Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi

Kourin napisał(a):Taki aktor, bardzo dobry zresztą. Jeśli otarłeś się o film znany w Polsce pod tytułem "Tajemnica Brokeback Mountain", to on tam grał jedną z dwóch głównych ról.
:P
I ja nie wiedziałam, chłopaki, że z was tacy koneserzy męskiej urody...

I po prostu głosuję na Jona jako Jona, nie zaś na jego facjatę

Adrian napisał(a):I już jakieś podteksty.

Adrian napisał(a):Ale, żeby koleś grający geja wygrał z Jonem.

Skoro bierzesz pod uwagę walory aktorskie to Jake przebija Jona na głowę razy dziesięć - Jon jest aktorem co najwyżej miernym, nawet najprostszej roli nie potrafi dobrze zagrać, natomiast Jake umie świetnie zagrać nawet tak trudną rolę jak żonaty eks-kowboj zakochany w swoim przyjacielu.
\ALE ranking jest, przypominam, na seksowność, nie na umiejętności aktorskie, więc dla mnie głosowanie "Jon bo Jon" to histeria typowa dla zadurzonych fanek, więc nie dziw się, że podteksty wsadzam![]()
Wink #hug
Adrian napisał(a):Ale chodzi mi o to, że jeśli chodzi o krytyke to Jon za swoje role jest chwalony

Dobra bo zaraz ktoś weźmie to jeszcze na poważnie i będe miał przegwizdane.

Tzw. "krytyka" w lwiej części nie ma zielonego pojęcia, o czym pisze, więc to jest ostatni autorytet, do którego należy się odwoływać.
A Jon jest gorszy od Rasiaka jeśli idzie o stopień zdrewnienia, a ja jak widzę kawał drewna na ekranie zamiast żywego człowieka to mi się nie podoba.
Wiesz, tutaj tylko na to czekają, zeby wychylić się zza rogu i CAP! ...![]()
Kourin napisał(a):I ja nie wiedziałam, chłopaki, że z was tacy koneserzy męskiej urody...
Kourin napisał(a):ranking jest, przypominam, na seksowność,
Adrian napisał(a):A Jon ot chocby rewelacyjna rola w Młodych Strzelbach Smile

cRaSh napisał(a):A jak po Angelince jezdzicie to co? ;p
cRaSh napisał(a):I nie, nie ogladlem jeszcze Brokeback, ale nadrobie

Chociaz faktem jest ze Jake najlepiej wyszedl z tych zdjec co dali (moze dlatego ze ma okulary xD) Ale za to okropne brodate zdjecie Kijanki mam ochote komus strzelic
cRaSh napisał(a):A jak po Angelince jezdzicie to co? ;p

I mnie tez Brokeback przybilo ale nadal uwazam ze scena w namiocie byla zbedna.
Adrian napisał(a):I mnie tez Brokeback przybilo ale nadal uwazam ze scena w namiocie byla zbedna.
Jakoś mam przeczucie, że chyba wiem o co chodzi![]()
Adrian napisał(a):(Forza Italia)
chyba zaraz qrde zapomne ze Ty TAAOAL lubisz no
)
Strona główna ‹ BON JOVI ‹ Ogólna dyskusja ‹ Poszczególni członkowie ‹ Jon Bon Jovi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości