem tu od niedawna i bardzo chciałabym mieć emblemat.Niesety nie mogę żadnego znależć.Wiem,że większość z was ma ze stronki http://www.bonjovi.komnata.pl/xmb/....... ale jak tylko chcę tam wejśc wyświetla mi się info,że nie amm uprawnień.Proszę więc o pomoc skąd mogę uzyskać jakiś emblemat.Dziekue.
Pozdrawiam.
*Bazia*
Awatar użytkownika
Bazia
Get Ready

Od: 20 Gru 2002 01:20
Miejscowość: Koszalin

Postprzez erka on 18 Sty 2003 07:20

Emblemat na serwer wgrywa admin. Ale możesz zrobić to sama- wystarczy w swoim profilu w miejsce adresu emblematu wkleić adres jakiegoś zdjęcia które sobie znajdziesz. Musi mieć rozmary mniej więcej takie jak nasze. A jeżeli nie znajdziesz takiego małego to wyślij większe do sd na adres: sdms@wp.pl i on Ci pomniejszy i wgra ;)

Chyba Ci sd robotę dałam :wink:

W każdym razie- powodzenia w szukaniu fotki :)

I GUESS I'D RATHER DIE THAN FADE AWAY
Awatar użytkownika
erka
Undivided

Od: 02 Mar 2002 03:11
Miejscowość: Two story town

Postprzez sdms on 18 Sty 2003 07:21

Odpowiedni obrazek (dowolnego formatu *wskazane jpg* i rozmiaru) na adres e mail: sdms@wp.pl , po kilku godzinach (do kilku dni) odpowiednio dostosowany obrazek powinien pojawic sie na forum. :grin:
ale jak tylko chcę tam wejśc wyświetla mi się info,że nie amm uprawnień.

To oczywiste.. Jest to tylko katalog z obrazkami, nie zawierajacy zadnej zawartosci html... Sluzy on tylko do przechowywania avatarow (emblematow)... Twoj emblemat moze takze sie tam znalezc ;)

Historia papiestwa
[url=http://www.ram-rzeszow.one.pl]RAM Rzesz
Awatar użytkownika
sdms
Stra

Od: 05 Mar 2002 20:37
Miejscowość: Gliwice

Strona główna BON JOVI Aktualności

Powróć do Aktualności