Goo Goo Dolls

Ogólnie pojeta muzyka...

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Postprzez littleladyme on 05 Wrz 2006 18:28

O matko a co tu tak cicho???
Jedzie ktos na ktorys z koncertow?
Awatar użytkownika
littleladyme
Get Ready

Od: 18 Lut 2006 04:26
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Kourin on 05 Wrz 2006 20:00

JA! JA! JA! :grin:

13go i 16go w Shepherd's Bush w Londynie Llama będzie obecna! :grin:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Od: 27 Gru 2002 17:38
Miejscowość: London N7

Postprzez littleladyme on 06 Wrz 2006 01:59

No to się BARDZO miniemy bo ja będę 15.. BTW, did you get my Grono messages? :) I thought about a meeting or sth of that kind :)
Awatar użytkownika
littleladyme
Get Ready

Postprzez Kourin on 06 Wrz 2006 02:42

A mogłam i getnąć, ale na Gronie kiedy ostatnio byłam to nie pamiętam, więc tak.

I się nie miniemy, bo ja wtedy już będę mieszkać w Londynie, więc bedę :P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez littleladyme on 06 Wrz 2006 03:07

No, byloby super :) Od ktorej zamierzasz sterczec na deszczu? :) Bilety masz odebrac at the venue? Bo ja niestety tak..
Awatar użytkownika
littleladyme
Get Ready

Postprzez Kourin on 06 Wrz 2006 03:36

Nie, przysłano mi je elegancko do domu, sa sa sa ;]

Deszczu? To już masz dokładne prognozy pogody na owy październikowy weekend? :P

A co do sterczenia to zjawię się przed Shepherd's Bush koło 11.

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez littleladyme on 06 Wrz 2006 03:41

O loosie to niezle sobie postoisz :pray: :)
A co do biletow to zazdroszcze bardzo.. ja juz nie dam sie wkrecic w czekanie na otwarcie box office podczas gdy inni beda wchodzic.. :( Ostatni raz. Gdzie kupilas swoje bilety?
A prognozy nie potrzeba.. wystarczy sobie pomyslec, ze to Londyn.. ;)
Awatar użytkownika
littleladyme
Get Ready

Postprzez Kourin on 06 Wrz 2006 18:30

littleladyme napisał(a):O loosie to niezle sobie postoisz

Y tam. Się bierze uniwersalną kurtkę Campusa i można sobie i stać, i siedzieć, i nawet leżeć :P Koleżanka na a-ha stała od ósmej rano, a koncert zaczynął się o ósmej wieczorem :P

littleladyme napisał(a):Gdzie kupilas swoje bilety?

Ze strony Shepherd's Bush. Bilety kupuję ZAWSZE i TYLKO bezpośrednio od miejsca w którym koncert się odbywa, żadnych Ticketmasterów ani innych takich nie uznaję ;)

littleladyme napisał(a):A prognozy nie potrzeba.. wystarczy sobie pomyslec, ze to Londyn..

Ostatnio gdy byłam w październiku w Londynie to rano był wściekły upał, a wieczorem spadł grad - TO jest normalna pogoda na Londyn :P Chociaż przyznaję, że szanse na opady są duże - ale to nic nowego, bo tak jest przez cały rok ;)

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez littleladyme on 06 Wrz 2006 20:58

Kourin napisał(a):littleladyme napisał:
Gdzie kupilas swoje bilety?

Ze strony Shepherd's Bush. Bilety kupuję ZAWSZE i TYLKO bezpośrednio od miejsca w którym koncert się odbywa, żadnych Ticketmasterów ani innych takich nie uznaję

Ano właśnie.. Ja, przyznam się szczerze, nie wpadłam na to.. I bardzo żałuję..
Mam jednak nadzieje, ze nie bedzie zadnych problemow.. bo moje nerwy jesli chodzi o ten temat sa bardzo slabe.. :)
Nie wiem czy widzialas ich juz kiedys live ale potrafisz sobie wyobrazic to uczucie kiedy stoisz at the very front i nad toba stoi Jasio?
Awatar użytkownika
littleladyme
Get Ready

Postprzez Kourin on 06 Wrz 2006 22:17

Nie wiem czy widzialas ich juz kiedys live ale potrafisz sobie wyobrazic to uczucie kiedy stoisz at the very front i nad toba stoi Jasio?

Nie... Ale miałam tę sytuację z dwoma moimi pozostałymi "idolami" (Steve Hogarth i Morten Harket), więc znam to uczucie :P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez littleladyme on 06 Wrz 2006 22:56

:P Good for you then.. :) Scream your heart out at the show!!! :)
Pogadamy jeszcze przed koncertami mam nadzieje :)
Awatar użytkownika
littleladyme
Get Ready

Postprzez erfea on 07 Wrz 2006 19:09

Tia... dobijajcie mnie... nie krępujcie się... :disgust: :crying:

Image
Awatar użytkownika
erfea
Mistress Of Dragons

Od: 10 Lut 2003 22:52
Miejscowość: Morthnar

Postprzez JULIA on 07 Wrz 2006 21:29

Głowa do góry. Nie jesteś sama :/ :puppydogeyes:
Awatar użytkownika
JULIA
Keep The Faith

Od: 25 Paź 2002 00:07
Miejscowość: Krzeszowice

Postprzez Kourin on 07 Wrz 2006 22:16

Proponowałam nocleg? Proponowałam. Czy ktoś skorzystał? Chyba jednak nie :P

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Days on 07 Wrz 2006 23:37

jakbys mi bileta do Londynu kupila jeszcze to mysle, ze bym z tego noclegu skorzystala :|

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Kourin on 08 Wrz 2006 01:34

Bezczelny Elf... :shiner: :lmao:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Postprzez Days on 08 Wrz 2006 01:54

hehehe Elfy zawsze sa bezczelne - takie prawa gatunku XD

Image Image Image Image
Image
Awatar użytkownika
Days
Noldor Princess

Od: 05 Mar 2002 01:56
Miejscowość: LothLorien

Postprzez Kourin on 14 Paź 2006 19:24

A myślałam, że tylko lamy tak mają...

:xkroplad:

[ Dodano: 14 Paź 2006 13:24 ]
A ja bylam wczoraj na ich koncercie... Ja pierpapier, to bylo COS. Ale od poczatku...

Zacznijmy od tego, ze po koncercie a-ha i klesce organizacyjnej Niemcow mam ochote calowac Brytoli w brudny palec u nogi - wszystko ladnie, sprawnie, elegancko. Nastepnie dodajmy, ze samo miejsce koncertu - Shepherd's Bush Empire - jest po prostu swietne. Sala sprawia wrazenie malej i kameralnej, mieszczac naprawde niemala ilosc ludzi. Dodatkowo zespol jest naprawde blisko publiki - John musial sie tylko schylic, zeby dotknac ludzi w pierwszym rzedzie. Ale do konkretow.

Support band - zespol o debilnej nazwie The Tender Box - okazali sie byc naprawde na poziomie i az mnie zachecili zeby blizej poznac ich tworczosc. Pol godziny naprawde dobrego grania, dalsze pol godziny czekania az ekipa poustawia sprzet i jadziem...

Zaczeli od "Stay With You" i potem to juz poszlo. Zagrali prawie wszystkie piosenki z nowego albumu - niestety, omineli "Without You Here", czego nie moge im darowac - i kilka Goosowych szlagierow typu "Slide", "Broadway", "Black Balloon" i, oczywiscie, "Iris". A skoro o "Iris" mowa...

John zdazyl zagrac tylko pierwszych kilka taktow tej piosenki, gdy nagle przerwal, zostawiajac reszte zespolu na lodzie i z dziwnymi wyrazami twarzy. Czemu przerwal? Otoz schylil sie, wyciagnal z publiki duza kartke z jakims haslem i podniosl ja, zeby cala sala mogla przeczytac. Bylo na niej napsiane Ronan Keating is a wanker.

omg.

Duzo konwersowali z publika, opowiadajac o swoich wrazeniach z Anglii - Robbie powiedzial, ze wciaz nie moze sie przyzwyczaic do jezdzenia po drugiej stronie ulicy i do tego jak Londynczycy przechodza przez jezdnie gdzie i kiedy chca i ze caly czas ktos na niego trabi gdy tylko wchodzi na jezdnie. John z kolei powiedzial, ze przyjechal do UK szukac zony - to, ze tylko ja z calej publiki zaczelam sie wtedy drzec nieco mnie zdziwilo, ale nie, zeby mi to przeszkadzalo - mniejsza konkurencja XD

To powiedziawszy, John przedstawil muzykow wspierajacych - i z jednym udawal, ze sie bardzo namietnie caluje (kwitujac cala sytuacje "I had garlic bread for dinner" XD) a drugiego objal w pasie i zaczal, za przeproszeniem, udawac ze go posuwa. Dlaczego tylko mnie to rozbawilo? :P

Ale najlepsze dopiero nastapilo - Llama sobie szaleje w najlepsze na trzecim balkonie i widzi, jak Robbie kiwa do niej glowa i sie usmiecha, wiec mu macha, a ten znowu kiwa glowa. W tym momencie John zauwaza, co robi Robbie (buahaha, robi Robbie...), patrzy w publike, znajduje mnie, usmiecha sie i macha mi...

omgwtf.

:boogie:

Image
Image
Awatar użytkownika
Kourin
The Llama

Goo Goo Dolls

Postprzez Mahi on 19 Sty 2008 23:02

Cześć.
Coś tu cicho. A ja się specjalnie zarejestrowałam, bo fajny temat o Goo Goo Dolls.

W moim przypadku wszystko zaczęło się od Miasta Aniołów. Iris w wersji akustycznej nie porwało, ale zachęciło do zainteresowania się, kto w ogóle to śpiewa.
A potem już z górki. Ulubionych piosenkek mam koło 40, więc nie będę wymieniać. Aktualnie mam taką fazę, że nie potrafię słuchać niczego innego oprócz GGD.

Mam nadzieję, że forum nie wymarło i ktoś tu jeszcze jest.
Haaaalooo.
Awatar użytkownika
Mahi
Get Ready

Od: 19 Sty 2008 21:05
Miejscowość: KnurĂłw

Goo Goo Dolls

Postprzez 99-in-the-shade on 19 Sty 2008 23:33

Jesteśmy, jesteśmy, spokojna Twoja rozczochrana :grin:
(i nie witam więcej, bo to zwykle źłe się kończy, a poza tym co będę offtop siać :shiner: *co powiedziawszy poszła do historii*)

'Ludzie pracują latami, aby stać się sławnymi, a potem mówią, że nie mogą tego znieść. Niech spadają i zrobią miejsce dla kogoś, kto może!' - Jon Bon Jovi
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Livin' On A Prayer

Od: 22 Paź 2004 01:40
Miejscowość: Zabrze

PoprzedniaNastępna

Strona główna OFFTOPIKI Music, Music

Powróć do Music, Music