GRAFIKA

Wszystko co nie pasuje do innych kategorii.

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Postprzez Days on 15 Lis 2005 23:56

Gina napisał(a):1 jaka sukienka

no Andy zostala wybrana najlepiej ubrana kobieta na IFTAwards :P a kwiotki dostala od fanki :P

Gina napisał(a):jakie wymiary To jest max no nie ? Przy tym 1024x768 wydaje sie byc tak male jak to 640x? Kiedys sobie ustawilam 1152x864 i musialam po 3 minutach wylaczyc bo mnie oczy bolaly,lol...

wszystkie LCD na takich chodza i powiem ci bajer jest - super duzo ikon sie miesci na pulpicie :P i rzeczywiscie 1024x768 to taki maly pikus jest teraz :P

Gina napisał(a):wyciecie, ta falbanka i kwiatki na ramieniu..

oj a patrz jakie mi falbaniaste przedramie wyszlo.. qrde wstyd.. albo za duzo pije i mi sie reka trzesie, albo naprawde musze kupic sobie nowa myszke.. bo ja juz na tej mojej nie wydole no...

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Gina on 16 Lis 2005 05:26

Days napisał(a):kwiotki dostala od fanki

kwiotkow sie nie czepiam przeciez :D I w sumie sukienki tez, po przyjrzeniu sie uwazam, ze powinna zmienic tylko kogos odpowiedzialnego za buty ;)
Days napisał(a):wszystkie LCD na takich chodza

o, patrz.. nie mialam pojecia
Days napisał(a):qrde wstyd.

taaa, strasznie widac...
Ty wiesz ile ja tego szukalam ??? :grin: (i bez uwag zejestem slepa - mam nowe okulary do kompa rotfl) Jak ja bym to robila to zamiast falban na przedramieniu mialaby tam nachodzace tlo czy cos innego.. Ide sie wpatrywac w kwiatki i falbane na ramieniu.. mistrzostwo no...

Image
a ja sobie tez tapetke zrobilam... bo mnie na moja niebieska plytke dzis ochota naszla ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Od: 02 Mar 2002 03:12
Miejscowość: Zgierz

Postprzez Days on 25 Lis 2005 01:07

Gina napisał(a):kwiotkow sie nie czepiam przeciez I w sumie sukienki tez, po przyjrzeniu sie uwazam, ze powinna zmienic tylko kogos odpowiedzialnego za buty

oj o kwiotkach to ciekawostka byla :P a w sumie co do sukienki to wiesz - ja bym sie tak nie ubrala, ale ladnemu we wszystkim ladnie :P a do tego jakie wrazenie sie robi :P a buty.. hm.. mnie sie tam podobaja w sumie najbardziejz tego wszystkiego :P

Gina napisał(a):taaa, strasznie widac...
Ty wiesz ile ja tego szukalam ??? (i bez uwag zejestem slepa - mam nowe okulary do kompa ) Jak ja bym to robila to zamiast falban na przedramieniu mialaby tam nachodzace tlo czy cos innego.. Ide sie wpatrywac w kwiatki i falbane na ramieniu.. mistrzostwo no...

tell me more bo nie wiem dokladnie o co chodzi z tym nachodzacym tlem :>

a no i oczywiscie BLUE BEAUTY ;) pikne :)

[ Dodano: 24 Lis 2005 19:07 ]
FANTSTYCZNE TAPETY:
http://www.vladstudio.com/wallpapers/

normalnie nasciagalam sobie na kazda pore :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 18 Gru 2005 00:20

Days napisał(a):tell me more bo nie wiem dokladnie o co chodzi z tym nachodzacym tlem :>

kilk ;)
No chodzi mi o to, ze ja siezwykle posluguje gumka o dosc duzej sile razenia ;) i sprowadzam wszystko do tego, zeby sie jedna fotka z druga polaczyla - tak jak kurtki Jonnego w kolku na gorze (btw. sorry za jakos - zwykly paint jedak sux :P) Ale czasem nie chce mi sie machac gumka o wielkosci 1px, czy po prostu nie zauwaze czegos - i wychodzi cos takiego jak w kolku drugim, jedno nachodzi na drugie :) Najczesciej w mniejszym stopniu na szczescie, ale i tak mnie to wqrza ;)

I dzieki za strone - super !

[ Dodano: 17 Gru 2005 18:11 ]
Image
zrobilam sobie tapete a teraz nie wylacze kompa i bede slinic sobie pulpit :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Kourin on 18 Gru 2005 01:16

Brosnan maj preszysz?!

...!

Gat, jaki on do siebie niepodobny na tych dużych fotkach :omg:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Days on 18 Gru 2005 01:43

Ginus bardzo mi sie podoba jak zrobilas tla - w sensie fajnie wyszlo polaczenie :D qrde.. a mnie czeka zmiana grafy na stronie i w ogole nie wiem nawet w jaka kolorystyke z tym isc :/

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Jon Bon Jovi '87 on 18 Gru 2005 02:07

Na stronę CorrShore? Proponuję jakiś błękit albo zieleń. I racja, zmiana się przyda, bo w tej chwili to jest chyba trochę zbyt jasne :P

Jestem
Awatar użytkownika
Jon Bon Jovi '87
Keep The Faith

Od: 09 Lip 2003 06:31

Postprzez Gina on 18 Gru 2005 02:26

Kourin napisał(a):Gat, jaki on do siebie niepodobny na tych dużych fotkach

hehe, no ale ciacho nie ? :grin: I wszystkie fotki z Remington Steele... Nie ma to jak wczesne '80
Days napisał(a):Ginus bardzo mi sie podoba jak zrobilas tla

a to przez przypadek :grin: Znaczy bo w wersji pierwotnej wszystko bylo w kolorach napisu Pierce i tych dolnych ogolnie, a potem doszlam do wniosku ze to sprawia, ze nie chce mi sie slinic monitora tylko go wylaczyc wiec image> adjustments> color balance... i sie bawimy ;)

poza tym polecam http://hybrid-genesis.net/ + wiekszosc z tego co tam sie w linkach znajdzie - przecudne brushe - zreszta kilka sie znalazlo na tej tapecie

Days napisał(a):mnie czeka zmiana grafy na stronie

ju ? i tak totalnie totalnie wszystko czy tylko logo ?
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Kourin on 18 Gru 2005 16:48

Gina napisał(a):hehe, no ale ciacho nie ?

... Nie :shiner: Lama woli Brosnanka-Bonda :P

Ale wiedz, że lama czuwa i podgląda twoje techniki! Czuj się obserwowana :mwahaha:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez Days on 18 Gru 2005 20:02

Jon Bon Jovi '87 napisał(a):Na stronę CorrShore? Proponuję jakiś błękit albo zieleń. I racja, zmiana się przyda, bo w tej chwili to jest chyba trochę zbyt jasne

jest jasne, bo ja robie na LCD i to strasznie przeklamuje kolory - przekonalam sie o tym, jak to wyglada dopiero jak gdzies w polowie pazdziernika przegladalam stronke na wydziale.
ale no wlasnie myslalam o zieleni, bo niebiewska jest oficjalna. nie mniej jednak dzieki Jonie za rady :)

Gina napisał(a):ju ? i tak totalnie totalnie wszystko czy tylko logo ?

teraz jest raczej odpowiedni moment, bo bede serwer zmieniac na taki, na ktorym bede mogla uploada videosow robic prawdopodobnie. a poza tym strona jest lipnie zrobiona w sensie technicznym /sie days troche php nauczyla to sie za glowe zlapala/ wiec skoro juz zmieniac, to wszystko - logo i kolorystyka i w ogole... ale pomyslow nie mam w ogole :/

dzieki za strone z brushami :) bo w sumie nei chodzilo mi o kolorystyke tylko wlasnie o nie :D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Arha on 18 Gru 2005 21:38

Ojoj, aż dziwnie, Brosnan był kiedyś TAKI MŁODY? Tak Kenowato wręcz wygląda, ale tapetka jest boska :P

Znudziły mi się waszych smoków powtórki
Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Od: 11 Mar 2002 01:06
Miejscowość: Wroclove

Postprzez Gina on 19 Gru 2005 01:38

Days napisał(a):ale pomyslow nie mam w ogole

no to jak juz bedziesz miala i cos zaczniesz tworzyc to ja mam nadzieje, ze sie pochwalisz jakimis wersjami roboczymi, jak ostatnio :)

Kourin, Arhus > remingtona steela nie ogladalyscie no ? :lmao: 30letni Pierce rzadzi :boogie: (innymi slowy wracam do zalatwiania sobie serialiku na cdkach... po przeciez kiedyyys jak ogladalam to w tv to nie przyszlo mi do glowy zeby wlozyc kasete i wcisnac cos takiego jak *rec;p)
Kourin napisał(a):Ale wiedz, że lama czuwa i podgląda twoje techniki! Czuj się obserwowana

a great eye, lidless, wreathed in flame... a nie, juz skonczylam druzyne pierscienia ogladac :grin:... no sie czuje bejb, sie czuje :grin:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 23 Gru 2005 23:07

Ginus bossski Faramir w podpisie :P ale czy mi sie wydawalo, czy mowilas, ze FOTRa dostalas :P rozumiem, ze cala trylogia poszla do odtwarzacza jak juz sie pierwsza czesc pojawila w zbiorze i powrocila stara milosc do Famka :D

BEAUTIFUL!!!!

wlasnie - zwlaszcza te takie kropkowane mazaje - poprosze o tutorial :P

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 24 Gru 2005 03:45

Days napisał(a):rozumiem, ze cala trylogia poszla do odtwarzacza jak juz sie pierwsza czesc pojawila w zbiorze i powrocila stara milosc do Famka

hehehe elf mnie na wylot przejrzal :grin: Ale avek z pierwszej czesci powstal, zeby nie bylo, ze na mnie znowu wrazenia nie zrobila :D
No i dzieki za pochwaly, Faramirek az sie zaczerwienil :mwahaha:
a kropeczki wrzucilam :
http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=06TI2 ... 46QPWY9O8M
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 24 Gru 2005 04:03

Ojoj, szwagier :boogie: :boogie: :boogie: boski Ginuś, jak zwykle zresztą (te... kropeczki xD)

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Gina on 25 Sty 2006 19:35

Image
Image
Cos mnie wzielo na robienie wszystkiego na jedno kopyto :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Arha on 29 Sty 2006 04:02

Wow, jakie... zgodne z moimi (nie tylko moimi XD) ostatnimi zainteresowaniami :grin: :grin: :grin:
A przy okazji śliczne oczywiście :boogie:

Zgadzam się
Zrobię co chcecie
Za królestwo i pół córki
Awatar użytkownika
Arha
Lioncourt

Postprzez Gina on 02 Lut 2006 22:02

Arha napisał(a):zgodne z moimi (nie tylko moimi XD) ostatnimi zainteresowaniami

no ja bylam pewna ze wampir tez wie co dobre :D
No i dzieks ;)
Awatar użytkownika
Gina
mod

Postprzez Days on 02 Lut 2006 23:15

wampira popiera elf ;D i w wolnej chwili zainspirowana tymi piknymi pracami i rowniez ich "trescia", postaram sie o male "cos" z Sawyerem ;) skoro juz w sumie grafe prawie skonczylam na strone ;D

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Postprzez Gina on 27 Lut 2006 21:00

Days napisał(a):postaram sie o male "cos" z Sawyerem

oo tak postaraj sie :grin:

Mnie nic z facetami nie wychodzi ostatnio rotfl

[ Dodano: 06 Lut 2006 19:34 ]
Bo mi sie widoczki na tapecie znudzily ;)
Image

[ Dodano: 27 Lut 2006 14:59 ]
Image
dla mamy, wielbicielki sceny deszczowej, i ok. troche dla siebie :lmao:
Awatar użytkownika
Gina
mod

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Różne

Powróć do Różne